VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaDa li neko zna koliko se kilogrma gubi ?
LEGACY

Da li neko zna koliko se kilogrma gubi ?

102 odgovora18,440 pregleda

okt 2007.

pitam se koliko se kilogrami gube recimo ako pusim 2 3 jointa nedeljno:signs054: strah me da cu mnogo smrsati pa hocu da znam koliko smem da pusim da ne bih gubio kilazu ili barem da mogu da odrzim neku liniju jer kako sam krenuo biec zajebano:ohno:
elephant0rAMBASADOR

okt 2007.

Hahah.. ja od ganje samo dobivam tezinu.. MUNCHIES!! iliti po naski.. hmm neznam nas izraz.. uglavnom kad se napusim dobro i ogladnim dobro.. pod uvjetom da nisam dehidriran.. Znaci pi dovoljno vode i ne brini.. glad dolazi prirodno nakon toga.. izbjegavaj gazirana pica, vodu sa pipe (radi klora) i obicne sokove jer secer u njima stvara privid sitosti, a diet pica su cista kemija sta je jos gore od secera..

okt 2007.

sve mjere su za po jedan dzoint srednjih rizli sativa/250g indica /210g pa ra unaj koliko puaia i oduzimaj ja kada se saberem,sav se oduzmem mora da si gledao neku "obrazovnog karaktera" emisiju pored ovoliko informacija postavljaa ovakvo pitanje

okt 2007.

Sta se stvarno mrsavi od trave ako to poslje ne nadoknadis to pre~deravanjem?Nisam nikad cuo za to niti mi je ikad itko reko da je smrsavio od trave. Jel moze neki link da malo proucim to.

okt 2007.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

okt 2007.

You can say that again...and again, and again...itd...:icon_lol:

okt 2007.

ja mislim da ja mrsam od ganje a opet znam da neke cure koje znam se debljaju od ganje zato sto ne mogu kontrolisati dijetu to jest prezderavanje...sto znam sve zavisi od osobe do osobe.

okt 2007.

da da da da da da da
InqAMBASADOR

okt 2007.

ja sam se ugojio 20 kila primenom kanabisa ... xaxaxa

okt 2007.

hvala puno na informacijama pravo da ti kazem pijem dosta koka kolu kad se napusim ali vise necu znaci obicna voda ok dogovoreno :)):bis:

okt 2007.

Evo jos jedan unos za onaj topic 'lazi o marihuani' :) Da se gube kile pola clanova foruma bi vec imalo negativnu masu, i trebali bi se nazderavat ko prasci da dodjemo do nula kila...

okt 2007.

Ja mislim da ja mrsam zato sto sam lijen da napravim nesto da valja pa onda jedem malo ustvari ja se samo mogu udebljat kad zena ili mama kuva za mene....hehe razmazenko :-)

okt 2007.

ja bih se onda toliko smanjio da bi jednag dana neko morao da provali u moj stan i sve ato bi naaao bila bi trenerka na fotelji ispred kompa
mr.skunkAMBASADOR

okt 2007.

da al trenerka ispunjena dimom.
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2007.

Od trave ne mo~ea smraavit zato jer ona otvara apetit. Kad se ja napuaim pojeo bi slona

okt 2007.

ja bi pojeo slatkog slona, okoladica na kile i ostalo, mislim da nisu svi isti pa tako neki mo~da i mraave...
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2007.

Pa vjerojatno ko ato ljudi kad prestanu puait cigare udebljaju se Tako ako redovno puaia vutru ko cigare vjerojatno ea smraaviti pa ako prestanea udebljati se ali ko puai vutru ko cigare

okt 2007.

Nije to isto, ljudi se nakon skidanja sa cigara udebljaju (nije pravilo, ali eto, objasni ti to narodu) zato sto vise jedu (sranja iz frizidera, fast fook, cipsic flipsic, cokoladice... itd) kako bi nadomjestili ono vrijeme koje su provodili sa cigarom. Kod trave je druga stvar, direktno je povezana sa pojacanjem apetita nakon konzumacije.
didjilidooISTRAŽIVAČ

okt 2007.

ma brijem da ja oboje,dok pusis gladan si od nje,kad prestanes isto,jel imas dosta vise za nadoknadit neg kod cigare...
AlleyezonmeISTRAŽIVAČ

sep 2008.

