VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaCelavost
LEGACY

Celavost

46 odgovora6,255 pregleda

jun 2017.

Pozz! Neznam dal je bila ova tema igdje,bar nemogu nac,ali zanima me jel ima ko kakva iskustva dal je cuo il zna jel se moze izraditi kakav preparat na bazi marihuane da se uspori celavost i potakne rast kose?

jun 2017.

ne znam za protiv celavosti, ali vidim na sopstvenom primeru, da marihuana veoma lose deluje na rast kose, stavise, sve vise i vise opada, nestaje takoreci. ili to ide s godinama? :lol:
EaglePOZNAVALAC

jun 2017.

Pomeaaj kokosovo ulje sa neem uljem u odnosu 1:20. 5ml neema na 100ml kokos ulja. Ma~i glavu, pa nam javi za mesec dana kako napredujea. Ako u to gorepomenuto ulje dodamo i 1ml kanabis ulja, dobijamo ulje za sve vrste ko~nih problema, rana, opekotina akni... Dokumentovao sam le enje rane u nekoliko slika: Rana je na zadnjici deteta, uve e namazana uljem Sutra ujutru se ve stvorila krasta preko cele rane Sutra uve e Posle sedam dana mazanja ujutru i uve e Kanabis ulje + neem ulje + kokosovo ulje u odnosu 1:5:100.

jun 2017.

Super hvala na informaciji,dakako da cu probat,inace radim kombinaciju sa maslinovim uljem,hladno presanim ne preradjenim,u pola litre stavim tri prosjecna vrha neosusena i ostavim na suncu oko dva tjedna u tegli,pokazalo se skroz ucinkovito protiv psorijaze,bradavica na rukama,laksih opeklina,i prehlade,tj.curenja nosa(malo na prst se stavi i namaze unutar nosnica i hunjavice nakon pola sata nema). Navodno opadanje kose uzrokuje visak testosterona kod muskaraca,ali nigdje nisam cuo ni procito kako bi kanabis ulje sa nekim prirodnim dodatkom moglo mozda to sprijeciti i potaknuti rast...hm ako uspijemo nekako prokljuvat dal radi to bi bio spas za mnoge muskarce ;)

jun 2017.

to sa viskom nivoom testosterona i kosom mozda samo u mladjim godinama, a sta cemo sa starijim ljudima, kosa opada, seksualna moc pada, a hormona sve manje i manje?

jun 2017.

A znam zeznuta stvar su ti hormoni...meni lagano opada imam 30 godina i na ljecnickom redovnom kaze doktor to ti je od viska testosterona,niko u familiji nije imo problema s tim pa mi je malo cudno ...malo cu experimentirat sa neem i kokosovim uljem,malo cu dodat domaceg kanaulja pa vidjet mozda se nesto desi :) tretirat cu tjeme na dnevnoj bazi pa ako uspije napisem tocan recept pa da i drugi si mozda pomognu koji imaju isti problem ;)

jun 2017.

Kakav je danas ubrzani nacin zivota cudno je sta mi nisu sve dlake otpale :)

jun 2017.

Ja bi rekao blago se vama ato vam opadaju dlake, vidia ja baa suprotno, mogao bi ih izvozit. }ena mi isto veli da ato sam stariji sve joj viae li im na perzijski sag :(. }alosno u ata se pretvorih u srednjim godinama. Sve gledam nee li filmaai radit neki remake vukodlaka da se prijavim, al nemam sree. Doalo je do tog da ni ekipa nee samnom na bazen, ono obiteljski. Vele de bje~i tamo, hoea da mi traumatiziraa djecu, zaatitari e mislit da plivaa u d~emperu i svakojake gadarije. Al ajd bar neat pozitivno u cijeloj toj situaciji jest ato nisam ~ensko, nebi se vjerovatno mogao nosit s tim. Moja pokojna baba je rekla ebea muakarca koji nema ljubavni tepih, jbg. ja cijeli ko tepih, al ata je tu je :) . Netreba si komplekse nabijat, bio elav ili dlakav, sve je to dokaz da smo nastali od majmuna, do duae mo~da ne od iste vrste majmuna, ali opet, to je to ;)
Mobi DikPOZNAVALAC

jun 2017.

