VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaMaligni melanom i ulje konoplje!
LEGACY

Maligni melanom i ulje konoplje!

236 odgovora41,671 pregleda

nov 2012.

Pozdrav svima! Ima par dana kako vas itam i uistinu sam iznenaena koli inom informacija koje treba pohvatati da bi se odabrala dobitna kombinacija kada je lije enje uljem u pitanju. Naime ja sam u gadnoj situaciji, trpim bolove koji me dr~e prikovanu za krevet a veinom budnu. Majka sam male djece o kojima se nisam u stanju brinuti. Metastaze melanoma su mi probali ia upati iz trbuha po etkom godine pa su me trovali zra enjem ali osim ato sam gadno osakaena nisam izlije ena. Ina e sam sklonija alternativi ali strah je vrag pa sam se uspjela jedino othrvati kemoterapiji dok sam na kirurgiju i zra enje nevoljko pristala. sada ne ~elim dodatno razapinjati tijelo i ~elim ozdraviti prirodnim metodama. vjerujem u snagu tijela i mogunost ozdravljenja. Ono ato ne uspijevam skontati je kako doi do ulja i do kakvog? Jasno mi je da to nisu informacije koje se tek tako dijele ali molim sve one koji imajukakav savjet da ga podijele jer se bojim da nemam baa previae vremena za razmialjanjei u enje svega ato treba znati o sortama, uzgoju i sl. Kontaktirala sam osobu u Nizozemskoj koja za 350 Eura plus 60ak Eura poatarine aalje 10ml ulja. Neki ljudi su naru ivali i koriste ga.To su mi bliski izvori no profil ljudi kojima bi se i suncekretovo ulje lako prodalo za konopljino pa ne znam je li to ma ak u vrei...ma ata su neki rekli pojela bih i go.no samo da mogu opet s djecom u aetnju ali nemam novaca za bacanje ni prazne pokuaaje. Dakle molim vas za pomo i savjet. Ako treba komunicirati drugim kanalima za kkonkretnu informaciju primam sugestije. unaprijed zahvaljujem i pozdravljam vaae napore!

nov 2012.

Na dobrom si forumu da nau ia sve ata ti treba. Na~alost prema ponudi i potra~nji smo rigorozni ata i opisuje 14-a to ka pravilnika. }ao mi je ali to je jedini odgovor na tvoje pitanje koje si postavila.
2cvENTUZIJASTA

nov 2012.

Lep pozdrav Ne vem samo koliko jaz znam ljudi iz Hr NE MO}ETE naru iti ulje iz Nizozemske jer joa niste u uniji mo~ete samo do Slovenije a posle morate sami preko granice ko ka~e da mo~e la~e. Ko e za vas riskirati ili za bilo koga mislim da niko ne e. Znam persone koje su kupile "ulje" iz Nizozemske potom veze iz HR to ulje ima jednu greako da ima 80-90% vazelina i to nije to zato ljudi pazite niste tako bogati da bi kupovali jeftino robu i joa neznate koje sorte ja uvjek ka~em nije sve za sve.

nov 2012.

Cura ka~e da joj je poatom stiglo ravno doma na Bra . Nema me razloga lagati. Takoer ni onaj kome sam poslala mail nije spomenuo problem slanja u Hrvatsku. Iako moram priznati da sam skepti na jer mi nije jasno kako neato takvo tek tako mo~e preko granice. Mo~da je netko upoznat ve s tim. Ovo je njegova stranica www.thehealthcure.nl Moram priznati da sam pomalo ve o ajna!

nov 2012.

ako se odlucis za tako nesto naruci kod nekoga u sloveniju ili neku drugu eu zemlju pa nekog posalji po to nemoj da ti stize postom u hr i pitaj od koje sorte prave a sto se tice sajta sve je to nesto povrsno sa puno clanaka i ostalih gluposti al neuljeva mi povjerenje. Treba malo potrazit po stranim forumima vjerovatno su ostavili traga pa mozes vidjet sta pricaju o njima. Pozdrav i pogledam malo i ja mozda se nadje kakva pouzdana informacija

nov 2012.

imam frenda sa slichnom dijagnozommaligni melanom.metastazirao na plucha.on je zadnja 2 mj. na ulju ( koje je..chinimi se..nabavio u slo )...i bash ovih dana bi trebao na snimanje..pa che znati kakvu su rezultati. on je isto odbio kemo i zrachenje..i dao se na "alternativu" tj. uglavnom zdrava ishrana +neki prirodni pripravci...i zadnjjh 2 mj. ulje...znam da su mu neshto reckali.ali nisam sigurna shto tochno... vec na zadnjem snimanju-kontroli stanje je bilo neshto bolje... tako da...eto..mozhe se..samo nema predaje i ochajavanja..nego.. vraga za rogove ( raka za klijeshta ) i u boj za zhivot svoj:ridinghorse:
2cvENTUZIJASTA

nov 2012.

meni se ta stranica opate ne otvara i probala viae puta tako da neznam u emu je problem i nije problem samo kod mene www.thehealthcure.nl

nov 2012.

Obriai kosu crtu na kraju adrese kad otvara stranicu pa e ju onda otvoriti.

nov 2012.

Probao sam malo istrazit o toj stranici nije bas da sam neki internet strucnjak i sve sto sam nasao je da se ti iz www.thehealthcure.nl reklamiraju na raznim mjestima i nude pomoc ljudima koji pitaju gdje nabaviti ulje, tako sam naletio na jednom mjestu da cak nude ljudima u australiji pa mi se vrti misao po glavi ovo malo sto sam vidio a tu su sigurno 200-300 osoba koje su trazile ulje i ako oni stvarno mogu to napravit koliko oni hektara moraju imat zasadjenih da zadovolje potrebe svih tih ljudi a drugo to se krsi sa zakonima svih zamalja pa cak i onih najliberalnijih . Znam da je ocaj i panika najgora stvar prozivio sam ju i vjerovatno cu opet i koliko god bio svjetan kupit ces bilo sta samo da nesto pokusas i nebi ti htjeo ubiti nadu al meni to sve izgleda kao lagano uzimanje para bolesnim ljudima. Ima clanova koji se bolje sluze netom pa ih molim neka malo istraze za sve nas koji trazimo ulje da pomognemo sebi ili ljudima koje volimo, jer svijet je takav i postoje oni koji neprezaju od niceg i u stanju su zaradjivat na necijoj patnji.

nov 2012.

Po onome ata mi jelik napisao u mailu reklo bi se da nema svoj uzgoj nego na ato naleti. Ma neki crv sumnje mi je odmah bio a kad je tako onda ne mogu imati niti potpunu vjeru u takvu terapiju a to sve skupa je onda loaa kombinacija. Danas mi je draga osoba koja je izgubila lana obitelji pri ala svoju pri u od nabavljanja ulja i opreme za uzgoj sve do trenutka kada je sve bilo na~alost gotovo (ali ne zbog neu inkovitosti ulja, nego je onaj za koga je bilo odbio terapiju). Stvarno je u~asno kroz ato sve moramo prolaziti kao da sama bolest nije ve dovoljno breme. Bit e bolje!

nov 2012.

Pa evo da sumiram do~ivljaje... 4 dana uzimam ulje samo prije spavanja. Uauljavam se, oprezno, boja~ljivo s tek mrvicom ulja...daleko sam od ri~inog zrna ak i od pola zrna. Prvu no nisam baa pala u komu i prespavala ali nisam ni crkavala od bolova. Isto je bilo i dvije slijedee noi..sino me malo opralo ludilo i ~elja da se probudim kad sunce bude vec visoko pa sam hrabrije oblizala nauljen prst...e to je bila prava analgezija!! Malo sam se pohrvala s nekim sli icama u glavi a onda spavanje Uz ulje tu je i "nauljena" nevenova mast koja mi je pravi melem za duau..kad krene peckanje, svrbea i poznati intro u moje svakodnevno ludilo, namackam se i odr~avam razinu svijesti u okvirima da bar obitelj ne pati. Uglavnom, dobro je i o ekujem da bude joa bolje!:bananica

nov 2012.

Bas sam sretan sto si pocela terapiju i nadam se da ces naci snage i volje da nam pises kroz sta prolazis jer ima nas puno koji trebamo krenut tvojim putem! Pozdrav i sretno
2cvENTUZIJASTA

nov 2012.

