VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaBronhitis i marihuana
LEGACY

Bronhitis i marihuana

20 odgovora5,112 pregleda

nov 2009.

Znaci dijagnosticiran mi je kronicni bronhitis Zanima me da li marihuana moze pomoci ili bi bilo bolje da prestanem konzumirati Da li ona poboljsava stanje ili ?
botanicarISTRAŽIVAČ

nov 2009.

pomoci ti sigurno nece stetna je kao duvan .

nov 2009.

znaci li to da nebih vise trebao pusiti maricu ?
He-ManLEGENDA

nov 2009.

Puaiti se ionako ne preporu a ako se gleda na zdravlje. Ali zato ima i drugih na ina konzumacije :sun2:
NaturalISTRAŽIVAČ

nov 2009.

na primer uz pomoc "vaporisator'a"
LucidDreamAMBASADOR

nov 2009.

Ne siri dezinformacije vec uzmi citaj malo. @Sensimillia S obzirom na bronhitis ne bi trebao preterivati,dakle ne preterivati,a ne ne pusiti. Probaj s bongom.Hladan dim,a i treba ti svega dva-tri puta da cimnes,puno jace od buxne.
botanicarISTRAŽIVAČ

nov 2009.

sensimillia definitivno je zdravije za pluca da sto redje duvas i neslusaj LucidDream jer je pristrasan .
krasta-zgPOZNAVALAC

nov 2009.

Ali nije stetna kao duhan..
LucidDreamAMBASADOR

nov 2009.

@Botanicar Jesam li ja negde rekao da je lose sto redje duva?Naprotiv,rekao sam da ne preteruje. I budi siguran da manje stetnija od duvana.U suprotnom ces pusiti u zabludi. @Krasta Bas tako.
Big LLEGENDA

nov 2009.

A kronicni bronhitis nastaje kao posljedica estog konzumiranja.... Ili je i to jedna od milijun la~i? Meni osobno kr.br. ne smeta previse
caoooENTUZIJASTA

nov 2009.

da, izazivachi akutnog bronhitisa su uglavnom virusnog porekla dok se hronichni bronhitis inicira povredom plucha usred udisanja iritanata (dakle dim, zagadjenje vazduha, nagle promene temp vazduha koji udishemo)...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se