VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaPomoc - rak pluca kod oca
LEGACY

Pomoc - rak pluca kod oca

58 odgovora14,830 pregleda

feb 2016.

Dragi ljudi,molila bi vas pomoc,bilo kakav savjet ili iskustvo.. Naime tati je dijagnostociran rak pluca.. Tijekom kemoterapija uzimao je i ulje te su mu se nalazi popravili., Nastavili smo sa uljem ali nakon propisanog zracenja morao je ,zbog nemogucnosti da putuje,ostati tijekom tjedan u bolnici gdje nije mogao uzimati ulje.. To bi cino samo vikendom kuci.. Nazalost,zadnji tjedan je dobio visoku temperaturu te su nakon sumnje da ima upalu pluca ustanovili da se rak siri i poslali ga kuci.. Sada vec tjedan dana opet uzima tri kaplje navecer i dvije oko podne. Problem je taj sto mu se od toga vise ne spava kao i prije te ga cak cini nervoznim.. U cemu je problem ????!!! Dali je prevelika doza? ,a on oslabljen.. Ili ???! Pomagajtee..jer vec prica kako bi odustao...

feb 2016.

Najprije hvala na odgovoru i na volji da pomognete :) Nazalost,ulje nije nase proizvodnje.. Nabavljamo ga od jedne zene koja takodjer lijeci karcinom njime.. Ona ga proizvodi a biljice nabavlja od osobe koja ih bas sadi.. E sada.. Koliko se razumijem,a to je jako malo,kazu da je indica.. I mi smo sami jako malo informirani o svemu jer smo morali brzinski reagirati.,,

feb 2016.

Znaci radi se o ulju s thc-om koje je za lijecenje karcinoma....e sad ulje ima svoje djelovanje i svako je razlicito ali je svima je jedna stvar ista a to je da se brzo stvara tolerancija...znaci da trebate povecavati doze ali ne naglo nego postepeno jer ako ga ova trenutna doza od 3 kaplje navecer vise nije u stanju uspavati probajte sa 4 itd...ali oprezno da ne dozivi neugodna iskustva predoziranje...sto se tice nervoze i to je lako objesnjivo i moze biti od ulja (a i nemora jer sa takvom dijagnozom probaj biti opusten) ali postoje ulja koj kad krenu djelovat unesu jedan odredjeni nemir i imas osijecaj da treperis i zavisi od osobe do osobe kako su u stanju to progurat ali moze se desit da osebe odvale na nervozu i da im to bude razlog da prekinu terapiju...bilo kako bilo i takvo ulje imaju svoja lijekovita svojstva i to treba biti jasno osobi koja ga konzumira a ta nervozna nikad nedolazi samo od ulja jer to je do osobe a ulje samo pojacava odredjene osijecaje...jako je kompleksno sve to oko konzumiranj ulja i jako je bitno kompletno mentalno stanje osobe koja ga konzumira al evo naceli smo osnove a za sve dalje tu smo da pomognemo koliko je u nasoj moci

feb 2016.

Znaci,zapravo bi trebali povecavati a ne smanjivati dozu..?! Jer uplasili smo se da je zbog manjka kila i sveukupne oslabljenosti organizma nakon bolnice poceo tako reagirati na vecu dozu a kasnije citajuci po forumima da nemamo mozda neko smece od ulja..hm?!! Znam da sto prije moramo doci na 1 ml ako ista zelimo postici.. Moguce je da i on sa psiholoske strane trenutno nije stabilana kako je bio jer svasta se nagledao u bolnici..

feb 2016.

Jeste li upoznati sa djelovanjem ulja u kombinaciji sa tabletama za srce koje takodjer pije ??

feb 2016.

Terapija uljem zasniva se na spavanju i odmaranju i pustanje canabioida da odrade svoj posao tako da ako vise ne osijeca dozu koju uzima vrijeme je za povecanje ali naravno sa oprezom...sto se tice tableta za srce poznam osobu kojoj je doktor prestao davat tablete koje je koristio 20 god nakon 2 mj uzimanja ulja i to po jedno zrno navecer tako da nebi trebali imati problema al nije na odmet pratiti stanje i mozda odraditi kakvu kontrolu kod kardiologa ako je moguce jer mozda tu bude pomaka pa mu da dodatni motiv za guranje dalje

feb 2016.