Yes, samo hrabro pa e biti sve ok svugdje ima uspona i padova i tako e biti i kod tebe zato bez straha juriiiiiiia nemo~e uvjek sijati sunce i nemo~e uvjek padati kiaa. udo od rje i NE hahaha Pazi na sebe i ljepo da piaea i djelia to sa nama

nov 2012.

Joa se pokuaavam dogovoriti sama sa sobom koliko ulja mi ima idealan u inak. Moram priznati da sam postala prava kukavica..od nekadaanje teenagerice koja je bila prva za popiti i eksperimentirati sa stanjem svijesti sada sam doala do toga da mi i pola pive smeta. Razumjet cete onda zaato oklijevam..super je osloboditi se boli i sigurno bi super bilo osloboditi i um samo ato ja do toga joa nisam doala. Kad budem sigurno tada nee trebati druga pomagala da iaeram ovog podstanara...ato bi ono rekle neke raspjevane cure "free your mind and the rest will follow..." Prijatelj mi je ukazao na Teslu koji za sebe ka~e da se cijeli ~ivot igrao i u~ivao u tome..mo~da se i ja zaigram ovih dana..javit cu vam!:bananica
naturaPOZNAVALAC

nov 2012.

cekam izvestaj redovno otkako si pocela, svakako se ravnaj po sebi, sama sebe najbolje poznajes, a krajnje je vreme da se suocis sa svim svojim strahovima, velika si devojka, imas i decu, stare zamerke i potisnjene stvari stvaraju priliku raku, ja u to verujem koliko sam duga i siroka, i zelim da znas da je forum uz tebe, mozes nam sve reci ili nekome od nas na pm ako ti je lakse privatno.. izvini, malo me opralo, ali sve u svemu tu pozitivu za isterivanje podstanara usmeri i u njegove vragove i zelim ti sve najbolje, srecno
Farmer82AMBASADOR

nov 2012.

Najprije lijepi pozdrav gospoi koja je otvorila temu! Najezio sam se kada sam citao, nemam sta lagati..ne mogu si uopce predociti osjecaj koji zavlada kada osoba sazna s cim se mora boriti, kao u ovom slucaju vi... ne treba gubiti nadu i hrabro naprijed, ne pravom ste mjestu za korisne informacije i punu podrsku...pratim temu i zelim sve najbolje :sun2:
lava79ISTRAŽIVAČ

dec 2012.

i ja sam prije skoro 2 mjeseca bila o ajna..tra~ila sam ulje na sve strane jer mi je tata bio otpisan..ima karcinom debelog crijeva, operiran..kemoterapija...pola godine kasnije ponovno tumor na debelom crijevu, organizam preslab za ponovnu operaciju i kemoterapiju..metastaze na pluima, kostima zdjelice, i limfnim vorovima..lije nik je rekao,: ~ao nam je, mo~emo mu samo olakaat muke..stavili ga na morfij..i rekli nam da ima par dana... odjurila sam u Nizozemsku da bih tamo saznala kako je i tamo to ulje u ilegali, da je zakonom proglaaeno teakom drogom..doduae,prodaju ga ispod pulta ali samo kao kap po jointu i to koata 70Eura..pala sam u nesvjest.. vratila se ovdje, molila po svim forumima na pp ciljano ljude koji su javno objavili kako su doali do ulja i da su na terapiji da mi pomognu..niti jedna osoba mi nije odgovorila..to sve sam radila jer nisam imala 3 mjeseca da uzgojim sama .. igrom slu aja ili deus ex machina doala sam do ulja kod nas..platila sam ga kao drago kamenje..ali moram vam ljudi rei, da mi je tata nakon nepunih 7 ml stao na noge..lije nici su ga testirali uzdu~ i poprijeko 3 puta u 3 tjedna..na prvom nalazu tumor se smanjio za 10%, metastaze su bile zvjezdastog oblika..tjedan dana kasnije tumor se smanjo za joa 10% a metastaze su izgledale kao vorii...na zadnjem, treem testiranju kona an rezultat je da se tumor ukupno od po etka terapije smanjio za 35% , metastaza nema..ostale su to kice...ne ~ele ga operirati jer ih zanima koliko e to dalje i kojom brzinom napredovati...napokon jede i zadr~ava hranu ( do sad je bio samo na infuziji), nema bolova i doma je.. :-)... ovo sam ve napisala na jednom drugom forumu, gdje sam ranije molila za pomo, pa evo piaem i ovdje sa ~eljom i nadom da ato viae ljudi sazna da konoplja zaista lije i, da to nije nikakav mit, da postoje pravi slu ajevi i pravi ljudi ovdje..oko nas koji su ~ivi zahvaljujui toj biljci ... ta biljka sadr~i eliksir ~ivota i je*bem dr~avu koja ovjeku zakonom brani da ozdravi ,a ne pru~a mu nikakvu alternativu.. to samo zna i da je svako takvo zakonodavstvo sve ljude koji su oboljeli od bilo koje vrste karcinoma -namjerno i svjesno osudila na smrt jer se zna da konvencionalna medicina ne lije i rak i da je recidiv pravilo a ne slu aj. s druge strane , isto tako se zna da postoji pravi lijek , kanabis, ali tada farmaceutska mafija ne bi imala na kome zaraivati..sram ih sve bilo , a autorici teme dr~im fige, nek zna da nije sama i da nas ima sve viae koji takvoj dr~avi pokazujemo srednji prst. nisam zla, ali baa me zanima da pola Sabora dobije rak..kako bi ga lije ili..i kojom bi brzinom mijenjali usr*ne zakone
nox1cousENTUZIJASTA

dec 2012.

@lava Svu srecu vam zelim! Samo me zanima dali ste rekli doktoru za ulje i sta je rekao/rekli, s obzirom na takvo poboljsanje?
lava79ISTRAŽIVAČ

dec 2012.

prije upuatanja u tu cijelu avanturu pitala sam lije nike imaju li kakav prijedlog vezan za alternativnu medicinu..tatin glavni doktor je rekao da on u te stvari ne vjeruje (WTF??) ali neka radim ato god mislim da bi pomoglo,jer oni viae niata za njega ne mogu napraviti. nisu niti jednom, naglaaavam niti jednom pitali ato mu dajem, samo su se kao idioti udili nalazima i pokuaavali dokazati da je neka greaka..zato su i radili sve skenove itd tri puta.. onda su ga otpustili iz bolnice jer ako ostane,moraju ga operirati,budui je postao sposoban za operaciju a i tumor je kona no te veli ine da se mo~e operirati..no oni nee,nego ka~u,ajde da vidimo...tumor se smanjuje br~e nego je rastao.. e sad, da li znaju i koliko su daleko iali u svojim analizama, ne znam..ali sam cvikala svaki put kad sam znala da ide na testiranje.. vidjet emo kako e sve to zavraiti...ne gajim iluzije da e tumor potpuno nestati , no mo~da se smanji na veli inu zrna graaka pa nee ni biti potrebna operacija..ljudi od kojih sam ga nabavila su savjetovali da kad zavraim sa kurom koju su oni propisali, da ostavim oca ostatak ~ivota na jednoj kapi tjedno..ali ka~em...vidjet emo...vesela sam i sretna sa rezultatima do sada, ne ~alim niti lipe...kad je primio prvu kap imao je mrtva ke pjege po rukama..doslovno je bio u grobu. ovo takoer piaem jer ~elim da se toj predivnoj biljci vrati dostojanstvo i poatovanje koje zaslu~uje zbog svega ato nam potpuno nesebi no daje..ona je zaista dar sa nebe i svatko tko tvrdi suprotno ne zaslu~uje da je ikada u~ivo niti vidi..(znam da zvu im kao fanatik ;-) , no da mogu spomenik bih joj podigla !
Farmer82AMBASADOR

dec 2012.

stegnulo me u grlu dok sam procitao zadnji post...baka mi je umrla od iste bolesti, a nisam imao vremena reagirati...eto mozda bi jos sada bila sa nama, ovako ju je doslovce unistila bolest za manje od 2 mjeseca :( vasem ocu zelim sve najbolje u daljnjem oporavku! lijep pozdav!
lava79ISTRAŽIVAČ

dec 2012.

