Pusio sam sve i svasta, nabavljao gdje se dalo nabavit.
U tih 10 godina nije bilo problema, problemi su poceli kada su me ovi kljukali i dijagnosticirali na meni od tuberkuloznog meningitisa do ne znam cega ne , nakon 2 mjeseca pretraga , doktori vele vadili smo ti dnk dao si krvi za 100 000kuna, stari ti si ZDRAV . Ali temperatura ne pada , i onda su poceli kortikosteroidi , zatrazio sam da idem doma , pustili me sa tabletama pola sam ih bacio ali medju njima je bio i Itrak koji stiti od aspergilus radi slabog imuniteta od tableta , priznao sam posle docu da sam bacio , pita on i Itrak , ja velim da , sad mi je jasno kaze .
Ali kadmeposlao na Jordanovac kad je onaj doc tamo vidio sta su ovi radili , zvao ih je i prozvao ali ovi su odmah rekli , pusi travu , jer kad mi tamo nisu mogli naci uzrok , reko , reci cu im mozda je to , ja velim pusim vutru da nije od toga , veli docnije ne vjerujem imam frendakoji dugo pusi , ali da bi opravdali sebe na jordanovcu su odmah naglasili da pljugam.
Ja sam se bavio nekim drugim stvarima u zivotu i pljugao sam , nisam travu proucavao a ni zdravlje , ova drugu sam morao kasnije sam da se iskobeljam koliko toliko.
U toj ste briji i zato vas pitam , necu valjda o tome pitati vodoinstalatera.