Super,onda cemo polako povecati dozu.. Hvala vam na brzom odgovoru.. Nadam se da cu se javiti sa pozitivnim reakcijama.. Hvala vam od srca jos jednom :)

feb 2016.

Dragi forumasi, Samo da vam javim da smo povecali dozu navecer.. Prvu noc je dobro spavao,drugu opet nervozirao.. Ali mislim da je to jednostavno do bolesti jer opcenito dosta lose izgleda.. Cesto je odsutan,malo spava,malo budan i tako naizmjenicno.. Ono sto me zapravo zanima je,koliko otprilike kapi sadrzava taj jedan mililitar.. Sada mu dajemo dvije poslije rucka i cetiri navecer.. Oprostite ako postavljam pitanje na koje je vec odgovoreno ali zaista nemam vremena traziti ... Hvala jos jednom :)

feb 2016.

To je relativno i ovisi o velicini kapi al brzo mozes saznati tako da na sprici obiljezis 1 ml i brojis kapi koje mu dajete;)

feb 2016.

Hvala Mario... Logika mi trenutno nije jaca strana ;) Hvala Cill na ustedi vremena :)

feb 2016.

Pozdrav Amellie. Ja sam se zadnjih mjeseci susretao sa raznim tumorima. Majka i ujna su dobile rak dojke, a jedan prijatelj tumor na mozgu na podrucju koje se ne moze operirati. Ne znam ako su cula za 3BP iliti 3-brompiruvat? To je kemijski spoj koji je iskljucivo umjetno napravljen u laboratoriju i zbog kojeg farmaceuti salju placene ubojice na ljude koji pokusaju razglasiti njegove pozitivno strane. 3BP djeluje na taj nacin da tumoru/raku salje informacije kako je on glukoza kojeg si tumor/rak uzima kao hranu i kad udje u stanice raka/tumora ubija ga iznutra i isti tjelesni sustav izbacuje iz tijela postepeno... Zasto ti to pisem? Jer u kombinaciji sa kanabis uljem taj kemijski spoje je kao trojanski konj. Doslovno razara sve stanice tumora. Kanabis aktivira receptore u mozgu, a 3BP juri kroz te aktivirane receptore i ubije tumor. Kod ovakvog nacina lijecenja je bitno da se zna da li je rak/tumor METABOLICKI, odnosno da se hrani glukozom iz tijela (seceri, ugljikohidrati...). 90% tumora je te prirode. Kod prijatelja samom prehranom (koja se naziva ketonska dijeta) tumor se smanjio za 1cm u roku od mjesec dana. Da se razumijemo - lijecnici 100% njih je covjeka otpisalo. Dakle. Ketonska dijeta, 3BP i kanabis ulje.

feb 2016.

Kali brate otvori temu o tome i meni je to prvi glas jer dugo nisam nista trazio na svu srecu kod nas je situacija ok

feb 2016.

Otvorit cu kad budem imao sve podatke u detalje. Moram skupit ketonske dijete i kako priviknuti tijelo da se ne hrani glukozom. Kako se koristi 3BP i ostalo... I meni je relativno novo, ali sam vec duboko u tome pa imam neko znanje.

feb 2016.

Kali,hvala ti na novim informacijama jer ovo je prvi put cujem za 3BP.. Za ketonsku prehranu sam cula ali sam u strahu da mi tata ne izgubi jos kila jer je u bolnici pao sest kila tako da smo sretni da ista jede.. A taj 3BP ?!kako,sta,gdje?! Ne znam st tocno smijem pitati i koliko mi smijes reci a da ne krsim pravila foruma?!

feb 2016.

Znam da je vrijeme dragocijeno pa cu napisati post danas sa svime sto imam.

feb 2016.

Za keto dijetu pogledaj na bilo kom bodibuilding forumu ali osnova je da ne koristis ugljene hidrate u ishrani vec da se sve bazira na mastima.Kali je u pravu kada kaze za vezu glukoze i tumora,ova dijeta se koristi vec nekoliko godina na zapadu kao deo terapije

feb 2016.

