maj 2016.#1
Pozdrav svima.
Za one koji se kolebaju izmeu kanabisa i ne evo im mo~da pomo.
Pre tri meseca otpuaten sam iz bolnice sa dijagnozom Hcc karcinom jetre 4 stadijum. Kui sam puaten da umrem jer ne postoji terapija za taj tip raka. BITNO. Saznanjem o bolesti nisam se psihi
ki pomerio uopate. Tada sam se odlu
io na terapiju kanabisom. Obavestio sam lekara da u se ovako le
iti. On me je podr~ao u smislu "normalno, kad ja ve ne mogu da te le
im". Prve tri nedelje sam uzimao male doze od 1-2 zrna 3 puta dnevni. Nakon 3 nedelje preaao sa na nemilosrdnih 3 x 6 zrna. I u privikavanju i nakon 3x6 nisam imao veih problema osim dezorijentisanosti po 1.5 sat nakon svake doze. Ali najbitnije je od svega da sam ~iv i da su na zadnjem pregledu proale nedelje konstatovali da su funkcije jetre poboljaane a kancer je stao sa napredovanjem. Nakon toga lekar mi je prepisao zvani
no kanabis kao osnovnu i jedinu terapiju. Sa njegovi mialjenjem i preporu
enim tretmanom ja u vlastitoj zemlji mogu samo da izbriaem dupe. Dakle, ilegalno i bez straha. Napominjem da nije dovoljan samo kanabis, sve ovo sprovodim sa zna
ajnom promenom stila ~ivota. Ukoliko mogu bilo kome pomoi savetom, tu sam.
maj 2016.#3
Stvarno je lijepo
uti takve informacije. Siguran sam da ea se uspijet rijeait svog problema. }elim ti svu sreu u lije
enju. Samo hrabro i pozitivno!
Bilo bi korisno da napiaea koje si joa promjene uz ulje uveo u svoj ~ivot.
maj 2016.#4
Jan-du
Vrlo rado u objaviti sve ono ato je bitno. Ve
eras kad se vratim sa sitea.
maj 2016.#5
Kao ato sam i obeao evo ata je bitno kod le
enja kanabisom. Ishrana "~ivim" voem i povren. Naravno ukoliko mo~ete organik, ako ne, onda manje zlo. Potopite voe ili povre u rastvor sode bikarbone neka odle~i sat vremena isprati dobro pa konzumirati. SAN. `to viae sna i odmora u kombinaciji sa laganom fizi
kom aktivnoau. Briga oko biljaka (hvala Cill) ili p
ela. To su aktivnosi gde se puno ne zamarate, gde ste u prirodi i veoma aktivno unosite velike koli
ine kiseonika i poma~u kod psihi
ke stabilnosti. (valda je to ono, briga za ~ivo bie). Pored svega ovoga koristio sam kao pomona sredstva GLUTATION kapsule (6 evra, ne znam koliko komada tableta u pakovanju, uglavnom jedna kutija je dovoljna za mesec dana. GRAVIOLA extrat graviole u kapsulama. O ceni ne znam niata da ka~em jer ja sam je dobio od prijateljice, a lek je stigao iz Argentine ali mo~e i kod nas da se nabavi.
