VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaHladnoća i drhtavica tijekom high-a
LEGACY

Hladnoća i drhtavica tijekom high-a

94 odgovora12,292 pregleda

dec 2011.

Dakle niata straano meutim malo neugodno... Ponekad me uhvati nalet hladno e i zaista se teako ugrijati na brzinu pa makar i stajao blizu izvora topline. Osje aj je kao kad vam se di~e temperatura i imate onu laganu groznicu, drhtanje. To je obi no kad povu em malo viae a traje do 15-ak minuta. Imali netko sli na iskustva? Dali je mo~da tlak u pitanju, ae er ili ata ve? Piaite slobodno, svaki savjet je dobrodoaao:)
SekachAMBASADOR

dec 2011.

Mene uhvati bas suprotno...bude mi strasno vruce i oznojim se cijeli...makar bio skoro gol na ovakvom vremenu vani... Ali prode brzo... :P
mazarLEGENDA

dec 2011.

Meni se javljala kad me ulje opralo, imao sam tu fazu da kad me opere osjetim prvo te~inu u o ima, to je prvi znak, onda moram lei i dobro se pokriti, ako joa netko ima da se stisne uz mene, joa bolje:hotpants: Uglavnom to traje 5 minuta, to treskanje i drhtanje, onda proe i onda sam:popworm: Nije me primilo ima tjedan dana, oitkad sam na 3 x 0,3. Drhtanje bi me primalo kad bi maznuo 0,9 ili gram. Sad mi je opet vrue.

dec 2011.

I meni se to nekad zna desiti... Ali nekad mi zna i biti vruce, a celo mi je ko pec.... Neznam sto se desava u tijelu, ali znam da hrana pomaze... Bilo kakva! A isto tako mi je pomogla i lagana setnja po kuci, gore-dole....
MeskalitoLEGENDA

dec 2011.

Meni isto ko i tebi greengo . Vrlo moguce da nam je slabija cirkulacija ,ruke i stopala hladni dosta ... Prodje posle nekog vremena ..

dec 2011.

To e se prije desiti ako recimo ne duvam par dana(mada se ne sje am kad je to bilo) pa me iznenadi jaki high, ili kad sa slabije sorte preem na ja u i potentniju.
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Hmm.. Meni znaju dolazit grcevi u nogama dok lezim,mislim nisu grcevi neznam kako da to opisem,ko da mi misici nekako.. Pocnu se trzat ili tako nesto slicno,nemogu to opisat,i to samo odjednom.. Mislim da je to od nekog jakog higha :)

dec 2011.

Ma uhvati i mene ponekad kad se fino razbijem.Rijetko,ali poznam osjeaj.Po ljetu se obu em a sad nahajcam pe pa se pridru~im uki.Ne uzbuujem se,hehe
$DoLaR$POZNAVALAC

dec 2011.

meni je uvijek hladno kad sam uvjek napljugan :) ...ne aalim se...i meni isto zna do drhtavica da mi se kosa naje~i na glavi a kamo li tijelo....i onda si fino napravim kupku.....vruu da se dimi iz kade...a onda kad se ja bunem nedimi se samo iz kade nego i iz mojih usta i proe nekih par minutica dok mi nebude opet ok.....a mo~da nam je to i od slabe cirkulacije...ne vjerujem da mi je to od vutre :)
HighBadgerPOZNAVALAC

dec 2011.

I meni se to redovno desava! Skoro svaki put kad varim... Ali sam inace bas zimogrozljiva i skoro uvek mi je hladno...Ruke i stopala uvek hladni, nebitno koja je temperatura... Mada nije to nista strasno, ne smeta mi...Malo se treskam na trenutke i prodje i to je to... Posle samo uzivam u high feelingu... (:
Sensi*JanaAMBASADOR

dec 2011.

Razlog preteranog osecaja hladnoce je nizak pritisak,koji je u principu i krivac za slabiju cirkulaciju. Pomaze kafa ili bilo koji izvor kofeina, a pad secera osetimo kad ogladnimo :)
bozgaLEGENDA

dec 2011.

MEne je to znalo isto tako kad bi se preupljugo od nekog nepoznatog skanka - smrznuo bi se i bio u zimogroznom gr u ali bi proalo brzo. Mislim da to ima veze sa aeerom i vrstom trave :D

dec 2011.

upravo to ato bozga ka~e. mene je isto znala trest hladnoa kad bi se ~estoko prenapuaio (ato bi obi no rezultiralo povraanjem i polusatnim ljuljanjem ispred akoljke u dubokom transu...)
DEDEPOZNAVALAC

dec 2011.

