LEGACY
Ima li koga da ga ovo zanima?
34 odgovora4,929 pregleda
39 REP78%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#1
Evo, staviti u ovjde par linkova pa ako se orni i voljni pro
itajte malo i informirajte se. Iznesite svoja mialjenja i stavove.
Da li je netko uspio sli
na stanja ubla~iti (nedo bog izlije
iti) konzumiranjem marihuane na bilo koji na
in?
Linkovi:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=531341
http://www.youtube.com/watch?v=UWBxAUC9k1g
Pozdrav! :abducted:
Highty
ENTUZIJASTA524 REP81%
→ Poznavalac
HightyENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#3
Ajde, molim te probaj pa nam javi, ovo ja jako zanimljivo - ne radim tease... pokuaat u prona ti ato viae informacija kroz odreeno vrijeme...koliko stignem, keep UP :)
39 REP78%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#4
Ej, hvala puno. Probao sam ve par puta puaiti za vrijeme trajanja POIS-a, no jedino ato bih postigao je to da bi mi bilo mrvicu bolje samo u tom stanju napuaenosti. Kad me uduvanost pusti, opet ista stvar, jednostavno treba par dana da taj pois proe i onda opet mogu normalno funkcionirati... Svakako bih trebao joa eksperimentirati s vutrom. Kada bih
eae puaio mogao bih kroz neko vrijeme vidjeti rezultate. Ina
e, radim i meditacije, i neke tehnike podizanja energije, upoznat sam i s tantri
kim metodama i raznim stvarima... Ono ato sam primjetio kod meditacija i tehnika je da one vrlo efikasno djeluju dok nisam u POIS-u, no dok te iste radim za vrijeme poisa, kao da ih i nisam, opet ista stvar. O
ito da poisu treba par dana da se povu
e, a najviae ato mogu napraviti u meuvremenu je to da ga probam kako tako prihvatiti. Situacija je malo sjebana, ali nadam se da e sve ii na bolje. Uglavnom, ja sam se viae manje bezveze raspisao.
Joa jednom hvala na trudu i podraci. :)
Krejzy
POZNAVALAC1.139 REP60%
→ Ambasador
Highty
ENTUZIJASTA524 REP81%
→ Poznavalac
HightyENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#6
Uope nije bzvz....baa brijea, to je problem i logi
no je da ga rijeaia. Super ato si krenuo prirodnim putem. Predla~em ti joint prije, tijekom i nakon sexa :) ozbiljno, probaj pa da vidimo kako e onda POIS djelovat. I predla~em da budea izbirljiv ako imaa mogunosti pri nabavljanju ganje, probaj nabavit neki skunk ubojicu pa neku domaicu i tako..moraa vidjet, pokuaat.
39 REP78%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#7
Primjetio sam par puta iritaciju o
iju, a gotovo konstanto nakon ejakulacije imam hladne ruke par dana, bez obzira na vrijeme vani.
39 REP78%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#8
E da, ovo svakako moram probati. Ne vjerujem da se baa u tome nalazi rjeaenje, ali zaato ne, treba probati.
39 REP78%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#9
Evo, ako netko nije vidio na forum.hr, joa par linkova o POIS-u:
http://en.wikipedia.org/wiki/Postorg...lness_syndrome
http://www.thenakedscientists.com/fo...p?topic=6576.0
http://sites.google.com/site/poiswebsite/home
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
TarkiPOZNAVALAC
apr 2010.
apr 2010.#10
Eh da... ejekuliranje.
Ono ato ti trebaa
initi je "ujakulirati" i svi tvoji problemi e nestati (nadam se).. ili barem ejakulirati za po
etak samo svakih 5 dana, ovisno kolko si star.. jbg bro privla
nost je nekad prokletstvo kod muakarca.. ~enama je svejedno, one ne bacaju sjeme ko mi u milijunima :D
Ejakuliranjem
ovjek gubi golemu koli
inu energije... al navikli smo da je to normalno pa nas boli qrac.
