LEGACY
Leukemija rak kostiju + kemoterapija
36 odgovora4,498 pregleda
sjever
ISTRAŽIVAČ111 REP41%
→ Entuzijasta
sjeverISTRAŽIVAČ
jun 2014.
jun 2014.#1
S obzirom da trenutno nisam u toku sa strainovima tra~im vaau pomo u odabiru sorte kao pomo u lije
enju raka i olakaavanju tegoba od bolesti i kemoterapije,prema simpsonu treba biti ato ja
a indica ,a prema forumaaima treba biti cbd-ovka to zna
i da bi trebao biti neki ruderalis ili hibrid automatic ako je netko u toku sa provjerenim pozitivnim informacijama o djelovanju nekog straina na leukemiju neka preporu
i strain. Hvala unaprijed!
Mikan91
ENTUZIJASTA243 REP11%
→ Poznavalac
Mikan91ENTUZIJASTA
jun 2014.
jun 2014.#2
Iskreno ne znam,po meni su cbd-ovke koliko sam citao forum vise za obolele od MS-a,sto se tice raka ja sam narucio Northern Lights i izmesacu ga sa Critical-om posle za ulje,najbolje je da imas sto vise indica ili dominant indica po RS...
Sve zavisi sta hoces,da slusas Rick-a ili forum,par ljudi se ovde izlecilo cistim indikama...
Vutronja
ISTRAŽIVAČ153 REP69%
→ Entuzijasta
VutronjaISTRAŽIVAČ
jun 2014.
jun 2014.#3
Zavisi kakvu terapiju hoea? Puaenje ti ne treba niata, zna
i samo ulje, ako imaa uslova poru
i simpsovo ulje, ako ne, onda sigurno neki od ovih strainova.
Aurora Indica
Romulan
GDP
e sad ako ne ~elia komplikacije
NL(Northern Lights) je dominantna indika.
Royal Creamatic.
Brz i uspeaan oporavak ~elim!!!! :ridinghorse: :ridinghorse:
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jun 2014.
jun 2014.#4
evo nekih tekstova za leukemiju, ako mogu da pomognu, sretno
http://www.hightimes.com/read/clinic-cannabinoids-found-pot-can-kill-leukemia-cells
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3901602/
http://www.cannabisculture.com/content/2013/10/21/Study-Finds-Compounds-Cannabis-Fight-Leukemia-Kill-Cancer-Cells
http://www.cureyourowncancer.org/elias-coopers-story-treating-leukemia-with-cannabis-oil.html
http://www.bravemykayla.com/Her_Treatment.html
WEEDetix
ZMAJ94.193 REP
WEEDetixZMAJ
jun 2014.
jun 2014.#5
PRESLICA POLJSKA ( Equisetum arvense L.)
Preslica sadr~i visokovrijedne silicijeve spojeve, mangan, kalcij, ~eljezo, flavonoide, fitosterole, glikozide, fenolne i akoniti
ne kiseline.
Sposobna je apsorbirati jedinstvene minerale iz tla poput silicijevog dioksida, koje nije lako nai u drugim biljkama.
Zbog velikog udjela minerala i drugih nutrijenata preslicu nazivaju i biljkom koja remineralizira organizam.
Preporu
uje se za obnavljanje koatanih tkiva nakon traume ili tjelesne dekalcifikacije.
Jedna talijanska studija ustanovila je da se ~enama s osteoporozom koje su uzimale 270 mg ekstrakta preslice tijekom godine dana poboljaala gustoa kostiju.
Druge studije sugeriraju da silicijevi spojevi iz preslice poma~u apsorpciju kalcija, poboljaavaju fleksibilnost kostiju i zacjeljivanje lomova.
Preslica poma~e kod stegnutih ligamenata i ia
aaenih zglobova ja
anjem vezivnog tkiva i hrskavice.
Zbog antiupalne aktivnosti korisna je i kod reumatoidnog artritisa.
U ovu svrhu, avicarski herbalist Abbe Kuenzle preporu
uje svakodnevno ispijanje aalice
aja od preslice tijekom godine dana.
