VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaHockinov limfom ulje i hemoterapija
LEGACY

Hockinov limfom ulje i hemoterapija

85 odgovora15,879 pregleda
NekraISTRAŽIVAČ

jan 2015.

Sestra mi boluje od Hockinovog limfoma. Dva puta je lecena ciklusima hemoterapije, a poslednji put je uradjena i transplatacija maticnih celija. Nazalost, bolest se opet vratila. Lekari preporucuju da po treci put prodje kroz hemoterapiju. Mi smo nabavili ulje i ona ga koristi 5 dana. Da li neko ima nekakva iskustva? Trebalo bi da odbijemo terapiju, ali smo uplaseni jer nismo razgovarali ni sa kim ko se samo uljem lecio. Sestra ima 20 godina. Molim vas, ako neko ima iskustvo neka ga podeli.
Z&NZMAJ

jan 2015.

Nezahvalno je bilo što savjetovati. Odvagnite sve za i protiv i na temelju toga odlučite dali ići dalje sa kemo, ili ovaj puta pokušati drugačije. Ja mogu samo reći što bih osobno napravio u takvom slučaju, odnosno da sam obolim, a nekome drugome savjetovati isto se ne usuđujem... ja nebih išao na kemo... Ponavljam, to je moj osobni stav, ne savjet!

jan 2015.

kao sto je Zlo rekao tesko je nekome reci da odbije kemo jer tko to moze savjetovat nekome drugom kad ni sam nisam siguran da obolim da bi 100% odbio jer zavisi od puno stvari konacna odluka a prva je koliko je bolest uznapredovala i koliko brzo napreduje pa samim tim bi vidio koliko imam vremena za eksperiment samo sa uljem tako bi ja odvagao stvari...u svakom slucaju nastavite sa uljem pa i ako bude isla na kemo najtoplije vam preporucujem vlastiti uzgoj jer jedino tako cete znati sta uzimate i imati koliko toliko stalno istu kvalitetu i rad ulja a to je bitno pogotovo kad se naviknete na jedan rad ulja i kad vam odgovara a kupite drugu turu koja vrlo vjerovatno nece biti ista i tu onda nastupaju problemi a nije nimalo jeftino a ni legalno pa da mozes kupovat dok opet nenadjes rad koji vam odgovara...sretno sa lijecenjem i tu smo za savjet i podrsku kad god vam bude trebalo Edit: dali ti sestra ima jako izrazene cvorove? Mozda bi bilo dobro probati uraditi kremu i probati utrljavati na jedno podrucje gdje je vidljivo zadebljanje pod kozom pa da vidite kako ce reagirati na ulje mozda bi ovom metodom mogli dobiti najbrzi odgovor o ucinkovitosti

jan 2015.

Covjeka pogodi bolest bliske osobe pa pod stresom tesko razmislja. Ovde su tri mogucnosti koje vam stoje na rasilaganju, a to su: hemoterapija, ulje ili kombinacija hemoterapije i ulja. Ako su prva dva ciklusa hemoterapije dala pozitivne rezultate po pitanju povlacenja bolesti ili stagnacije mozda bi najbolja opcija bila nastaviti hemoterapiju, a nakon primljene terapije uzimati ulje do sledeceg termina da se popravi apetit, smanje mucnine i ostale nuspojave izazvane terapijom. Ulje bi trebalo imati takvo djelovanje da popravlja apetit i raspolozenje. Na vama je da donesete odluku. Doktori ce pricati ono sto su naucili, neki ce bjezati od ulja dok ce neki preporucivati, ali odluka je iskljucivo na vama, porodici. Iz iskustva sa tumorima u mojoj porodici preporucujem ulje bez obzira na hemoterapiju, da li ce biti ukljucena ili ne. Kvalitetno ulje ce u svakom slucaju doprinijeti da se bolest lakse istrpi a to bolesniku mnogo znaci
NekraISTRAŽIVAČ

jan 2015.

Sto se tice bolesti, to je neki II stadijum, sad vec mozda II na III, rade se analize. Koliko sam ja upoznata sa hemoterapijom, a citam o tome vec tri godine, moze jedino da odmogne, a ne i pomogne. Posebno u njenoj situaciji, nakon toliko ciklusa najjacih lekova. Zasto mislite da je eksperiment samo sa uljem? Ja ipak mislim da je to jedini pravi put, prirodni i koji moze da da rezultate. Sto se tice gajenja, razgovarali smo o tome, potrudicu se da nabavim semenke kako bismo poceli. Za sad imamo jako kvalitetno ulje, takodje iz domace radinosti. Jako interesantna ideja za kremu, razmisljala sam iskreno o tome da jednostavno ulje nanese za pocetak na ekcem koji ima po celom telu. Ima izrazene cvorove na vratu, ne mnogo velike,ali opipljive. Da li mozda neko zna kako se pravi ta krema? Hvala na odgovoru!
NekraISTRAŽIVAČ

jan 2015.

Prvo je primila tri ciklusa slabe hemo koja je ocistila bolest i takvo stanje se zadrzalo godinu dana. Nakon toga, bolest je opet pojavila zbog cega je primila jos 5 ciklusa najjace hemo i uradjena je transplatacija maticnih celija. Drugi put, tumorska masa je bila velika i ocigledno da hemo i transplatacija nisu dali rezultate ako imamo recidiv bolesti nakon dva meseca. Lekari sad to ni ne tretiraju kao povratak bolesti vec kao nastavak terapije. Sad, po mom misljenju, vise nije pitanje da li ce hemoterapija pomoci vec koliko ce odmoci. Jer, njeno opste zdravstveno stanje je zapanjujuce dobro nakon tolikih ciklusa, ali pitanje je kakvo bi bilo kad bi primila jos makar jedan ciklus.
mazarLEGENDA

jan 2015.

