VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaKapi za oci?
LEGACY

Kapi za oci?

76 odgovora21,738 pregleda

nov 2008.

Koje kapi za ochi koristite kada se pre:bong7bp:?
visine.tocka.

nov 2008.

Ove? :) Do jajaaa, sad mogu navaren na posao, a ne da se brukam kad dodjem sa crvenim ocima kao da sam gnjurao ceo dan :)
vrtlarENTUZIJASTA

nov 2008.

visinol je isto ok, a duplo je jeftiniji od visina, a odradjuje poso jednako dobro...
need_weedENTUZIJASTA

nov 2008.

potpisujem

nov 2008.

Visol odlicne kapi za oci... dodu kojih 13kn
DžidžadžojacPOZNAVALAC

nov 2008.

Napiaite ato baa te! Ja recimo prokulin, ili hemokulin.
DinkoCentarISTRAŽIVAČ

nov 2008.

proculin uzmem za 12 kuna, a visine 40 - preskupo stvarno

nov 2008.

meni viae ne pucaju o i :b_hop: ranije visine
pa ono posto nosim lece ono probo vise vrst kapi i ono najbolje osvjezenje (bitnije mi to nego crvenilo) mi bude s visinama... naravno kapam sto manje moguce po potrebi al izdrze mi i tri mj... rjetko kad sam navaren jedino ako vozim ond se nakapam jel crvene oci i tupav smjesak = busted. ono vjerovatno je to i dosta subjektivno al eto ko sta voli i misli da mu pomaze je najbolje za njega.
vrtlarENTUZIJASTA

nov 2008.

yep, za*ebo sam se, tako se pise a ne visinol... i ovo nije sarkazam nego se zbilja pise visol... i sta je najbolje kad potrgas s njih oznaku izgledaju isto ko i kapi za nos, a ne visine sa svojom ogromnom probijenom ambalazom:facesjump:
G e r o n i m OENTUZIJASTA

nov 2008.

visine
EXARPPOZNAVALAC

nov 2008.

Visine, ako se moran sakrivat. Al neheben to vise :-D. U vojsci smo ridili Operil kapi za nos vodon u omjeru 1:1 i s time se 'sakrivali'. Samo, imale su 1 nedostatak: oci bi tolko pobilile da se vise ni kapilare nisu vidile, hehe...
mr.skunkAMBASADOR

nov 2008.

negdje prije sam citao clanak u jutarnjem 10 lijekova koje lijecnici ne bi nikad prepisali samom sebi i Visine su bile na 2 ili 3 mjestu , lijepo je bilo opisano samo sto ja to neznam prepricati da rade velike probleme ocnom krvozilnom sustavu sto se moze odraziti na tome da korisnici imaju velike sanse za mozdani udar. nemojte misliti da ja nesta pametujem i ja ih koristim ponekad nego sam samo htio podijeliti ono sto sam procitao......
brendPOZNAVALAC

nov 2008.

Nema sanse naduvan da stavim kapi.Pokusao jednom i ne isplati se,treba mi oko 2 sata za to
DžidžadžojacPOZNAVALAC

nov 2008.

Po meni najbolji efekat kapi je pola sata do sat pre duvanja. Nemate onaj oseaj da su vam pukle o i kao ato bi imali da ste stavili neposredno pre ili tokom rivanja.

nov 2008.

Aj vazi, ali evo jednog clanka iz novina... http://www.poslovnazena.biz/stil-zivota/zadrzite-bistar-pogled-2-371 Inace na doktor.co.yu sam pronasao jedan tekst, neki lik se zalio... post ide sledece...: pa odgvoro sledi: Samo, imam jedno pitanje za Admine i Moderatore, dok sam otvarao post Trazio sam da vidim da li ima mozda neka slicna tema, da ne ponavljam pitanje... I nisam nasao, kada sam u googlu trazio, pojavio mi se ovaj sajt sa linkom na... forums.vutra.org/medicina/1140-kapi-za-oci.html Pa sto mi niste obrisali post i uputili na taj link... ccc :)

nov 2008.

nismo stavili kapi pa nismo vieli :family1:

nov 2008.

ja stavljam hemokulin,ne svaki dan nego samo kad moram i ok su,izbele ochi odma,a i jeftine su. nisam probao do sada te visine,ne znam mozhda su bolje,videcu josh jedne sam stavljao,ne mogu da se setim imena ali sranje su zheshce,pazi izbele ti ochi to je ok ali tooooooliko smrde da je to strashno pa se onda i istripujem loshe zbog toga lol
DžidžadžojacPOZNAVALAC

nov 2008.

te ato smrde su prokulin, al taj smrad proe. Prednost je ato su na biljnoj bazi, dok su hemokulin veata ke.

nov 2008.