U narodu preslica se koristi i kod:
gubitka pamenja
hemeroida
menopauze
gingivitisa i tonzilitisa
dijabetesa
upala dianih organa
anemije
raka kostiju, mjehura, bubrega i prostate
Primjena i doziranje
aj
}li
icu biljke kuhajte pet minuta u 2,5 dcl vode, zatim procijedite i pijte u gutljajima. Pijte 2-4 aalice na dan.
Tinktura
10 g svje~e preslice namo
ite u pravu rakiju ili etilni alkohol.
etrnaest dana ostavite na suncu ili na toplom mjestu. Svaki dan protresite.
Nakon 14 dana, procijedite tinkturu. Uzimajte 1-4 ml razrijeeno u 100 ml vode, tri puta na dan.
biljka broj 1 kod oboljenja na kostima
Vutragenjo
ZMAJ39.539 REP
VutragenjoZMAJ
jun 2014.
jun 2014.#6
Koliko sam se preslice nabrao. Mislim da je ona mladja bolja ali ne drzite me za rijec. Inace interesentna biljka u svakom slucaju.
Prater
AMBASADOR3.437 REP55%
→ Legenda
PraterAMBASADOR
jun 2014.
jun 2014.#8
Vidio sam da je dosta ljudi pohvalilo Z7 od CBD crew-a, ima dosta temi o toj sorti na forumu, evo ispod koja pa pro
itaj. =)
https://vutra.org/topic/10627-famozni-z7-vs-karcinom-plua/
https://vutra.org/topic/7670-mazar-vs-multipla-skleroza-ms/?p=233822
mario339
ZMAJ48.848 REP
mario339ZMAJ
jun 2014.
jun 2014.#9
z7 mi je odlican e sad neznam kako doci do sjemena jel ga ima u prodaji jer zadnji put kad sam gledao nije ga bilo al ima netko tko je tata mata za z7 pa ce vjerovatno on bolje znati a sad imas i puno drugih dobrih cbd sorti pod tim mislim na ove sto imaju kao omjer 1:1 od tih sam probao Diseltonica i CBDSH i oba su dobra za dnevne aktivnosti nije cisti thc da zakuca vec na ovome se moze i funkcionirati tako da ti je moja preporuka da u svakom slucaju imas i neku CBD-ovku pa mozes kombinirati kako ti u kojem trenutku odgovara
Bruce Banner
ENTUZIJASTA458 REP65%
→ Poznavalac
Bruce BannerENTUZIJASTA
jun 2014.
jun 2014.#10
Ovi preparati od lekovitog bilja dizu imuni sistem
http://www.torexin.co.rs/index.php/todoxin-preparati
sa todoxinom u tegli sam se izlecio od Influenze A i Adenovirusa koje sam nekako dobio u isto vreme u paketu (moguce od vakcine)
Najbolje da nazoves i posavetujes se sa njima
littleGreen
ENTUZIJASTA438 REP60%
→ Poznavalac
littleGreenENTUZIJASTA
jun 2014.
jun 2014.#11
"LEUKEMIA
If you treat someone who has leukemia with hemp oil, it often produces results very quickly. Leukemia, from my experience, is one of the easiest internal cancers to cure and we have seen spectacular results with this oils use. The first place THC goes after entering the body is directly into the bloodstream. If cancer is present in the blood, it will not likely be present for long. I have seen the white blood cell count in those suffering from leukemia come down dramatically in two days and in my opinion, I feel that there is no better treatment for those who suffer with this condition." Rick Simpson
Najbolje je sluaati Ricka, bez njega se dan danas ne bi znalo za ulje. On govori iz debelog iskustva i dobar je
ovjek.