Pozdrav, žao mi je sestre, Kao što su već mnogi rekli užasno je nezahvalno...... Znam ljude s foruma koji su Hodgkinsa uspješno maknuli kemoterapijama, i sad uzimaju ulje preventivno, a ima i onih koji su nakon njega i ubijanja kemoterapijom nažalost dobili MS.. Postoji poveznica između MSa i Hodgkinsa. Pogledaj si malo i LDN i on je dobar za takav oblik raka....A može ga istovremeno i s uljem koristiti. Kremu po želji pomiješaš s uljem, nema neke nauke, samo ovisi o izboru kreme, masti, ulja, preporuka je 100 mL kreme na 1 mL ulja.Tako počneš, pa lako dodaš ulja ako treba.
NekraISTRAŽIVAČ

jan 2015.

E samo mi je ta informacija o MS-u falila. :/ Nista ne mogu da nadjem o LDN-u, pokusacu i kasnije. Sto se tice kreme? Bilo koja krema ili..?
Z&NZMAJ

jan 2015.

Evo, pogledaj ovdje. Tu se pisalo dosta o tome koje kreme, ulja i kako ;) https://vutra.org/threads/ulje-kanabisa-molim-za-savjet.12470/page-5#post-323897
NekraISTRAŽIVAČ

jan 2015.

Hvala mnogo!
consLEGENDA

jan 2015.

Zdravo ;);) Ja sam s 18 imao hodgina, ,koju ona varijantu iima onu Mb. -morbus il non? Da sam tad mogao doć do ulja ne znam dal bi išao na kemo, al bio sam klinac, uplašen jako i vjerovatno bih :eek: Kako je reagirala na ove dvije* I u svakom slučaju nek uzima ulje, ako imate priliku sadit i u mogućnosti ste dobit dosta ulja da probate jedmu terapiju po simpsonu, Mazar je pisao dnevnik o tome https://vutra.org/threads/mazar-vs-multipla-skleroza-ms.7670/ iako je druga bolest al svejedno bi trebala pokušati Joj pardon sad sam ponovo pročitao, 8 ciklusa sve skupa :oops: i recidiv odmah poslije , to je non vjerovatno, definitivno s uljem neka krene ako tako piše dijagnozu, jel su ovvij 5 bili dio transplantacije matićnih stanicca možda?

jan 2015.

za kremu ja preferiram kokosovo ulje sa okusom i normalna doza je 1 ml na 100 ml kokosovog ali u vasem slucaju mislim da je to mozda slabao....mozda da probate sa 50 ml kokosovog i 2 ml ulja sto je otprilike 100 zrna rize a pravi se vrlo jednostavno zagrijete kokosovo dok se ne pretvori u tekuce stanje i onda dodate ulje i mijesate sve dok se ne sjedini i onako tekuce ali ne prevruce uvucite u sprice od 5 ili 10 ml da imate kasnije kontrolu koliko ste kreme to jest ulja nanijeli na kozu...doziranje ovisi o tome koliko ce ona moci podnijeti jer i naneseno na kozu isto ima efekat kako i kad se pojede zato treba biti oprezan da nebi bilo prebacivanja...znaci ako bi ste trosili 2.5 ml dnevno u vise navrata na mazanje jednog odredjenog mjesta u organizam bi unijeli optrilike 5 zrna ulja pa to neka vam bude primjer kako racunati doziranje ako se odlucite za mazanje
NekraISTRAŽIVAČ

jan 2015.

Morbus, u medijastinumu. Ona ima 20 godina, tako da je mala razlika izmedju tebe tad i nje sad. Uplasena je i ona, psihicki vrlo lose stoji,sto je i logicno jer se po treci put bori sa bolescu. Da, ona je uvek u nekih 2 posto ljudi. Koristi ulje vec 6 dana, a ja se trudim da nadjem seme pa da pocnem sa sadnjom i proizvodnjom.
NekraISTRAŽIVAČ

jan 2015.

Hvala na ovako opseznom objasnjenju. Ja znam da se ulje koristi na taj nacin kod raka koze, ali, koliko je realno da moze da pomogne kod uvecanih limfnih cvorova? Jer, to je ipak bolesna limfa koja je tako odreagovala, a kao sto znamo limfa je tecnost u nasem organizmu. To sto su cvorovi povecani znaci da je rak negde unutra poceo, u njenom slucaju u medijastinumu. Dakle, ipak mislim da je delotvornije da se krene sa oralnim unosom i ako to odreaguje sami ce se i cvorovi smanjiti jer su oni i uvecani jer postoji tumorska masa unutra.
consLEGENDA

jan 2015.

Meni isto u medijastinumu , IIb stadij i 6 ciklusa je smanjilo tumor 90 posto, ja sam paralelno s tim pušio, to je pomagalo na neki naćin, barem psihički, recite joj sam pozitivno neka razmišlja, znam da joj to sad je zadnje na pameti al neka se prisiljava -
NekraISTRAŽIVAČ

jan 2015.

Slazem se, nego problem ce biti ako ja sestri predozim to i ne bude bilo poboljsanja, a onda ona to shvati kao da ne deluje ni na tumorsku masu u medijastinumu.
NekraISTRAŽIVAČ

jan 2015.

I njoj je IIb bio oba puta, sad vec ne znam, nadam se ne gore od toga. Ona uzima ulje, pa valjda to pomogne na neki nacin. Znatno je bolje nego prvi put, al opet, i starija je tri godine, ima i to neke veze. Hvala, prenecu joj sve, trudi se ona bas jako, al ne uspeva uvek.
NekraISTRAŽIVAČ

jan 2015.

