VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaAdenokarcinom - guatera a
LEGACY

Adenokarcinom - guatera a

36 odgovora4,407 pregleda

mar 2016.

Pozdrav svima, Evo da se uklju im u diskusije. Naime otac ima rak guatera e, koji je operiran po etkom proale godine.Operacija koja je napravljena je whipple. Proaao je kemoterapiju 5 do 12 mjesec 2015. Nalazi su pokazali da su se sekundarne metastaze pojavile na jetri i okolnoj limfi i ini nam se dosta toga (nisu sve ni rekli precizno). Uglavnom ima tu puno detalja, ali koristimo ulje od 28.2.2016. (nabavljeno - 6 sorti pomjeatanih - pravljeno za karcinome) i po eli smo s dozama pomou a kalica te smo ju er doali do doze 1 zrno ri~e prije spavanja. Zna i konzumacija je uvijek iala prije spavanja (oralno) uz dodatak kokosovog ulja (u po etku 2 ~licice) (u kapsulama se ne smije - jer ulje ne bi smjelo doi u doticaj s ~elu anom kiselinom). Jetra je popri no slaba pa smo smanjili na pola ~li ice kokosovog ulja da bi sada preali na putar kojeg znatno lakae podnosi. Doze su bile sljedee (uvijek prije spavanja) 1. a kalica 2. a kalica+ 3.1/4 zrna 4.1/4 zrna 5.1/4 zrna 6.1/2 zrna 7.1/2 zrna 8.1/2 zrna 9.1 zrno 10.1 zrno (danas) E sada uz to sve on dosta ~uti...jetra slabo radi...pa treba raditi i na otklananju ~utice (UV lampe)...Dijeta koja se primjenjuje je Budwigova dijeta + dobiva se pomo od bioenergeti ara u vidu propolia,mati ne mlije i, acidosalus...itd Ono ato me zanima je sljedee. Psihi ko i fizi ko stanje. Nakon operacije i kroz kemoterapije, izgubio je oko 30 kg, pao s 90+ na 65 kg...Sav se isuaio. Od kada uzima ulje oe samo spavati, tvrdi da je skroz onemoao, govori o smanjenju bolova (ostaci od whipple operacije "trbuh dio"), niti na wc mu se viae neda ii, Samo bi spavao i razgovor s ukuanima ga ljuti i nema ~ivaca za niata. Le~ao bi i spavao po cijeli dan, danas mu se ak nije dalo ni jesti...Jednu no je pao kada je htio ii piaati. Uglavnom pomislili smo na trenutak da je odustao od borbe, ali navodno je to stanje "odustajanja" produkt uzimanja ulja. Uglavnom od nemonosti/ne~elje mu je jednom pobjeglo (nije ni iaao na wc). Ono ato me zanima da mi pomognete oko doziranja, oko utvrivanja stanja pishi ko/fizi ko, koja pitanja ga pitati da bolje opiae ato osjea itd itd... Po potrebi u nadopuniti ato joa treba....
EfreetiISTRAŽIVAČ

mar 2016.

Po Ricku Simpsonu, teako oboljeli pacijenti bi ato prije trebali doi do maksimalne doze, tako da bi trebalo poveavati dozu malo br~e nego ina e. Iskusniji tu e ti vjerojatno napisati to malo detaljnije. Pustite ga neka spava, organizam se najbolje bori dok je u stanju mirovanja. `to se ti e odlaska na WC po nou, trebao bi mu netko pomoi, dok se ne navikne na djelovanje ulja na tijelo. Moj otac uzima dosta dugo pa joa uvijek ka~e da mu je nezgodno nou odlaziti na toalet jer ga avingla. I sretno!

mar 2016.

Jetra gotovo uope ne radi...bojim se da se prekasno krenulo sa svime...bilirubin divlja...
BladerZMAJ

mar 2016.