Takoe jako dobar lek je ruski IMUNOFAN. Inekcije koje se daju potko~no u stomak. To mo~ete i sami sebi davati. Potpuno je bezbolno. Rusi ovaj lek daju stradalima u ernobilu. Pored ovoga bitno je da je cena ovog leka izuzetno niska u odnosu ata dobijate. Jedna inekcija u Moskvi iznosi 1 evro. Prevaranti ovaj lek ispred Onkoloake bolnice prodaju za
ak 20 evra. Zna
i, nai nekog kamiond~iju koji vozi za Rusiju i on e vam doneti lek bez problema. Ja se tako snabdevam. Cena za mese
ni tretman je 20 evra. Inekcija se daje jedanput dnevno u trajanju od 10 dana pa pauza 10 dana, pa ponovo... Sad neato ato sam ja na svoj ra
un reskirao. Poznato je da su mle
ni proizvodi strogo zabranjeni. Poato je koza ~ivotinja koja u sebi ne nosi elije raka ja sam, znavai to od ranije, po
eo da uvodim koziju surutku kao stalni tretman. Nakon toga sam po
eo sa konzumacijum i mladog kozijeg sira i do sad ne vidim da mi neato smeta. To govore i medicinske pretrage. Ukoliko sami proizvedete lek (kanabis) mo~ete se sami le
iti sa mnogo manje novca za razliku od farmakoloakih cena od kojih vam samo nee biti dobro. Dakle i briga o novcu za potrebe le
enja vam stvara dodatni,ni malo zanemarujui stres ato u mnogome uti
e na tok bolesti. Malo hrabrosti, naea nekog Cilla da ti pomogne kod uzgoja, i stav da nemaa ata da izgubia poma~u ti da savladaa strah od policije. A i ata mi mogu? Bolje ~iv, drogiran nego
ist i bolestan. Nije ovo tema. Izvinjavam se. I na kraju ovo je MOJE iskustvo. Vi za svoj na
in le
enja u potpunosti svaki rizik preuzimate na sebe. `to vam cilj i na
in le
enja budu jasniji i
vrai i le
enje mora biti uspeano. Ja sam na ovaj na
in bitku dobio ali rat joa besni. Ne znam koliko u joa ~iveti ali o tome niti razmialjam niti ~elim. Ja sam bitku dobio i produ~io sebi ~ivot i tako e biti i u budue. }ivi i zdravi bili.
maj 2016.#7
Probaj svakako kozji kefir, odli
an je za ja
anje crijevne mikroflore (
itaj imuniteta). Onima koji nisu navikli na miris i okus kozjeg mlijeka vjerojatno e biti malo te~ak u po
etku pa se preporu
a kva
ica na nos prvih nekoliko dana, kasnije ide bez problema. :) Nemoj kefir dugo dr~ati vani (dulje od 2-3dana) jer nakon nekog vremena aeeri fermentiraju u alkohol kojega mo~e biti i po 3-4% ato po meni nikako nije dobro za bolesnu jetru.
Sretno u lije
enju, svako dobro ~elim!
maj 2016.#8
Zaboravih da napiaem da su umbir u medu i kurkuma sa medom izvanredni prirodni lekovi koje obavezno morate koristiti u terapiji. Oba ova preparata su lepog ukusa i daju vam dodatnu energiju i ato je najbitnije opet jeftin lek.
maj 2016.#9
Mala nadopuna, uz kurkumu je preporu
ljivo ubaciti crni papar jer poja
ava djelovanje kurkume
ak do 30 puta. Dovoljna je mala koli
ina papra, 3% u odnosu na kurkumu. Od masnoa izbjegavati one ~ivotinjskog podrijetla, jedina dobra, atoviae preporu
ljiva je pro
iaeno maslo (ghee) jer je ljekovita i
isti organizam (ayurveda).
maj 2016.#10
Hvala metalmaniak. Dodajem odmah.
maj 2016.#11
Sretno stari. I kod mene je rak jetre koji je metastazirao i na drugi re~anj, te rak ~u
nih kanala za kojega su mi doktori rekli da nema lijeka. Krenuo sam uzgojem (prvi puta i bez iskustva) kako bih sebi proizveo ulje, a takoer potpuno mijenjam na
in prehrane. }elim ti zahvaliti na informacijama koje si ovdje izneo. Ulje ve koristim ali joa ne u punoj dozi jer se tek privikavam. Pratim tvoje pisanje, a i ja u kasnije opisati neka svoja iskustva. }elim ti da uspijea i sretno joa jednom. :spliff:
maj 2016.#12
Imam par pitanja za tebe. Napisao si da si nakon 3mj iaao na pregled. Obi
no je preporuka da se unutar 3mj u organizam unese cca. 60ml ulja. Koju koli
inu si ti u tih 3mj konzumacije ulja uzeo? Koju trenutno dnevnu dozu uzimaa, te ako uzimaa manju dozu od one udarne, da li si imao period smanjivanja doze?