Znate, ne bih da Vam se protivim,ali moram Vam ovo reci. Kad se covek, kao ona, sa 17 godina suoci sa takvom bolescu, i jos se dva puta vrati, a u medjuvremenu prodje kroz silne hemoterapije i transplataciju, (necu ni pominjati sve nuspojave) malo se coveku smuci i kaze, ajde, zajebi vise, tako da..ja je potpuno razumem zasto u nekim trenucima nema elana i volje da pokusava i da se bori vise. S druge strane, jedina moja zelja je da nastavimo sa borbom, ali ja samo kazem, a ona treba sve to i da uradi. A, nije bas ni dobro probati sve, jer od silnih preparata i ljudi sa kojima razgovaras zaboli te glava. Hvala na podrsci svakako.
2cvENTUZIJASTA

jan 2015.

Ojla Mario Tu se nebi baš složila sa izborom masnoče to mogu objasniti zašto. Kokosovo ulje samo od sebe nema nekih ljekovitih sastojki a svinsko salo ima i još je najbljiže našoj masnoči ako želiš proveri namaži sebe sa uljem ili sa salom pa češ vidjeti razliku ulje zatvara kožne pore i ne upija se u kožu kroz ako pogledaš ruko koju si namazao je duugo mastna a kod sala nije jer koža to absorbira. To je isto kad pravite kremo od nevena puno njih pravi na maslinovem ulju pa to nije to to prava krema od nevena j na svinskom salu+ neven e sad možeš u to staviti i ulje od vutre. Stare bake su to upotrebljivale to znači provereno samo tad bez ulja hahaha. Zašto je tako bolje, zato jer je neven ljekovit za sve upale koje se rade ili stvaraju u nas salo ima nešto što jako odgovara koži, šta neznam jer nisam kemik a plus ulje od vutre znači 3 puta dobra stvar. Tako bi mogle žene koje imaju dobročudne ili možda zločudne ciste u maternici to kremu upotrebljivati na način da na tampon stave kremu i to stave u vagino i opa krema direk na mestu gdje treba, više puta na dan. Pa bez zamerki opa i još to kremu od sala možeš slobodno konzumirati jer nema kemije unutra

jan 2015.

Tu se slazem sa tobom u vezi starih recepata poput svinjske masti ali postoje dva problema prvi je da danasnja mast (pricam o kupovnoj) sadrzi puno vise stetnih tvari u obliku antibiotika i smeca kojeg pojedu u hrani a koja se dijelom pravi i od uginulih zivotinja sa farmi i sve to se talozi u masnom tkivu svinje a domace masti jos kod nas se i nadje al sve teze i teze a drugi razlog zasto nepreferiram mast je taj sto sam probao i nije mi odgovaralo a i imam malo averziju prema masti sto se sigurno moze pretpostavit i za curu od 20 god da ce sve drugo probat samo svinjsku mast drizite dalje od nje...probao sam i sa nevenovom masti (kupovnom) i opet ponavljam ja preferiram kokosovo sa mirisom i okusom a svi ovi prijedlozi dobro dodju pa neka ljudi probavaju dok nenadju sta im odgovara

feb 2015.

Nekra poštovani pre dve godine moj brat od tetke oboleo je Hockinovog limfoma, takođe je išo na xemo i kobinovao ulje 3x dnevno pre obroka, naravno promenijo je potpuno i ishranu koja se je zasnivala na voću povrću i ribama. U roku od 3 meseca doktori su bili zaprepašćeni rezultatima, ne samo da se je izlečijo nego se i ugojio 16 kg. Hoću reći, vredi pokušati u svakom slučaju ulje će joj pomoci da umanji negativne efekte hemo terapije. Želim vam svu sreću na svetu!
NekraISTRAŽIVAČ

feb 2015.

Cerak, hvala na javljanju. Jako mi znaci necije tudje misljenje. Ja se iskreno nadam da ce i ovi biti zaprepasceni rezultati koje cemo dobiti uljem. Verujem u to. Veliki pozdrav za Vaseg brata!

feb 2015.

U svakom slučaju probaj napraviti vlastito ulje, a ne kupovat ko zna kakvog kvaliteta.
NekraISTRAŽIVAČ

feb 2015.

To je dobra stvar, al iskreno uopste ne znam kako bih dosla do semena niti da li bi to znala da napravim. A, nemam i vremena sad za to. Koliko znam biljci treba najmanje 4 do 6 nedelja da poraste. Sestra je vec pocela da pije ulje, Azaricevo je i to ga, po mom misljenju, cini sigurnim. Za dalje, mozda i pocnem sa sopstvenom proizvodnjom. A iskreno, pre nego sto smo dosli do ovog ulja, uzeli smo od poznanice neko koje njen muz pravi i izgleda da nije uspeo u tome jer nije bilo nikakvih ni omamljujucih efekta i tome slicno.

feb 2015.

toliko treba da cveta, najmanje :)

feb 2015.

Ima razni sorti, ne mora biti omamljujucih efekata, ma da u većini slučajeva ima! Kontaktirao sam brata i pitao sam ga u vezi Hockinovog limfoma i hemo terapije. Prvo šta mi je rekao, da po hemo terapiji uvek je išao da ispuši jednog i da mu je to isto pomoglo da ublaži mučninu koju je osećao. Rekao mi je takođe, da su mu lekari rekli da izbegava da jede meso, prženo na roštilju i na ulju, da treba što više unositi hranu koja sadrži omega 3 masti, i da pije koktele iz svežeg ceđenog voća!Kad budem imao više informacija od njga napisaću. LP Moguće da on pravi od industriske konoplje to ulje i ono ima milijon supstanci koje su dobre ali nažalos nije to to.
NekraISTRAŽIVAČ

feb 2015.

