VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaGubljenje kilaze zbog vutre???
LEGACY

Gubljenje kilaze zbog vutre???

68 odgovora4,893 pregleda

mar 2018.

Primetio sam od kako sam poceo konzumirati marihuanu poceo sam da gubim kilograme u periodu od par meseci 8kg sam izgubio. Hteo bih da se konsultujem sa vama da li je to uticaj trave ili neceg drugog.
jesamZMAJ

mar 2018.

uj, nije to malo izgubljenih kila, pogotovo ako nisi bio baa oversized da sam ja na tvom mjestu konsultaciju bhi tra~ila kod lije nika ;)

mar 2018.

Upravo ovo sto kaze forumaaica. Zavisi koliko imaa kg.

mar 2018.

sa 70 na 62

mar 2018.

Ne bih ja rekao da ti to moze biti od trave. Vise stres ili slicno. Los nacin zivota. Ili bolujes od neceg?

mar 2018.

To mrsavljenje me nije osusilo po pitanju da mi je pojelo misicnu masu vecinom mi je samo sklonila vecinu masti sa stomaka i smanjila me u kukovima

mar 2018.

Onda se ne trebas puno brinut. Kontam jedino sto ti je vutra pomogla oko tog stomaka. Neko bi oko dao za struk. :D

mar 2018.

Hahahah dobro kazes. Sve u svemu hvala ti sto mi me koliko toliko smirio i psihicki pomogao

mar 2018.

Ma daa, no sikiriki. Ja mogu od vutre sam dobit kile, pojedem SVE nave er, djetetu i ~eni nia ne ostane hahaha Al ako nastavia gubit kile javi se doktoru, i nemoj preautit vutru... Koja je to sorta, kaj smanjuje kukove i skida masno sa trbuha? Da napravim ang alang ili psilijum slim grow :rofl:

mar 2018.

Ljudi su razliciti. Ja duvam 20 i plus godina. Jedem za trojicu. Puno vjezbam, vozim bajk redovno. Imam 65kg godinama. Znaci, ni gore ni dole. Sve da hocu dobiti koju kilu, nemogu. Ubrzan metabolizam. A, uporedo, imam prijatelja koji je uvijek na nekim dijetama, jede kao ptica a ima vazda preko 100 kilograma. Veli, ja kad se vode napijem ona se primi na mene. :D

mar 2018.

Sale mozda tvoj kolega jede kao ptica dok ga ti gledas, ali zato kad ga ne gledas nakrmaci se za trojicu :D

mar 2018.

Ma jok, znam ga ja od djetinstva. U akolu zajedno iali. Skoro mi je kao lan porodice. Njemu je baa stalo da skine kilazu, skoro pa je o ajan. Godinama se ve trudi. Zato i tvrdim da to nema puno veze.
hazeriZMAJ

mar 2018.

Ja jedem,ubijam hranu...i nikako preko 105:D:thumb:A sala nigdje..ni grama...zanimljivo:smoke:

mar 2018.

105, pa opet... :rofl: Garant imaa 2 metra visine...

mar 2018.

Ma haz nas lo~i...ziher je stari proelavi saftasti haker u masnoj podkoaulji, prou ava cake uzgoja vutre na netu :D:rofl:

mar 2018.

Znaci, sumnjiv je... :D

mar 2018.

ovo prvi put cujem, nesto tu nije u redu.
hazeriZMAJ

mar 2018.

Sve sam samo to nisam:D:Di da..hebo vas murija..ajte malo o trebama,pricama koje imaju smisla..ko se vise lozi na muriju i igrice:D :respect::thumb:

mar 2018.

Druze nebrigaj vjerovatno ti je cannabis potako rad metabolizma pa ti se topi masnoca.Ako bas hoces bit na cisto odi izvadi krv i sve ce bit jasnije.Pusim 18godina i sjecam se da sam isto tako dosta omrsavio ali to je bila adolescencija ugl.opusteno samo
sir i vrhnjeAMBASADOR

mar 2018.

Par mjeseci nije za brigu, da si ih izgubio u kracem vremenu, od 2 tjedna do mjesec dana tad bi se trebao zabrinut
nerpZMAJ

mar 2018.

Rick Simpson je pricao o tome na YT, da je to normalno ako si gojazan. Ja na 188cm visine sam imao ~100kg, do momenta kada sam uopste krenuo da koristim kanabis... I u roku od 2-3 meseca od pocetka uzimanja RSO, prvi put u deceniji sam sisao na 88, i na toj kilazi sam i danas (2 i kusur godina kasnije). :) [ a pojedem boga oca uvece, i to grickalica i slatkisa :D ]
hazeriZMAJ

mar 2018.