maj 2016.#13
Hvala. Piai i prati. Sreno.
maj 2016.#14
Tada sam potroaio 40 ml. Imao sam dana kad nisam mogao uzimati terapiju ali ne mogu rei koliko je to. I dalje sam na maksimalnoj dozi. Treba da uzmem joa oko 12 mg.
maj 2016.#15
Svaka ti
ast juna
e !!! Samo naprijed, ovako se biju najte~e bitke :respect:
Odli
no !!! Da znaa da je nedvosmisleno utvreno da, mladi kravlji sir, takozvana ~etica, obnavlja jetru ! To ti je onaj sir prije stavljanja u krpe ( jamu~ni ili kako ga ve zovu u tvom kraju ) , pun je surutke koja skida holesterol,
isti jetru od masnoe i svaata neato.... Idealno bi bilo da miksujea kravlje i kozje mlijeko, te da pravia sir od te kombinacije. Pijea tu surutku, jedea taj sir... eliminiaea aeer u potpunosti iz ishrane, meso.... pijea sokove od cvekle i aargarepe, te koristia kanabisovo ulje... moraa da OZDRAVI` :) Sve ti ovo znaa, vidim te da si spreman. Ajd pozdrav, i nek ti je i Bog u pomoi :sun2::sun2::sun2:
maj 2016.#17
Veliki Pozdrav i respect, sa takvim stavom imaa velike aanse da pobedia. Samo Napred.
maj 2016.#18
Pozdrav smoki ! ekiraj ovu stranicu : http://drbass.com/
i ne daj se glupom raku batje ;)
maj 2016.#20
Hvala. Danas ceo dan sa biljkama i p
elama. Ekstra oseaj zdravog umora.
maj 2016.#21
Hvala za savet. Nabavio sam gljivice za fermentaciju kefira. Ve
eras po
injem i sa tim.
maj 2016.#22
Johanna Budwig - Rak, problem i rjesenje, link:
http://www.mediafire.com/download/9wv557xf95ouf34/Johanna_Budwig_-_Rak%2C_problem_i_rjesenje.pdf
maj 2016.#24
odi na mediafire i besplatno otvori ra
un
maj 2016.#25
Hvala. Pokuaau direktno na sajt.
maj 2016.#26
Skinuto. Hvala joa jednom.
maj 2016.#28
Da li radi ovaj atachment?
maj 2016.#29
Kurkuma ti je najbolja za jetru (pola
ajne ~li
ice sa medom i limunom ujutro svaki dan). Sirova hrana koja izraste na suncu(bez mesa, kave, alc,....), oraaasti plodovi, 3 l vode na dan, puno svije~eg zraka+iskrena molitva iz srca=lije
i sve bolesti..pozz
avg 2016.#30
smokidimkovski---
Kakvo ti je stanje sada? Daj mi reci molim te od koje vrste kanabisa si radio ulje i ukratko koje otapalo ?
Otac mi ima metastaze na jetri pa bi ih trebalo eliminirati..
avg 2016.#31
7 dana(kurkumu prvi put uzeti pola
~, kasnije osminu(1 g max).
sep 2016.#32
Evo linka za gore pomenutu knjigu:
http://www.mediafire.com/download/iymxipjb7pj1k9e/Johanna_Budwig_-_Rak_problem_i_rjesenje.pdf
nov 2016.#33
Zdravo!
Kod mog oca je takodje konstatovan rak jetre, medjutim nisam sigurna u kom je stadijumu, jer ljekar prica uvijeno. Elem, moj otac je dobio neku terapiju, skraceno TACE. To je samo da se produzi zivot. To je za mene nezadovoljavajuce. Od prijateljice, tj od njene poznanice sam saznala da je lijecenje uljem kanabisa uspijesno i ona mi je preporucila ovu stranicu.