Mozzda decko nije lud,to je od osobe do osobe.. Ja licno sam pokusavao da smrsam od 10. do 17. godine,i nikad nisam uspevao,i onda sam poceo da duvam redovno u 17. godini,i zamenio prezderavanje napusavanjem,i u roku od 2 meseca skinuo 27kg,ali naravno sa namerom,nisam se topio sam od sebe,kako neki to misle... I sad imam optimalnu tezinu,full devojcicu(u svakom smislu),koja naravno voli da dimi.. I povremeno, 1-2 mesecno odradim po neku reviju za 50e,ko hobi,znaci nista nije nemoguce,samo matematicki malo verovatno... I ne,vutra nije bila prskana nicim,nit sam uzimo ista pored toga..:abducted:

sep 2008.

Moze li iko naci neko istrazivanje koje se odnosi na gubljenje tezine vezano za konzumaciju marihuane? Dobro je cuti licna iskustva ali mislim da bi bilo dobro da mozemo saznati sta medicina ima da kaze =D

okt 2008.

Meni isto ne ide u glavu kako smraavit ako kuria:icon_eek::keepoff: bokte, kad frend doma sam, doslovno, ali doslovno mu u 3 dana pojedemo kuu...i to ne samo one glavne stvari, nego brate kompot, salsu, aeer, med, aumee tablete, sol, braano, kile mesa..jebote, nakon treeg dana viae nemamo ata za jest, viae ni pala inke nemoa spremit kolko si kuu ispraznio... i onda da pri amo o mraavljenju...buahahahhahahaa:bonappetit:
Bong&HrvatiENTUZIJASTA

okt 2008.

rije
need_weedENTUZIJASTA

okt 2008.

gdje si cuo da se od vutre gubi tezina

okt 2008.

ma sve ovisi o metabolizmu ....vutra nema veze s tim....
DžidžadžojacPOZNAVALAC

okt 2008.

Vidim da mnogi greae ovde zanemaruju i neke va~ne stvari.Od vutre se mo~e smraati ovisnosti o vaaem metabolizmu i koli ini spavanja.Puaenje uve e, i spavanje do kasno mo~e dovesti do smanjenja broja obroka kod mnogih a samim tim kod nekih i do mraavljenja. Nama se glad dosta povea nakon puaenja, ali sitost koju osetimo nakon obroka koji sledi dugo traje na ~alost.Ovo nije nikakva teroija ni istra~ivanje ve ista proverena praksa kod viae ljudi.Zaato to dolazi ? Pa naj eae pre~deravanjem nakod duvanjenja a i ako ta osoba ima poremeen sistem spavanja.Tako da, pazite ata i kako radite.
vrtlarENTUZIJASTA

okt 2008.