Pozdrav za sve forumaae... Ovo je meni zaustavilo opadanje kose i po ela je da raste po malo nova tamo gde je skroz opala. Ne ide to brzo..., samo strpljenja... Ina e su nau nici dokazali da je elavost nasledna sa maj ine strane... Recept za elavost i perut Pantenol rastvor za kosu i AD kapi Ova kombinacija se pokazala veoma dobro, pa je stoga veliki broj ~ena i muakaraca koristi svakodnevno. Rezultati koje posti~e pantenol rastvor za kosu uz dodatak AD kapi je fenomenalan. Vlasi e biti ja e u korenu, a ispucali krajevi e ostati samo ru~na proalost. Za pravljenje ovog monog preparata, potrebno vam je sledee: 50 ml ulja ricinusa, 750 ml koprivinog aampona, 1 bo ica AD vitamina, 30 ml kapi koprive i 100 ml pantenola. Na in pripreme je jednostavan i lak: Pronaite bilo koji aampon od koprive u ambala~i od 1 litra i iz njega u jednu bocu prespite 750 ml. Potom u ovu koli inu sipajte sve ostale sastojke koji su navedeni. Sve dobro izmukajte, kako bi se preparati ato bolje sjedinili. Sada sa njim operite kosu i nakon toga dobro je isperite vodom. Ovako pripremljen domai aampon moi ete koristiti pri svakom pranju. Pomoi e vam u regeneraciji vlasiata i ko~e glave, spre ie novo opadanje i eliminisati perut.

jun 2017.

E drugari moji...vrisnuo sam kada sam vidio temu...da...:eek: :ajnstajn: ovak nekaj imam, sa strane gusto za popizdit...a napred i po sredini...pualek dla ica na parove razbroj se... Puhne vjetar, frende moj... ona nije postojana, nego na sve strane nepostojana... Zalisci do pola bulje, buduci domai tereni za sljetanje i poljetanje leta kih stvorenja... Kako god, kratko aiaanje je jedina opcija... Ma to je garant jer me mama tjerala da se kroni no dugo aiaam na talijanku...:D:D Jbg drugari, stres je grd igra ...a geni joa gri...kod njih zamajavanja nema... Pomirit se i iao, i u skoroj buducnosti...nebudem moram pla ati aiaanje a niti aiaat... Kupoval bum kremu, za glancanje bulje...pa bar nek se ona sjaji:razvaljen::smiley9934smiley9934smiley9934 :respect:

jun 2017.

Hvala na savjetu,budem probao,zasad isprobavam mjesavinu neem i kokosovog ulja pa cemo vidjet kako ce djelovat ;) Hvala na savjetu,za sad isprobavam mjesavinu neem i kokosovog ulja pa cemo vidjet kako ce djelovat

jun 2017.

i obavezno sa zaatitnim faktorom da ti nebu rea glava :p
hazeriZMAJ

jun 2017.

Ma frende moj...Da meni pocne kosa opadati nebi se uopce zabrinuo.Masinica i na celavo,vec nakon treceg sisanja ti i drugi ce zaboraviti da si imao kosu.Kakvi crni kompleksi..he,he;)

jun 2017.

cuo sam interesantan "recept":rolleyes: za doticni problem: odma pocnes da pustas bradu,pa dok ocelavis,svi ce se vec navici da te zovu "Brada",a ne "elo":)

jun 2017.

Ahahh ko ono zasto cigo pusta brkove? Pa da ga zovu brko a ne cigo ;) ;)
hazeriZMAJ

jun 2017.

He,he..dobar:thumb:

jun 2017.

Za marihuanu ne znam, ali pokuaaj ovo : Uzmi 6 glavica crvenog luka (operea ga ako je prljav, ne sije ea niata) stavia u litar vode i skuhaa, iscijedia vodu i natopia kosu i dr~ia 30 min i operea kosu. Javi rezultate. :cool23:

jun 2017.

Umijem se i opro sam cjelu glavu!? Hahaha Kompleksiralo me dok sam bio mlai, istra~ivao transplantaciju ak i krenuo atedit al kad sam dobio bebu reko AAAALOOOOOO i shvatio da sam hot & sexy zbog onoga u glavi, na na njoj. A jesam. A emu slu~i kosa uope? :)
hazeriZMAJ

jun 2017.

Da sakrije onu ruznu bijelu kuglu:D
MojizborPOZNAVALAC

jun 2017.

Opadanje i sijeda kosa su isto ko ~uljevi na rukama kod radnika koji se sluzi rukama.

jun 2017.

mOT_jmy3aU0

jun 2017.

...a puno ih se slu~i rukama
MojizborPOZNAVALAC

jun 2017.

Puno i glavom

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se