Pozz Neznam ali meni je uvek toplo nikad hladno. Moguce je da padne pritisak pa je od toga drhtavica i hladno. Secer kad ti padne prebledis i osecas vrtoglavicu tako je kod mene bilo ( rodjendanska zurka pivo trava cigare i lose bilo al cim sam pojeo dobro parce torte sve proslo ) A da nije neka alergija na THC ;)))

dec 2011.

za alergiju na THC ili atogod sli no joa nisam nikad uo pa nekako sumnjam u to (iako ne isklju ujem ni to jer nije potvreno da ne postoji)...
He-ManLEGENDA

dec 2011.

Zna i mo~e ti biti viae razloga pojave hladnoe i drhtavice, ovi koji su ve nabrojani, lagani pad aeera ili krvnog tlaka. A onda joa imaa i poveano otpuatanje adrenalina u krvotok ato za posljedicu ima smanjenje povrainske cirkulacije. Ili poveanje broja otkucaja srca pa ovisno o tom dolazi do poveanja "unutarnje" tjelesne temperature pa osjetila registriraju naglu promjenu razlike izmeu temperature tijela i okoline. U svakom slu aju tijelo sku~i da neato "nije u redu" i aktivira svoje "obrambene mehanizme", meuostalim i osjeaj hladnoe i drhtavicu. Problem s padom aeera jednostavno se rijeai jedenjem ne eg slatkog ili jedenjem openito prije puaenja. Uglavnom ne puaiti na prazan ~eludac. Mo~da je najbolje malo voa nekog, jer kao fruktoza ima odli an utjecaj i na high. Za pad krvnog tlaka baciti se u le~e i polo~aj i lagano odignuti noge. Adrenalin i br~e kucanje srca rijeaiti ono budisti kim pristupom :icon_smile: neka quickie meditacija, smirivanje, oooom ... i sl. :P
mazarLEGENDA

dec 2011.

Imam jednog frenda koji je alergi an, im potegne dim odmah po ne kihati, nikad se nije napuaio:vb_smash:

dec 2011.

Podpisujem He-Mana. Zato ka~u da canabis pove ava tjelesnu temperaturu.
truareZMAJ

feb 2016.

Ovo mi se esto deaava i joa mi nije jasan to an uzrok osim ato sam svaki put poateno napljugan. Kod mene ta drhtavica bude toliko intenzivna da se userem da mi srce ne stane od silnog gr enja. I trajalo bi isto tako 15-ak minuta dok se poateno ne ugrijem, obi no nabacim ato viae deka na sebe u tim trenucima, i moram priznat da me poateno izmori. Sino sam imao epizodu kao nikad prije, doslovno sam mislio da mi je doael kraj, najgore mi kaj si nisi u stanju pomo kad drhtavica krene, uglavnom svakako neugodan osjeaj i ne daj Bo~e da se ponovi.
CalMagENTUZIJASTA

mar 2018.

Pre godinu dana zadnji post..Ali mislim da bih morao opisati moj slu aj, pa bi se odgovor na drhtanje mogao kriti negde izmeu..Naime, meni je teako oateen kompletan nervni sistem..zna i: periferni, centralni i vegetativni, kao i mozak..Razlog je upala mozga koju su doktori otkrili 5 godina nakon po etka bolesti, kad viae nema nikakvog izle enja, a pronaali su mi i ~ivu u krvi, pa je dg; polineuropatija-toxi na....Rezultat svega toga je stanje, u kojem konstantno drhtim, donji extremiteti smrznuti-i tu niata ne poma~e..a gore kuva..odvratno...Po meni, to su nervi..i centralni i vegetativni, a periferni su posebna pri a...To ato ja oseam je u~asno, neizdr~ivo i neobjaanjivo..mada kontam, da ti spr~eni nervi emituju prema mozgu sve ato ina e mogu, i to istovremeno...Dakle...kada mi se malo pogoraa stanje, po ne drhtanje i hladnoa u nogama koja se ni im nemo~e dogrejati...Zato ato je nervni sistem u pitanju..A kad sam prvi put povukao d~oint, moj nervni sistem je explodirao i sve spomenuto je postalo 10 puta gore....Nedaj Bo~e ikom...kakva bre cirkulacija...

mar 2018.

Ja kad dodjem s posla i budem mrtav umoran,kad zapalim dobru djoju nebitne vrste opere me hladnoca skoro svaki put da moram lec,pokrit se i otkunjat al to samo kad sam dobro umoran poslije posla.

mar 2018.

