VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaLije enje limfoma kod pasa thc uljem ako ima ko iskustva molio bi pomo
LEGACY

Lije enje limfoma kod pasa thc uljem ako ima ko iskustva molio bi pomo

18 odgovora557 pregleda
Joe1234LEGENDA

15. dec 2025.

Poatovani lanovi molio bi vas za pomo .Moj pas ima 45kg boluje od limfoma oblik T (naj gori mogui rapidno rastui tumor ) probali smo kemo terapijom skoro ju je ubila pala je sa 65 na 45 kg u 10 dana tako da odustajem i tra~im bolje rjeaenje , a to je thc tretman pa me zanima ako je neko imao sli no iskustvo jer neznam kako dozirati ,a koga god pitam niko nece ni probat pomo jer nije legalno. Unaprijed hvala.
BizzzoZMAJ

15. dec 2025.

Pozdrav. Prije svega mi je bas zao radi psa. Mora da je mrcina neka kad je sa 65 kg hodao/la. Sto se tice doziranja, ides slicnom filozofijom kao kod nas ljudi, medjutim gledas KG jel. Ako je za odraslu osobu od 85-95 kg jedno zrno rize start terapije, onda bi za psa krenio s pola. Gdje se nalazi tumor? Kako se ponasa inace? Lezi li? Jede li?
Joe1234LEGENDA

15. dec 2025.

Pozdrav prije svega hvala na odgovoru rije je o anatolskom psu neato tipa kangal . Za sad joj dajem ujutro pola zrna ri~e dobro reagira i tako joj dajem vec tj dana sad bi mo~da poja ao pola ujutro pola nave er . Pas hoda ali teako i jede jako malo oko 20,30 dkg na dan ina e prije bolesti 1kg do 1.5 kg ovisi kolko je bila aktivna . `ta mislia dali da joj dajem uz thc i cbd kapi?
BizzzoZMAJ

15. dec 2025.

Slobodno. I pojacaj dozu. Kod nas ljudi ide prvi dan 3 x pola zrna. Pa 3 x cijelo zrno i tako se penju jel. Tako da slobodno dizi i prati situaciju.
Joe1234LEGENDA

16. dec 2025.

Danas sam joj dao pola ujutro i cijelo navecer i dobro je podnijela nije u paranoji sam spava i pije vode ,tako da u joj sad nekoliko dana tako pa cemo poja ati
BizzzoZMAJ

17. dec 2025.

E to. Ako ima nacina ponudi je i da pojede nesto. Ne pustaj duze od 10-12 sati a da nije ustala i prosetala barem malo, ispred stana, kuce.
sone1ZMAJ

17. dec 2025.

Drzim palceve za kucu :) koliko god ima ? da li su ti savetovali nesto oko veterinarske hrane, tipa recovery ili tako nesto?
Joe1234LEGENDA

18. dec 2025.

Hvala na lijepim ~eljama pas ima 4 godine faza je ta da ga ja hranim na apricu hranom koju mu ja kuham (puretinu ,povre , riblje ulje ) I dajem joj mix gljiva za vitamine. Danas je dobila dva puta po cijelo zrno ri~e dobro reagira malo je izbezumljena ali nije kao prvi dan da je u stanju aoka.
BizzzoZMAJ

18. dec 2025.

Dobro je to. im vidia da dobije i ne ku~i, poja aj dozu.

2. apr 2026.

Ja sam davao psu biomix ,ali thc ju je gadno prao,pa sam preaao na CBD ulje 50% ,ali rak kostiju se vjerojatno proairio na probavu,morao sam ju eutanizirat,ali 14 godina,samo se patila! Na~alost,nije pokazivala simptome dok nije bilo kasno. Sad sam udomio drugu pesicu,jbga tako cijeli ~ivot:)

Odgovaranje na teme dolazi uskoro.