Sretno :)
sjever
ISTRAŽIVAČ111 REP41%
→ Entuzijasta
sjeverISTRAŽIVAČ
jun 2014.
jun 2014.#12
Je bit e dobro ako se nevaljani leukociti brzo uniatavaju u krvotoku,oni se proizvode u kostima to bi zna
ilo do~ivotnu terapiju sa uljem jer u kosti se teako prodire,je rick je super samo ne vidim baa logiku iza njegovog razmialjanja o svemonosti canna oila s obzirom da ljudi i dalje umiru od raznih bolesti iako koriste ulje i nemojte se truditi objaanjavati zaato umiru u toku sam sa teorijom ulja kada i kako ga koristiti,samo se nadam da e pomoi ako ne u izlje
enju barem u olakaavanju i produ~avanju ~ivota, hvala na savjetima.
littleGreen
ENTUZIJASTA438 REP60%
→ Poznavalac
littleGreenENTUZIJASTA
jun 2014.
jun 2014.#14
Logika koji puta ne zna
i niata kao ni tvoj zaklju
ak. Ne ~elim se prepirati, ali si u startu u krivu. Poato joa uvijek nije znanstveno dokazano kako ulje djeluje na razne vrte tumora(tj. je ali ne slu~beno na nivou svijeta), ja bi se vodio za iskustvima ljudi - a ne znanstvenim sranjima koja se prvo pitaju kako/zaato neato djeluje. Ako djeluje, djeluje. Kako/zaato djeluje? To mo~ea sam istra~it ako te zanima. Ako ne vidia logiku iza Rickovog razmialjanja ne zna
i da moraa
ekati da ti ju netko drugi objasni i da ona postane ope prihva
ena, objasni si ju sam. Imaa ju prilike i isprobati, pa nam svima javi iskustva!
Priroda je kompleksna stvar, a ljudski mozak kao njen maleni dio je manje kompleksan. Samim time um je dosta ograni
en. Koji puta mo~ea donositi neke zaklju
ke koji ti izgledaju to
nima, no biti ea u krivu makar si potegao neku analogiju sa poznatime od prije.
Rak se zaustavlja u kostima tako ato ea ti organizam uz pomo ulja dovesti do homeostaze. ovjek ne mo~e biti bolestan ako mu je organizam u homeostazi. Nije medicina stvorila prirodu, ve je priroda omoguila raanje medicine - tako Rick samo primjeuje ljekovita svojstva biljke kroz svoju intuiciju i to sve zavraava jako dobro u praksi. Zaato je to tako? Time neka se bave znanstvenici, a i ti mo~ea postati znanstvenik na tome podru
ju pa nam sve mo~ea objasniti za par godina na logi
an i znanstveni na
in.
Sretno :)
Informativni video:
https://www.youtube.com/watch?v=HU46L_nNKXM#t=142
Vutronja
ISTRAŽIVAČ153 REP69%
→ Entuzijasta
VutronjaISTRAŽIVAČ
jun 2014.
jun 2014.#15
Ljudi gledao sam mnogo dobar dokumentarac o sorti Charlotte's web, ime dobila po devojcici od 5 godina koja je prva lecena ovom sortom(super high cbd), i izlecena od epilepsije :) a i tebi ce pomoci sa leukemijom i rakom kostiju, bezi od hemoterapije matori, aleta sam izgubio zbog svih ti sranja, ali bio sam mnogo mlad da bih mu pomogao, al pomoiemo tebi!!!
kobasicat0r
LEGENDA6.919 REP19%
→ Zmaj
mazar
LEGENDA12.299 REP73%
→ Zmaj
mazarLEGENDA
jun 2014.
jun 2014.#17
Charlottes web po mom iskustvu nije za rak, treba i thca, bio sam s ~enom koja ima rak i pojela je 120 mL???? CBD ulja sa sitnim postotkom THCa (0,56%), nije se izlije
ila...
Sjever potpuno te razumijem, ja da umirem od raka (Ionako emo svi umrijeti) samo mi ulja dajte poma~e kod bolova, apetita, spavanja. Dajte da umrem
asno s osmijehom na licu, a ne u agoniji koju pru~a kemo... :vb_wave:
jun 2014.
1 / 19
jun 2014.
jun 2014.