najljepae hvala.. ~ao mi je zbog Vaae bake,ali nemojte se gristi.. itala sam da postoje i situacije kada ulje zaista suzbija tumor,ali je organizam preiscrpljen i jednostavno odlazi...tako da...mo~da niata ne bi promijenili.. mo~da je moj tata imao jaku volju ,a mo~da je sve to splet sretnih okolnosti..ne znam..ali znam da sigurno nije ozdravio od morfija i peptorana koje je primao u bolnici a niti od 1000kCal infuzije,koliko god oni htjeli to dokazati..ono ato me najviae smeta je da su se toliko trudili dokazati da se radi o nekakvoj pogreaci, a kad su vidjeli da nije greaka, da nisu ni pitali..niti pitali.. pa zaato su onda doktori ,ako ih ne zanima lijek tako straane bolesti? i kakvo je to ovo bolesno druatvo??
Farmer82AMBASADOR

dec 2012.

ma razumijem, tesko je sad bilo sto reci i nesto generalizirati, svatko je individua na svoj nacin... ali eto u svom tom kaosu najbitnije da ste se uvjerili u praksi da to zbilja pomaze, a onda se ne pita za cijenu... sve su to igre velikih brojeva jer je farmaceutska industrija definitivno industrija sa najmanje, ako ne i bez, morala... znaju oni jako dobro prednosti nase drage biljke ali onda pada njihov profit u vodu i tu prica pocinje i zavrsava...nazalost
grga77AMBASADOR

dec 2012.

Farmer82, i meni je otac umro od raka plua davne 2001.g u roku 6mj, a do tada nije bio nikad bolestan....btw:od tada pa do danas se nisam mogao pomiriti sa tim i od tada istra~ujem i u im o prirodnim na inima lje enja jer u ovoj klasi noj, modernoj medicini viae nevjerujem i mogu ti rei a i svima vama koji e ovo pro itati da svih ovih godina proitanih knjiga i prou avanja svojstava raznih biljaka iz prirode i prehrane da najviae vjerujem u kanabis, to je moje skromno mialjenje......te sam se i sam odlu io poato sam bolestan sa od rata sa razno raznim bolea ugama i probao neznam ni sam koju biljku i prehranu neka je pomogla viae neka manje te mi je jedino preostao joa kanabis i odlu io sam kona no i ja da se pridru~im vama u lje enju i uzgoju sa ovom biljkom. Kad pribavim svu opremu i podatke kre em i ja u pohod tako da e te i od meene i za mene vjerojatno joa uti....... tebi lava79 svaka ast u odluci i hrabrosti da na ovakav na in pomognea voljenoj osobi jer kad ovijek kree u sve ovo ipak nije mu svejedno i treba puno hrabrosti da se odlu i na ovakav vid lje enja..........:respect:

dec 2012.

lava imas privatnu poruku...

dec 2012.

Danas mi bas i nije neki dan...sino ni ulje nije pomoglo da ostanem u krevetu sretna i bez boli. Ipak ova Lavina pri a me totalno o~ivila i neizmjerno razveselila. Iskreno kada je ulje tako djelotvorno u tako kratkom vremenu ja nemam nikakve sumnje u potpuno povla enje bolesti. Bravo za vas, trud i uspjeh. }elim vam hrpu sree i da onkologija za vas bude stvar proalosti. Mo~ea li nam napisati malo o re~imu primjene ulja i kako je tata prihvatio. Ja se joa mu im s koli inom tj nisam smjela u podizanju koli ine..neumjerena sam jedino u mazanju s kremom. Mama i ja samo neovisno jedna od druge (ato hoe rei da se ne pokuaavamo meusobno utjeaiti) komentirale kako se broj kvr~ica na mom koljenu smanjio a neke druge kao da se suae...imam i jednu namazanu uljem i pokrivenu flasterom..prva 4 dana nije bilo nekih promjena ali svejedno je i dalje namazana pa emo vidjeti.. Zamialjala sam kako bi bilo imati kadu punu ulja pa se natrackati kao oni nonii koji se uvaljaju u ljekovito blato i onda se termi ki obrauju na suncu..e to bio bila prava stvar. Dakle, ja sam joa uvijek na dva liza..u planu je i trei..kad je bal nek je onda pravi dernek!! :bananica Joa uvijek sam na mukama po pitanju hortikulturalnih pothvata...kad bi hodalo kao kuna biljka ne bi bilo problema ali instalirati box stvarno nemam gdje. U toplo doba godine nee biti problema (bar se nadam) ali sada je... Prava ateta da se moramo gnjaviti s ne im takvim umjesto da u~ivamo u darovima koje nam je Priroda dala. Jednog dana, jednog dana.....:bale
2cvENTUZIJASTA

dec 2012.

mamaduplica Dnevnik, re~i crevo od proalosti, nau i NE, i ~ivi za danas ne sutra SRE NO, malo sluaaj mamo hahaha
GewindENTUZIJASTA

dec 2012.

+ pored ulja ostalie zdrave stvari dati tijelu. Organska hrana, izbaciti hranu sa aditivima(!), tamaniti voe i povre kao lud (antioksidansi), duboko disanje 15 min. svaki dan (poveana opskrba kisikom oja ava tijelo), pozitivno razmialjanje i poz energija. Itd. ug. Sretno! :))

dec 2012.

Lava, nadam se da oporavak i dalje tako dobro napreduje! U obitelji imam sli nu situaciju, molim Vas da mi se javite privatno. Lijepi pozdrav!
lava79ISTRAŽIVAČ

dec 2012.

pozdrav svima... mnogi od vas su mi se javili sa pitanjima oko cijene i kontakta.. ne znam smijem li objaviti cijenu ili se to protivi pravilima ovog foruma, tako da je neu spominjati javno u ovom postu..jedino ato mogu rei je da je bila 3 puta viaa od cijene koju svi spominju za ulje iz Nizozemske.. nisam bila aktivna nekih 10-ak dana, jer su mi se javili neki mafijaai kad sam na jednom drugom forumu objavila svoju pri u..pa su mi prijetili jer nisam kupila od njih i joa se usuujem pisati o tome (WTF??) .. ne mogu vjerovat da je ~ivot takva trgovina i da zaista postoje likovi koji prate ovakve pri e i hvataju njihove autore,pokuaavajui ih diskreditirati a kad ne uspiju onda prijete ..i to sve samo zato da bi prodali svoj proizvod ... kakav je ovo uvrnuti svijet ?? ak mi je bilo provaljeno u inbox ( ne ovdje ,naravno) i mail...jako lijepo..nadam se da je ovdje bolji security sustav. u jednom momentu nisam znala da li da se viae bojim dilera ili policije..i zamjerila sam samoj sebi ato sam iata iala pisati..no dok sam tra~ila ulje, imala sam priliku svaata probati..i la~na i razvodnjena ulja...zbog tih ulja ova biljka joa te~e dobiva ovaj rat..lije enje u ilegali i smrtnost je velika, a ljudi koji ostaju se boje tra~iti obdukciju, pa kad bolesnik ode jer je ustvari primao la~no ulje, familija to ne zna...misle da je ulje bilo pravo, i da nije pomoglo..to me najviae ljuti!! a sad ono ato smatram da je najbitnije, kura koju sam dobila za svog oca : postojalo je 8 koraka koji su uvod u kuru.. zamialjeno je da je svaki korak 1 dan..no budui je moj tata stalno povraao i niata nije mogao zadr~ati u ~elucu , korake smo morali ponavljati.. tako da uvod nije trajao 8 dana, nego 2 tjedna... tek tada smo doali do njegove prave terapije koja se satoji od toga da tri puta dnevno uzima po 3 kapi.. dakle, ukupno 9 kapi dnevno..s tim da mo~e ii i do 16 kapi, ali ne prvi tjedan...i to poveanje je isklju ivo subjektivno..prati se haluciniranje..i kako se on osjea, da li mu je zlo ali na neugodan na in, vidi li pogreano boje..jer ako je tako, doza se treba smanjiti barem su mi tako rekli..mi smo najviae dali 11 kapi, ujutro 3, popodne 3 i nave er 5..i to su nas takoer upozorili...da najvea doza ide uvijek prije spavanja.. evo, nadam se da sam nakome pomogla da lakae odredi svoju kuru.. interesantno je da na ostalim forumima ne piau ljudi koji imaju iskustva s uljem, nego isklju ivo oni koji su ga samo vidjeli na telki..danas, nakon navedenog iskustva vidim i zaato..vjerovatno su probali,ali su bili uautkani kao i ja. svima ~elim brzo ozdravljenje , kvalitetno ulje , lakai put ...i da se zbog istine koju ste se usudili rei,nikad ne morate okretati preko ramena !
mazarLEGENDA

dec 2012.