Blago njemu kad su ga takvi savesni lekari lecili. Sve ja to znam bez njih. Njima u bolnici za dorucak davali po kolut salame i parce sira, virsle i ostale mesne preradjevine. Od toga bi se i zdrav razboleo. Sestra se hrani veganskom ishranom vise od 6 meseci, znaci nista zivotinjskog porekla, nema secera, nema przenja na ulju, samo dinstano i sirovo. Hvala, svakako, na informacijama. Ukoliko Vaseg brata povredjuje prica o tome, ne morate ga maltretirati. Znam da je ljudima tesko da se podsecaju tih uzasnih dana.

feb 2015.

Vojno medicinska akademija na Banjici, prima i civile
NekraISTRAŽIVAČ

feb 2015.

Al za koji novac?

feb 2015.

Trebaš samo od svog lekara naputnicu za VMA ako si iz Srbije i ne trebaš placati ništa. http://www.vma.mod.gov.rs
NekraISTRAŽIVAČ

feb 2015.

Jel si siguran? Mi smo jedva dobili uput za Beograd, posto pripadamo Nisu pa su hteli tamo da nas smeste. Za VMA, cini mi se da to nece ici tako lako, ako smo za Klinicki centar Srbije imali problema.

feb 2015.

Verovatno da neće ići lako, jer je ograničen broj civila koji se godišnje prime na VMA, ako u tvom gradu postoji bolnica ili ustanova u kojoj se može lečiti Hočkin stim još teže! On je još iz ruralnije sredine u jednom selu pored Kruševca i bila su iscrpana sva sredstva za lečenje bolesti, tek posle godinu i malo jače kad su lekari počeli da ga gube, iz Kruševca su ga naputili na VMA. Koliko znam i u Nišu postoji Vojna bolnica, moj savet ti je da proveriš dal primaju i civile i pod kojim okolnostima. U svakom slučaju tretman pacijenta je sigurno bolji hiljadu puta nego u civilnoj bolnici makar iz mojih iskušnji!
NekraISTRAŽIVAČ

feb 2015.

U mom gradu ne postoji, (takodje sam iz sela, al pricam o najblizem gradu) ali ja studiram u Nisu tako da cu to bas ici da proverim. Hvala na pomoci.

feb 2015.

Nema na čemu, nadam se da si dobijo/la korisnu inrormaciju! Iskreno se nadam da će imati razumevanja za vaš primer. Razmisli o proizvodnji vlastitog ulja! Lep dan želim, i da sestra ozdravi!
NekraISTRAŽIVAČ

feb 2015.

Ljudi, opet vam se javljam. Sestra sada koristi ulje vec 15-ak dana. Napravila je i kremu pa maze prema vasim uputstvima. Da li je neko imao negativnu reakciju? Njoj je odmah koza pocrvenela, izgledalo je bas strasno. ( Da napomenem da ima ekcem, ako vec nisam negde ranije rekla, pa je moguce da je i zbog toga) Sta mislite o tome da ostavi nekoliko dana gazu namazanu uljem preko zlezde?
StipeZMAJ

feb 2015.

Nisam strucnjak u tome, ali sam citao o reakcijama. Za pocetak smanji koncentraciju ulja u kremi. Ako ce se i dalje pojavljivat reakcija, neka radije ne koristi kremu ili nek nadje sto blazi omjer koji ne izaziva reakciju.
NekraISTRAŽIVAČ

feb 2015.

Hvala na brzom odgovoru. Znate li nesto o semenima? Planiramo da pocnemo uskoro da gajimo pa ne znamo za sta da se odlucimo. Indica/sativa? Vise THC-a ili vise CBD-a? Sta znace feminizirane biljke?

feb 2015.

Indica definitivno

feb 2015.

http://www.cannabisculture.com/content/2008/08/21/Truth-About-Feminized-Seeds
NekraISTRAŽIVAČ

feb 2015.

Power, koju bi onda konkretnu biljku trebalo da narucim? Dobila sam informaciju da su Jack Herrera, Critical+ i White Widow dobre za Hockinovu bolest.

feb 2015.

eto, onda imas odgovor, svaka za sebe je odlicna, kako izgledaju pomesane u ulju ne znam, al obecava mix :)
2cvENTUZIJASTA

feb 2015.

Nekra Nisam ja tebi rekla da su te 3 sorte najbolje baš za Hockinovo bolest nego sam ti napisala da te 3 sorte zajedno imaju največji spekter lečenja šta se tiče raka. I pišeš da ima sestra alergiju na kremo neznam šta je u kremi ali ako nije alergična na ulje kojeg konzumira i ako nije alergičma na domače svinsko salo ili maslinovo ulje onda neznam od čega imate kremu jer krema iz teh sastojka su baš dooobre za ekcemove i sve pizdarije na koži, ja sam sigurna da ste nešto naopako uradili ili ste dali u kremo što nebi smeli. Od te kreme nema alergije jedino ako se je sestra uvjerila drugčije pa evo rezultata ima kod mene u selu jedno djevojko koja samo čuje vutra več je guši a treba kremo za tumor onda joj dam kremu samo joj ne kažem da je vutra unutra i sve je ok i kad me pita zašto je zelena kažem da od maslinovog ulja a krema od svinskog sala,nevena i ulja e vidiš šta radi psiha jer je moram slagati da ne razmišlja drugčije i nakraju još je veganka hahahah.Pozdrav
NekraISTRAŽIVAČ

feb 2015.

Da,da, razumem Vas to. U kremi je kokosovo ulje. To je jednom tako odreagovala, sad vise ne. A kako bih mogla da znam da li je alergicna mozda na kanabisovo ulje? To nikako ne bi valjalo i nadam se da nije, ali da li postoji mogucnost da se zna.

feb 2015.

moja prijateljica koristi kremu iz kokosove masti i kanabisa to je normalna reakci da koža pocrveni što znači da se čisti, nakon nekog vremena u potpunosti je očistila lice od akni, a propratni efekat crvenila kože je u potpunosti nestao! Takođe uzimanje ulja oralno duže vremena blagotvorno utiče da se koža regeneriše. Zadnji put kad sam je video nisam mogao verovati kako njeno lice izgleda posle 2 meseca tretmana, ko da je svaki dan išla kod kozmetičara.
NekraISTRAŽIVAČ

feb 2015.

