VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaCBD ulje i lekovi (normabel, tramal)
LEGACY

CBD ulje i lekovi (normabel, tramal)

32 odgovora9,187 pregleda
crovkISTRAŽIVAČ

okt 2018.

molim za odgovor poato mi je stiglo cbd ulje.. naru io cbd od 10% da se bolje osjecam nakon operacija i kemoterapija i svega sta rak nosi pa pitam dal smijem mijeaat navedeno ulje s tabletama tipa normabel ili tramal koje pijem radi bolova..tj dali ce tablete imat negativne simptome ako mjeaam s uljem. lp
crovkISTRAŽIVAČ

okt 2018.

pa to i nije neka nuspojava :) al ugl nista ozbiljno ne mo~e da bude ? jer mislim polako izbacivat normabele a pogotovo tramale. puno sam ito da cbd nema nikakve nuspojave..i na ovom sajtu sam pro ito negdje da se ne treba brinut oko mijeaanja normabela i ulja ..ako izbacim tablete kako mi se ini niata od sna koji mi je potreban..viae grijeaim ato mijeaam te dvije vrrste tableta a s uljem mijeaano s njima nebi trebalo bit problema, bar koliko sam ito vamo..al sam htjeo iz prve ruke da mi neko ka~e da se ne ubijam i dalje itajui i tra~ei..hvala lp

okt 2018.

dosta je u jednoj temi postavit pitanje.. ja nebi bas preporucila. ili jedno ili drugo.. ali govorim bez iskustva..
hazeriZMAJ

okt 2018.

10% je malo za rijesavanje ovisnosti..ti trebas dnevno unesti 150 mg cbd 50% cistoce...da bi uspjesno to rijesio:thumb:

okt 2018.

Slobodno u~ivajte! Za Tranake neznam, ali pijem jake tablete protiv bolova, svaki mjesec, dve vrste antibiotika(. Normabel bi trebao, ali njega mi trava zamjeni. S time, da sam puaio na normabelima, 2.dan nakon operacije.) Sre om nemam rak, ali probleme sa fistulom. Operirao sam trticu, pa onda oba pazuha, a sad ekam operaciju fistule na preponi. Trebao bih joa toga pit. Svaki specijalist, nakon preglefa bapiae mi neke nove pilseve, koje uop e ne podi~em. Utrljavanje ulja ili hep masti mi najviae poma~e, jer ne pe e i nema boliva. Onda nestane, pa puaim pljugu, dvije viae nego ina e.

okt 2018.

Mozes bez beda Normabele i CBD ulje mjesati. Samo sto ce te ta kombinacija uspavati.

nov 2018.

Sve nuspojave od Cbd su ti posljedi no od sni~enja krvnog tlaka. (Vrtoglavica, pospanost, glavobolja). Mjeri tlak
hazericaLEGENDA

nov 2018.

Ako mislis da cbd snizuje tlak,nije bas tako.Cbd aktivira receptor u mozgu koji regulira krvni tlak,povecava gustocu kostiju i samim time tlak dovodi u normalu kod pravilnog doziranja.

nov 2018.

Zasad se zna da cbd uzrokuje vazodilataciju, snizuje sistoli ki krvni tlak za oko 5mm ~ive a povisuje puls oko 10.Tako da veinu nuspojava odrauje preko ovoga

nov 2018.

Marijuana CBD and Blood Pressure - New Study u kontekstu naslova, nuspojave ima i diazepam tj. normabel "...kombinacija mo~e poveati klini ke u inke diazepama s moguom pojavom teake sedacije te klini kom manifestacijom depresije disanja i negativnog u inka na kardiovaskularni sustav"
UdovicaISTRAŽIVAČ

dec 2018.

Dali se moze istovremeno uzimati cbd i THC ulje .
StipeZMAJ

dec 2018.

Moze ;)

dec 2018.

Zdravo, izvinite ako se ponavljam ili gnjavim ali tek sam se pridruzio... tako mnogo postova, tako mnogo misljenja... Uglavnom, otac (metastaze na jetri, primarni karcinom na debelom crijevu otstranjen) je poceo prije 7 dana uzimati smolu/ulje kanabisa (ono crno iz sprice - shvatio sam da ovo neko zove ulje a neko smola pa ne znam sta vise da napisem)... Pitanje, da li je normalno da spava non stop (iako smo mu dali zaista minimalnu dozu od 1/4 zrna rize dnevno) ... ? Pitanje 2 , moze li ovo imati neke veze sa naticanjem nogu sto se desava zadnja 2 dana.... ? Hvala svima i pozz
crovkISTRAŽIVAČ

jan 2019.

Ako prvi put probava marihuanu ili ulje/smolu onda je sasvim normalno da samo spava, i to sa naticanjem mislim da nema nikakve veze sa smolom. I vidi za metastaze ima lije enje radioterapijom koja ih uniatava, ima Klinika u Zg, bolje tamo probat jer kod nas u bolnicama po pitanju metastaza niata ne rade, ato se ti e radioterapije samo sam ito i vidim da ih s velikom uspjeanosti uniatavaju s laserom pogotovo na jetri, tako da se raspitaj o tome.
ivan333POZNAVALAC

mar 2019.

Pijem zyprexu,riset i misar te neke antidepresive...sto kazete ds uz to pusim travu?ince zapalin i odnese me skroz al nikako nemogu da prestanem pusit
BladerZMAJ

mar 2019.

Po mom mialjenju je bolje ne puait travu dok se ne sredia. Ako ve hoea puaiti, onda probaj mikro doziranje. Dva dima i to je to... Travu se mo~e koristiti u rekreacijske i medicinske svrhe. Rekao bi s obzirom na psihi ku nestabilnost koju imaa da ne bi trebao koristiti za medicinsku. A ako te previae odnese ili ti nije ugodno, onda nije ni za rekreacijsku... Tako da najbolje po meni da ne puaia, jer mo~e biti da ti odgaa rehabilitaciju. Ve ina ljudi je luda, samo neki nisu u stabilnoj orbiti sa svojom ludosti :D

nov 2021.

19 g.sam na razno raznim antidepresivima. Trenutno uzimam xanax 2*dnevno i seroxat 40 mg i helex od 1 mg 3*dnevno. Da li koristiti cbd ulje sa ovom kombinacijom? Hvala unaprijed

Odgovaranje na teme dolazi uskoro.