Meni su prijetili samo oni koji su to MORALI probati:violent018:, nisam se susreo s takvim problemima, dobro je uti i tu drugu stranu, ~ao mi je zbog neugodnosti ato si pro~ivjela... I nemoj biti ljuta na one koji pljuju po ulju nakon ato su kupili smee od ulja, ista stvar je s onima koji su kupili travu s ceste, pa im nije pomoglo..... Ima nas svakakvih oguglat ea:ovca A sad ono najbitnije, super mi je shema po kojoj tata ide (ova koli inska), i ja se dr~im 3 zrna (a tolerancije nema na vidiku makar su mi sve boje na mjestu)... Drago mi je zbog tebe i oca, dr~im fige:thumb::vb_wave:
CreativeLEGENDA

dec 2012.

opreza nikad dosta brate...pamet u glavu :)

dec 2012.

`trajkam nekoliko dana ve...pokupila neku gadnu baju od klinaca pa ne znam di mi je glava a di guzica. Senzacije u glavi su takve da nije bilo aanse da na sve to uzmem i ulje pa sam odlu ila ostati samo na nonom tretmanu iako je i to bilo gadno. Kombinacija raspadajue glavobolje, temperature, vrtoglavice, mu nine, velike slabosti i ulja definitivno me vezalaza krevet d te mjere da se susjedstvo moralo anga~irati oko klinaca. Nisam mogla ni zamisliti da je glavu tako teako podignuti... Ipak moram priznati da mi je falilo dru~enje s uljem. Zato e danas biti weeeeee dan..pola nosa je prohodno a time i glavobolja manja, uspijevam pogoditi prostroije po kui, pa si mislim da se show mo~e nastaviti. Lava kako je tvoj otac podnosio toliko ulja? Je li on uope budan po danu? Ja si dozvolim da zaspem samo zato ato mi kroni no fali sna ali zapravo nisam zombi. Tko je tvom ocu odredio taj re~im uzimanja? Ja za ulje definitvo imam pozitivno mialjenje mada sam ljuta ato je sve to joa u debelim povojima. Sigurna sam da brojni ne uspiju jer ne doudo kvalitetnog ulja ili ga ne znaju primijeniti. Sve viae ljudi se informira o tome ili ak imaju i iskustva a s druge strane sve je pod velom zabrane i neprovjerenih infromacija.. Koliko bi sve bilo uspjeanije i jednostavnije kada bismo sa sigurnoau znali koje ulje i u kojoj koli ini ima apsolutni u inak na pojedinu dijagnozu.. No dobro, nedaobog veeg zla od ovog pa je opet dobro!! Sad idem pokuaati ukrasti koju minuticu sna :kauch
lava79ISTRAŽIVAČ

dec 2012.

@mamaduplica, veliki pozdrav ti aaljem i dr~im fige da sve bude kako treba ! ato se ti e mog oca, njemu je bilo u~asno teako jer je bio na morfiju, u u~asnim bolovima i stalno je povraao.. onda je po eo sa uljem , no intervali izmeu povraanja nisu prelazili pola sata, danima smo ponavljali prvi dan..nije mogao zadr~ati kap u ~elucu..pa smo kemijali sa malo meda, pa da samo muljavi kap po ustima, svaata smo probali..samo da ne povrati .. kad je kona no uspio zadr~ati prvu kap, i nije povratio itav sat, slavili smo...mislim da je to bilo tek 5.dan..i onda je sve bilo u redu, dozu smo poveavali svaki dan kako su nam ti ljudi savjetovali, obzirom na njegovo ope stanje organizma, nalaze i kila~u.. ali bolovi su prestali tek nakon mjesec dana "prave" terapije..to nije, zavraavao je 3.tjedan terapije na 9 kapi tek se tada naspavao..ali ne radi se o tome da je spavao jer nije mogao druga ije, nego su to bili prvi dani nakon dugo vremena, oko 6 mjeseci, da ga nije boljelo..kad sam mu dala 11 kapi, spavao je kao beba :-) no nakon 3 dana na 11 kapi, po elo ga je "tresti iznutra", titrala mu je slika, vrtilo mu se i stalno je imao osje aj da e opet povratiti..polako smo mu smanjili dozu nazad na 9 kapi.. i bilo je ok... no 9 kapi nije njegova stabilna terapija, nego udarni ka..ona koja treba uniatiti bolest, preokrenuti organizam. njeno vremensko koriatenje je vezano za stanje organizma . izaaao je iz tog dijela svoje kure.. sada je na 6 kapi dnevno i ostaje na tome iduih 6 mjeseci, a ako bi se pogoraalo, onda emo ga opet dizati na 9 kapi, a mo~da i viae..no zasad je dobro, hvala Bogu.. eto..toliko od mene

dec 2012.

Drago mi je kada netko u tako teakoj situaciji ipak pronae snage i volje za dalje..osobito kada su rezultati dobri i stvar obeava! Samo neka tako i nastavi!!
2cvENTUZIJASTA

dec 2012.

Ja bi na vaaom mestu joa smanjila i imajte na umu da se take te~ke bolesti ne izle e u roku 3 meseca treba ponekad i godinu ili malo viae vremena a mo~e i manje sve zavisi u kakvom stanju je ovjek i koliko je bolest napredovala i ata je sve bilo ili nije bilo uraeno kemo,zra enje, dijete, itd..... i kod te~kih bolestnika 60ml nikako nije dovoljno sigurno. Lava79 sre no tvome ocu a ti mamaduplica piai D.....i ne prekidaj sa uljem ti se ga samo naulji bez brige opet razmialjaa o drugima sad si ti bitna. :bonappetit:

dec 2012.

lava nesto me zanima svugdje se prica o dozi u zrncima a ti spominjes kapi dali s tim mislis na zrnca ili ti imas nesto bas u kapima?
lava79ISTRAŽIVAČ

dec 2012.

Obzirom da je rije o ulju,govorim o kapima:)Tekstura je gusta,masna..Ali ako zagrijem ,onda se naravno razrijedi, postaje nekako viskoznije....Moja "kap" je ustvari crtica duljine 3-4 mm. Eto, mo~da je sad jasnije.
nenashPOZNAVALAC

dec 2012.

Bilo bi doobro da osmisle neki "mehanizam" za doziranje.Mo~da ve i ima...
lava79ISTRAŽIVAČ

dec 2012.

Hahaha..i ja sam o tom razmialjala prije nabave ulja..bojala sam se doziranja. No , kad sam kona no doala do ulja, nakapala sam par kapi i pojela ih.. :-)))))) tad sam shvatila ato je ulje , kako djeluje, ato je ok a ato nije itd.. I nestao je strah.. tek nakon tog eksperimenta po ela sam davati ulje tati..i mogla sam mu puno viae pomoi a nije bilo ni toliko panike kad je rekao da mu se vrti, da mu je hladno itd.. Svakom bih preporu ila da osobno proba proizvod, mo~da i nekoliko puta, prije nego ga servira bolesnoj osobi. to je prvi test eliminacije la~nog od pravog ulja. A koliko god bili zdravi,ulje nikad nije viaak..mo~da tek u tom stanju postanete svjesni da i vi imate neke zdravstvene probleme koji joa nisu eskalirali..ili da vam organizam negdje kroni no trpi.. u svakom slu aju,tad sam shvatila koliko je ta biljka posebna, koliko pru~a uvid u samog sebe na svim nivoima, i mislim da u maloj koli ini kod zdrave osobe radi vrlo preciznu dijagnostiku i skeniranje itavog organizma. I ne,nisam pala s Marsa :-)
mazarLEGENDA

dec 2012.

i ja sam prvo probao (nekoliko puta) pa sam onda tek dao bolesnoj osobi - sebi:ovca jesi jesi pala si s Marsa - i nas nekolicina skupa s tobom:abducted:
m@l@AMBASADOR

dec 2012.