Ja nisam sa sestrom stalno pa ne znam tacno kako joj se ponasa koza. Majka mi sad rece da je ekcem po telu nestao, ima ga samo jos na rukama. Sutra idem kuci pa cu videti sve, napravicu joj kremu sa svinjskom mascu, mada njoj ovo kokosovo ulje umiruje kozu dosta. I ranije ga je koristila bez kanabisovog za mazanje tela. Sad mi rece majka da im se cini da se zlezda na vratu smanjuje, nadam se da je tako.

feb 2015.

Neznam mozda sam nesto krivo razumio ali ono kokosovo ulje za mazanje tijela nisam mislio na to ja koristim kokosovo za kuhanje na slici je ulje bez mirisa meni je ipak bolje ono sa mirisom jer neutralizira miris canabisovog 5504

feb 2015.

Kontaktirao sam prijateljicu, sada koristi kanabisovo ulje koje miksuje sa beby uljem iz dm, Na bocu tog ulja ide 3ml kanabisovog, koristi ga za celo telo i kaže da je prezadovoljna rezultatima! 5507
NekraISTRAŽIVAČ

feb 2015.

Mi imamo ekstra devicansko kokosovo ulje. Na bocici pise da je odlicno za pripremanje hrane i za prirodnu negu koze. U Srbiji je to mozda i jedino, Beyond je uvoznik.

feb 2015.

da to je to o cemu ja pricam...iskreno se nadam da su i zijezde reagirale na ulje i krenule sa smanjivanjem to ce joj dati ogromnu nadu i voju da nastavi sa borbom...pozdrav i zelim vam svu snagu ovog svijeta da izdrzite i stanete na kraj toj teskoj bolesti
NekraISTRAŽIVAČ

feb 2015.

Hvala, Mario. To nam mnogo znaci! Jel ima neko neki sajt sa semenima sa koga mogu da nabavim one tri biljke o kojima sam gore pisala? Naravno, da je proveren sajt i da je nekad narucivao sa njega.

feb 2015.

svi poznatiji sajtovi su ok, svi rade vrlo slicno, da ne kazem isto, jednostavno koristi google i vidi sta se gde nudi, ukucas npr. buy white widow seeds i eto ga banaka koliko hoces ;) pogledas prve dve~tri banke, vidis uslove kupovine, nacin na koji salju, da li salju i neke free menke... pa ako nadjes a hoces sajt koji ima sve tri vrste porucis sa njega. da li ce semeke da stignu na adresu zavisi od carine a ne od banke
NekraISTRAŽIVAČ

mar 2015.

Ljudi, evo javljam se opet posle nekog vremena. Ovih dana cemo raditi analizu krvi. Iskrena da budem ne ocekujem dobre rezultate. Ulje korisitmo vec mesec i po dana, zlezde na vratu su za to vreme evidentno porasle, drugih promena nema. Ekcem se nije sredio, nekad miruje, nekad divlja. Sestra je vec dobrano nervozna i besna, mada je oduvek takva i bila. Svi ocekujemo neke rezultate, al ne dobijamo nista pozitivno. Ne znam sta bi mogao da bude uzrok, polazim od vere u izlecenje i volju za zivot koja kod nje vec dugo nije na nivou i onako kako bi trebalo. Zatim, razmisljam i o kvalitetu ulja. Moze vrlo lagano da ima manji procenat THC-a i da je to razlog potencijalnog neuspeha. Juce smo se vratile sa Ostroga, nadala sam se da ce joj to pomoci da se malo smiri i napuni energijom, ali ne vidim ni tu poboljsanje. Ako neko ima iskustva, savete i slicno spremna sam da cujem.
NekraISTRAŽIVAČ

mar 2015.

@cerak1000 @mario339 @CilI @mazar Imam utisak da niko nije naisao na moj upis pa vas ovim putem pozivam. Oprostite na smetnji, ali zaista bih volela da cujem neko misljenje. Da li postoji neko na forumu ko nije imao dobar odgovor ulja? Kako da znam da li ulje ne reaguje ili nesto ne radimo dobro ili ce odreagovati s obzirom da je proslo tek pola vremena koje preporucuju za lecenje?
mazarLEGENDA

mar 2015.

Možda zato nitko ništa nije komentirao... Imam iskustva s takvim ljudima, nažalost, takvi nisu baš bili uspješni u izliječenju. Koliko znam imali su ljudi negativna iskustva, ali samo u onom početnom predoziranju. I nema nekog vremena, kad se izliječi izliječit će se, nekome treba duže, nekom kraće.
NekraISTRAŽIVAČ

mar 2015.

Hvala Vam. A ova dva sajta mi nisu jasna, molim za objasnjenje.
NekraISTRAŽIVAČ

mar 2015.

Hvala, mazar. I sama uvidjam da moze biti zbog njenog stava, radim na tome da ga promenimo.
Moj putAMBASADOR

mar 2015.

ne bih htjela biti partibrejker.... ali da je tako, onda nam ne bi trebalo ni ulje, ni medicina ni ništa. da je do raspoloženja, onda je ulje samo placebo. naravno da je ključ svega i dobroga i lošega u nama, ali jbg, tko je od nas skužio princip po kojem to funkcionira?! dok ga ne skužimo, preostaje nam lutanje i traženje rješenja za ozdravljenje po konvencionalnoj i alternativnoj medicini pokušaj biti afirmativna u komunikaciji s njom, ispravljaj sve njene negacije. Znači: ja mogu, ja hoću, ja vjerujem, ja znam, ja volim, itd. Krenite laganim koracima na pozitivu i vjeru. Ako je u stanju, osmisli joj neki hobi ili zanimaciju, čisto da malo prebaci fokus razmišljanja na nešto drugo. Sretno!
NekraISTRAŽIVAČ

mar 2015.