Sad da ti ja ne objaanjavam u kojem zecu le~i grm fino pro
itaj knjigu dio prije muakarca obavezno i muakarca prou
i kako u biti funkcionira tvoja prostata i spolne ~lijezde i cijeli taj sustav pa e ti biti jasno ato ti se deaava - fizi
ki i psihi
ki.
Btw joint ti nee pomoi, mo~da malo ubla~i simptom, al nije to to.
http://www.scribd.com/doc/25175533/Tao-ljubavi-Drevni-seksolo%C5%A1ki-priru%C4%8Dnik
Prou
i to
ku od milijun dolara (za tebe najva~niji dio) i vje~bu jelen, a i cijela knjiga je super.
I nemoj samo prihvatiti bolest/poremeaj.. to je prvi korak kojeg ljudi
esto
ine pa su samo joa nesretniji=bolesniji. U
ini neato po pitanju svog zdravlja.
Sretno i javi jel poma~e ;)
EDIT
E sad vidjeh ovo o hladnim rukama... poznato, poznato.. :D
Ugl, stvar je fizi
ke prirode, ima tu rijeaenje, samo se potrudi.
LP
39 REP78%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#11
Hvala Tarki, ve sam upoznat s metodama "unutarnje ejakulacije", odnosno orgazma bez ejakulacije. Naime, pro
itao sam knjigu Mantaka Chie "The multiorgasmic man" u kojoj se to vrlo dobro opisuje. Nisam daleko dogurao s tim, vjerojatno zato jer me strah masturbirati svakih dan-dva kroz par mjeseca jer bih gotovo konstantno bio u POIS-u i tada bi mi normalno funkcioniranje u druatvu bilo gotovo nemogue (budui da moram svaki dan u akolu i izvraavati joa svakakve obaveze). Kada bih imao mjesec dva skroz slobodno, na nekoj planini ili aumici, tada bi to bilo ostvarivo.
Ovako, kada ne masturbiram i nemam seksualne odnose mi je vrlo dobro i mogu da u~ivam u ~ivotu. Ima joa jedan problem, a taj se zove nona polucija, koja se kod mene manifestira dosta
esto dok ne ejakuliram (par puta mjese
no) i nakon koje se takoer javlja POIS.
Skunkisha
ISTRAŽIVAČ97 REP31%
→ Entuzijasta
SkunkishaISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#13
ne verujem da bi se problem resio putem pusenja ganje.Samo kratkotrajno dok traje rad.Ipak se tu gubi energija koja treba da se nadoknadi.Ma koliko bio ok,mentalno stabilan,drzo konce u rukama posle ejakulacije druga prica.Evo bas sad prolazim kroz taj period od par dana.Sve ne mogu da verujem da sam pre par dana tako lako mogao da se distanciram od problema (odbijao Matrix(uslovljenu realnost)) sto je sada sasvim druga prica.Sinoc nije bilo ejakulacije i danas se osecam vec mnogo bolje i polako me prolazi to njesra..uzas zivi...Sad citajuci ovo uvidjam da i drugi ljudi imaju problema sa tim a ne samo ja i to me je motivisalo na apstinenciju.Ne znam samo koliko dugo bi bilo preporucljivo apstinirati.mislim da bi jedan seksualni odnos ili masturbacija nedeljno bilo sasvim dovoljno.
Skunkisha
ISTRAŽIVAČ97 REP31%
→ Entuzijasta
SkunkishaISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#14
ne verujem da bi se problem resio putem pusenja ganje.Samo kratkotrajno dok traje rad.Ipak se tu gubi energija koja treba da se nadoknadi.Ma koliko bio ok,mentalno stabilan,drzo konce u rukama posle ejakulacije druga prica.Evo bas sad prolazim kroz taj period od par dana.Sve ne mogu da verujem da sam pre par dana tako lako mogao da se distanciram od problema (odbijao Matrix(uslovljenu realnost)) sto je sada sasvim druga prica.Sinoc nije bilo ejakulacije i danas se osecam vec mnogo bolje i polako me prolazi to njesra..uzas zivi...Sad citajuci ovo uvidjam da i drugi ljudi imaju problema sa tim a ne samo ja i to me je motivisalo na apstinenciju.Ne znam samo koliko dugo bi bilo preporucljivo apstinirati.mislim da bi jedan seksualni odnos ili masturbacija nedeljno bilo sasvim dovoljno.
