VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaMms
LEGACY

Mms

10 odgovora1,751 pregleda

nov 2008.

Zbog ega je uklonjena tema o MMS-u (Miracle Mineral Supplement)?
choki123POZNAVALAC

nov 2008.

I mene zanima,pa nije valjda farmakomafija preuzela i ovaj forum

nov 2008.

Izgleda,al dobro barem ga nisu hakirali i sruaili :angry015:
EXARPPOZNAVALAC

nov 2008.

Uklonjeno radi problema anonimnosti & sigurnosti Sorry, ali isplao je naopako. A i onako sam prekinuo terapiju

nov 2008.

Nego,jel mo~ea napisat kakva su bila iskustva??:sun2:
EXARPPOZNAVALAC

nov 2008.

Ono malo iskustva je pozitivno. Definitivno mi se ini da ima potencijala. Ali, kao i za svako ozbiljno lije enje (kao i za sve "ozbiljno" u ~ivotu), treba mu se"posvetit". A "~ivotni tempo" mi nedopuata da mu se posvetim, jer nemogu riskrat da mi se eventualne kontraindikacije i po etne tegobe pojave sad. A i anonimnost is a big issue :ohno: Dakle: Ako ga se pije prevencije radi, pije se od 2-3 do 7-8 kapi dnevno sa pauzama...po volji. Maximalna doza se pronae tako da se svaki dan digne doza za 1 kap. Kad doe do "efekta", (koji po opisu izgleda kao totalno iaenje, a uklju uje povra anje, proljev itd.), nakon ata se pre~ivi taj dan :icon_lol:, doza se jednostavno prepolovi i nastavi se po ve navedenom planu&programu. E sad, kod lije enja, efeti po nu br~e. Mene je (a iman ata lje it :ohno: :sick: :ohno:), ve 5 kapi dovelo do "efekta". Ne tako jakog, kako je gore opisano, ali efekta ima. I definitivno je dobar (bolji?) osje aj kad se ujutro probudia. Radi; isti, "dezinficira" iznutra. Napada selektivno "patogene" jer se tako ponaaa u okolini koju "patogeni vole"; Aktivira se tamo gdje nije "zdrav" pH faktor. I razgradnja svega ata voli "nezdrav" pH po inje. Zato i nastaju mu nine, u po etku , jer tijelo mora sav taj "otpad" i izbaciti vani. Eto...ako kome pomogne, meni drago :b_jump: Hvala na razumijevanju.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se