Pozdrav svima... prije par dana frendica je saznala da ima tumor dojke.. kopam po netu u vezi tog ulja i fascinira me koliko je ova biljka korisna, tako da sam danas otiala u bio duan da pitam za ulje i imaju ga, kao i sjemenke i prah konoplje... 2dcl koata 79kn, pola litre je 143kn ( dva razli ita dobavlja a su: jedno iz slovenije, drugo iz rumunjske )... jedino me malo mu i da li je to preraeno ulje iz bio shopa uistinu za lije enje raka?!

dec 2012.

uf... pa malo razmisli, da je to to, zasto bi ljudi krsili zakon uzgajajuci biljke u svom domu da bi dosli do ulja... cim vidis da se prodaje na pola litre... joj, koliko biljaka treba za pola litre medicinskog ulja
CreativeLEGENDA

dec 2012.

Zao mi je ali nije.
GewindENTUZIJASTA

dec 2012.

To ulje iz Bio Shopa nije ulje o kojem si itala da je ljekovito. Ulje koje je ljekovito se dobiva od SMOLE sa CVIJETA Canabis Indice. A ti si vidjela vjerovatno ulje od sjemenki ili neato tree. Ugl. Pogledaj film od Rick Simpsona - Run From the Cure RUN FROM THE CURE Full Version - YouTube Ima vjerovatno i sa naaim subtitlovima nai... Sretno :)
m@l@AMBASADOR

dec 2012.

Tak sam si nekak i mislila da to nije to. Veli meni ~ena u duanu da u tom ulju ima jako malo thc-a, ja reko pa thc i lije i rak... samo me udno pogledala.. hvala za film, pogledala sam ga i odli an je. Do nedavno nisam pojma imala koliko je ta biljka korisna i bila sam ak i protivnik iste, mada sam pljugala.
GewindENTUZIJASTA

dec 2012.

Morat ea se boriti znanjem protiv bolesti Iva. Puuuno itanja i neato para su potrebni. itaj forum, ima dosta ljudi koju su se lije ili i pisali o tome Dnevnike, pa ea malo bolje shvatiti kako to ide i na koji na in ljudi dolaze do ulja, kako ga primjenjuju, i joa bezbroj odgovora na pitanja koja joa nisi ni postavila... Ugl. spremite se ti i frendica na dane i dane itanja i istra~ivanja ;) :) Sretno!! :))))

dec 2012.

bravo "cv"----------u pravu si 100% ,znam iz vlastitih iskustava ........pozdrav Sloveniji
m@l@AMBASADOR

dec 2012.

Kopam, a kam, tra~im sve i svaata, o i sam ve ostavila na ovom kompu.. nadam se da e biti neato od svega toga.. ~elim posadit pa ata bude bit e
CreativeLEGENDA

dec 2012.

samo polako ...sad se cini previse informacija od jednom ali za par dana ce sve sjesti tamo di treba :cvetak

dec 2012.

na pravom si mjestu znam kroz sta prolazis i ja sam nedavno okusio isto a sad me 8 dana dijeli od mog ulja https://forums.vutra.org/dnevnik-uzgoja/11252-600w-hydro-drip-dieseltronic-resin-seeds-7.html#post240337

dec 2012.

Mislim da se od 10g biljke (i to isklju ivo indijke) dobije tek 1ml ulja koje le i tu opaku bolest.. Zna i od 5kg, pola litre..
lava79ISTRAŽIVAČ

dec 2012.

Da..i ja sam itala negdje da je otprilike mililitra~a 10% od grama~e biljnog materijala.. Ajde, ako netko zna..nek mi odgovori na idue pitanje,koje me stvarno mu i : Bila sam u Amsterdamu u 10 mj. ..iala sam po ulje..tamo je ulje stvarno tema o kojoj se aapue. ula sam valjda sto puta da je proizvodnja i prodaja tog ulja protuzakonita u Nizozemskoj.. Kako taj lik ( o kojem je bilo rije i na ovoj temi ) proizvodi ulje i aalje ga kod nas ? mislim, super ako je to pravo ulje, sad znam gdje da se obratim, ali kako je mogue da nitko u Amsterdamu ne zna za njega ? Niata ne implementiram,da ne bi netko krivo shvatio, samo mi fakat nije jasno..je l to zaista pravo ulje? Eto..to me zanima..
doctor_noISTRAŽIVAČ

dec 2012.

A o kojem je liku rije ...o onom famoznom osje kom "Doktoru"
lava79ISTRAŽIVAČ

dec 2012.

Ma ne..kakav os doktor ? U Uvodnom postu od mamaduplica je navedena internetska adresa Dakle, priča ide, da netko 40 km od Amsterdama ima dozvolu za pravljenje ulja...i šalje ga poštom. cijena je oko 30€ za ml.. Eto..mislila sam da je to ista osoba o kojoj je pisala mamaduplica u uvodnom postu.. pa,je l netko čuo za to ?
doctor_noISTRAŽIVAČ

dec 2012.

Sry zabrijo sam da je rijec o ovim domacim dilerima ulja....
m@l@AMBASADOR

dec 2012.

Mislim da nam nema druge nego da sami radimo ulje i ostale pripravke... farmaceutsko-politi ki lobi je u~asno jak i naravno da im nije u interesu da ljudi budu zdravi nego ato bolesniji da bi ato viae zobali lijekove ko kokice... sve ostalo je pre, pre skupo ( mislim na narud~be iz vana )... mo~da bi bilo dobro da ljudi kojima to uistinu treba, da se udru~e nekako pa zajedno rade ulje, mada je rizik velik. `to viae prou avam ovu biljku sve viae u meni raste revolt radi zabrane iste.. uh.. ata se domaih prozvoa a ti e ima tip koji se bavi uzgojem i proizvodi ulje, zove se Ivo Glamo ija ( ili tako nekako je prezime, ima kod mene u bio shopu njegovo ulje ), ali ne znam koliko je to njegovo ulje djelotvorno budui da je biljka zakonom ograni ena na 0.2% THC-a, a upravo je THC djelotvoran... ne znam, valja nam se puno viae anga~irat. Ja samo znam, da ne daj Bo~e imam bolesno dijete, sestru, brata, oca majku... uzgajala bi bez obzira na posljedice... zapravo, i mislim uzgajat..
lava79ISTRAŽIVAČ

dec 2012.

Sla~em se s tobom. kanabis je lijek,nije droga..bilo bi lijepo kad bi ljudi po eli odvajati kruake i jabuke. Postoje supstance koje su samo droga,ali ako ih doktor prepiae svi ih kao ovce gutamo bez rije i. ja osobno upravo imam problem s tatom,koji je u badu jer e mo~da morati po zavraetku kure piti i dalje 1 kap tjedno dok je ~iv, isto preventivno da se karcinom ne vrati. i sad je on u panici, misli da to zna i da je ovisan!! I ne mogu ga uvjeriti , a ovjek je jedva pre~ivio ! I ata rei, osim eto koliko su ljudima isprani mozgovi.. ak ni kad je ~ivot dokaz , oni i dalje ne vjeruju i odbijaju ii protiv sustava. viae ne znam ato da mu ka~em, u panici sam da ne bi on bez mog znanja,ispravan i moralan prestao piti kapi.. ima itko kakav savjet,neki sajt ili literaturu ..izvan sebe sam !

dec 2012.

Ne koristim ulje pa neznam ako osjeti ali pusim zbog boli. Duga prica. Uglavnom... ako ne osjeti efekt... podvali mu u "poseban aj koji se mora pit hladan -nakon ata odstoji sat vremena". U slucaju da osjeti... reci mu da si saznala da i ovo ulje koje legalno mozes kupit djeluje i legalno je (poka~ea ra un); i u tu neku malu dozu (0.03) mu uvali pravu stvar. Dodaj jos i placebo efekt (ako mi je kap pomogla...ovo ce jos vise iako je u manjoj kolicini THC-a). Nemora ti netko bit zahvalan da mu pomognes -taj oblik marljivog rada je po meni najzahvalniji. Sretno!
lava79ISTRAŽIVAČ

dec 2012.

hvala na savjetu..kad kona no doemo do kraja kure, pokuaat u tako.. malo me aokirao tata ..joa ne vjerujem da se on,nakon ato mu je ulje spasilo ~ivot, boji ovisnosti..bo~e dragi..da nije tragi no,bilo bi smijeano..

jan 2013.

