VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaBol u prsima
LEGACY

Bol u prsima

58 odgovora6,899 pregleda
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2008.

Rijetko mi dolazi nekakva oatra bol na desnoj strani prsa koja neki put traje minutu , a neki put 30 min. Kad duboko udahnem ili izdahnem osjeam ko da me neko bode s no~em.ful neugodna bol.da li neko zna neato viae o tome?
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2008.

Htio bi znat da li je to neato opasno ili se ne trebam brinut zbog toga

okt 2008.

Da se nisi mozda bavio sportom pa naglo stao sa fiskulturom? Jel se to desi kad si naduvan ili? Pitaj nekog doktora. Moze biti i svasta a mogu biti smao misici.
BrenerPOZNAVALAC

okt 2008.

Mislim da nije nista opasno jer se to meni a i mnogim drugima s kojima sam razgovarao desavalo i prije. Nisam to osjetio vec vise godina. Vise ti neznam za rec :icon_biggrin:
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2008.

pa prije sam stalno igrao ali sad ne igram mozda jedno 6 mjeseci, rijetko kad igram. ne to mi se desava kad nisam naduvan
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2008.

reko mi je jedan frend da i njemu to dolazi ali samo na lijevoj strani prsa i prodje mu jako brzo
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2008.

mene je to uhvatilo prije vise od 40 min i jos me boli
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2008.

Mene lijeva strana prsa i lea zna odvratno boliti i stalno su uko ena Sumnjam da je zbog toga ato se ne bavim godinama ni im fizi kim i nepravilno se dr~im uz to

okt 2008.

vje~be bi valjale ali zna da bude i od stresa
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2008.

kakve vjezbe

okt 2008.

skroluj miaem dolje pa skroluj miaem gore 3x dnevno po 5 minuta
BrenerPOZNAVALAC

okt 2008.

Uglavnom zakljucak je da ti to nije od vutre. Zapravo kad razmislim otkako pusim to mi se nije niti jednom desilo!! Prije dok sam se bavio sportom znala mi se dogodit ta bol, ja bi ju opisao kao nekakva igla koja te ubode negdje u podrucju srca (bar kod mene) kada duboko udahnem. Moje misljenje je da do tog dodje zbog nekakve ukocenosti misica, baljezgam al mozda je istina. Kada duvas opusteno ti je cijelo tijelo i moguce da zbog toga boli vise nema :) Djeco drz'te se vutre :):vb_wave:
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2008.

Aha ti na to probadanje mislia to mi se isto znalo dogaati ali to kratko mi uijek bude i naglo i proe i nikakve posljedice vidljive ali ovo ato mi sad se dogaa to je u~as i nervira me
bongashLEGENDA

okt 2008.

OFF TOPIC: Pa *****umater travar, jel' mo~ea napisati malo ve i post a ne tri za redom, ako ti je do listia, igraj kalodont, piai na brutal offtopic ...
mr. GuchoAMBASADOR

okt 2008.

mene isto zna, ljeva strana, desna strana ispred iza, bla bla, ali sam ti to kontroliraa, jednostavno ili pri ekaa da proe ili blokiraa bol i izvinea se i to je to... nikad da me pralo po viae od 5 sekundi

okt 2008.

Dobro rece Balkan moze biti i stres...mada prije bih rekao da su misici i premalo fizicke aktivnosti. Tracanje, plivanje i sklekovi moze pomoci svemu.
Silent BobPOZNAVALAC

okt 2008.

Desavalo mi se to u pubertetu, bol u prsima. Pitao sam ljude sta je to, rekli su mi da je to nesto sto se desava u tom dobu, kada se raste.
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2008.

ma nisam se ovog drugog odmah sjetio pa sam tek poslije napiso,jbg. svejedno mi je oko tih listia
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2008.

ma znalo je i meni proc to za 5 sekundi, ali evo npr. jucer me uhvatilo i boljelo me jedno 3 h, svaki pokret ili kod disanja me boljelo
BrenerPOZNAVALAC

okt 2008.

Tako je, u pubertetu. Moj ujak ima 45 god, prico mi je da mu se to dogadja i sasvim sam siguran da je u pubertetu :sarkazam. Mada vrlo meguce da se u pubertetu javlja (vjerojatno moj ujak i nije nikad odrasto :D ) jer ako gledam po sebi tocno u toj dobi mi se dogadjala ta bol. U pubertetu sam poceo i pusit travu tako da je moguce da je ona otklonila svu bol, jer znamo da opusta misice. Ken*am, al mozda i ima istine.

okt 2008.

