VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaMarihuana i antidepresivi
LEGACY

Marihuana i antidepresivi

22 odgovora16,342 pregleda
TravingoISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Kakva su vasa iskustva sa koriscenjem marihuane i antidepresivima(lorazepam,bromazepam,dijazepam) ili sa nekim drugim lekovima kao sto su haloperidol i mendilex?
TravingoISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Neki ljudi pod efektom trave krenu da spavaju,a pritom ne popiju antidepresiv imaju strasne kosmare. Ima li jos koji ovakav slucaj?

dec 2009.

Ja znam za totalnu suprotnost ... ima none more ako ne zapali :)
TravingoISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Pa i taj fazon ali samo ako se ne zapali nijedna tokom celog dana. Dzeja je zakon!=)
ataraxiaISTRAŽIVAČ

dec 2009.

neam iskustva s tim..al pretpostavljam da ima veze i o kojem se poremeaju radi..jel mislia baa na depresiju?jer antidepresivi imaju dosta airoku upotrebu, i za niz drugih psihi kih poremeaja.. i pitanje je kakvi su kratkoro ni a kakvi dugoro ni u inci . smatra se da ljudi koji su ve imali psiholoake probleme prije upotrebljavanja psihoaktivne tvari openito podlije~u veem riziku negativnog iskustva.
TravingoISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Odkud ti to da sam imao psihickih problema,covece o cemu pricas? Skroz mi je do jaja.
ataraxiaISTRAŽIVAČ

dec 2009.

eh..di sam ja to no napisala da ti imaa poremeaj? ni ne znam uope jel si pitao za sebe, nekog drugog ili isto informativno..rekla sam samo ato znam o tome s obzirom na naslov i po etni post.
TravingoISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Opusteno,sprdam se,ajde da varimo zajedno?
wannabeshaman1POZNAVALAC

dec 2009.

neznam zaato al frend kad kombinira antidepresive i thc uvijek zabrije da se u.sro u ga e iako zapravo nije :D i da mu se sfinkter nekontrolirano airi. onda se pipa njuaka pa trpa novine u dupe :D al mislim da to nema zapravo veze sa antidepresivima jer mo~ea bilo ato zabrijat nadimljen...ja sam par puta si umislio da mi se mali prst rastopio :D. jedino je pitanje zaato onda povezuje antidepresive s chmarom.
TravingoISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Blago tebi. Ti mora da si na nekom ljutom albancu!!!=)
mali.medoPOZNAVALAC

dec 2009.

"...sere mi se brate od aiptarskog sme a vidi sada rastamana on puca od sre a..."
wannabeshaman1POZNAVALAC

dec 2009.

afganistanac ne alabanac, nacist sam ato se tog ti e i svega ostalog :P

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se