Otac mi ima 53 godine i operisao je maligdni tumor na mozgu,pokusavam da sto vise informacija nadjem vezano za ulje od konoplje....zaista verujem da mu to moze pomoci i zato sam se bacio na potragu ulja...znam da je tesko ( skoro nemoguce ) al moram pokusati da dodjem to njega...super sto sam uspeo da saznam o cuvenom dr Zivkovu ( nadam se na vreme posto je vec kontaktiran od strane bliznih ), Svaka cast svim dobrim ljudima na sjajnim textovima... Mene je kontaktirao neki Denis da navodno ima ulje ...smatram da je to neka glupost al opet da vas pitam dal je iko cuo za njega i dal ista zna o tome ....malo kopiram text al zelim sto pre do dodjem do nekog odgovora jer je vreme trenutno jedino bitno
Big LLEGENDA

jan 2013.

A sadnja ne dolazi u obzir? s obzirom da ea tako ustvari pro najjeftinije (na duge staze) imat ea puno viae ulja i ono najbitnije znat ea da je prava stvar i prava kvaliteta bez premca... Jer kad kupujea gotovo nikad neznaa ata ea dobit, od koje je sorte i kolko je kvalitetno sve to odraeno (grow i samo dobivanje ulja) Sretno u tome ato god da odlu ia i ~elim brz oporavak

jan 2013.

Iskreno ni sam ne znam sta da radim... Vidim daje uzgajanje jedina sigurnost al i da krenem sa tim ne znam dal cu imati vremena... jel postoji neka veza,kontakt il informacija koja bi me uputila u nizozemsku,bar da se uzme za pocetak....?
Denis1ISTRAŽIVAČ

jan 2013.

VRBASANKO@ meni moj otac umreo mi proslog godine od karcinom pluce,pa od tad zeljem svima samo da pomazem,u nizozemskoj ulje je sa maximum 45 % THC-a i kosta 3.300eu + putne troskove to je puno novac.. provjerite to bilo gde zeljete, ako je procenat THC-a manji nego 70 % THC-a jednostavno bacite ulje i nikome nista !!!:) A ko se razumje u ulje, zna se da taj procenat je puno puta odlican nego odlicni kvaliteta :) Pozdrav..
TropicoLEGENDA

jan 2013.

Neke sorte sadr~e 25-26 % thc-a, ima li ih sa kojim postotkom viae sigurno ima ali 70% thca je tu ma i za bridere :) Ali koliko znam thc tu nije presudan koliko cbd barem onda kad govorimo o ljudima koji imaju zdravstvene probleme. ja mislim denis da bi triba malo surfati po forumu i informirati se, ipak radis ulje, a ono ata radia trebao bi poznavati :) Pis!
He-ManLEGENDA

jan 2013.

Prije svih daljnjih komentara pro itati prvo pravilnik foruma https://forums.vutra.org/content/220-pravilnik-vutra-organizacije.html Posebno to ku 14. Zabranjena je direktna ponuda i potra~nja bilo kakvih ilegalnih supstanci na forumu, ato uklju uje kanabis i derivate. Razumijem da se radi o borbi za ~ivot ali pravila su takva i ukoliko netko ne ~eli biti baniran, istih se mora pridr~avati.
Denis1ISTRAŽIVAČ

jan 2013.

Moze li netko da mi objasni zasto nema moje postove na ovoj temu,novi sam tu pa zato nije mi jasno sta se desava.. Prijatelju Rick Simpson kaze da sta je vise Procenata Thc-a u ulju to je bolje,ja za moje ulje garantiram za 70 % THC-a.. (jasno mi je da se cudite al istinu govorim,ne uzimam novac unapred bez da se provjerava kvalitet) Nek samo mi objasni netko kako se stave slike na forum,jacu odma sad da postavljam neke slike od biljke sta radim ja ulje,pa ce da vidite od kakav kvalitet su,i procjenite sami :)
Denis1ISTRAŽIVAČ

jan 2013.

HE-MAN sad je jasno.. imao sam namjeru samo da pomazem VRBASANKOJ nista drugo,hvala vam,izvinjavam se :)
TropicoLEGENDA

jan 2013.

O ito me ne ku~ia. Thc je onaj koji djeluje "high", djeluje na rad mozga, psihoaktivno. Cbd je onaj koji djeluje na tijelo, opuatajue te se kao takav preporu uje u tretmanima u kojima ljudi imaju zdravstvene probleme. Ja ne znam kako ti dolazia do 70% thc u ulju? Kojim metodama? Jesi to svoje ulje analizira? I ako imas sortu od 70%thca u sebi kakva je to sorta jer bi je ja volija probati...Jer sa toliko thca moga bi do~ivjeti duhovnu obnovu bez da odlazim u aume Amazone i tak ose sa aamanima igram ringe ringe jaje! POSTOVI su ti izbrisani jer na vutra forumu nije dopuatena prodaja supstanci koje su zabranjene zakonima pojedinih dr~ava! postimage.com , uploadaj slike i izaberi opciju thumbnail for forums (ili tkao nesto) i tak kod oka i u post i to je to!
Big LLEGENDA

jan 2013.

Trope, krivo si ti sku~ija :D Ne govori on da je sorta 70% nego da je ulje 70% ato je normalno, pa sam Rick tvrdi da njegovo ulje sadr~i preko 90% THC-a tako da to ulje od 70% i nije baa najkvalitetnije :P
doctor_noISTRAŽIVAČ

jan 2013.

Ok Denis, poato si takav humanitarac i ne zaraujea na tom ulju , poka~i svoju dobrotu i poaalji vrbasanku uzorak ulja...siguran sam da ako je kvalitetno i ako poma~e da e ovjek od tebe naru iti koli inu koja mu je potrebna za lije enje oca. @vrbasanko ako niste do sada kontaktirali ~ivkova ni nemojte , lik je totalna prevara
TropicoLEGENDA

jan 2013.

70% udjela u ulju je thc? to e to ? Ako je tkao onda isprike denisu...mislija sma da se radi o sortama sa toliko postotka thca :D. (he man ne brisi postove nego ih ispravljaj ovako ispadam glup i smijeaan :icon_lol: ) Btw morma joa jednom naglasiti da sma ulje doti nog gospodina prova i da je ulje dobro!
He-ManLEGENDA

jan 2013.

Da, malo u ~aru rasprave neke stvari se smetnu s uma. Gleda se udio THC koncentrata u kompletnoj masi proizvoda. Pa tako kvalitetni hashish mo~e imati koncentraciju i do 75% THC-a, ulja mogu sadr~avati do 95%
Denis1ISTRAŽIVAČ

jan 2013.

[bez sadržaja]
Denis1ISTRAŽIVAČ

jan 2013.

Eto uspio sam da stavim neke slike,samo se ceka moderator da objavlja iste :) Denis1 Thank you for posting! Your post will not be visible until a moderator has approved it for posting i zanima vase mislenje koliko procenat Thc-a moze da ispadaju od ovih biljke :) Slike su uradeni prije 10 min,vidi se data i tacno vrijeme kad sam napisao :) minimum ove biljke ispustaju ulje sa 70 % thc-a, ovo se dvizi od 70 do 80 % ,i od 15-25 % cbd-a.. dal je sad ok tropiko ? mada ne mi se vjeruje da si nekad probao ovakve biljke, kad bih probao sigurno bih igrao Ringe Ringe Jaja :) hehe

jan 2013.

Zanima me,da li neko zna dal postoji tester za thc kojim bi se utvrdila jacina thc-a koja se nalazi u ulju ?

jan 2013.

ne postoji takav tester takva se testiranja rade u labaratoriju :D nesto slicno kao Plivin labaratori gje rade ljekove :D

jan 2013.

He-he,toliko od moje pomisli za testiranje :) Morao sam pokusati :D
mazarLEGENDA

jan 2013.

ja mislim da nikad nisi probao, ha tropi? ajde:bong7bp: i ringe ringe raja - YouTube
TropicoLEGENDA

jan 2013.