Lee i visine-?-zar nije da se to nebi smjelo-?-nosia meke lee jelda? A zamagljenje vida i te forem, te kroz uku dvi nakon kapanja suhe o i i peckanje pri treptanju? Ina e da, doktori ne preporu uju visine, iznimno tu i tamo, al one isuauju oko te dugoro no si radite vei problem jer e crvenit i bez razloga.... ...druga je spika injenica da kad trebaju ipak su one najdjelotvornije i najbr~e iskazuju u inak... nosim lee pa jbg koristim refresh contacts al eto one viae osvje~e o i, umjetne suze, a ne polu uju vazokonstrikcijski u inak (kao visine) koji vam suzi kapilare te crvenilo nestaje...
elephant0rAMBASADOR

nov 2008.

toplo preporucam svima da kapi izbjegavaju, ili koriste one napravljene u potpunosti na prirodnoj bazi.. provjerite sastav.. nije tesko ukucat u google 2-3 spoja za koja neznate sto su, a navedeni su na etiketi kao dio sastava. ovo vrijedi i za sve namirnice i proizvode koji se konzumiraju, koriste za kupanje, ili nanose direktno na kozu ili vlasiste.. dio price o zdravlju je kontrola unosa stetnih spojeva u organizam prije nego dobiju sansu uzrokovati probleme. osobno obozavam tu tehniku iz cisto jednostavnog razloga sto mi je izbor namirnica koje kupujem suzen na samo 5-10% pa nemoram puno mozgat i birat izmedju silnih proizvoda koje ionako ni psu nebi dao hahah.. ispricavam se na offtopicu u sedatirano stanje bacilo me granje
VenenatusISTRAŽIVAČ

nov 2008.

Visine. Poato znam njihove prednosti i mane, koristim ih samo nakon pljuganja kad idem na neko javno mjesto ili doma pred starce itd.
polutvrde lece...zato to... ma ono pred kraj dana polutvrde znaju nekad dost iritirat il ak mi nes u oko upadne... i ond visine puknem da osvjezim malo... al dosta rjetko..

nov 2008.

da, tu u tom je grmu zeko, na meke atetnije djeluje...

nov 2008.

ljudi ja nemam problema sa tim ocima samo jedno mogu vam reci da cuvate te vase oci a ne da ih zaljevate koje kakim hemukalijama da bi vam se izbistrile, da ih nebi sjebali jednom zauvjek.....nedaj boze nezelim to nikom al cuvajte se tih kapi mogu posledice napravit katastrofalne.
ROXPOZNAVALAC

nov 2008.

Lece i kapi su losa ideja. Lece ti sprijecavaju dotok zraka do oka same po sebi, a kapi suzavaju zile u oku i time jos manje kisika dolazi do oka. Ima i drugih nedostataka spomenutih ranije u ovom topicu i uopce nisu bezopasne i "super" kako mnogo ljudi misli. Jedino ak bas morate tu i tamo.
DžidžadžojacPOZNAVALAC

nov 2008.

Kakve su onda kapi na prirodnoj bazi ?
Like MikeISTRAŽIVAČ

maj 2012.

Ja nakon duvanja nemam bas neko crvenilo ali mi kapci budu na pola ociju i izgledam kao da nisam spavao 2 dana :) Da li mi kapi pomazu i protiv toga ili su samo za crvenilo?

avg 2022.

pozz zna li netko dobre kapi za oci a da nije visine jer njega nemogu na tu di ~ivim :D starci me pregledavaju svaki dan i o i mi budu crvene pa ~elim malo izbje to :D
gogs666AMBASADOR

avg 2022.

NubIZ Pa nek te pregledavaju kad se das...ak si punoljetan:)

avg 2022.

Reci starcima da te ubio propuh,pa crvene o i hahha:D
MravakLEGENDA

avg 2022.

Alergija na ambroziju

nov 2023.

Malo novije pitanje sad je 2023 pa imaju li neke kapi sto mogu da se kupe bez recepta a da skroz uklanjaju crvenilo posto meni uopste visine kapi ne pomazu
ĆyroZMAJ

nov 2023.

Visine classic ti ne pomazu? Znaci bas classic ne neke druge. Ja neznam.. visine prije kad bi stavio u oci, u tri minute oci bi mi bile bijele kao porculan& dugo dugo ih nisam koristio..
RAOZA.ZMAJ

nov 2023.

@Mirko Skocko Jesil probao proculin. Znaju bit crvene ako i previae nakapaa svjesno ili ne pod mlazom ako izae ili ako diraa pare itd itd onda uzmea oko da diraa pa doe do iritacije... :D JBq probaj iskulirat to vremenom kao se stvara tolerancija i to nestane... Nemoj sad non stop kapati izaea vani kapaa, odea u kafi kapaa ima neki na in da malo prikrijea kaaket, nao ale, aeair, ako je baa frka, a na kraju krajeva koga k ato su ti crvene sem ako ne ~elia pred roditelje, na posao, pred goste kao zombi...

nov 2023.

Visine su zakon..

nov 2023.

Visoka tolerancija Tito za crvenilo o iju:cool23::vozdra::rasta:
MravakLEGENDA

nov 2023.

`kilji malo pa se crvenilo ne vidi :D ja osobno nisam nikada kapao oci... Meni obicno budu krvave dok ne zapalim... :spliff: poslije mi svejedno:razvaljen::

Odgovaranje na teme dolazi uskoro.