Tko zna ata mo~e biti...milijon stvari kad smo neuki brate po tom pitanju dijagnoze. Mo~e bit normalno jer se tijelo airi i raste joa do po etka nekih 20tih pa da srce itd organi zabole jer se aire... mo~e biti da imaa aum na srcu a da ne znaa. Mo~da previae puaenja a premalo fizi ke aktivnosti pa tijelo nije u aktivnosti ve pasivno. Tko zna...ako te zna bolit neprestano po toliko sati, ili smanji puaenje pa vidi kako e bit il odi kod kardiologa, naru i se na ultrazvuk srca i problem rjeaen.
bongashLEGENDA

okt 2008.

Imaa opciju 'EDIT' ... :carrot:
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2008.

pa ja ne govorim da je to od pljuge, to moze bit od bilo cega
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2008.

pa to nema veze sa srcem kad me to boli na desnoj strani , a ne na lijevoj

okt 2008.

neam blage...al sigurno te ne boli desno pluno krilo:facesjump:
BrenerPOZNAVALAC

okt 2008.

Ma nije od pljuge garant, barem po mom iskustvu. Kad me to bolilo nisam znao sta je pljuga :facesjump:
dedaZMAJ

okt 2008.

to ti je od tlaka majstore!visok tlak!a vutra ga spuata, zato navali...ali di~e otkucaje srca pa opet bed...

okt 2008.

Brate travar .... evo ti odgovora- J a sam bio u istom sranju jako dugo , zaboli me desna strana i nemogu udahnit duboko , a ako i udahnem boli jos vise , .... ugl. mene ti je strasno zanimalo sta to mene tolko prca pa sam se malo vise raspito i posto imam par ljecnika u obitelji sazno sam da ako te boli srce boli te uvjek isto bez obzira na to dali i udahnio ili nisi , slicna situacuja je i s plucima .... U biti da ne duljim ta bol nastane kada ti se istegne medu rebreni misic ... nakon naglog pokreta (neki trzaj ili nesto ) ... Neznam kako to sprjecit ....stvarno neznam... ali nije nis opasno !!!
McGreggorENTUZIJASTA

nov 2008.

e ovak da se i ja javim s medicinskog stajaliata buduci da....aj, recimo da mi je ta strana poznata. jako je lako klasificirat si bol. Ak je oatra i jaka, ato je najbitnije, TO NO locirana (znaci mozes prstom pokazat di te tocno boli), nije ti nia, odnosno boli te miai. ne moraa se niat brinut jer osim trenutne (al i opetovane) neugodnosti nemaa nikakve druge bojazni. Sve boli vezane s unutarnjim organima; plucima, srcem, su uzasno podmukle i jake. Nema aanse da ka~ea di te tocno boli nego je bol potpuno dispergirana preko cijelog prsnog koaa. Npr, SRCE........angina pectoris koja znaci da srce ne dobiva dovoljno kisika je osjecaj ko da ti je neko spustio auto na prsa. auto od tonu i pol. Znaci sve ostale boli koje nas bole "a tu negdje oko srca" i mi si umialjamo da nas boli srce su pizdarije jer u biti nikad nismo iskusili pravu srcanu bol pa mislimo da ce nas infarkt strefit :) u biti nemoramo se radi niceg bojat. Pluca....pluca ti nikad ne dolaze sama. nikad te nece samo boljet. prilikom skoro svih mogucih problema sa plucima doci ce do turbulentnog protoka zraka kroz njih kaj se ocituje piskanjem, hripanjem i pucketanjem (pucketanje je dok srce zaka~e pa se pluca pune plazmom, tog se isto nemorate bojat). U slucaju da nemate stetoskop da se presluaate, kaj vjerojatno ni nemate, ak vas stvarno nea boli jako u plucima recite nekom da vas presluaa po domaci, uho na lea. Ni ne mora znati kaj sluaa, ak nea otie u *****, cut ce se grdo. Takoer, predskazivanje bilo kakvih problema s plucima se skoro uvjek ocituje teakim IZDAHOM. znaci lagano mo~ete udahnut, al jako teako i dugo izdiaete ko da vas neat prijeci. Ak to nemate, nemorate se niceg bojat. Normalno, ak ne iskaaljavate krv al mislim, onda ste ziher vec kod doktora.
The PunisherISTRAŽIVAČ

nov 2008.

da meni se to zna desit na ljevoj strani oko srca za desnu ti bas ne bih znao rec, i ne traje mi dugo

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se