Uff, uff... Nije dobra situacija... Da li uzima joa ata protiv bolova uz kanabis?

mar 2016.

Nakoon dobivanja infuzije stanje se malo poboljaalo, uspostavio je eye contact no bilirubin je bio 751 referentna vrijednost (o ekivana) 3 - 20... E sada imam sljedea pitanja: Ako jetra slabo radi koliko je mogua/nemogua apsorbcija ulja? Uputa je da uz ulje se uzima i kokosovo ulje (radi bolje apsorbcije) u vidu dvije ~li ice no to smo prestali koristiti...sada se doda pol ~licice maslaca...da li je to okey? `to manje optereuje se jetra je bolje... Uzimanje preko rektuma mislim da nije zasad opcije zbog ve navedene teake operacije koja je bila ranije pa ni cijeli probavni sustav nije kao u zdravog ovjeka, no neznam dovoljno. Kako stvari stoje s kapsulama malim koje bi se gutale...ima li to smisla? Jel mogue da ga ulje nakon uzimnaja dr~i po cijele dane... i da li je mogue da se ulje ne razgrauje jer jetra jako slabo radi...

mar 2016.

Moguce je naravno. Vremenom ce se navici na osjecaj ali ulje je svakako jak opijat.

mar 2016.

Prvo hvala svima koji pisete...kako je uzasno zut i onemocao pokusat cu dodatno opisat..za onemocalost i izgubljenost su tri potencijalna razloga...1.bilirubin....2.prestanak davanja infuzije(koja pospjesuje izlucivanje bilirubina) i 3.pocetak primjene ulja...broj 2 i 3 su u slicno vrijeme poceli... jucer smo razmisljali da na 2 dana prekinemo s uljem da vidimo jel izgubljenost dolazi od bilirubina ili od ulja no bioenergeticar je bio za to da nastavimo do ponedjeljka minimum pa kada se sazna ponono bilirubin nastavit dalje sa razmisljanjem. ili na kratko prekinut ili cak povecat dozu...

mar 2016.

jos da napomenem da je stanje svijesti sljedece....ima otvorene oci ali nije svijesno tu...utjecaj ulja?
SmellsZMAJ

mar 2016.

Na~alost bojim se da se tu radi o terminalnoj fazi bolesti u kojoj ni ulje ne mo~e pomo. Svakako mo~e pomo za eventualne bolove ili nesanice,ja bi svakako nastavio s uljem da se ovjek ato manje mu i s obzirom na stanje u kojem se nalazi. Situacija oko nesvjesti ne vjerujem da je zbog ulja ve zbog primarne bolesti koja je o ito uzela maha. Jeli na palijativnoj skrbi?

mar 2016.

evo javljam...da li da smanjimo na 2/3 zrna jedan dva dana...sad sam gledao zrnu prema kome se mjerimo ono je 5 ili 6 mm... a tu sam procitao u jednoj od tema 3 mm...kako izmjeriti 1 gram...cime vi mjerite? uglavnom smanjili bi veceras na 1/2...pa vidjeti kako ce sutra biti...

mar 2016.

nije na palijativnoj...mi pruzamo njegu peremo cistimo pelene mijenjamo..hranimo...
Herbal BobAMBASADOR

maj 2016.

Bok Luka, mogu li pitati kako je tata...? Imam par protokola koji bi mu mogli puno pomoi, prijatelj je sam sebe izlije io tim metodama prije etiri godine od terminalnog stadija adenokarcinoma guatera e sa tumorom od 11 cm... Pozdrav, Bob
Herbal BobAMBASADOR

maj 2016.

