VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaIzopropilni alkohol
LEGACY

Izopropilni alkohol

51 odgovora7,032 pregleda
ChareAMBASADOR

jun 2016.

Neznam ako se ja ne snalazim sa trazilicom al nisam uspio na forumu naci gdje ljudi kupuju alkohol za ulje. Moze neka informacija gdje se moze kupiti alkohol za ulje na podru ju Zagreba ? p.s. ne mora biti ovaj iz naslova, bitno samo da poslu~i svrsi. Lp

jun 2016.

Pa hebem mu misa za sta sluzi google ;) http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/izopropilni-alkohol-99.9-oglas-15317131
ChareAMBASADOR

jun 2016.

Vidio sam to al nekako me plasi kupovat od nekog naprovjerenog prodavaca jer mi je ipak zdravlje oca u pitanju. Zato sam pitao ako zna netko gdje kupit. Pitao sam vec u ljekarni za 99% alkohol pa me zena zbunjeno gledala. Sta se na kraju moze u ljekarni kupit ?
ChareAMBASADOR

jun 2016.

Ok. Hvala

jun 2016.

Ako mislis radit sa isopropilnim slobodno uzmi taj
ChareAMBASADOR

jun 2016.

Svejedno sa cime bi se radilo, bitno je samo da je rezultat najbolji moguc. Ako ima kakvo bolje otapalo otvoren sam za prijedloge.
StipeZMAJ

jun 2016.

Evo ti i za izopropilni. http://www.njuskalo.hr/?ctl=search_ads&keywords=izopropilni+ Probaj nac ili taj ili etilni alkohol. Nemoj samo da ti netko podvalja onaj...75% ili kolko vec.....sa njime je skoro pa nemoguce otopit. Ako ne nadjes etilni ili izopropilni, mozes sa benzinom za ciscenje. Kolko sam vidio najbolje otapa trihome i najjeftiniji je....jedino je problem ako ne isparis sav benzin pa moze ostat miris.
ChareAMBASADOR

jun 2016.

Tati je svakako bil prejak okus u ustima i grlu pa smo mu kupili prazne ampulice u kojima je sad ulje pa sad njih guta i nema problema pa mislim da je svejedno ako ce ostat miris. Dobro sam svatio da je onda benzin bolji od alkohola jedino je problem mirisu ili?
StipeZMAJ

jun 2016.

Ovak. Etilni alkohol je onoaj kojeg pijemo i "najzdraviji" je od svih otapala. Mana etilnog je sto malo sporije otapa trihome i ako malo duze ostavis oce otopit i klorofil pa dobijes tamno ulje. (nije bed...cisto vizualno) Benzin za ciscenje po meni najbolje otapa. Nakon sto sam probao radit ulje sa etilnim, sa benzinnom sam poslje prao sve jer u sekundi sve ocisti. (alat, kuhalo, prste.....) hehehhe Problem je, kao sto sam rekao, ako se ne ispari do kraja, ostane taj glupi benzinasti okus ako rastezes to ulje po ustima. Vele da je benzin kancerogen, sto znaci da je nezdraviji od alkohola. E sad....kolko je to stvarno benzina unutra ako se osjeti miris.... ne znam. Prednosti benzina su sto brzo otapa, ne otapa klorofil i jeftin je. Ako ga dobro isparis, tj ako znas radit ulje, nemas straha. Rick Simpson isto koristi naphtu(benzin za ciscenje)..... ako ti to ista znaci u zivotu :) Ja isto koristim benzin.
ChareAMBASADOR

jun 2016.

Hvala na odgovoru. Stah me zato jer tata ima mete na jetri pa se bojim s bilo cim riskirat ili iritirat istu. Koje od ova 2 otapala bi imalo manji stres na jetru ?
StipeZMAJ

jun 2016.

Otapalo ne radi stres na nista. Ulje nebi smjelo imat otapala !!! Ako sve dobro ispari, nema veze koje si otapalo koristio. Ako zelis bit siguran, nabavi 99% etilni alkohol i napravi sa time. Ako i ostane malo alkohola, nece bit problema.
swedISTRAŽIVAČ

jul 2016.

To je baa ona obi na benga za ia enje u limenoj piksi,kao nitro?

jul 2016.

Tako je ..litra.cc 30kn

avg 2016.

A isti aceton? Ako kupujete etanol 96% pazite da nije denaturirani (sadr~i i metanol i sli na sranja koja ne hlape tako lako, prodaje se naj eae pod nazivom "alkohol za iaenje")
StipeZMAJ

avg 2016.

Acetone Pros: I can't really think of any Cons: Doesn't fully evaporate!! Doesn't fully evaporate!! Also pulls out chlorophyll and sugars like IPA. Also extremely flammable. Skip it! Iako mi nije jasno kako nece skroz hlapit, meni se pak cini da on najbrze od svih hlapi. Mozda je problem kad je pomjesan sa uljem.

sep 2016.

pogledaj na ovoj stranici: http://www.biocoshop.eu/ imaju 99% izopropilni, i to za malo para

sep 2016.

kad aceton ispari na dnu posude ostane bijeli talog jedva se skida sa posude ako ostaje na posudi ostat ce i u ulju
JovankaISTRAŽIVAČ

jun 2017.

pozdrav. da li je ovaj izoprolilni alkohol taj koji treba? https://www.chipoteka.hr/artikl/114349/alkohol-izopropyl-998-za-ciscenje-pcb-i-slicno-1-litra-ipa-2630701252 i da li mi mozete reci da li je bolji bezin ili izo. ?
JovankaISTRAŽIVAČ

jun 2017.

ako moze netko molim vas odgovoriti da mogu otici kupiti danas jer je hitno ne bi htio cekati ponedjeljak

jun 2017.

Sve je vec receno gore, ako si citao, ali evo: za koje god otapalo da se odlucis vazno je da ispari do kraja. Znaci ni sa jednim neces pogrijesiti, ali ja bi odabrao alkohol ako bi imao izbora.

jun 2017.

To je ok, bitno da nikud ne piae da je "denaturirani" :thumb:
JovankaISTRAŽIVAČ

jun 2017.

e hvala puno idem sad kupit ak jos uvijek radi

jul 2017.

moj savjet je izo propilni alkohol 99,8

nov 2020.

Joj ekipa, nabavio sam alkohol prije citanja ovog topica... piae na kanistru "potpuno denaturirani etilni alkohol 96%" Sta sad? Nisam bas kupio 1l tog da samo bacim i kupim nesto drugo

nov 2020.

Bit e dobar za prati bong i lule, za konzumaciju nije.

nov 2020.

Razumio :(

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se