evo zanimljiva mi je ova tema pa da se i ja malo ocitujem... ne kuzim ekipu koja se kriza na ovo pitanje kao ajme e.... sta je tu cudno? pitanje je spravom postavljeno, a sad cu i elaborirat zasto... za pocetak idem od sebe... pred neke tri 4 godine (dobro, mislim da je tri) ubijo sam se svaki dan... cap probudis se, odes do bukse ubijes par komada, na rucak sjeban dolazis, pojedes pol stada, malo odmoris i na trening... nakon toga pive i tako dalje no to nije bitno za pricu... i uglavnom smatram da sam u to doba bio najspremniji... imo sam 80 kila i ni trunka sala, treniro sam oko 10 sati tjedno... sada je situacija sljedeca, treniram cak i vishe, doduse i dalje pojedem pol stada, ali imam veci broj treninga i kolko god da treniram nemogu se evo vec neko vrijeme spustit ispod 90... doduse napredak je vec da sam na 90 jer sam imo 95, ali evo sad sam zapeo i nece... osobno smatram da kad bi se kasio ko prije u roku odmah bi izgubio kile... no dobro, to je moje misljenje... ajmo sad dalje... imam frenda koji ima nevidjeni apetit ali je covjek mrsav da to nije zavjerovat... da nebude zabune govorimo o liku koji upadne u mek i kaze dajte mi 4bigmeka i 3 dupla cizburgera i ovi ga gledaju da kao sta je sve to za tebe? on kaze da i prodavacica i ekipa iza se pocene parat i kazu da ce mu oni platit josh tri big meka ako to sve pojede... i majstor to pojede... i zatim pojede i njihova tri big meka... i onda dodje i naruci josh jednog i zatim i njega pojede i izruguje tamo ove po meku... i uglavnom, covjek se kashi konstantno i za nevjerovati je kako nema ni trunke sala a jede stalno, ali doslovce stalno... moje osobno uvjerenje je da postoje neki spojevi u travi koji utjecu na te procese, bilo da se radi o nekakvoj vrsti razgradnje ili ko zna cega.... cisto pitanje ovako, a moze bit vezano za ovo, a i masu ljudi koje sam pitao mi je odgovorilo pozitivno na njega pa ono... da li vam se desava kad ste negdje i sad ono idete zapalit pljugu i pocne vam se odjednom ful kenjati od te pomisli da ce te sad zapalit. ono ful vam se kenja. (ja se osobno preferiram iskenjati) iako kad zapalite vam se prestane... mislim i sam sam sebe izgubio tu u ovom pisanju ali valjda sam reko ono na sta sam ciljo??!
BeyondLEGENDA

okt 2008.

hehehe, da! :D, prije, sad viae ne, neznam zaato :) a ato se ti e tjelesne te~ine, itao sam o tome da vutra regulira tjelesnu te~inu kao i svaki proces u organizmu zapravo, sve usklauje, harmonizira.
TarkiPOZNAVALAC

okt 2008.

Evo citam vrtlaara i ne vjerujem kolko je covjek u pravu heheheee sad se zbudio i pripremio si jednog vrhica a kenjaaaa mi seeeeeee :D al nisam ga jos spalio pa mi se sve manje kenja bas ga idem spalit pa cemo vidit oce li wc solja najebat il ne :D
BrenerPOZNAVALAC

okt 2008.

Kako kaze Al Bundy, wc mora bit bijel, hladan, prljav. Skoljka mora slat poruku "sjedni i daj duplo :D
gargamelPOZNAVALAC

okt 2008.

kako nece.. pusim oko 8-9 godina, par puta dnevno, isto tako i kenjam svaki dan, pa mora se poklopit koji put.... :respect:

okt 2008.

I meni se dogadja, neznam dal od vutre il od ceg drugog, brijem si da ima veze al nisam ni istraziva dosad nista.. Al posto nisam jedini, vjerovacu da je ipak u zelenilu fora! :))

okt 2008.

meni to sa sranjem ima jedino veze sa psihom, jer dim i nikotin ina e poti u sranje (barem onaj prvi dim-2 nakon toga zatvara)... pa ako povu ea po ne ti se srat, a ako i ~elia zapalit, psiha ve reagira ko da ~elia pa mogue da ima veze s time:spcartmanmad::baby:
blozerISTRAŽIVAČ

nov 2008.

Kod mene mislim da je trava utjecala na moju te~inu. Prije sam bio bucko, imao 87kg. Prije 2godine. A sada imam 70kg. A jedina pormjena u mom zivotu je bilo to sta sam poceo sve cesce pusiti ganu... Ko zna mo~da bi mi se to desilo i da nisam po eo puaiti.... Normalno se hranim....

nov 2008.