Bok Luka i Cill, evo na zahtjev i u nadi da je tata još uvijek dobro napisat ću ti protokol kojim se trenutno liječi preko sto pacijenata samo na području Denvera i složili su ga vodeći stručnjaci iz domene... Vrlo je vazno napomenuti da uz konzumiranje ulja treba voditi računa i o drugim stvarima kao sto je prehrana te još neke stvari koje višestruko poboljšavaju ljekovita svojstva koncentriranog ulja kanabisa... Prehrambene smjernice: Ukoliko je ikako moguće držati alkalnu dijetu. To stvara neprijateljsko okruženje za daljnji razvoj bilo kakve bolesti u tijelu a naročito kancera. Organic sve ako je ikako moguće. Aktiviranje kanabinoidnih receptora: Koristiti sredstva za demetylaciju kao što su zeleni čaj, zelene jabuke, mango, cimet, maslinovo ulje... Oni štite CB receptore od gašenja zbog prirodnog procesa metylacije. Phenoli, Phenylpropanoidi i eterična ulja isto mogu očistiti stanične receptore... Kompetitivna inhibicija: Konzumirati kokosovo ulje, apigenin i amentoflavon 30-40 minuta prije doziranja kako bi se enzimi jetre "držali okupiranima" tako da se kanabinoidi metaboliraju daleko sporije te imaju višestruko veće šanse proći kroz jetru nezapaženo te se vezati na receptore i kancerogene ćelije... Ciljana doza: Cilj je uzimati minimalno 1g koncentriranog ulja na dnevnoj bazi. Ako niste navikli na THC u sustavu, početi s vrlo niskom dozom od 25 mg 3 puta na dan. Idući cilj udvostručiti dozu na 50 mg nakon 5 možda 6 dana. Nakon toga pokušati udvostručiti dozu na 100 mg 4 puta dnevno za 4 do 5 dana te tako opet dok se ne dostigne željena doza od 1 grama CCO na dan... Posto kanabinoidi imaju životni vijek od oko pet sati najbolje je dnevnu dozu podijeliti na četiri puta tako da su receptori uvijek u punom pogonu sto vam daje najveće šanse za oporavak... Način doziranja: U idealnim uvjetima kada je doza došla do 100 mg/dozi, doze će se davati 25% oralno metodom "tackinga" na desni i 75% rektalno putem čepića koji se moraju umetnut plitko u rektum kako bi izbjegli jetrenu portalnu venu... Ako je tata jako osjetljiv na ulje treba izbaciti oralnu aplikaciju i krenut samo rektalno međutim preporučio bi krenuti sa puno manjom dozom od 0,5 grama po čepiće dok niste sigurni da ste zaobišli portalnu venu, ukoliko čepiće gurnete pre duboko biti će direktno apsorbirani od strane portalne vene i idu direkt u jetru sto znaci konverziju u psihoaktivnu varijantu THC'a... Priprema prije doziranja: 30-40 minute prije doziranja konzumirati 80 mg Apinenin 200mg Amentoflavone (Ginko Baloba, Amentomax) 1 mango narezati u zdjelicu Kako napraviti čepiće! Koristit ćemo kakao maslac kao temelj za čepiće. Farmaceuti kombiniraju kakao maslac sa aktivnim sastojcima, ili lijekovima te onda to formiraju u čepiće. Idealno bi bilo nabaviti kalup za čepiće ali ako to nije moguće najbolji način je da napunis sprice od 5ml te ih zamrznes i nakon sto se masa stvrdne, odreži cijeli ravni vrh od sprice te istisni čep od 5ml, prepolovi ga i zaboli mu rubove i imaš čepiće od 2,5ml. Formirane čepiće ponovo smrznuti na pladnju te ih za dugoročno čuvanje spremiti u vrećicu ili neku zatvorenu posudu... Napomena: Nema psihoaktivnih reakcija kod primjene rektalnog postupka stoga doza nije tako kritična kao oralna doza te može se povećati na siguran način. Iznimno je bitno da se čepiće ne umetne dublje od 2-3 cm sto znaci odmah poslije analnog sfinktera Kakao maslac čepići upute: Zagrijati lonac vode da bude lagano vruća te ju skinuti sa vatre. Napunite dvije posude sa toplom vodom, u jednu stavite teglicu kakao maslaca da se otopi a u drugu stavite dobro začepljene sprice sa uljem isto da se otopi. Izmiješati svoju planiranu dozu ulja i kakao maslaca u trećoj posudi. Za početak koristi omjer od 1g ulja 50 grama maslaca dok nisi siguran da tata ne osjeća psihološke efekte te ako je sve u redu smanji omjer na 20/1 pa 10/1 sve do 5 grama maslaca na gram ulja sto će sto će biti idealna doza od 1 gram po danu raspoređen u četiri doze... Aplikacija čepića: Umetnite čepići ne više od 4 cm!!! Prije umetanja čepića: - važno je da se dobro operu ruke, bakterije lako mogu ući u tijelo kroz rektum - koristite jednokratne medicinske rukavice - uvjerite se da su nokti odrezani i da nemaju oštre rubove - provjeriti dali je čepić dovoljno čvrsto - ako je previše mekan, stavite u bilo hladnjak ili zamrzivač dok s ene stvrdne - ako se koristi samo pola čepića prepolovite ga po dužini - kod rezanja pobrinuti se da su škare ili nož sterilni Umetanje: - lezite na željenu stranu sa svojim gornjem nogom povučenom prema prsima. - podignite gornji dio stražnjice te izložiti rektum. - umetnite čepić po dužini sa šiljastim vrhom naprijed, koristeći svoj kažiprst gurnuti čepić u rektum Plasman: Provjerite je li čepić umetnut iza analnog sfinktera. Ako se u potpunosti ne umetne iza sfinktera, nešto ili cijeli cepic može biti izbačen bez da aktivne sastojke rektalni zid apsorbira u krvotok. Ako je umetnut previsoko, aktivni sastojci će ući u superiornu (gornju) hemeroidalnu arterija, što dovodi ravno do jetre. Ovo predstavlja isti problem kao kod oralne primjene zato što jetra metabolira značajan udio aktivnih sastojaka... Nakon umetanja: - držite obraze stražnjice zajedno i čvrsto stisnuti mišiće sfinktera nekoliko sekundi nakon umetanja kako bi se zadržao čepić da eventualno isklizne - ostati ležeći na boku nekoliko minuta nakon umetanja te dopustiti da se čepić u potpunosti razgradi kroz rektum. Mislim da je to to za sada... Siguran sam da će trebati pojasniti neku terminologiju pa pitajte šta vas zanima a ja ću se potruditi da odgovor bude sto jasniji i konkretniji... Pozdrav svima, Bob