Nije ok :icon_mrgreen:! Sad ku~im da sma te ipak pravo sku~ija i da nisna bija u krivu. Ti si pobrka koncentraciju thca u ulju i koncentraciju thca u biljki :icon_mrgreen:... Kad opet okrenem, koncentracija thca i cbda u ulju ispada 95 il icak 100%. `to zna i da drugih otopina u tom ulju nema? :S Opet sam ja na marsu a ti na jupiteru ili nee drugdje :).

jan 2013.

onaj frend kojega sam spomenula u ovoj temi -ima melanom koji je ( zahvaljujuchi kasnoj dijagnozi ) metastazirao na plucha.je prije 20-tak dana bio na snimanjima tj. kontroli.. kazhe da su mu ponavljali neke pretrage-cisto mislechi kako je nemoguche da je njegovo stanje toliko dobro-jer znaju da nije na kemo.. na nekimmjestima bolest stagnira a negdje su se smanjile za 10-20%... bez kemoterapije..uzima ulje zadnja cca 3-4mj. ali samo cca 1/3 ili 1/2 doze tj. samo navecher..jer..u toku dana ima previshe obaveza a misli kako mozhda nebi mogao sve obavljati kada bi bio na ulju od ranog jutra. nije da koristi samo ulje konoplje..promjenio/prilagodio je ishranu..uzima ulje crnog kima i prah koshtica marelice+neke gljive ( one shto si sami doma uzgajate/razmnozhavate u voda+limiun+secer+grozhdjice )...i eto...covjek se uspjeshno bori sa karcinomom.. mislim da ce sada- kada se sam uvjerio u djelotvornost ulja - poraditi i na tome da povecha dozu..jer..evo jucher smo popili kavu..kazhe on kako misli da od svega shto uzima..ulje ima ipak najvechi uchinak..on to tako osjecha + kazhe da sada kvalitetnije i neshto duzhe spava.pa se i ujutro osjecha puno odmorniji..
Denis1ISTRAŽIVAČ

jan 2013.

Super !!! :icon_lol:

jan 2013.

Pozdrav! Hitno mi je potrebna vasa pomoc. Zena (31) mi je tesko obolila od raka zdjelice, sa metastazama na plucima i bronhiju, prognoze od lijecnika su jako lose, preostalo mi je jako malo vremena. Interesirale bi me neke stvari koje sam procitao na vasim prijasnjim postovima ovdje na forumu. Ljudi sa iskustvom ulje kanabisa molim vas da mi se javite!!! Jako vas molim da mi se javite ovdje na profilu ili na email adresi [email protected] Jos jednom vas jako molim da mi se javite! Molim Vas javite mi se!!!

feb 2013.

Eto dugo sam zabuaavala a vidim tu se svaata zbiva...kod mene situacija ka~u loaa ali ja ne ~elim tako misliti. Na nogu gotovo da ne mogu stati (tek toliko da se doguzim do kupaonice i opet horizontala)...bolest se proairila pa ne mogu niti sjediti. Utoliko mi je boravak ispred kompa bio prava agonija pa nisam niti pokuaavala neato mudrosloviti ovdje na forumu. Sad sam u krevetu, na~icala notebook pa evo nekoliko osvrta na moje dane. Javili su se bolovi (prije sam tvrdila da sam zdrava jer nemam tegoba..sad tvrdim da sam zdrava samo me boli). `alu na stranu, dane i noi sam provodila u gr enju i suzama. Istovremeno sam troaila ulje (ali ne onako kako sam trebala jer sam ga imala jako malo pa sam ga uvalaza no ne bih li bar malo zaspala) i jake analgetike. Ulje bi donijelo olakaanje nakratko ato ne mogu baa rei za analgetike. Dobijala sami inekcije ali ponekad je to bilo kao da sam popila aau vode. Sad su se bolovi smirili (nadam se da beatija miruje) a mislim da to imam zahvaliti re~imu od 5-6 doza u 24 sata...neu pisati o zrnima ri~e jer ni svaka ri~a nije ista ali moram rei da je super kad zamolia nekoga od obitelji sna~ne ruke da ti nacijedi ulje iz aprice...a oni stisnu juna ki pa nama~u na kruh kao nutellu...e, to je doza!!!!! :bananica:dadaPo tome spavaa, osjeaa,vidia i ujea svijet a ne samo svoje tijelo u agoniji. I tako sasvim slu ajno dobila sam "dozator" tj sestru koja nikad nije zapalila i nema ideju kako djeluje thc ali zato zna odmjeriti ulje po mom guatu...jedini bed je ato je u tom re~imu ulje nestalo za trenutak (ali bio je to divan trenutak, bla~en, bezbolan i pun optimizma o ozdravljenju) i sad sam opet na suhom a bolesnih sve viae i potra~nja za uljem je tako velika da ga ne stignea ni rezervirati. Znam, uzgoj i vlastita proizvodnja je jedino rjeaenje ali sada mi je to nedosti~no. Za po etak nemam gdje instalirati box a dok ne prohodam ni neka druga opcija nije opcija...ne mogu tu obvezu staviti na nikoga osim sebe pa za po etak bi bilo dobro da se mogu otklatiti do nasad, ne? Ma biti e jednog dana! Probala sam ulje rastopiti u mlijeku (tek gutljaj ili dva) i kako ka~e Mazar u inak je zadovoljavajui ali kako moj ~eludac ne ljubi mlijeko tako je ovo bilo tek da se ispere ambala~a ulja (svaka mikrokoli ina je dragocjena, pa i ona koja ostane na stijenci aprice :bale ) i mo~da nekad kao nagradica za istrpljenu bol ;) Druga stvar koju sam primijetila je da ako ulje razma~em pod jezik nakon pranja zuba treba ekati i 3-4 sata da po ne djelovati...nije neka straana stvar ali eto da i to dodamo zbiru dojmova. Nisam mogla niti pretpostaviti koliko razli itog okusa mogu biti razli ita ulja. Prvo mi je bilo skroz OK, drugo je bilo podnoaljivo ali bilo je i onog zbilja teakog koje se ne da isprati iz usta a poslije se i podrigivalo i svaata....ipak to je tek sitni ica prema onome ato od ulja dobijamo. Eto sad sam opet u potrazi pa ako netko neato zna otvorena sam za sugestije :samoja
GreenBikerAMBASADOR

feb 2013.

Citam i citam sve od pocetka i mnogo su jezive price ali verujem da su i istinite. Da li mi moze neko reci da li to ulje pomaze i kod srcanih bolesnika? Imam srcanog bolesnika u kuci i mogao bi da mu napravim ulje pa bi probao da mu napravim jedno 5 ,6 ml msm da je to dovoljno za mesec dana, ako gresim ispravite me. Sretno svim bolesnicima borite se do kraja!
Petar PanPOZNAVALAC

feb 2013.

@GreenBiker "sr ani bolesnik" je izraz koji se koristi kod raznih sr anih oboljenja pa ne bi bilo loae da preciznije napiaea o emu se radi. prije svega, napominjem da nisam nikakav stru njak na ovom podru ju i sve ato u napisati je samo moje mialjenje nastalo kao rezultat itanja raznih lanaka o istra~ivanjima vezanih za ovu temu. reference neu navoditi jer mi se ne da. koga zanima nek pita gosp. gugla. kod primjene terapije uljem na sr ane bolesnike treba biti posebno oprezan. doze koje se pripisuju za kancerogena oboljenja su prejake te kod sr anih bolesnika mogu biti i opasne. neka istra~ivanja pokazuju mo~ebitnu povezanost izmeu sr anog udara i konzumiranja kanabisa kod odreene skupine sr anih bolesnika. nikada nije sto posto dokazano ali sumnja postoji pa je potreban poseban oprez. naime, svima nama je poznato da pri konzumiranju kanabisa dolazi do ubrzanog rada srca, tj. poveanja broja otkucaja u minuti. to se posebno odnosi pri konzumiranju sorti koje imaju veliki postotaka THC-a i CBN-a. Suprotno od THC-a i CBN-a, CBD smanjuje broj otkucaja srca u minuti. U estalim konzumiranjem, tj. poveanjem tolerancije, smanjuje se utjecaj aktivnih sastojaka kanabisa na promjene broja otkucaja srca. S druge strane, THC opuata miaie, a ujedno i stijenke arterija ato mo~e dovesti do sni~avanja krvnog tlaka i boljoj prokrvljenosti tkiva. U stijenkama arterija su prisutni i CB1 recepotori te postoji niz studija koje dokazuju da CBD smanjuje ishemi na oateenja stanica koja nastaju nakon sr anog i mo~danog udara. Uzimajui u obzir sve ovo, moglo bi se rei da kanabinoidi blagotvorno djeluju na krvo~ilni sustav, ali treba biti oprezan sa po etnim dozama. Paralela se mo~e povui na tjelovje~bu koja je takoer po~eljna kod sr anih bolesnika, ali redovita i umjerena, a na po etku jako lagana. Kod pretjerivanja je puno vea mogunost zastoja rada srca nego kod zdravog pojedinca. Pri odabiru sorte kanabisa treba izbjegavati one sa visokim postotkom THC-a i CBN-a, te koristiti tzv. cebedeovke (mislim da ih mazar ovako zove :-)). Dakle, samostalan uzgoj je ovdje jedina prihvatljiva opcija. Bolesnik mora biti upoznat s onim ato mu se daje. Ako se odlu ia za uzgoj i izradu ulja preporu am prije davanja na konzumiranje ulja bolesniku, da se malo sam poigraa sa dozama i onda bolesniku objasnia ata ga eka. sr ani bolesnici ne vole iznenaenja.

feb 2013.

