LEGACY
Moj problem riješen?
24 odgovora1,729 pregleda
budjavBud
AMBASADOR1.725 REP6%
→ Legenda
budjavBudAMBASADOR
jan 2014.
jan 2014.#1
E ciao ekipa, mislim da sam otvorio temu na dobrom mjestu.
Dakle imao sam neke probleme prije manje od godinu dana s pendrekima, isao na pisanja, naucio sve "lose" strane marihuane i klimao glavom na sve nebuloze koje mi je tamo djevojka pricala, no moj se stav u glavi nije mijenjao. Meni je vutra zakon.
Nisam konzumirao vutru mjesecima i imao razlicite probleme kao depresija, prisjecanje losih dogadjaja, zivcanost ponekad(iako sam jako smirena osoba), potreba za samocom, itd.
Paralelno s losim osjecajima pratilo me strasno kvarenje u obrazovanju, jer je moje ucenje postalo u potpunosti zanemareno. Imam mozak kao spuzvu, ali jednostavno zapustio sam i knjigu i puno toga bitnog u svakodnevnom ~ivotu, samo sam se zatvarao u sebe, razmialjao.. :sad2:
Nakon ponovnog pocetka pusenja vikendom preko ljeta, osjecao sam se bolje, ali za to nisam pridavao paznju vutri, vec dobroj atmosferi i opustenosti.
Krenuo je novi semestar i meni se vrate svi osjecaji kao od prije, vrijeme pandura. Le~im u krevetu i razmialjam, dani prolaze, a ja kao stup.
Puaenje trave vikendom, malo pive i zajebancija. Ali ja sam jos uvijek lose.. I sad nakon nekih 10-11 mj. nakon konflikta s pandurima ja poceo pusiti cesce i navecer prije spavanja.
Ovdje krece pitanje.
Dakle nakon skoro svakodnevne konzumacije prije spavanja drugi dan je tako lagan i opusten sve se lakae radi, vratio sam se na staro. Krenulo je paralelno s time i u
enje, polako ali sigurno. Mislim da sam sad jako sretan i da sam izasao iz te neke tamne rupe problema i depre pomou vutre, nisam siguran ali cu se drzat te price. :leafblunt:
Zapravo moja briga je ova, da li svakodnevna ve
ernja konzumacija nakon nekog vremena mo~e akoditi?
Zbog oboljelog
lana u obitelji imam i pristup ulju marihuane, ali to zasad ne ~elim, tj, ostavljam osobi kojoj je to bitnije. Izbjegavam duhan koliko mogu i napokon u~ivam opet u ~ivotu s osmjehom na licu. Brinem li se bezveze ili ? Hvala unaprijed na sva
ijem mialjenju i argumentu jer mi je potrebno malo pomoi od drugih jer ne mogu sve rijeaiti sam, a da to shvatim trebalo mi je skoro godinu dana.
Ispri
avam se na dugom tekstu zbilja sam se otvorio i sve sam iskreno napisao.
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
jan 2014.
jan 2014.#5
Ako ve imaa namjeru svakodnevno konzumirati kroz dugi vremenski period onda razmisli o kupovini nekog kvalitetnog vaporizatora.
Na taj na
in si se rijeaio 95% svih atetnosti koje se ina
e pripisuju kanabisu a ustvari su posljedica zapaljenja biljke i udisanja dima.
O razlici utjecaja na plua ne treba niti pri
ati ...
:thumb:
budjavBud
AMBASADOR1.725 REP6%
→ Legenda
budjavBudAMBASADOR
jan 2014.
jan 2014.#6
Mislim da u konzumirat koliko dugo ce mi biti dobro i dokle sam ne shvatim da mozda vise ne pusim iz razloga koje sam naveo prije. Hvala na osvrtu prema mojem pitanju, predpostavljam da necu tako aktivno konzumirati dugo, stoga mogu riskirati s atetnoau prema pluima ili ne
em drugom, takva sam osoba.
Ne znam, ~ivot je pred menom necu se komirat, mlad sam, zelen.
budjavBud
AMBASADOR1.725 REP6%
→ Legenda
budjavBudAMBASADOR
jan 2014.
jan 2014.#8
da to sam mislio, nije sad tako ru~no, ali zbilja poma~e, a ono nisam neki high-hunter, ono zapalit i rave-at od srece jer sam opet zapalio.
Bojim se malko da ne pree u naviku ali mislim da sam jako objektivan covjek pa cu probat uvidit kad/ako se to desi.
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
jan 2014.
jan 2014.#9
ako su problemi sa pandurima iza tebe,duvaj sad punom parom,izdovolji se,s vremenom ea zaboraviti i na piaanje i na sluaanje kojekakvih dijagnoza,vako nako...kad se izdovoljia,vidjet ea da ea po~eliti malo pauze :D i nee biti depresije i sl
samo opuateno :D
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
jan 2014.
jan 2014.#11
he man ti je ukratko objasnio kako stvari stoje :D vaporizer je glavni sto se tice zdravlja...
ma da pusis 20 jointova dnevno, nemoze ti bit nista, mogo bi imat mozda problema sa pamcenjem ali to je to :D u vezi svega drugog, samo ce ti pomoc :)
jan 2014.
1 / 13
jan 2014.
jan 2014.