Potpisujem:thumb:

mar 2018.

zapalim svaki dan:rasta: poslije posla protekle 2 godine mi opala kila~a ne otkrivam razlog,pa sam malo zabrinut noaen tom mialju,ina e po prirodi sve~der odlu im da se ubijam u jelu odjednom jedva zakop avam hla e kaia viae ne trebam:upiii:
ZodraZMAJ

mar 2018.

Ja ne znam da li sam ikad presao 80kg....Dzibrim vuju vec 20 god i jedem skoro sve...osim neke vrste mesa...Mogu pojesti sta god, ali nista se ne lepi za mene...evo i sad cekam se otopi ovaj gadni sneg, pa da lepo upalim rostilj i sibnem jedne srdele na zaru....uh....Da, da imam puno drugara dalmatinaca pa me naucili ljudi...

mar 2018.

80 kg je za mene misaona imenica :)
ZodraZMAJ

mar 2018.

Za moju visinu 80 kg je malo!Mene non-stop pitaju da li jedem neato!Ja ne jedem..ja istim!
aminicaENTUZIJASTA

nov 2020.

ja kad ne duvam neko vreme pa prva dva dana kad opet pocnem jedem,posle toga nem apetit i mrsavim od trave strasno,po pridrodi sam zilav...al pogledajte ljudi,bob marli bio mrsav,snup dog mrsav...ubija apetit trosenje dopamina...ko i od horsa,samo blaze....ps da bi mi proradio apetit kad svaki dan duvam,treba mi grama da bi apetit proradio..bukvalno jedem i vraca mi,pogotovo ako je masno ...opusteno legnem gladan

nov 2020.

Ja spadam u one sto mrsave od duvanja. Cim prestanem pocnem da se debljam. To nije vise ni neka enigma jednostavno je tako...dokazano :)

nov 2020.

Ja isto mraavim ali tek kad mi tolerancija ode nebu pod oblake, nakon mjesec-dva svakodnevnog bongovanja i haaiaovanja.

nov 2020.

Smeju li se dame upisati u ovu temu o_O ...gde su te ubice dopamina :confused: kod mene ne svracaju...jedan dim i pohara decjih slatkisa pocinje na veoma perfidan nacin...stanje posle par kitketa,kinder buena,cokolada i nutela kod Anne slicno nirvani...kao opsednuta sa tendencijom da razvijem opsesivno kompulzivni poremecaj ...na vagi se vidi posle desetak dana prejedanja
BadiZMAJ

nov 2020.

ja samo trpam ata god mi padne pod ruku, al niata se ne prima:D
mesterZMAJ

nov 2020.

kod mene se svaki gram lovi. super je dok se radi na masi, al dok dode proljece jao si ga meni. imam poznanika koji je duvanjem skinuo dosta kg i nije ih vratio jer je i dalje duvao :D nego, zar debljanje/mrsavljenje nije vezano uz bazalni metabolizam, tj. suficit/deficit kalorija? ne vidim kakve vutra direktne veze ima s tim?

nov 2020.

tu hrpu pojedenih gluposti-a i neda mi se prelazit iz tog blazenog stanja u nikakva hiperaktivna cimanja-pa to je cisti greh :rofl:moj metabolizam bira biti ususkan stetnimsecerima i losim ugljikohidratima

nov 2020.

Trebalo bi da je tako, ali, geni uti u na mnoge druge faktore.

jan 2021.

Ne brini, ne djeluje na svakog isto. moje iskustvo, 2017 odradio sam 3 mjese nu kuru sa Rick Simson extratom ispraznio sam 6 sprica po 10 ml. nakon par dana po eli su prolljevi i povraanja apetit se polako smanjivao do te mjere da nisam niata jeo po cjeli dan, bio sam toliko gladan da sam mislio da u se sruaiti od gladi, hranu sam pokuaavao prugutati neato malo sam uspio,uglavnom ja sam za godinu dana pao na kila~i od 82na 62 kg. i ja sam se zabrinuo, izgledao sam kao da sam izaaao iz logora, nisam imao ni grama masoe samo kosti miaii i ko~a. polako se po elo sve viae unosit hrane te~ina se po ela dobivat isad sam na 74kg.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se