VUTRA
ForumMarihuanaMedicinakoliko dana prije sexa s ciljem pravljenje djeteta...
LEGACY

koliko dana prije sexa s ciljem pravljenje djeteta...

40 odgovora5,403 pregleda
triorioISTRAŽIVAČ

mar 2009.

dakle.... uskoro kreem praviti djecu:) koliko dana prije da prestanem s konzumacijom naae najdra~e biljka?... molim savjet
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2009.

Koliko ja znam sasvim nebitno, navodno pod samim utjecajem marihuane su spermiji sporiji i mogunost az ea zbog toga manja tako da eto ak baa oa maksimizirat aanse onda jednostavno mo~ea bi nenaduvan tokom ina i propalit poslije E da i svaka ast na planiranju obitelji, rijetki prakticiraju.

mar 2009.

Pljuga je najbolja prije sexa,ipak radi navedenih razloga gore(sporost) mo~e se stati,mo~da bar misec...meni predugo,zato joa niata:baby:
Red WeedENTUZIJASTA

mar 2009.

Ovo je preslo svaku mjeru... Cemu nam je ta trava ilegalna kad je sve bolje dok ju pusis sex,muzika,razgovori sve je bolje kvragu... Ali da se vratim na OnT. drzim fige za bebaca ihaaaaaaaaaaaaa steta sto ce gledati ovaj ruzni svijet ali zato mu ga vi ko roditelji uljepsajte ihaaaaaaaaa.. I samo pusiti treba...
triorioISTRAŽIVAČ

mar 2009.

aj neu 20 dana prije juriaa..............:) da se ubrzam
dogo argentinoENTUZIJASTA

mar 2009.

haha svaka ast. ajd sretno ti bilo. javi rezultate :D
dominoENTUZIJASTA

mar 2009.

Srecno, lave! "Nemoj s ledja, Radovane, bice zensko!"
BeyondLEGENDA

mar 2009.

K45m79fEyz8 sorry, morao sam
EXARPPOZNAVALAC

mar 2009.

A odakle uope ideja da to ima neke veze? Neku~in????

mar 2009.

Samo da nebude mudonja...hahaha....samo naprid!

mar 2009.

babske price... nepusis valjda tolko jaku wu da ti uspori tvoje phelpsove_!
triorioISTRAŽIVAČ

mar 2009.

snimim in pravljenja pa ka~ite jel okej:)) ha haaaaaaaaaaa
DomeISTRAŽIVAČ

mar 2009.

hehe,odli an video,taman prikladan.sritno ti triorio,pazi da se ne umoria,hehe.savjet s moje strane je da pristanea puait od 20 do 30 dana,a onda nastavia puait ali umjereno.marihuana stvarno utje e na spermije i plodnost,mo~da ne drasti no ali utjee.znam iz svog iskustva. dosta sam upu en u neplodnost jer i sam imam problema s tim.pozdrav i sritno!
Ramona_RedENTUZIJASTA

mar 2009.

Evo, ne znan za u inak trave, al znam za ovaj kineski kalendar koji ra una lunarnu starost ~ene pa pomou njeg mo'a odredit oali muako il ~ensko: http://www.holodeck.com/pregnancy/chinese-cal.html Sretno vam!
DirtyDENTUZIJASTA

mar 2009.

kinezi bi svi htijeli muske pa sta ne koriste to.... glupa mi ideja uopce birat musko il zensko a jos onda kad ne bude tako...
bongashLEGENDA

mar 2009.

A jebate, pari da si na pazaru ... :vb_kez: Bitno da je ~ivo i zdravo, sve ostalo je manje bitno. Ti ata pravia dicu, samo naprid i sritno. :thumb:
DirtyDENTUZIJASTA

mar 2009.

Sretno triorio.... ak vec ti nes nek mama pusi :)....
FunkyZENTUZIJASTA

mar 2009.

^^ Rech... za ovo iznad :D
ChehehePOZNAVALAC

mar 2009.

sretno sa pomlatkom... Ja sam bogami Pusio na veliko a isto tako i zena i nismo imali nikakvog problema oko zaceca.... Mali ima vec 4 i po godine i strasan je.... Jedini problem koji mi moze past na pamet je da kad se prepusis nije ti do sexa ali prika ako ti ne smeta i imas volje za pravit djecu samo navali... i slobodno zapali i prije i iza sexa jer to ti nema bas nikakav utjecaj na uspjeh u zacecu ... E i ako moze neka ti zena ne koristi nista sto bi uopce moglo biti stetno za djete dok je trudna, pa tako neka ne pusi nista neko ne pije kafu , alkohol, neka pazi sto jede, i biti ce to super babac nemas straha!!! Sretno jos jednom...
ataraxiaISTRAŽIVAČ

mar 2009.

po nekim istra~ivanjima (al pravim, ne mislim na neke cosmoshit gluposti), pokazalo se da bi optimalno bilo da se 6 mjeseci prije nego ata se za me po ne zdravo hranit, prestane pit kava i crni aj ak..pokazao se utjecaj, a sad.. kako ko oe. u svakom slu aju, ne mo~e atetit da se i jedna i druga strana uva od bilo kakvih izvora atetnih tvari. ipak pri amo o dici. koja su super. i eto, sritno ti. napravi cili vrti :D :thumb:
oldbullleeENTUZIJASTA

mar 2009.

samo napred!!!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se