Nadam se da smokidimovski ima dobro iskustvo sa ovim uljem i da mi moze dati nadu za lijecenje :).Ali mi treba pomoc jer ne znam gdje se ovo ulje moze nabaviti. Hvala unaprijed!
nov 2016.#34
Dobro dosla na forum ovdije ces naci sve informacije koje su ti potrebne za uzgoj, izradu i doziranje ulja ali kako i gdje nabavit to ti ovdije nitko nemoze pomoci i strogo je zabranjeno pravilnikom sva ponuda i potraznja zabranjenih supstanci tako da vas molim da se drzite pravilnika
nov 2016.#35
Hvala na poruci. Upravo listam Forum i vidim da ima jako dosta korisnih informacija. Iskreno znala sam da je pritanje previse direktno, i da necu dobiti konkretan odgovor.
dec 2016.#36
Neke informacije?zelis podijelit s nama kako napreduje? Mama mi ima rak na jetri..
Primjeni.. bar neato od.. ganoderma lucidum isto tako iako ih ja imam u kapsuli..
dec 2016.#37
Zdravo UnknownG! Hvala na interesovanju...
Zao mi je zbog tvoje mame.
Odlucila sam slijediti protokol koji je objavljen u Medical Lounge. Prije nedelju dana otac je primio drugu terapiju na klinici, i odmah po izlasku iz bolnice poceo je sa privikavanjem...tako da bi trebao za par dana preci na punu dozu. Ali sam ipak uznemirena, jer ga ovaj put boli i terapiju podnosi mnogo teze, kaze da ga pece i boli, tako da je skoro stalno u krevetu, a moguce naravno i da je i ulje pocelo da djeluje, pa je stalno pospan. Uz terapiju uljem koristi i liposomalni Vitamin C...sok od aronije...cajeve...mladi sir...
Problem je sto je zimski period pa je prehrana sirovim vocem i povrcem otezana...
Kako se lijeci tvoja mama, tj kako izgleda protokol?
dec 2016.#38
Znaci dan po
inje s sodom bikarbonom i ocjedjenim limunom, nakon toga doru
ak u kojem nebi trebalo biti secera,ugljikohidrata... idealan doru
ak smoothie od povra koji se mora popit u roku 10 min ., Tj dok enzimi djeluju..
zatim doziranje aloe vere koja je popraena s svim vitaminima,mineralima koji poma~u pri oporavku jetre.,odnosno doziranje u tabletama koje su navedene gore na slici.
Zatim ulje veli
ine zrna ri~e., mo~da malo manje.. zavisi kako koji dan funkcionira.. zatim u podne ru
ak koji je isto tako bez ugljikohidrata i aeera., Povre ako je mogue miksano.,I po koji komad SAMO bijelog mesa i ribe. Isto tako popraeno kurkuminom,jako doziran extrakt zelenog
aja,ulje crnog kumina,ekstrakt
eanjaka i sily Marin za jetru.
Tokom dana konzumiranje podosta tekuine,voda iz pipe filtrirana brittom. Znaci..NI SLUAJNO Bez filtriranja davat oboljelom.
Zatim oko 4 sata Ponovna doza Kanabisa i naravno ako je mogue ubacit isto tako Shake tokom popodneva..(cikla,mrkva,brokula,apinat..)
Odmor zatim opet ve
era oko 7-8 sati. Isto kao ru
ak., Mixano povre ,mo~da koji komadi mesa ili avokado... Ubacit malo oraaastih plodova(bademi,orasi).. extrakt kurkumina,koji ide uz svaki obrok.
Prije spavanja joa zlica aloe vere i doza kannabisa. Koja je vea nego tokom dana.
Evo.. otprilike to tako izgleda.. na brzinu napisano aetnjom prema bolnici bas sada.. ako te joa sta zanima ili mi imaa sta za rec.. javi na pm.
Vjerujem u oporavak.
Pozz
dec 2016.#39
Hvala ti za tako detaljan opis!
Huh kod moga tate, to bas i nije tako...mislim da on jede ponekad supu...i crveno meso. A to izgleda nije dobro.
Samo iskreno sad preko zime, nisam sigurna koliko je dobro povrce koje se kupuje u marketima...
