LEGACY
Metastaze pomoć
12 odgovora1,542 pregleda
zutibo
ISTRAŽIVAČ193 REP95%
→ Entuzijasta
zutiboISTRAŽIVAČ
apr 2020.
apr 2020.#1
Dobri ljudi bok! Na~alost ~ivot uvijek prireuje nekakva nova iznenaenja. Naae je na~alost krenulo u loaem smjeru. Unazad 15 dana moja Senka je po
ela naoticati u predjelu trbuha i dobila je nekakve smee mrlje po trbuhu i malo po bokovima. S obzirom da je na~alost i pandemija u tijeku nismo istog trena otiali do lije
nika jer se bojala virusa. U ponedjeljak smo otiali na vaenje krvi,markera i ultrazvuk kpl abdomena. Nalazi su nas zgrozili. Marker CA 125 je vei od 10000,CA 15-3 ima vrijednost veu od 600. Ultrazvuk je pokazao metastaze na jetri,malo na desnom bubregu i malo na atitnja
i. S obzirom na metastaze na jetri u abdomena se sakljupa voda i zato joj nari
e trbuh. Po procjeni lije
nika nema joa puno vremena za ~ivot. Molim vas imate li kakva saznanja kako bi mogli sjebat te metastaze i rijeaiti vodu. Poja
ali smo doze THC-a na 4 grama dnevno,jede koatice od marelice svakih sat vremena po 10 kom,pije
aj od konoplje,zeleni
aj,uzima i flavinoide od konoplje. Jede joa mjeaavinu sirove cikle,jabuke i mrkve. A i E vitamine. Svje~e voe i povre samo sirovo. Molim vas za savjet ili vaaa iskustva. Hvala vam unaprijed i ~elim vam svima puno zdravlja. LP Bojan!
Popajx4
ISTRAŽIVAČ149 REP66%
→ Entuzijasta
Popajx4ISTRAŽIVAČ
avg 2020.
avg 2020.#2
Samo opusten i polako, mete na jetri uopste nije strasna stvar zato sto jetra moze da funkcinise i kada se fizicki odstrani 70% jetre. Moja supruga samo na jetri ima preko 30 metastaza i sve funkcionse normalno. Upamtite da kancer kao kancer nje nikoga usmrtio, nije toliko strasan koliko ljudi misle. Opasan je samo kada svojim prisustvom ili velicnom pritisce vitalne organe i tada se moze desiti tragedija.
Kada ti kazem opusteno morate se bas potruditi da budete opusteni a ne da gledas na sat pa svakih sat vremena da joj dajes da pojede 10 semenki ili neki lek ili nesto trece....Zato ulje i sluzi prvenstveno da te opusti i oslobodi stresa i napetosti sto organizmu ne prija. Uzimajte oboje ulje i kulirajte sto vise mozete druzite se sa dobrim ljudima igrajte se sa decom ili sta god vam prija da radite i onog trenutka kada zaboravite da supruga ima kancer on ce i nestati, veoma prosto
Pozdrav @zutibo
Zelja Sale
AMBASADOR2.490 REP28%
→ Legenda
Zelja SaleAMBASADOR
avg 2020.
avg 2020.#3
Druze prvo dijeta, mora izbaciti sav secer iz ishrane, preporucio bih ti dijetu bez zitarica, soje, mleka i mlecnih proizvpda Samo voce, povrce, orasasti plodovi i meso. Nikako przena hrana ili pecena, vitamini prvenstvono d3, cink, selen, mg, folna kiselina sve to fali zbog tog stanja koji iscrpljuje organizam, pozdrav
zutibo
ISTRAŽIVAČ193 REP95%
→ Entuzijasta
zutiboISTRAŽIVAČ
sep 2020.
sep 2020.#5
Hvala Vam svima na savjetima i pomoi. Na moju ~alost 27.8. napustila me moja Senka.
Metastaze su kazaliste zahvatile guatera
u,bubreg trbuanu aupljinu tako da unato
svom trudu i njenoj velikoj borbi nismo pobijedili.
Usprkos gubitku moje velike ljubavi ~elim svima ovim putem prenijeti svoje a i njeno mialjenje da konoplja lije
i ljude.
Popajx4
ISTRAŽIVAČ149 REP66%
→ Entuzijasta
Popajx4ISTRAŽIVAČ
sep 2020.
sep 2020.#6
@zutibo primite moje iskreno saucesce. Glavu gore i samo hrabro kroz zivot Senka bi sigurno tako i zelila da nastavite vedri i nasmejani kroz zivot iako je to danas najveci izazov svakog ljudskog bica u savremenom profitnoorjentisanom drustvu.
apr 2020.
1 / 7
apr 2020.
sep 2020.