ne znam kolko imaa godina, ali ako je to bilo negdje oko puberteta pa god-2 kasnije, to mo~e bit da si izrasto, izgradio se... imam dosta ljudi koji su prije bili buckasti, a sada ravni ko aibe...jer da si 17kg izgubio zbog vu, to mi nema nikako smisla...a mo~da sad i manje jedea, organizam se viae troai tko zna...al ka~em, dosta ljudi zna imat viaak kila pa ih kasnije izgube:):spcartmanmad: jer ja to gledam i iz svog primjera da imam istu kila~u ve 5 godina, tako da majke mi ne znam:)
The PunisherISTRAŽIVAČ

nov 2008.

vutra otvara apetit, bar koliko je meni poznato
McGreggorENTUZIJASTA

nov 2008.

ma sve u svemu, ovisi kakva si osoba, ak volia papat, neces gubit kile :) Mene uvijek inspiracija odere, a najbolja znialjotina dosad.... 3x3 sendvi i!!! Sastojci: 9 anita kruha 3 vrste mesa (jeger, dimljena aunka, trajna) 3 vrste namaza (ke ap, majoneza, ke ap i majoneza xD) i derea, 3 anite s ke apom, 3 anite s majonezom, 3 anite mjeaane, a na svaku anitu posebnu vrstu mesa.....dobijea 9 razli itih sendvi a xD Jednom rje ju.....orgazmi no... Od ovog sigurno ne ea gubit kile xD

nov 2008.

hahaha...dobar si majke mi....ko ata ka~ea, od toga se ne gube kile...:icon_biggrin: ali nemojte previae forsirat kruh jer ugljikohidrati u prevelikim koli inama definitivno su totalno atetna stvar... kako ono ka~u: ugljikohidrati, sol, aeer, masti u prevelikim koli inama su otrovi... zdrava prehrana ljudi...a i nau ite itat potrebe svog organizma i tijela i nikad neete imat problema ;)
RosieLeeISTRAŽIVAČ

nov 2008.

itam vas tu, i ono... grozni ste :D ovo s kenjanjem... apsolutno. samo ja neu da pri am o tome, ja sam pristojna cura. ato se kila ti e, mogu samo pri at iz osobnog iskustva, a to je da kad sam kao tinejd~erica puaila 2-3 pljuge tjedno bila jako gladna nakon svake. kad sam po ela rokat pljugu-dvije-tri dnevno, ispo etka sam jela ko manijak, i sve je imalo najbolji okus na svijetu. no kasnije, uspjela sam se oduprijeti man izima i glad sam zavaravala kreativnoau. ignorirala sam rupe u ~elucu crtajui i smraavila 30 kila (ato je genijalno jer sam imala 120 :D) rupa u ~elucu i danas imam dok svakodnevno puaim, pokuaavam ih ignorirat, al nisam viae tolko nadobudna, pa sam si kupila steper. za svaki slu aj. meni recimo haaia ne otvara apetit. baa mi bude mu no. tako da bih stonerima koji imaju problema sa travom i fri~iderom, preporu ila dijetu baziranu na puaenju aita ;) al mene zanima jel iko izra uno kolko kalorija se gubi puaenjem jednog medium jointa? mislim, ako se itanjem i spavanjem gubi odreen dio, onda mi steper mo~da ni ne treba...

nov 2008.

ako se ~eli zavarat glad, tj. jednostavno rjeait, potencirajte oraaasto voe: gro~ice su meni fejvorit, sadr~e prirodni aeer i ubijaju potrebu za slatkim...probajte ih skinut pol kile u autu pa da vidite kad po nete skakat i letit po kui...kome treba droga uz gro~ice:)) takoer, orasi, ljeanjaci, bademi i sve te sli ne stvari...nema boljega, zdravo a bolje nego se pre~deravat okoladama i sli nostima koje su krcate rafiniranim aeerima...recimo jedna boca one slatke vode ili okoladica snickersa sadr~e dozvoljenu dozu aeera koja treba tijelu za 1 dan...pa vi vidite... treba pazit na redovitu prehranu, stres i te aeere jer danas sve viae ljudi dobija aeer, a to viae nije samo bolest koja se dogaa poslije 40-50tih ve ak i u ranijoj, mlaoj dobi... evo, frend mi dobio aeer prije manje od godinu dana, a ovjek ima 23 godine:( voe i povre naravno...toe klasika...iako, s time se ovjek ve treba pre~deravat jer to bez ikakve kalori ne vrijednosti i non stop si gladan s time...to me totalno izluuje, brate, 50 obroka dnevno i nikad sit, *****u miaa:) uvijek se onda sjetim obelixa, jao, ato bi zatuko viae jednog tog vepra da se ubijem od tog mesa i najedem ko ovjek:D kako ide pjesma od rokeri s moravu "jedea malo skidaa salo pa onda meria ata ti ostalo" krkenzi aljivoviski everidej, jes aj krk :)

