LEGACY
Rak grla i metastaza na plua
36 odgovora2,038 pregleda
17 REP34%
→ Istraživač
apr 2020.
apr 2020.#1
Pozdrav,imam veliki problem pa molim za pomoc.Prijatelju mi je u 1mj dijagnosticiran rak grla,koji je uspjesno operiran ali se izgleda prosiriro metastazirao na pluca.Znam da tu nema velike bas pomoci i pitanje je dana mjeseca koliko ce jos zivjeti.Mene zanima da mu bar na neki nacin pokusamo usporit to sirenje raka pluca i podarimo mozda godinu dvi zivota.
Uglavnom,dosao sam do izvora ulja konopljr marihuane e sad me zanima ako neko moze reci,doziranje i primjena i da znam da prehrana mora biti strogo samo povrce i voce..to je sta znam.Radi se o covjeku ima 55 godina i jako mu je slab organizam nakom ove prve operacije grla.Unaprijed zahvalan svima
CrazyDave1337
ISTRAŽIVAČ96 REP31%
→ Entuzijasta
CrazyDave1337ISTRAŽIVAČ
apr 2020.
apr 2020.#2
https://www.vutra.org/threads/kanabis-ulje-izrada-doziranje-i-djelovanje.13428/
17 REP34%
→ Istraživač
apr 2020.
apr 2020.#3
Znaci Indijka je bas za lijecenje ove teske bolesti ne canabis sativa?
17 REP34%
→ Istraživač
apr 2020.
apr 2020.#5
E sad pa valjda ovi sta se bave sa tim uljem rade je od indike? Ako je za lijek teze bolesti
Сјај
ZMAJ19.728 REP
СјајZMAJ
apr 2020.
apr 2020.#7
Pitanje je ko su ti ljudi i na koji nacin prave to "ulje" a najcesce su to lovci na brzu i laku zaradu. Zato ce ti svako na ovom forumu preporuciti sopstveni uzgoj i za 3 do 4 meseca imaces ulja za naredni period dok ponovo ne dodje red za sledecu zetvu. A novac koji nije mali bolje uloziti u opremu za samostalbi uzgoj. Nikakco znanje ti ne treba, odaberes mentora i on ce te voditi do finalnog proizvoda. Srecno.
Gordy
ISTRAŽIVAČ65 REP10%
→ Entuzijasta
GordyISTRAŽIVAČ
sep 2023.
sep 2023.#8
Pozdrav
Nova sam.tata koristi ulje Kanabisa ve
9 dana ,tri puta na dan..puno spava,da li je to dobar ili loa znak,,rekli su da ima rak plu
a i metastaze na glavi 99,9 % ali nisu joa naa
i uzorak i po zakonu nemogu dat terapiju,tako da sam uzela stvar u svoje ruke..
Bizzzo
ZMAJ166.557 REP
BizzzoZMAJ
sep 2023.
sep 2023.#9
@Gordy
Dobar je znak da spava. Kako dozirate? Koja je bila pocetna doza i koliko mi dajete sada? Ima li apetita?
Gordy
ISTRAŽIVAČ65 REP10%
→ Entuzijasta
GordyISTRAŽIVAČ
sep 2023.
sep 2023.#10
Dobro ve
er i hvala puno na brzom odgovoru.
Moj tata je ustvari pao slomio kuk,ali radi situacije nisam dala da ga operiraju jer bi bilo pogubno,rekli su da je u loaem stanju (visok mraav,nikad nije ni bio ja
i).I dok je bio tamo rekli su da ima rak plua i metastaze na glavi..meutim nemogu dokazati 100% jer nisu naiali na stanice raka,tako po njima je 99% i nemogu dati terapiju i poslali su ga doma.Doma je od 20.08,2023,vikao ,psovao...da vam ne pri
am.
Prijateljica mi je rekla da njen brat radi Kanabis ulje 22%THC i ostatak mislim CBD.,,nisam baa experta.Davala sam mu 9 dana 3 kapi na dan,bio je smiren,pojeo bi pa zaspao i tako..Moja mama se prestraaila i ka~e stalno spava to nije dobro,I tako da ju
er smo dali samo jednu i danas mamuran i nee jest.Tako da danas sam dala u 16 sati i dat
u mu oko 22 sata joa jednu.Strah nas je jel spava podosta,boju ima lijepu,,,malo sam preopairno a vi pitajte ja u odgovorit kra
e lol.