Jedan clanak u kontekstu price o srcanim bolesnicima Cannabis use not associated with statistically increased risk of mortality in patients, who have survived a heart attack https://forums.vutra.org/najnovije/866-vesti-iz-medija-slobodno-dopunjujte-182.html#post249054

feb 2013.

cini mi se da se poznati breeder Soma lijechi iskljuchivo cannabisom..chini mi se da i on ima-imao srchane tegobe..ne znam tochno koje i shto..ali...ochito da se neke srchane boleshtine mogu rijeshiti.. evo stranica sa masom korisnih linkova bash na temu cannabis i srchane bolesti+krvozhilni sustav link: Cannabis Research - HEART DISEASE - Cannabis Research A to Z sretno @mamaduplica -nadam se da si se nekako dokopala ulja...eto..samo da ti pozhelim srechu .pozitivan stav i josh puno dobrih dana i nochi-sa uljem ili bez.sretno (ne mogu vjerovat da ovo govorim..ali...mozhda da pokushash nabaviti materijal..pa sama smuchkash ulje..ali..samo ako nema druge moguchnosti-naravno..)
GreenBikerAMBASADOR

feb 2013.

P.S Hvala vam na odgovorima. E ovako da preciziram to srcano oboljenje... Deda je relativno mator 74 godine ima, bio je kao od stene odvaljen do pre 3 godine dok nije baba umrla. E onda ga je od stresa to sve snaslo i prepolovio se deda, nema ga sta videti. Srce mu slabo radi ( pumpa ) i propusta vodu na pluca. Od lekova pije za izbacivanje vode ( sad u jako malim dozama jer nema vode u telu ) pije neke i za SRCE da ga odrzava u zivotu valjda. I tako jos neke za lekove za krv itd ... Imao je i u novembru negde prosle godine mali neki mozdani udar ( al to je od rakije, mesao sa lekovima ) pa ga je strefilo i izgubio je govor tesko jako prica al razum je ostao, tako da msm da ne bi bilo problema da mu objasnim da to ulje treba da koristi i da cemu biti bolje, voli me jako deda i od mene bi uzimao siguran sam. E sad sto se tice ulja napravio bi ga sam, samo eto ako mozete da mi kazete malo preciznije da li to ulje sad ima neku svrhu za ovakvu situaciju? Zlavjestice ne stojim skoro nikako sa Engleskim, tako da mi ne vredi taj link nista... :/ Al opet hvala ti u svakom slucaju, pokusacu preko google translate malo da prevedem. :)
mazarLEGENDA

feb 2013.

Ima, u tom kontekstu da mu olakaaa, neku blagu CBDovku preporu am (pogotovo jer je rije o starijoj osobi). uo sam od jedne osobe kojoj je mama ve dosta na ulju; da je sretna, da joj se uvelike poboljaala kvaliteta ~ivota otkad je zadnjih godinu dana na ulju...
GreenBikerAMBASADOR

feb 2013.

Ne znam sta je CBD kod trave? Jel mozes da mi pojasnis malo ili da mi navedes par vrsta trave koje imaju slabiji taj cbd ? I jel onda kad bude koristio ulje to da mu ukinem lekove koje pije sad ili ne ?
mazarLEGENDA

feb 2013.

Kanabinoid - What is CBD? | CBD-crew (tu na stranici imaa i sjemenke) Snje~ana je skinuo svoju ~enu (chronova bolest) s tramala i morfijskih flastera, polako samo, nemoj naglo prestati s medikamentima....
nenashPOZNAVALAC

feb 2013.

Ne ukidaj ti na svoju ruku lijekove djedu nipoato! Kad nau ia ata je CBD i joa mnogo stvari, eventualno uzgojia neato, ili bar dok ne nau ia kako kanabinoidi djeluju. Onda mo~da kao supstituciju za neato ili isto neka blaga doza, ata znam... `ta drugo nego da itaa forum. Sretno i tebi i djedu.:wave:

apr 2013.

postovana, moja mama ima rak na plucima, trenutno je u bolnici i pokusao bih nabaviti to ulje. ako bih mogli mi pomoci, bio bih vam zahvalan do kraja svog zivota. ako nije problem da nekako stupimo u kontakt, lijepo bih vas molio da mi se javite, svaka pomo bi mi dobro doala u ovoj bezizlaznoj i teakoj situaciji, moja adresa je [email protected], unaprijed zahvaljujem, srda an pozdrav.....
mazarLEGENDA

maj 2013.

R.I.P: Mamaduplia Tvoja sudbina me dirnula viae od bilo koje druge... R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=GYMLMj-SibU
2cvENTUZIJASTA

maj 2013.

i iz moje strane R.I.P. hvala svima ato ste joj pomogli zbog nas joj je bilo barem malo lakae. Mama od (mamaduplice( Sanda)) mi je naru ila neka vam ka~em; tu~na istina je da sam izgubila k er a je Sanda dobila u to kratko vreme ljudi-prijatelje koje bi ovjek mogao samo po~eljet i zato hvala svima evo Sanda joa moj doprinos na tvom putu tamo negdje mo~da se nekad sretnemo tamo neg....... http://www.youtube.com/watch?v=JUvNfHgLIB0
iprezimeAMBASADOR

maj 2013.

R.I.P

maj 2013.

Nadam se da postoji posebno mjesto za tebe, mjesto koje ce ti opet vratiti osmjeh na lice i sa kojeg ce moci vidjeti andjele koje si ostavila za sobom Zbogom Mamaduplica, pocivaj u miru..
Jesse PinkmanENTUZIJASTA

jun 2013.

stvarno ne mogu sakriti suze dok ovo citam....nevjerovatno kako je zivot kurva. ovakav kraj post-a nisam ocekivao. jel ja to dobro shvacam da je Mamaduplica umrla?
roguz2ENTUZIJASTA

jun 2013.

sve je to super ali moja frendica isto ima tumor na dojki,ve je zahvatio pola prsnog koaa,i nemo~e se operirati,ja sam joj nabavila od jednog frenda ulje,doza za 3 mjeseca je 16000kuna,frend mi ka~e da se nebi trebala opodvrgnuti kemoterapijama,ali poato je u bolnici mora poatovati njihovo ljeenje,za sada ve koristi ulje 3 tjedna i neznam to no kakvi su nalaza ali po injem sumnjati da ulje poma~e,...nije stvar u lovi ,bitno je zdravlje,jedino ato je i njoj super u vezi toga je to ato je stalno hay,a rezultate emo saznati na kraju tjedna
Jesse PinkmanENTUZIJASTA

jun 2013.

daj molim te postaj rezultate od pretraga. imam i ja kandidata u svojoj obitelji..
roguz2ENTUZIJASTA

jun 2013.

evo ovako,krvna slika se poboljaala,imala je i vodu u pluima no i to se prestalo sakupljati,nalazi govore da se stvari poboljaavaju te da "kemoterapija"po inje davati rezultate tj.da se tumor po inje smanjivati...zar ljek djeluje???pa izgleda da e stvari krenuti na bolje,ali bilo bi vjerovatno puno boljhi rezultati kad bi prekinula sa kemoterapijom jer ona ne samo da razara tumor nego loae utje e i na sve organe u tjelu...svakako preporu am ljek svim ljudima koji su otkrili rak u ranijoj fazi dok joa nije posve metstazirao

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se