nov 2008.

proale godine sam za tri mjeseca smraavio 10 kila.Ne bi to bio problem da ve nisam bio mraav...Problem je bio u tome ato mi se nije dalo jesti...a menza je bila preeedaleko (oko 200 metara od stana).Zato sam uveo novu strategiju...spremim ato u pojest i onda krenem one toke over the line,sweet jesus,one toke over the line ...

nov 2008.

a vi kako te :pat:
HolstenISTRAŽIVAČ

nov 2008.

Sta vi radite kad toliko mrsavite:ohno:....
DžidžadžojacPOZNAVALAC

nov 2008.

Ni meni nije jasno kako neko mo~e da smraa OD VUTRE, mora da je neato drugo. Moja ekipa se cela mal ice podgojila : ))

nov 2008.

ma daj bre, ja sam se mnogo ugojila od vutre.... a i po istrazivanjima vutra pospesuje apetiti...
elephant0rAMBASADOR

nov 2008.

pa menza mu je bila 200m daleko.. normalno da ce smrsavit.. Doduse Mo Green to pretrci za 19sec, al obicnim smrtnicima.. ipak je to put :)) Inace ja se samo debljam otkad sam na vu.. i to dobivam misicnu masu.. naravno imam i fizicke aktivnosti uz duvanje.. vutra mi dodatno otvori apetit, a ako znas vozit high, a ne da on vozi tebe mos si fino svasta spremit i napravit uzivajuci u procesu i rezultatu.. pokusajte ulovit uzde vi sto samo vegetirate.. ima ljepote u aktivnom highu :D

nov 2008.

ovo mraavljenje je bilo proale godine... ista ljenost...Ove godine su radne akcije,posebno na podru ju kreativnosti :)

nov 2008.

ljudi sa br~im metabolizmom trebali bi pazit na redovitu prehranu ina e 2-3 dana posta i ve padaju kile... iaao se namjerno vagat sad kad bio kod frenda 3 dana doma, pojeli sve ato bilo iz kue, zna i definitivno previae hrane za veinu, za normalne obroke barem za njih 20tak, u 2 dana dobio 3 kile, dan kasnije izgubio ve 2 i trei dan imao normalnu kila~u od 85ipo...tako da, oni sa br~im organizmom po pitanju hrane, oni se mogu pre~deravat hrane al onda gube kile ko od aale...i na to se treba pazit jer neredovitom prehranom po ne se gubit i miaina masa i sve...tako da valja pazit i na bjelan evine i na vitamine i na redovnost obroka...

dec 2008.

Najbolje nikako ne jest kad duvaa, pusti te br~e :DD
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2008.

A kojom to logikom molim te:clap:

dec 2008.

ne znam za vas mislim da sam najtezi ovdje heh..(istina mislim) ne znam kako ni smrsavit ni zdebljat se istina je da vutra tvara apetit jedes iza nje ko lud trazis mezzu da labnes sto evo ne znam nisam ni smrsavio ni zdebljao se ne razumijem ali neki moji iz ekipe se jesu malo zbucali to e to vutra i fat je tu jbg..mislim da je to jedina mana vutre onaj ko je lijen doc do frizidera e jbg smrsavit ce brzo ..
greenmengaceENTUZIJASTA

dec 2008.

druze ,to zavisi od tebe......ps od organizma

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se