nesto slicno... leti, kad su visoke temperature posle duvke mi se na neki nacin aklimatizuje telo, nema vise znojenja (ili se bar smanji) i ne osecam nelagodu od vrucine. dok zimi ponekad moze da se desi da osecam hladnocu. nista strasno, to ide sa thc-om.
Mimak123ISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Evo da Vam ja napiaem moje iskustvo. Za novu godinu poslije velikog cuganja ujutro zapalila sam ogromni blunt i osjetila sam se jako dobro,toliko sam se stondirala da sam legla na krevet i po ela u~ivati.Poslije toga su me odjednom napale crne misli i po ela me je obuzimati hladnoa.Noge su mi bile ledene i jako sam se tresla da se moj de ko morao uz mene privui da se ne bih toliko tresla,to me je dr~alo pola sata i ni aeer ni hrana nisu mi pomogle.Pomoglo mi je to sto sam odspavala.Poslije toga sam pauzirala i po ela od drugog lika nabavljati travu jer mi vjerovatno ta nije odgovarala.Kada je nestalo opet sam uzela od istog i opet su se javili isti simptomi.Noge su mi se tresle ali nau ila sam kontrolirat taj osjeaj pokuaavai da u svom mozgu zanemarujem to treskanje i to je nakon deset minuta proalo,takodjer mi je pomogla i hrana.Iskreno volim vutru i Sve oko nje ali bas ta neka koju sam od tog lika uzimala mi je izazivala to ali druge ne.Nikad mi se to nije desilo tokom ljetnog perioda i moram vam priznati da je jako los po meni osjeaj ,jer u biti to ne mozes kontrolirati nego ekati da prodje i ne smijea se Jos vise tripovati.Po prirodi sam jako nje~na i osjetljiva osoba pa sta GOD uzmem troduplo ja e djeluje na mene.I dalje puaim travu ali u manjim koli inama i to je ok.Savjetujem svakome kome su se desile ove situacije da biraju domajiu,manje koli inski puse,i samo pozitive mind! I evo vidim da nisam jedina pa eto znaci organizam vam je malo nje~niji od drugih i imate neki ja i rad /high koje mo~da vaae tijelo ne mo~e da podnese pa onda na snagu stupa odbrambeni mehanizam.Pozdrav svima

mar 2018.

a ja savetujem da se malo procita o razlicitim strejnovima i njihovom dejstvu pa uzgojis sam :D
Mimak123ISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Nisam na ~alost u prilici da uzgojim,kao i mnogi sa ovog foruma...
hazeriZMAJ

mar 2018.

Samo cill...u glavi..i probaj uzgojiti..ide ljeto:thumb:
war.lordISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Mene ta uvena drhtavica i hladnoa povremeno ulove :D E sad, kad me prvi put ulovilo fino sam otiaao do dotora da izvadi krv i vidi kaj se deaava. Naime, svi su parametri bili ok osim jednog zvanog Kalij. Izlu uje se puno aldosterona koji djeluje na bubrege pa se mokraom gubi puno kalija koji uzrokuje miainu slabost, a samim time i drhtavicu vjerojatno (spre ava prijenos akcijskih potencijala). Ja sam uspio kolko tolko sanirati taj problem ato sam sku~io da mi se javlja u danima kad ne jedem dovoljno. Tako da sam poveao unos banana koje imaju puno kalija i malo viae jedem. I da, kad sku~im da bi me ta pizdarija mogla ulovit pauziram thc :D na 10-15 minuta. I onda dalje. To je to. :D:D I naravno samo

mar 2018.

drhtavica ,to zna bit zanimljiv trip najbolje biti sam i prepustiti se drhtavici miaii imaju trening a ti nemoraa mrdnit :D meni je svaki puta zima pa im se zgrijem,proe
Space_LuluLEGENDA

mar 2018.

Deaavalo mi se par puta, deaavalo se i ljudima kojima sam davala moje strainove (a koji su do tada imali iskustva samo sa uli nim stvarima). Ne znam za vas, vidim da se opisuje kao "zanimljivo", ali meni u par navrata uopate nisu bile prijatne te drhtavice. Jedino ato je mo~da zanimljivo jeste da probaa voljom da zaustavia drhtavicu. ko nije probao, interesantna igra ::ludak:: Negde sam online naala da to zna da se desi kada preteraa, odnosno konzumiraa viae koli inski ili ja e strainove ili kombinaciju ta dva. :D
Mimak123ISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Takodjer ni meni ovo nije bilo zanimljivo iskustvo,ponekad sam mislila da nee nikad prestati i onda sam se joa vise tripovala da mi je hladnije nego ina e
formZMAJ

mar 2018.

Malo viae dima nego ato je uobi ajeno i eto drhtavice/poja anog osjeaja hladnoe, dobro je da se ne dogaa pre esto:rofl:

mar 2018.

to :D i sad kad se setim toga kad sam onomad preterao sa liberty... u isto vreme i lepo i scary :lol: da nemam ovoliko iskustva zavrsio bih na psihijatriji od panic attack :)
GiacominiENTUZIJASTA

mar 2018.

I ja sam prosli vikend skuvao 0.6g liberty-a u mleku. I haos me uhvatio nakon toga, jer sam popio sve odjednom, jedva sam cekao da me prodje a bogami potrajalo je... Ne treba se zezati sa kolicinama :thumb:

mar 2018.

