ma gle sta pise... zele ju koristit za PROIZVODNJU lijekova.. sramota kazem - SRAMOTA! :)
al mozda ovo ''otkrice'' pomogne nekim ljudima da shvate da marihuana nije baba droga nego prirodni lijek. ah ko zna.. :)
ako cemo realno, mislim da je marihuana vise korisna nego stetna u granicama normalne upotrebe... sada jbga ako duvash svaki dan onda ima i stetnih posledica...
Ja sam osobno doživio da par dimova marice djeluje brže na glavobolju od caffetina, aspirina ili neofena. Vjerovatno zato što brže djeluje na sustav, ali bol je nestala , nakon par dimova pa nek oni kažu što god hoće. A od neofena samo dobiješ proljev nakon 2 -3 dana konzumacije.
Peace
Postoje eksperimentalni dokazi da kanabis povoljno djeluje kao lijek za mnoge bolesti.
Lista bolesti na koje Marihuana može djelovati pozitivno ukljucuje multiplu sklerozu, rak i njegovo lijecenje, AIDS i lijecenje AIDSA, glaukom, epilepsiju, smirenje grceva, depresiju, epilepsiju, migrene, astmu, pruritis, nesanice, ozbiljne bolove i smirenje kašlja, te mnoge druge...
Godine 1974. objavljena su prva istraživanja koja ukazuju na antitumorski ucinak Marihuane.
Isto tako, postoje i izvještaji koji dokazuju uspješnost primjene Marihuane u smirivanju napada epilepsije.
počeću da prodajem svoju krv
lijepo napišem na boci
sidu liječi
:pat:
pomaže manjem dijelu navedenog
ali ništa ne liječi skroz
ali ko ima glaukom progleda