LEGACY
Šta je sa plućima ?
20 odgovora2,843 pregleda
Džidžadžojac
POZNAVALAC846 REP27%
→ Ambasador
DžidžadžojacPOZNAVALAC
okt 2007.
okt 2007.#1
Zanima me jedna stvar, nigde nisam naaao tu informaciju.
Da li gand~a ima isti uticaj kao cigare na plua ? Ako ima, kakav je odnosu na iste. :sick:
Svizac_:)
ENTUZIJASTA302 REP26%
→ Poznavalac
Svizac_:)ENTUZIJASTA
okt 2007.
okt 2007.#2
Na forumu je ve bilo rasprave o atetnosti marihuanskog dima u odnosu na duhanski pa potra~i malo. Ina
e
itao sam da dim marihuane ne izaziva rak plua kao ato je to slu
aj sa duhanskim i da sadr~i neato manje atetnih spojeva ali to naravno ne zan
i da nije atetan. Svako udisanje dima i Co2 ateti dianim putevima i pluima pa tako ateti i dim marihuane ali izgleda ipak neato malo manje nego duhanski dim.
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Misticni Yarac
ISTRAŽIVAČ158 REP72%
→ Entuzijasta
Misticni YaracISTRAŽIVAČ
okt 2007.
okt 2007.#4
Ja sam negde naleteo na neku informaciju da su cestice duvanskog dima sitnije od dima gandze, i da zato dospevaju do samih alveola i zbog toga se pluca tesko resavaju tog djubreta, dok dim gandze ostane u disajnim putevima jer je suvise krupan za ulazak u alveole i jednostavno se iskaslje u vidu slajma ili sta li ga ja znam... :)
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
doors_of_perceptionAMBASADOR
okt 2007.
okt 2007.#5
Sve ono ata ne ue do kraja, dugim dr~anjem se osigura suprotno:) U tome i je bed puaenja vutre, jer se dim dr~i poprili
no dugo...a sumnjam da je i za srce najbolje...
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
b r a i n c h i pAMBASADOR
okt 2007.
okt 2007.#6
Zasto se drzi dugo? Ja ne drzim dugo, niti ima smisla drzati dugo...
Misticni Yarac
ISTRAŽIVAČ158 REP72%
→ Entuzijasta
Misticni YaracISTRAŽIVAČ
okt 2007.
okt 2007.#7
Ma ja kontam da se generalno preteruje kada se prica o toj nekoj stetnosti po pluca, jer nisu ni ona od juce, mislim, mogu da se zastite/oporave/regenerisu bez problema... Inace bismo se ugusili odmah. Zar ne? Tako da, dokle god ne preterujete, bice sve ok sa vasim organizmom...
prolaps_rektuma
ENTUZIJASTA352 REP38%
→ Poznavalac
prolaps_rektumaENTUZIJASTA
okt 2007.
okt 2007.#8
pa usudio bih se rei da je sve u malim koli
inama korisno,dok u ve
im...pa i kad se pre~derea bude ti loae,a hrana ti je potreban...
plu
a se atite i "obnavljaju" ako to mo~ea tako nazvati,ali nikako regeneriraju...
i ne bi se uguaio odmah jel svakako vu
ea zrak a i obez njega mo~ea 2-3 min...pa neea valjda toliko dr~at dim...a i znanstveno je dokazano(ne,nisu britanski znanstvenici)da se ne mo~ea tako uguait(dr~ei zrak)
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
doors_of_perceptionAMBASADOR
okt 2007.
okt 2007.#9
Zato jer puaia jake sorte pa ti svejedno dal dr~ia dim ko cigaru il da dr~ia ko lud. Al dim kad se dr~i du~e a onda kad joa potegnea potegnuto da dospije i u najdublje krajeve plua, puno viae lupi nego kratko dr~an dim. Jer se sve apsorbira u plua (kad dr~ia po 15tak sec niata viae ne izdahnea) a i lupi nedostatak kisika (a srce br~e kuca pa ga br~e i troai) i da vidia komedije:icon_lol:
dr_biber
ISTRAŽIVAČ145 REP63%
→ Entuzijasta
dr_biberISTRAŽIVAČ
okt 2007.
okt 2007.#10
Citao sam u novinama da tri dzointa imaju isto toliko katrana koliko i pakla cigarete!
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
okt 2007.
1 / 11
okt 2007.
okt 2007.