Sve sam ja to vec pokusala, verovali ili ne. Ona je svesna kako se ponasa, i da to nije dobro za nju. Trudi se da prica pozitivne afirmacije, moli se, ima hobi, a to je dekupaz. Ali sve to zavisi od raspolozenja. Dakle, nju hobi ne moze da oraspolozi, ona to radi kad vec jeste raspolozena. Previse besa je u njoj, previse tuge i bola za nekog ko ima tako malo godina. Za nekog ko nikad nije odrastao. Ona je zarobljena u umu 17-o godisnjakinje. Zarobljena u vremenu u kom se razbolela jer joj zivot nije pruzio sansu da zna kako je ziveti bez straha i bolesti. U trenutku kad je trebalo da pocne da se psihicki i emotivno oblikuje, kada je trebalo da se zabavlja, uci i zivi otrgnuta je iz tog mirnog, tinejdzerskog sveta.
NekraISTRAŽIVAČ

mar 2015.

Sto se tice ovog prvog dela Vase poruke, ogromnu ulogu u izlecenju igraju volja za zivotom, cist um i hrabro srce. A da li ce lek biti hemoterapija, ulje ili trave sa Stare planine (banalizujem) sasvim je nebitno. Zato srecemo tako mnogo ljudi sa razlicitim pricama o izlecenju. Zato sto je svako od njih odabrao u sta ce da veruje i to mu je pomoglo.
mazarLEGENDA

mar 2015.

Meni je dok sam bio polupokretan hrpu pomoglo (neprocjenjivo me diglo) http://2012-transformacijasvijesti.com/metafizika/proces-prisutnosti-disanje-i-svijest-sadasnjeg-trenutka 2 x prošao, 1. puta čak i onaj dio kad boraviš u toploj vodi, što me dijelom još više ubilo (topla voda je smrt za MSovce), ali psiha je bila nenadjebiva. I danas pamtim te osjećaje, ali danas mi je skoro svaki dan takav:makaze: i ovo, malo se preklapa s procesom
vidi s njom, neka pogleda ili joj kupi knjigu, nek malo radi na sebi, nema samo magične pilule ili ulja......:wave:
Moj putAMBASADOR

mar 2015.

naravno, u pravu si. kad sam čitala jučer tvoj post i kada sam pisala svoj, sjetila sam se sebe sa 17 godina: stalno sam tulumarila, prvi put sam se u tim godinama zaljubila, sve je bilo super! na neki način shvaćam tvoju sestru. ja sam jako tužna jer je ona bolesna, njoj bi najveća briga trebao biti izbor cipela uz haljinu, a ne ovo što joj se događa. osjećam da će sve biti u redu, seka ima super ekipu oko sebe i vi ćete joj pomoći da ona sama sebi pomogne. sretno još jednom!
NekraISTRAŽIVAČ

mar 2015.

Mazar, pogledala je vec film. Jedina njena konstatacija je bila: "Zivot nije film.". I tu sam se ja lepo smorila. Moj drug, kome je jako stalo do nje, joj je kupio tri knjige Lujze Hej (ne znam da li ste culi i citali) i dodatnu knjizicu sa lepim mislima za svaki dan. Procitala je sve ona to lepo, al kao da nije. Pocinjem da mislim da joj treba da se neko odnosi prema njoj lose, da vice i da se svadja. A mi smo svi u redu, popustamo joj, pazimo na nju, niko da povisi ton,al cini mi se da je pocela to da iskoriscava. Inace, juce su za sve nas stigle lepe vesti. Uradjen je skener medijastinuma, abdomena,male karlice i vrata. Abdomen i karlica cisti, kao sto su i bili. U medijastinumu je bila masa od 5 cm, sada je vidljiva samo od 9 milimetra. Vrat ima dve zlezde uvecane sa leve strane od oko 2,5 cm i 1,5 cm, prethodno bilo isto to. Jedina promena na gore, sa desne strane zlezda od 1.5 cm. Dakle, medijastinum se polako cisti, a zasto se te promene ispoljavaju po vratu jos ni lekar ne moze sa sigurnoscu da kaze. Njena odgovor na moje pitanje (posto nisam bila sa njom na skeneru) da li to znaci da ulje deluje i da mozemo malo da odahnemo bio je: " Medijastinum se cisti, na vratu raste, na istom smo. Uostalom, skener je uradjen ofrlje (u smislu, ne kako treba, ako neko ne zna izraz :) ). I sad vi meni recite ko je ovde lud? Kad su lepe vesti onda ih docekuje sa podozrenjem i nevericom, kad su lose onda se ne zapita da li nije neka greska. Ja sam svakako malo odahnula i jedva cekam da vidim sta ce ulje da uradi za jos mesec i po dana.
BizzzoZMAJ

mar 2015.

Nije zivot film slazem se, drama je :) Tesko da mogu pokraj svih ovih recenica ovdje napisanih ja nesto pametno napisati osim da saljem pozitivne vibracije na max na Vašu stranu. Ja vjerujem da ulje radi, i da je ono razlog. Isto tako vjerujem da bi sebi izljecio rak. Vjerujem. Nacin na koji hendlati situaciju je tesko naci, neki ga nikad niti ne nadju, medjutim drago mi je da si / ste tu s nama. !! Šta tek kada budete znale koje ulje paše pa si ga same napravite. Uff :)

mar 2015.