Dogodilo mi se mozda 30puta do sada,s tim da je par puta bilo bas zeznutom. O i bi mi 'presuaile',po eo bi ihim trljati jer toliko jako pe e da boli ,ali nema suza! Kad si diram oko o iju kao da brusnim papirom trljam po o ima. Dogodilo mi se svaki put kada sam bio u kontaktu s jednim od 4 straina saenim u raznim periodima u 1.5god.. mislim da je alergija nekakva al zasto samo bas na tu i tu vutru:vutra:
Mimak123ISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Evo ja kao da sam prizvala opet istu stvar.Naime ve eras nakon ato sam zapalila 3 joint krenula sam kui ,bila sam s de kom i odjednom me je uhvatila ogromna hladnoa,noge su po ele da mi se tresu i osjeala sam se slabo.Isparanoisala sam se i otiala od de ka glavom bez obzira i uputila se kui.Cim sam doala pomogao mi je tua, aj i kola ii.I stavila sam hladne obloge iza vrata.Sada kad se ovo deaava po trei put ,lakae kontrolisem ,i manje se paranoisen,krae me dr~i Mada i dalje je JAKO LOS osjeaj!

mar 2018.

Mislim da i ove nagle promjene vremena uticu na ljude. Kad pogledas, prije neki dan bio minus. Meni se danas citav dan provlacila neka jeza kroz tijelo bez obzira sto je vani +17. :crazyd: Kao da tijelu treba vremena da se "odmrzne" kako ja to volim reci. :razvaljen::
hazeriZMAJ

mar 2018.

Ajd ti slikaj tu travu;)jer ona sranja iz smart shopova nema veze sa Marihuanom...A sve vise klinaca pusi to sranje i jos placaju...:rofl::rofl:::volimj::
hazeriZMAJ

mar 2018.

Da...i to onaj kao "hasis"...400 kn petica:Dpovuces dva dima i haluciniras...ma druze..nema po ulici kvalitete:watch::cool23:
Mimak123ISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Vutra je bila domacica(provjereno moj de ko sadi),mislim Da nije do nje...

mar 2018.

Onda vrijeme... :p Mozda si metereopata... Ili stanje pred gripu? U svakom slucaju , meni se ovakve stvari desavaju i kad sam strejt... :confused:
hazeriZMAJ

mar 2018.

Meni ne...takvi bi "na gotovo"...e pa nemere brate:D:thumb: Kramp u ruke,lopata,suma i kopaj rupe..na 10 strana..ako ti je stalo do dobro uzgojene trave i sta stavljas u sebe to bi ekipi trebao biti najmanji problem:thumb:Znas druze o cemu pricam...;)nakopao si se ti...itekako;):thumb: Manje trube,cista trava,5,6 dimova i mir u kuci;):thumb:

mar 2018.

+1 Moze li ovako? Nema ono "slazem se" bla, bla... Admini? Apropo teme, danas mi je dobro. Kum je najavio nekakva sjemena... Za koji dan dolazi iz Holandije. Prekraicu sopstvena pravila, pa cu ove godine ispratiti sve sa slikama. (iako nisam poznat po tome da ostavljam slike)
hazeriZMAJ

mar 2018.

Daj Lesa ne njajke....daj vamo slike...sumljiv si:D:D:thumb:

mar 2018.

Znam Haz, jbg, al, takav mi je trip. Bice slike ove sezone garantujem. A cekam i kuma da donese "zrnevlje" (zrna, aka sjeme) hehehe.... :D
truareZMAJ

apr 2018.

Ja jednostavno nemrem na hladnou prenapljugan. Ako me oaine hladni vjetri po bubrezima u roku 5 do 10 sekundi krene treskavica tipa kao da ti se u tih par sekundi naglo digne tjelesna temperatura s 37 na 40. Nezaustavljivo dok se poateno ne ugrijem. Desi se nevezano o kakvoj se vutri radilo i samo kad sam napljugan, ak zaredam 3-4 komada ne izlazim van ni smee bacit bilo ljeto ili zima :) jednom je bilo toliko loae da se ~ena usrala ~iva, morao maznut neofen da prestane. Nakon toga sam bio ko da sam na trena~noj traci istr o 100km brzinom 15km/h i to sve u 15min :D, polu~iv polumrtav, srce jedva ostalo na mjestu. Definitivno nije bilo zabavno.

apr 2018.

Pomalo postajem dosadan s ovim po forumu ali: "breathe madafcka, breathe!!!" :D Hladnoca, treskavica, paranoja... bezkompromisni ucitelj disanja. Nista ti ne objasnjava, samo te navede sta da radis, shvatio ti o cemu se radi ili ne i ponavlja sve dok ne naucis sam ;) :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se