A vodu pije normalno...a zasto mislis da se treba filtrirati ako je voda ispravna?
dec 2016.#40
Zato sta ta voda dozira jetru i potrebno ju E isfiltrirat kako nebi davala ikakvu te~inu jetri.. isto tako sa svime. Crveno meso nije dobro jer daje upale tijelu a to nikako ne ~elia.
Ve i vrapci znaju da se karcinom hrani aeerom,ugljikohidratima te nezdravim mastima.. prvo o
isti tatu s prehranom i izbaci mu sto vise Toxina je mogue. Ne dopuataj tom karcinomu da se hrani i
im.
Sprije
i mu svu dolaznu energiju preko hrane i primjeni ovo kako bi ja
ala tati imunitet i davala mu veu mogunost da se bori. Imunitet je sve: Kod zdravih.. kod bolesnih joa puno vise..
dec 2016.#41
Hvala ti puno na korisnim savjetima! Covjek se prosto izgubi u moru svih savjeta i preparata, i ne vidi onda sustinu.
Hvala ti, jer sam se sad malo "probudila" i shvatila da se na prehranu i tekako mora paziti.
dec 2016.#42
Dr~i se, UnknownG . Ako mo~ea pogledati onaj kefir i kefirna zrnca. Ja sam nabavio vodeni kefir koji se stavlja u vodu sa aeerom umjesto u mlijeko, pa pretvara taj aeer u neki jednostavni za dijabeti
are i ima puno koristi.
itam po netu da je dobar za oboljele od raka i da lije
i jetru. Ali tko zna, kako se rak hrani aeerom mo~da bolje nabaviti onaj mlije
ni. Uglavnom evo http://magoleum.com/tibicos-vodeni-kefir/ Isto ka~u da je mlije
ni jako ljekovit al danas za svaata to govore
dec 2016.#43
Imam tibetanske gljive doma pa radim kefir sam., 2deci dnevno.
Ne zahvaljuj mi se.
Stvarno nemaš potrebe za zahvaljivanjem.
Brat mi je nutricionist i prati to sve već godinama zato sam siguran u ono sta pišem.
Pratim i ja ali on ima puno veće znanje od mene..zato upijam i djelim okolo ljudima kad god sam u mogućnosti.
Ovo sta sam ti ja napisao svaki doktor bi trebao rec pacijentu oboljelom od karcinoma.
Oni nemaju pojma.. kažu da smiješ sve a zapravo ni sami ne znaju da čovjeku rade još gore.
Ako sama ne kreneš nitko neće zbog tebe. To mi vjeruj na riječ.
Primjeni i podjeli dalje da ljudi znaju!
Ja ću svaku korisnu informaciju podijelit s vama isto tako s svakom osobom koja želi saznat..
Narod se sam treba podizat jer prepušteni u njihove ruke možemo jedino propast i tako padat i padat..
Ja iskreno vjerujem u oporavak moje mame isto tako i u oporavak svakog pacijenta oboljelog na sličan način koji konzumira to sve i daje sve od sebe da to napravi sta bolje i efikasnije.
Isto tako! Košćice marelice su JAAAKO! Efikasne i zdrave. To odma primjeni,naruči s neta i počni dozirat.. informiraj se i čitaj. Upijaj..
Ja sam u postupku gdje čekam da mama dodje doma iz bolnice pa ću krenut u proizvodnju ulja.
Ne neću ga naplaćivat već dijelit oboljelima od karcinoma jer ne želim ikome da se nadje u ovoj situaciji i da mora plaćat cifre od 300-1000€ za spricu ulja. Alo!ej! To je ono sta i je lijek. Podijelite ga s drugim i pomozite ljudima..