Nekad ljudi pretjeraju u nastojanju da pomognu osobi do koje im je stalo pa to sa vremenom pocne biti kontraproduktivno...neupitno je da zelite pomoci i dajete sve od sebe ali vi ste zdravi i forsirate osobu sa svojim razmisljanjima i nacinima na koji bi vi funkcionirali a to nije nikako dobro sto na kraju se vidi i iz njenog ponasanja i jos kad uzmemo njene godine koje i kod zdravih su poprilicno buntovne i kontriraju svemu razumnom tu dolazim do zakljucka da morate mijenjati nacin i pristup njoj samoj jer ovako samo gubite snagu i vrijeme....prestanite ju tetositi, oblijetati, davati savijete i nametati sta bi ona trebala mislit i radit....jednostavno pustite ju kao da je zdrava da nadje sama svoj put
NekraISTRAŽIVAČ

mar 2015.

Mario, mislim da si rekao sustinu! Ni sama ne bih bolje rekla (iako sam student knjizevnosti, da se pohvalim :) ) Bice valjda sad bolje, imamo dokaz da ulje rad i guramo pa koliko treba da treba! I da, uskoro krecemo sa sadnjom svakako, jer, jednom kada bude izlecena trebace joj ulje da je drzi zdravom, a i sve nas.
NekraISTRAŽIVAČ

mar 2015.

E da, umalo da zaboravim! Hvala svima koji citate moje redove i uvek nadjete prave reci da me ohrabrite i utesite. Nadam se da cemo jos duuugo da se druzimo, naravno, nekim drugim, lepsim povodom!
NekraISTRAŽIVAČ

mar 2015.

Ljudi, zna li neko nesto o rektalnom unosenju ulja u organizam?

mar 2015.

moze li to nesto konkretnije :) "Supozitoriji (čepići) za rektalnu i vaginalnu upotrebu: Iskustva kao i naučna pojšnjenja pokazuju da je korišćenje supozitorija (čepića) jako dobar i efikasan način korišćenja ulja, posebno za one koji se prvi put susreću sa kanabisom. Do skoro se smatralo da je vaginalni i analni način primene najbolji za lečenje kancera unutrašnjih organa stomaka, ali praksa i kod nas na Balkanu je pokazala da je to efikasniji način koji više i brže apsorbuje kanabinoide, neophodne za lečenje i kancera pluća i mozga. Jedino se za jetru i pankreas, preporučuje oralno uzimanje radi prolaska kanabinoida prvo kroz jetru, pa u krvotok, dok se supozitorijima kanabinoidi preko sluzokože putem krvi direktno sprovode do mesta kancera. Korišćenje suspozitorija znatno smanjuje psihički efkat koji mnoge starije osobe može da zbuni u početku, jer pobuđuje čula, i zato je posebno preporučljivo, a njime postižemo jače lekovito dejstvo, zbog veće količine kanabinoida koji se na ovaj način iskoriste." klikni za kako se prave -> irka.org

mar 2015.

Power ti je dao super link i skratio mi posao pisanja i objasnjavanja kako se izradjuju...jedino sto bi dodao je da tamo u receptu stoji 0.15 ml po cepicu za mene je to malo puno jer imao sam osobu koju sam savjetovao i koja je radila cepice svome stricu i njihova iskustva su pokazala da je djelovalo puno jace nego oralno ali napominjem nisam probao na taj nacin ali cu se potruditi i probati cisto da vidim koje su razlike a vi ipak napravite par cepica sa manjim omijerom za pocetak da vidite kako djeluje pa kasnije je lako pojacavat dozu kad znate koliko djeluje...kalupe za cepice imate u ljekarni za kupit a ovi moji su radili sa kokosovim uljem (probaj naci sto manje kalupe) rastope ga u kalupe pa u frizider da se stisne i onda su spremni za upotrebu
NekraISTRAŽIVAČ

apr 2015.

Ljudi, treba mi kontakt nekog ili ako neko od vas, koristi iskljucivo ulje bez hemoterapije? Zestoko pocinjem da preispitujem sebe, uverenja i misli.

apr 2015.

Aj pojasni malo dilemu? Mozda ti mogu odgovoriti al nisam siguran na sta trazis odgovor
NekraISTRAŽIVAČ

apr 2015.

Dilema je visestruka. Sa jedne strane, da li ulje pomaze bez hemoterapije, jer jos uvek ne znam nikoga ko se izlecio iskljucivo uljem. Sa druge strane, o cemu se radi u pripremu moje sestre. Zlezde rastu, dakle ulje ne pomaze, gubimo nadu da je lek, a cvrsto sam verovala da jeste. Sta raditi dalje? Isprobati novo ulje, za slucaj da ovo nije odgovarajuceg kvaliteta ili se opet obratiti zvanicnoj medicini? Pitanja su retoricka, naravno nisu upucena Vama. :)

apr 2015.

Iskreno ni ja nepoznam nikoga osobno tko se izlijecio a da nije koristio kemoterapiju al to je tako i zbog toga sto ljudi naravno prvo idu sa konvencionalnom medicinom....e sad o ulju svi znamo da nije magicni lijek koji ce izlijeciti svako oboljenje i da bas svako ulje samo neka je od indice je dobro....nazalost nij tako :(ulje lijeci ono ima moc ali treba potrefiti odredjeni profil kanabioida koji ce odgovarati za tu osobu i tu bolest zato ako imas mogucnosti probajte isprobati neko drugo ulje da vidite mozda ce vise odgovarati jer dok god doktori i labaratoriji nepocnu istrazivati na tom polju i na pacijentima dotada nam ostaje samo da sami isprobavamo u nadi da ce mo naci sortu koja ce nam pomoci...o kemoterapiji nemoram trositi rijeci nisam 100% protiv nje ali nevjerujem da bi je ikakda unjeo u svoj organizam al to sve govorim kao zdrava osoba a bolest zna mijenjati puno toga...pozz i sretno Ajde ako imas vremena napisi malo kako i koliko ste koristili ulje i ono neka glavna zapazanja i promjene na sestri
NekraISTRAŽIVAČ

apr 2015.