feb 2023.

Molim vas gdje ste nabavili ulje,mo~e na e mail,jer mu~ mi je sutra na operaciji po vihpllovom postupku,pa se moramo pripremiti na sve,ako imate joa nekih savjeta,mo~e mi odgovor na e-mail..da li je netko imao tu operaciju..hvals
jesamZMAJ

feb 2023.

na ~alost, na ovim prostorima ulje nije legalno, pa se moramo svi skupa dr~ati https://www.vutra.org/threads/pravilnik.10131/ posebno sad isti em 14. Bez ponude/potra~nje ilegalnih proizvoda Marihuana u ex-YU zemljama joa uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt odr~ali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tra~iti prodaju ili razmenu bilo ega ato je ilegalno u bar jednoj od dr~ava bivae Jugoslavije, po evai od semenki Marihuane pa do Marihuane ve spremne za konzumiranje. Skreemo vam pa~nju da je strogo zabranjeno obraati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uklju ujui i Marihuanu ili semenke) i ukoliko tako neato uradite mo~ete i najverovatnije ete biti trajno banovani. ina e, tu se mo~e informirati kako samostalno uzgojiti za 3 mjeseca, potra~iti pomo ili podijeliti iskustvo... sretno sutra i dobro doali na:vutra:

Odgovaranje na teme dolazi uskoro.