LEGACY
Gubitak kostiju (vilicne), osteoporosis, multi mijelom, imunitet.
22 odgovora2,542 pregleda
32 REP64%
→ Istraživač
mazar
LEGENDA12.299 REP73%
→ Zmaj
mazarLEGENDA
apr 2015.
apr 2015.#2
Koliko sam vidio, za osteoporozu savjetuju CBD, znaci Z7, ili neku drugu CBDovku, gledaj samo da je indica.
edinnnn
ISTRAŽIVAČ53 REP2%
→ Entuzijasta
edinnnnISTRAŽIVAČ
apr 2015.
apr 2015.#3
ne znam sta ti savjetuju jer se u ulje ne razumijem al drug mores prestat sa hemijom(duboko izvinjenje ako sam pogrijesio)
32 REP64%
→ Istraživač
apr 2015.
apr 2015.#4
[*]mozes li da mi pomognes gde da ih narucim jer ih nisam video skorije, ja sam hteo medihaze(ali ona je pretezno sativa) za jutarnje doziranje a preko dana i uvece jaku indiku...Jos nesto , zanima me da li moguce naci nesto brzo cvetajuce jer mi vreme bas nije saveznik. Jako sam se sjebao jer sam vec narucio auto white widow pa sam tek kasnije saznao da i nije to sto meni treba. Zato te molim ako mozes da mi pomognes oko izbora i nalazenja odgovarajucih sorti,ponavljam najbolje ako bi mogle auto odnosno brzo cvetajuce. Hvala
koja hemija drug, ne razumem. Niko ne koristi hemiju
mazar
LEGENDA12.299 REP73%
→ Zmaj
mazarLEGENDA
apr 2015.
apr 2015.#7
Automatic -http://howtogrowmarijuana.com/weed-strains/grass-o-matic-med-gom-1-0-seeds/
Nisam probao, budem...
Z7 narucujes sa mrnice.nl, obrati im se mailom
32 REP64%
→ Istraživač
apr 2015.
apr 2015.#8
mozes li da mi preporucis neku cistu indiku,koju mogu da kombinujem sa med-gom, nesto jako i da kazem provereno....
mazar
LEGENDA12.299 REP73%
→ Zmaj
mazarLEGENDA
apr 2015.
apr 2015.#9
Provjerenu, hm pineapple chunk, lsd...
Ali su brutalne i mislim da ti one bas i ne trebaju, osim ako ne zelis osjecati ni krilca, ni nogice....
Bar ne po Simpsonovoj upotrebi od 1g dnevno.
8 ball kush ti je odlican - nije ringispil
neprovjereno - afghani, NL...
32 REP64%
→ Istraživač
35 REP70%
→ Istraživač
maj 2015.
maj 2015.#11
Pozdrav svima, zelim prvo da se svima zahvalim koji izdvajaju i ulazu toliko vremena u ovaj forum da bi nam svima koristio, a pogotovo nama pocetnicima. Procitao sam dosta tog zelim i ja da se konacno bacim na posao. Licno me samo ulje zanima. Nadam se da cuvodje dobiti odgovor.
Molio bih vas za vasu pomoc.
Mama mi boluje od leukemije (MULTIPLI MIJELOM, MYELOM MULTIPLEX). Uradjena joj je autologna transplatacija kostane srzi prije 4 godine i bila je poslije toga dobro. Medjutim bolest se ponovo pokrenula. Imala je nekoliko zracenja i sada pije stalno citistatike (Alceran). Pored toga ima strasne bolove, koji joj otezavaju kretanje. Pored toga ima i trombozu lijeve noge i sada dodatno prima heparin koji joj obara trombocite tako da ne moze da primi svoju redovnu terapiju jer su lijekovi u kontraindikaciji.
Molim za pomoc kod odabira sjemena, sta prepoorucujete u mom slucaju?
Zbunjen sam, toliko sjemena,neki govore da je samo THC bitan drugi da je CBD podjednako bitan.
Idem za dva dan za sloveniju i austriju pa sam to mislio usput da kupim.
Postavio samovo pitanje i na temi "Top 16 medicinskih strainova, nadam se da cu ovdje dobiti prije odgovor.
Hvala unaprijed.
p.s. da li je preporucljivo ulje konzumirati kod tromboze?
apr 2015.
1 / 12
apr 2015.
maj 2015.