jan 2015.#1
Pozdrav svima,
kao novi clan ovog divnog skupa,posebno je na mene ostavio utisak "Mazarov dnevnik'', molim vas za pomoc.
Dijagnosticira mi je rak mokracnog mehura, nisam prihvatio nikakvu medicinsku itervenciju t.j. odlucio sa se na lecenje sa uljem od kanabisa.
Citajuci Vas odnosno sada nas forum kao laik shvatio sam snagu kanabisa. Molim Vas da mi pomognete u odabiru vrste kanabisa (semena) od koje bih napravio sam ulje.
Znaci biljke bih sam odgajio ,molim Vas za vanjski i uutarnji uzgoj. Jos se nisam odlucio a to ce zavisiti od toga koliko berzo "gricka" moj " prijatelj.
Unapred zahvalan
jan 2015.#2
Pozdrav i dobrodosao :)
Zao mi je sto cujem.... nadam da ces pocet sto prije sa growom i rijesiti se bolesti.
Za uzgoj ces morat procesljat forum sad...pa kad/ako ti nece biti jasno mozes pitati sto zelis.
https://vutra.org/threads/boks-za-gajenje-tehnicke-osobine-i-kako-ga-napraviti.994/
https://vutra.org/threads/svjetla-za-uzgoj-tipovi-i-intenzitet.9121/ ...Savjetujem ti HPS posto ces ic na ulje !
https://vutra.org/threads/zemlja.9972/
https://vutra.org/threads/vodi%C4%8C-kroz-unutra%C5%A0nji-uzgoj-prera%C4%91eno-2014.7897/
https://vutra.org/threads/ventilatori.7575/
a onda pogledas dnevnike unutrasnjeg uzgoja i bit ce ti puno toga jasno :) od opreme i principa kako to sve funkcionira
https://vutra.org/forums/dnevnici-unutra%C5%A1njeg-uzgajanja.62/
A ono sti ti najvise savjetujem je uzeti mentora koji ce ti pomoc....ako ga slusas :)
https://vutra.org/forums/mentorski-kutak.60/
Za sjeme cu ostavit da ti netko drugi proba pomoc.
jan 2015.#3
http://www.dailymail.co.uk/health/article-2725748/Cannabis-oil-helped-cured-cancer-claims-father-given-two-years-live.html
sretno perqo, sto se vrsta tice, mozda Cannatonic, White Rhino, Harlequin, Freedom Baby, Z7, Maple Leaf Indica... zavisi sta mozes naci tu gde planiras poruciti, ima ih dosta, uzmi neku sa znacajnijim procentom cbd-a (pogledaj proizvode od CBD Crew)
jan 2015.#4
hvala: stipe, bolje vas nasao
sto velis na to da mi ti budes mentor, nadam se da ces prihvatit
Citao sam na forumu i o uzgoju ali to je drugi korak prvenstveno da zamolimo prijatelje da me upute na podobnu sortu koja bi unistila moje "zivotinjke" :)
Potremna mi je informacija sto prije kako bih sto pre stio do semki
hvala:powerSeed, ovako brzi odgovori dokazuju da je ovaj forum jedna velika porodica otvorena za sve :)
jan 2015.#5
pogledaj onaj link od Powera, covijek je imao isti taj rak i izljecio se, pa mozda pise(nisam sve procitao) koju je sortu koristio.
Power ti je takodjer napisao neke sorte pa vidi svaku od njih i odluci koja bi ti se "svidila". Mislim da nitko na forumu nije imao rak mjehura da bi ti rekao tocno ta i ta sorta...gledaj opcenito sorte za rak pa onda kad suzis izbor, pogledas koje npr. ne suse usta toliko(na nekim straicama pise to) pa da nemoras pit hrpe vode ako je npr problem kod mjehura, mokrenje. Velim...nisam ja bas pre kompetentan sto se tice bolesti, javit ce se "doktori"...malo se strpi. A dok cekas prouci sve o uzgoju jer pretpostavljam da trebas sto prije krenuti.....znas i sam da grow traje odredjeno vrijeme :)
jan 2015.#6
stipe, niko ti ne brani da otvoris svoj kutak ;)
sorry za off topic perqo, mozda stipe nije znao da moz biti mentor, izbrisem kasnije ovu poruku
jan 2015.#7
Nemoj mi zameriti, posle sm video listu mentora, godine cine svoje:)
jan 2015.#8
@PowerSeed nisam znao da je to samo tako. Ajd da zavrsim ovaj indoor pa cemo vidjet sve, imam jos za ucit, pa kad maturiram cemo pricat :)
mozes i ovu obrisat :)
jan 2015.#9
@PowerSeed , koliko vidim stipe je zauzet oko ucenja i kako rece da si i ti imao slicne prbleme kao i ja pa bi mi tvo ja pomoc bila neizmerljiva. Ako prihvatis bit ce mi drago :)
Rodjaci ikoje imam u evropi su moja srecna okolnost da mi mogu nabaviti i dostaviti semke,Samo mi je bitan odabir.
Pozdrav
jan 2015.#10
sto se tice mene i mentorstva, sve pise tamo u prvom postu teme, kad krenes otvori dnevnik i pomoci ce ti svi aktivni clanovi koliko mogu. to po pitanju "slicnih problema", nemam pojma na sta je mislio
obrisacu sve ovo gore sto izlazi izvan naslova teme
jan 2015.#11
ma nije Power imao rak...nego ti je Power dao web link na kojem mozes procitat o covjeku koji je imao rak mjehura :) evo klikni gore ak vec nisi.
jan 2015.#12
http://drsircus.com/medicine/cannabis-cures-cancer
Smoking marijuana might decrease the smokers risk for bladder cancer, a new study shows. Retrospectively analyzing a large database of patients, researchers at Kaiser Permanente in California found that patients who reported cannabis use were 45% less likely to be diagnosed with bladder cancer than patients who did not smoke at all.
