ako znas da treba indica onda uzmes bilo koju indicu koja ima veci procenat thc-a. samo prica nije bas tako jednostavn i nisi u pravu da treba samo indica. al ostavljam nastavak spike za nas medical support. mogao bi do tada bar malo vise informacija ostaviti, jer je bitno i koji cancer je u pitanju. poz i sve najbolje
Rak limfnih čvorova. Znam da nije sve samo u indici zato i pitam jer puno sam toga pročitao a malo od tog je bilo pametnih stvari tako da sam odlucio vas pitati koji znate bolje to od mene, i pokusom sam nekako doc do rick simsonovog ulja tko proizvodi ali nema nigdje a u deep web se ne razumijem tako da mi ostao pokusat kucni uzgoj
Hvala ti! Taman sam krenuo čitat postove i čestitke na tom jer stvarno ima svega. Al
ipak mi se to čini kao jako kompliciran proces a ja i bas nemam vremena tako da ču pokuša još nekako potraži tko se bavi s time i tko je to sve prošao, ako ništa onda mi preostaje samostalno sađenje i pravljenje ulja i samo borba.
Možeš mi molim te objasnit te biomax kapsule? Dal je to mješavina indici i stative?, citam vec 2 dana i polako se kontam stvari Al te biomax mi unistio mozak jer nekuzim sta je. Hvala lp