E pa vidite, o tome je rec. To polako pocinje da me plasi. Niko koga znam se nije odlucio da ide samo sa uljem, a mi jesmo. I nadala sam se da ce nam to biti nagradjeno, taj rizik i hrabrost,ali od toga izgleda nista. Sto se tice ulja i koriscenja. Koristi od 31.januara, do sada je istrosila 4 sprica. Spava mozda sat-dva dnevno, ali i to retko kad. Cesce je ceo dan na nogama. Ekcem je i dalje prisutan, ali i ne mora da znaci da je to ekcem, jer je jedan od simptoma Hockinovog limfoma osip na kozi i svrab. U principu, jos je i gora solucija ako nije ekcem, jer to znaci da se bolest siri. Zlezde na vratu su mnogo porasle od poslednjeg skenera pocetkom januara. Bilo ih je 2, sada ih je 4, a pojavile su se i na desnoj strani vrata. Apetit sestra nema, nije se nijednog trenutka pojacao od kad je pocela sa uljem kao sto sam cula da se mnogima dogadjalo. Pridrzava se svih uputstava i saveta, odavno je vegan, a trudi se da sto vise jede sirovo. Pije cedjeni sok,doduse jedan dnevno, sto je za moj pojam malo, ali bitke sa njom nema oko toga. Koristi kostice kajsija, i to nedovoljno, med i djumbir, psenicnu travu, koprivu i med. Smrsala je, sad je na nekih tipa 35 kilograma, a imala je mozda 43 najvise, nikad u zivotu vise, takve je gradje. Mozda jedina promena koju vidimo je ta da joj je oziljak od biopsije zarastao brze i bolje nego raniji oziljci. Verovatno sam nesto i ispustila, ako imate nesto, pitajte. Iz svega navedenog vidi se da je moja sestra jedna osoba koja se prepusta slucaju. Ako je ja nateram i namolim uradice bilo sta, a posto ja to nisam u mogucnosti da radim jer nisam stalno sa njom (studiram u drugom gradu) onda nista. Ona se uzda u ulje i smatra da je tu kraj. Mnogo je propatila u poslednje tri godine i jako joj tesko pada da uzima sve sto treba i mora, da se raspituje, da prica o bolesti sa drugima i slicno. Dakle, ne iskljucujem mogucnost da je ulje "odlucilo" da ne pomogne zbog njenog negativnog stava prema zivotu, ljudima i izlecenju. Ali, nadam se da nije tako. Iskreno, ne znam sta da mislim o ljudima i ulju koje koristimo. Prijatni su, zivkaju, raspitiju se za njeno stanje, dostupni su stalno za razgovor. Volela bih da probamo jos neko ulje, ali ne znam ni kako da dodjem do kontakta niti kako da ubedim roditelje da ulje nije prevara. Uplaseni su, nervozni i sve vise naginju ka hemoterapiji.

apr 2015.

Aj ucemo malo vise u analizu veceras sad trenutno sam zauzet al neke stvari koje si napisala ne idu mi skupa sa iskustvom koje dosada imam sa uljem
consLEGENDA

apr 2015.

Bok baš me razveselilo kad sam pročito da je na snimkama toliko smanjen tumor, limfni čvorovi su joj otećeni jer reagirau na proces kooji se odvija u tielu, odnosno delovanje kanabinoida iz ulja. Čudno mi e ovo kako spava samo sat dva dnevno , ulje mene ošamuti i samo bi spavao, al dobro svako je osoba za sebe :) možda ona tako reagira. Sad se vraćam na to da bi trebala pozitivvno razmišljati stalno :) reci joj da već sada ima super stanje u tijelu i da je sve pet :) samo pozitiva s negativnim razmišlanjem neće ništa postiić sam odmaže :)
NekraISTRAŽIVAČ

apr 2015.

Znate kako, nemoguce je biti pozitivan i verovati snimku koji je dobar, ako se stalno iznova pojavljuju novi limfni cvorovi. Znate, ustanete ujutru, vrat veci, a ulje navodno daje rezultate. Kad ce onda da skloni pa te zlezde sa vrata, onda mu se samo posao jos vise dodaje ako one rastu. Svi znamo da je neispitano sve, od dejstva preko kvaliteta do reakcija organizma. Dakle, jedan ruski rulet u kome mnogo moze da se dobije, ali i da se izgubi. Jos uvek nisam naisla na nekog ko se iskljucivo uljem lecio i izlecio. Nazalost, sve su cesce price gde je neko koristio ulje pa umro. Da li je tu dragoceno vreme otislo na ulje ili ne, ne mozete znati. Kod mene u okolini, sve cesca je ponuda ulja od ljudi koji su umrli pri koriscenju. Volim da verujem da nije ulje problem, ali... Shvatili smo, sve u svemu, da mora dosta toga da se uradi da bi se osoba izlecila i da je mozda prvi korak detoksikacija organizma kako bi ulje na pravi nacin reagovalo. Tako da, u tome smo sad, sledi ozbiljna detoksikacija sa lekarom prirodne medicine, pa nakon toga povratak ulju. Zanima me Vase misljenje u vezi tih limfnih cvorova? Zdravorazumski ili imate iskustva?
consLEGENDA

apr 2015.

Složio bi se , tako radite, možda nebo trebalo prestajati s ulem mođže valjda i paralelno s detoksikacihom uglavnom želim vama svima sretan i uspešan oporavak :vozdra:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se