39 REP78%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#15
Ne znam, za mene je to ipak pre
esto. Kada ejakuliram jednom tjedno pola tjedna me dr~i taj POIS ("POIS" koristim samo kao zamjenu za izraz "period od par dana nakon ejakulacije u kojem se osjeam loae", jer smatram da se nije dobro poistovjeivati s boleau i problemima drugih ljudi koji se ne moraju manifestirati kod mene), a onda bih samo par dana bio ok. Jednom mjese
no sasvim dovoljno za mene. :) Samo, treba izdr~ati nonu poluciju koja je za mene najvei problem.
Kako je vama nakon none polucije? Da li vam se dogaa? Pojavljuje li vam se POIS i nakon nje? Je li njegov intenzitet nakon none polucije slabiji ili jednak onome nakom ejakulacije putem seksa ili masturbiranja? Koliko vam openito traje taj period nakon ejakulacije (koji vjerojatno razli
iti ljudi razli
ito nazivaju) koji se zove POIS?
39 REP78%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#16
Ne znam, za mene je to ipak pre
esto. Kada ejakuliram jednom tjedno pola tjedna me dr~i taj POIS ("POIS" koristim samo kao zamjenu za izraz "period od par dana nakon ejakulacije u kojem se osjeam loae", jer smatram da se nije dobro poistovjeivati s boleau i problemima drugih ljudi koji se ne moraju manifestirati kod mene), a onda bih samo par dana bio ok. Jednom mjese
no sasvim dovoljno za mene. :) Samo, treba izdr~ati nonu poluciju koja je za mene najvei problem.
Kako je vama nakon none polucije? Da li vam se dogaa? Pojavljuje li vam se POIS i nakon nje? Je li njegov intenzitet nakon none polucije slabiji ili jednak onome nakom ejakulacije putem seksa ili masturbiranja? Koliko vam openito traje taj period nakon ejakulacije (koji vjerojatno razli
iti ljudi razli
ito nazivaju) koji se zove POIS?
Skunkisha
ISTRAŽIVAČ97 REP31%
→ Entuzijasta
SkunkishaISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#17
Nisam primetio da imam nocne polucije.cak ni kada sanjam sex i dozivim ejakulaciju u snu.Evo apstiniram vec danima i osecam se strava..Imao sam i hronicne cabulje na ledjima vec dugo,menjao ishranu,ovo ono i evo nekim cudom danas vidim nema ih nesto.Sad ne znam da li je to zbog ovoga ili ne al ko zna.Videcu jos kako ce se odvijati stvar.
Ma bilo bi super sto manje ejakulirati samo ne znam koliko je to dobro zbog nakupljanja sperme.Mislim na onu opste poznatu pricu da moze da se dobije rak testisa ako se ne prazne redovno..Nesto bas i ne verujem u to ali..
Meni Pois traje mozda dan-dva-tri..zavisi...sad cu da vidim kako cu se osecati za jos par dana..mozda sam jos u blagom Poisu :P
Skunkisha
ISTRAŽIVAČ97 REP31%
→ Entuzijasta
SkunkishaISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#18
Nisam primetio da imam nocne polucije.cak ni kada sanjam sex i dozivim ejakulaciju u snu.Evo apstiniram vec danima i osecam se strava..Imao sam i hronicne cabulje na ledjima vec dugo,menjao ishranu,ovo ono i evo nekim cudom danas vidim nema ih nesto.Sad ne znam da li je to zbog ovoga ili ne al ko zna.Videcu jos kako ce se odvijati stvar.
Ma bilo bi super sto manje ejakulirati samo ne znam koliko je to dobro zbog nakupljanja sperme.Mislim na onu opste poznatu pricu da moze da se dobije rak testisa ako se ne prazne redovno..Nesto bas i ne verujem u to ali..
Meni Pois traje mozda dan-dva-tri..zavisi...sad cu da vidim kako cu se osecati za jos par dana..mozda sam jos u blagom Poisu :P
apr 2010.
1 / 18
apr 2010.
apr 2010.