Grk,vec sam istrazila a i dobila tocnije informacije o keto djeti tako da i na tome radimo :)

feb 2016.

Isprike sto nisam napisao nista, jednostavno ne stizem. Pokusat cu to napraviti do kraja tjedna.
sjeverISTRAŽIVAČ

feb 2016.

3bp (3-bromopyruvate)? http://www.cancercompass.com/message-board/message/all,65701,327.htm

feb 2016.

Draga Amellie, konzultacije s uljem ostavljam stručnoj ekipi. Mogu ti savjetovati par stvari kako bi se poboljšalo u kratkom roku opće stanje organizma. Tata isto ima rak na plućima. Kilažu je zadržao s fresubine napicima. Uz fresubine miksam konopljin protein, ulje konopljinih sjemenki sa bananom. Tijelo sam nastojala držati u alkalnom stanju. Kupila sam sokovnik i svaki dan cijedila sokove. Prvi dan cikla mrkva, pa spinat jabuka celer, pa nar naranča limun. Navečer bi pio čaj od dumbira. Svaki drugi dan radim zlatno ayurvedsko mlijeko s 95%kurkuminom, recept je na internetu. Od alternative: cbd kapsule, mogu se napraviti tako da se osušena konoplja ( industrijksa) samelje i taj prah se u zatvorenoj posudi zagrije u pećnici na 162°. Postoje i razne tinkture cbda, ima smirujuce, blago djelovanje. Koristili smo cbd: thc 25:15 ulje. Bilo je super. Sada je na thc 35%ulju, pretjeruje sa dozama, gubi se , dezorijentiran je i svadljiv. Kako se ''uroka'' nema problema sa spavanjem, ali ima sa buđenjem.

feb 2016.

Draga zapeli, Hvala na savjetima,sigurno cu nesto od toga i sama primijeniti.. Svakako cu ove sokove jer sam i sama vise puta naletila na netu na recepte slicno tome.. Moj tata i sam pije proteine,neke trave u prahu i supportan drink kao dodatak prehrani.. Hvala Bogu zasada dobro i jede.. Nadam se da ce povratiti barem malo snage.. A tvoj tata,jeli imao zracenja?!
sjeverISTRAŽIVAČ

feb 2016.

Mo~da ima neato u ketonskoj dijeti ali treba joa testirati. https://www.sciencebasedmedicine.org/ketogenic-diets-for-cancer-hype-versus-science/

feb 2016.