Bizzzo
ZMAJ166.557 REP
BizzzoZMAJ
sep 2023.
sep 2023.#11
@Gordy
Nije ovo preopairno. Ja sam te namjerno pitao ova pitanja gore kako bi ti i sama sebi odgovorila na neka. Spavanje je period kada se organizam odmara/regenerira. Ukoliko spava puno, medjutim je ok volje i ima apetita, nemojte mu smanjivati dozu. Kroz koji period ce tu dozu koju je primao i samo spavao, moi pojesti i da mu doslovno ne bude niata.
Gordy
ISTRAŽIVAČ65 REP10%
→ Entuzijasta
GordyISTRAŽIVAČ
sep 2023.
sep 2023.#12
Dajem mu svakih 8 sati jedno zrno,pojede malo,doru
ak obi
no i voe,,pa kako dan ide sve manje.Danas je budan miran,odgovori ata ga pitaa,malo oaamuen,neato radi sa prstima,i puai cigaru(zamialja da puai) smiren spava...moja greaka je jer sam prekinula jedan dan,mislila sam da nije dobro da dosta spava.Hvala na odgovoru i nadajmo se najboljem,to je jedino ata mogu u
initi,pokuaat u ga staviti sutra u inv kolica ker mislim proalo je 35 dana od kad je slomio kuk,pa ako malo vremena provede u kolicima bit e lakae da iskaalje aljam,jer on nesvjesno ga proguta..mislim od kapi nije svjesan.Radila sam i bioenergiju ka~u nema viae fleke na pluima..u sve vjerujem..I sami znate kad se borite u sve vjerujete.LP Gordana
Bizzzo
ZMAJ166.557 REP
BizzzoZMAJ
sep 2023.
sep 2023.#13
@Gordy
Kad tipkate odgovor, nema potrebe da idete na reply pa onda kucati poruku pa post reply.
Odite na dno i Samo krenite tipkati.
Sto se ti
e kretanja, preporuka je svakako da izadje na zrak. Ako mo~e. I to vise puta dnevno. Znam da nije lako medjutim e da mu pomogne takodjer. Sto se ti
e doziranja, nastavite tako svakih 8 sati s istom dozom. Kroz neki period ce mu se tolerancija podii te ce moi s tom dozom funkcionirati bez previae spavanja kako je sad. Dr~ite se i prijavite ovdje kakva je situacija i ata s deaava. Imate naau podraku.
Gordy
ISTRAŽIVAČ65 REP10%
→ Entuzijasta
GordyISTRAŽIVAČ
sep 2023.
sep 2023.#14
Hvala Vam,hou,sad smo malo vje~bali noge i ruke i nadajmo se,u nadi je spas.LP i ugodna nedjelja
Bizzzo
ZMAJ166.557 REP
BizzzoZMAJ
sep 2023.
sep 2023.#15
Hvala. Vama takodjer. Dr~im fige da se brzo podigne s tolerancijom pa da ga dobijete Nazad :)
Gordy
ISTRAŽIVAČ65 REP10%
→ Entuzijasta
GordyISTRAŽIVAČ
sep 2023.
sep 2023.#16
Hvala Vam na podraci,molim Vs imate li iskustva sa probavom,kako je regulirati,jer tata vec 4 dana nema,Hvala vam
Gordy
ISTRAŽIVAČ65 REP10%
→ Entuzijasta
GordyISTRAŽIVAČ
okt 2023.
okt 2023.#17
Dobar dan,evo da se malo javim,Tata je tako tako,ovaj vikend izbezumljen.
ak i na no~nom palcu dobio kangrenu,,ma~em istim uljem kojeg imam sa 22% THC,do petka je bio tako,
ak sam ga stavljala u kolica invalidska i vozala u dvoriatu...od subote niata bolovi..mislim palac jer je crn,neznam ata napraviti da ga saljem u bolnicu ili mazati uljem..neznam,Molim Vas mialjenje,LP Gordana
Bizzzo
ZMAJ166.557 REP
Odgovaranje na teme dolazi uskoro.
apr 2020.
1 / 19
apr 2020.
okt 2023.