šaljem pozdrave
dec 2016.#44
Ne mogu uredit gore pa u ovdje dodat sliku:.
dec 2016.#45
Da, nazalost je tako da se covjek ne moze osloniti na skolsku medicinu, ali hvala bogu pa postoje ovakvi forumi gdje se moze naci dosta korisnih stvari.
maj 2021.#46
Pozdrav, mojoj mami su dijagnosticirali tumor na jetri, jos ne znamo koji je tip i koji je stadij, ali je velik 10x10, jos cekamo nalaz biopsije. Mozete mi nesto vise napisati kako krenuti sa tim uljem i kojim? Hvala
maj 2021.#47
Post je objavljen 2016. Godine. Ima sli
nih tema na forumu, pa probaj. Ulje koje ti treba(RSO)Rick Simpson oil, koja je thc ulje ili smola. Ovdje ti nitko ne mo~e pomoi. Eventualno, da te savjetuje, kako da uzgojia svoje biljke ili negdje u dr~avama, gdje je legalno, kupit. Da ti ne dajem, neprovjerene informacije, pri
ekaj, vjerojatno
e ti netko objasnit sa viae iskustva!
https://www.vutra.org/threads/kanabis-ulje-izrada-doziranje-i-djelovanje.13428/
https://www.vutra.org/threads/supozitoriji-%C4%8Depi%C4%87i-vaginalete-od-ulja-kanabisa-rick-simpson-oil-kokosov-maslac.19796/#post-710288
https://www.vutra.org/threads/karcinom-kardije-i-metastaze-na-jetri.18250/
Evo, da imaa od ne
ega po
et.
dec 2021.#49
Pozdrav , volio bih da stupimo u kontakt da porazgovaramo , moja mama ima HCC jetre , prije 2 mjeseca smo otkrili velicine 150x140x90 , nije za operaciji niti za kemoterapije , 2 mjeseca koristi kanabis u zadnjih 15 dana je doza 3xdnevno velicine 3 zrna rize , a unazad par dana ima jake bolove pa koristi tramadol koji umanji ali ne otklanja skroz . Volio bih popricat sa Vama ako je moguce . Hvala .
feb 2022.#50
Pozdrav! Sretno i nemojte se predavati.. Moja mama je isto imala hcc jetre.
feb 2022.#52
Kako ti je mama Cici? @Cici
feb 2022.#53
Preminula je prije 3 mj. Nismo imali srecu da je spasimo, kasno smo poceli sa uljem. 9
feb 2022.#54
Jako mi je zao. Pretpostavljam da tumor nije bio operabilan.
Moja boljka je isto jetra samo vrlo rijedak tumor koji jos rjee napada ljude mojih godina.
feb 2022.#55
Nije bio operabilan. Bio je velik, dobila je samo tablete Nexavar. A koliko imate god ako smijem pitati? Ako niste pokusajte sa uljem, vjerujem da moze pomoci.. Zelim vam srecu..
feb 2022.#56
Imam 41 i klinca od 4 g. Koristim ulje. Kolangiokarcinom mi je uklonjen operativno i cak mi nije ni operacija bila toliko strasna koliko cinjenica da je on tumor koji se stalno vraa. Koliko je mama imala godina?
Cici..
Ja sam za ulje cula uglavnom iz pri
a. Osobno nisam upoznala nikog tko je karcinom stavio pod kontrolu ili unistio. Da li je to do kvalitete ulja, nacina uzimanja ili proairene bolesti, ne znam. Preko interneta se mogu pronaci ljudi koji tvrde da ih je ulje izlijecilo, sad koliko je tumor bio agresivan ili proairen ne znam. Za neke sam nasla podatke da su bili zivi jos par godina nakon ulja a za neke da su ipak brzo otiali.
Ne znam sta da mislim o svemu.
feb 2022.#57
Mama je imala 68, ali prije toga nije nikad bila bolesna. Generacija smo, i ja imam 40 i curicu od 3 god.
feb 2022.#58
Onda znas kako mi je boriti se a imati tako malo dijete. Ne znam sta se dogada ali svaki dan netko oboli od nekog tumora i medicina nema rjesenja.
Mi smo tum.tkivo slali na analizu u Ameriku pa ima nekakav ciljani lijek koji bi napao tu mutaciju koju imam. Ne znam sta da mislim o svemu. Terapije T limfocitima, onco vakcine i slicno je nesto sto je sad aktualno ali doci do toga je nemoguce iz Hrvatske
feb 2022.#59
Da, razumijem i bas mi je zao sto kroz to prolazis.. Sta nema ovdje u Hrvatskoj nesto sto bi ti pomoglo?