Je svaki dan, 40 dana osim vikendima. Dosta invazivno. Tijekom zra enja pio je dvije kapsule CBDa dnevno. ula sam da su propisana terapija na Rebru, ali nisam se raspitivala dodatno. Te kapsule se dobivaju na eng. decarboxylation cbd from industrial hemp, sameljni prah se zagrijava na 162 stupnja 10ak min, otpuata se -OH skupina i postaju aktivni. Nastojala sam izbjegavati thc, jer ima psihjatrijsku dijagnozu joa iz rata pa sam zaklju ila da je sigurniji put terapija nepsihoaktivnim kanabidoidima. Thc mi je bio preriskantan. Spavao je odli no uz te kapsule. Postoji udruga u Ljubljani Cannabis social club Slovenia. Kontaktiraj ih svakako i odi sa nalazima i njim ako je u stanju na sastanak. Sjetila sam se za ja anje imuniteta uz zra enje je pio Varumin lijek. Najbolji imuno booster na tr~iatu, esto ga nema u Hrvatskoj za kupiti, nama su ga donijeli iz makedonije, bit e ti potreban meunarodni recept. Ako ~elia prirodan imuno booster savjetujm ti da kontaktiraa gospodina Vida Arbanasa iz Lokvi, njegova ~ena radi prirodne mjeaavine meda i ljekovitih travi. Kontakt mu je tel/fax: 051 831 211 gsm: 098 96 59 156. Med, likeri, tinkture savjetuj se sa ~enom njegovom. Ta zna ato radi. `to se ti e raznih ljekovitis pripravaka, treba bit oprezan je hrpa njih izaziva ubrzavanje metabolizma, ato vodi mraavljenu. Npr. Loya, koncetrat Aloe vere nikako nebi preporu ila u fazi kemoterapije i zra enja jer se u tom stadiju lije nici bore i protiv tumorske kaheksije. Sokovnik i svije~i unos vitamina i minerala iz voa i povra (mali komadi lista celera u svaki zbog kumarina protiv slobodnih radikala ) - to bi trebalo biti dostatno. Ketonska dijeta, u fazi gdje tijelo odumire jer tumor otpuata toksi nu stani nu tekuinu u organizam koja ga optereuje, staviti dodatan pritisak u obliku nagle promjene prehrane mi se ini suludim. Zadr~ati prehranu koju je tata imao dosada i uvesti ato viae antioksidansa i konopljinog proteina kako bi osigurala energiju za te procese. Kelj, brokula, mrkva, bob, apinat, omega3, omega 6, prokulice, lea. Johana budwig literatura i knjiga Hranom protiv raka http://mozaik-knjiga.hr/knjige/hranom-protiv-raka/ O ketonskoj dijeti mo~emo razmialjati tek nakon ato tumor bude uklonjen i organizam dovoljno jak. Od hrane sve kree, hranom kiselimo ili lu~natimo organizam. Puno antioksidansa dovodi tijelo u alkalno stanje, stopira infekcije i upale. Hrani dodajemo suplemente koji su u deficitu zbog bolesti. Varumin/med/ fresubine... Tumor se prvenstveno ubija dobro pogoenim koktelom lijekova- kemoterapijom, uz to antikancerogenici su koatice marelice B17, kurkimin 95%, cbd, thc.... ovjek pre~ivi, ako tako odlu i, savjetuj ga da meditira i ja a volju za ~ivotom. Trenira tijelo da podi~e granice izdr~ljivosti. Sve zajedno mora dovesti pozitivnijim rezultatima. Napisala sam ti sad apsolutno sve ato sam sama prou ila, ovo je bio naa recept, ~elim Vam brz oporavak. Tu sam ti za savjete ;)
sjeverISTRAŽIVAČ

feb 2016.

johana budwig je isto ketogena prehrana joa o keto i raku http://www.medscape.com/viewarticle/749855

apr 2016.

Pozdrav svima! Vec je tri tjedna kako moj mu~ uzima ulje ali joa uvijek smo na 0,30mg, danas u dodati joa 0,15... stalno spava, jedva ga budim da pojede, jedva jede sa ~lice kroz san...obuzima me strah. Probala sam poveati jednokratnu dozu do 0,20 ali nije bilo mu dobro, temperatura 37,4 povra anje, drhtavica i t.d te sam opet smanjila dozu.Kako dugo e biti u pospanom stanju, teako mi je ga voditi i u WC i za druge potrebe. Ima flaster od bolova i pije ponekad tablete, ali meni se ini da ipak viae mu ne boli tako kao prije...Imao je tumor na jednjaku, koji mu odstranili po etkom 2015, onda kemo i radio terapije... niata nije pomoglo, sad njemu odstranili i bubreg, te ima tumore na jetri... odustao je od kemoterapije... sad kanabis to je nam zadnja nada... a joa i ascitis u trbuhu vec par tjedana kao se pove ao mislim do 1,5-2 L. Stavim ulje u kapsule, tako mu bolje ide...stavim u kapsule i braano od sjemenka marelica, kuham deuretske ajeve... Od doktora nema pomo i niti savjeta kako i ato raditi...koma...
RačićISTRAŽIVAČ

apr 2016.

Ulje samo polako dozirati da je ugodno i bez bolova. Puno imunostimulansa od beta glukana kalcija magnezija svega, da se tijelo ima kako boriti dok ne stane na noge od svih tih kemoterapija Za jetru med, posebni za jacanje jetre
ChanZMAJ

apr 2016.

Probajte cepice od kokosa sa thc uljem! Analno! Tako mozete i gram dnevno da mu dajete, a i najbolje se apsorbije na taj nacin bez udaranja u glavu https://www.vutra.org/threads/kanabis-ulje-izrada-doziranje-i-djelovanje.13428/ Istrazite ovu temu, tu je sve sto je potrebno

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se