Jesi puaio prije?
Ja u ti rei ata bi ja koristio (da opet ne bi u debate uaao). Jaku THCovski bogatu indicu i jednu bogatu CBDom - https://vutra.org/threads/top-16-medicinskih-strainova.8463/
prou
i malo i odlu
i
Pogledaj si i za LDN, idu ulje i LDN zajedno
http://www.lowdosenaltrexone.org/ldn_and_cancer.htm
jan 2015.#13
pozdrav i svako dobro ti ~elim u procesu lije
enja. svaka
ast na hrabrosti, nije jednostavno niti lako odbiti konvencionalan pristup lije
enju.
ja nemam nekakva posebna saznanja, tek kreem s uzgojem, ali moj dobronamjeran savjet bio bi ti da ne
ekaa da bi vidio kako e se bolest razvijati, nego kreni odmah s uzgojem. iako prednost uvijek dajem prirodnom okru~enju kada se radi o uzgoju hrane, u ovom slu
aju prednost dajem unutraanjem uzgoju jer ea br~e doi do proizvoda.
eto, joa jednom svako dobro ti ~elim i naravno - ozdravi! :)
jan 2015.#14
dobro dosao na forum:) nazalost si tu zbog bolesti al zivot je takav kakav je i na kraju u zivotu sve ima svoje zasto i kako....ekipa ti je vec dala neke smijernice vjerovatno ces se naci u nedoumici sta izabrati izmedju thc-a ili cbd-a i sad nakon par godina iskustva bi ti toplo preporucio uzmi obadvoje slozi si box u sobici i uzgajaj svoj lijek a ako imas mogucnosti i vani posaditi jos bolje prije ces naci sortu koja ti odgovara i pomaze jel toliko je toga nepoznato u vezi lijecenja uljem da je nemoguce reci uzmi ovo ili ono jer nazalost nitko od nas nezna tocno koja te sorta sa sigirnoscu moze izlijeciti al jedno znamo a to je uzgojiti biljku i napraviti ulje tu neces imati problema tu smo mi da te poguramo a na tebi ostaje da si nadjes mix koji ce te izlijeciti i naravno nakon toga da se pridruzis nama u pomoci novima kao sto si ti danas ;)
Pozz...i sretno sa lijecenjem
jan 2015.#15
Dragi moji hvala na podrsci !
Uz vasu pomoc a posebno @mazar uspeli smo odabrati semenke koje bi bile naj prikladnije za mene. Iste su jos veceras porucene i ocekjem do kraja sedmice da ih dobijem.
Moram se zahvaliti i @CilI -ju koji je prihvatio mentorstvo .Ove sedmice pocinjemo sa gradnjom boxa.
Pozdrav svima
jan 2015.#16
I sto ste odlucili? :) ili ce to bit iznenadjenje?
jan 2015.#17
Malo sam zbrkan,razumete me za mene je ovo ipak VELIKI korak.
Biljke ce biti:
JACK HERER - FEMINISED
CBD NORDLE - FEMINISED
Znaci ulje od njihove kombinacije
jan 2015.#18
Bez brige budi, sve ce sjest na svoje mjesto....znam da ti je glava puna iformacija :)
Odlican odabir i sad sam iso pogledat ovaj Nordle i zvuci egzoticno, bas me zanima kak ce bit heheh :) Jack.... opasna vutra :p hehhe
e da.... kad odgovaras odma ispod, ne moras citirati :)
jan 2015.#19
Jel ovako @stipe , ma naucicu ja kako ovo fukcionise za par meseci :))
jan 2015.#20
Uzmi Barneys farm Critical kush i Medical mass od Royal Queen seeds i pomjeaaj kad
ea raditi ulje
Obe su se pokazale dobre za medicinu
feb 2015.#21
Samo da se javim da sam tu i da nisam odustao od namere,ovaj dnevnik ide do kraja pa ce mozda nekome biti od pomoci.
Semenke su napokon stigle :banana123:i pocinjem sa uzgojem naravno sa time vas necu gnjaviti ( na to je osudjen moj mentor @CilI :) koji mi je do sada bio od velike pomoci i javno mu se zahvaljujem ).
A za "doktora" @mazar muke pocinju kada bude gotovo ulje :) .
Normalno svaka pomoc prijatelja foruma je dobro dosla
feb 2015.#23
Neka je sa srecom a podrske nikad nije falilo :)
maj 2015.#24
Pozdrav svima na forumu! Vec duze vreme imam tumor besike C67, pa bih molio da mi neko strucno odgovori na par nedoumica.
Ja sam vec 4x operisan, i nisam hteo vise. Poslednjih 8 meseci pijem dosta suplemenata.
Pomaka ima, tumori su se smanjili...
Pre nekoliko nedelja dobio sam iz Holandije kanabisovo ulje (10 ml),ali nije u gustom stanju vec u tecnom,u flasici sa pipetom.
Receno mi da koristim 3x3 kapi u toku dana.
Poceo sam odmah da koristim,i prva 3 dana nisam nista primetio.
Onda je pocelo da me pomalo omamljuje, kao da sam pio cele noci :-).
Posle par dana mozak mi je dosta usporio.Desavalo mi se da u trenutku ne mogu da izgovorim neku rec (bas kao da sam pijan), a 13-og dana sam imao vrtoglavicu toliko da me je uhvatio napad panike. Imao sam utisak da cu da padnem i da cu da umrem. Izmerio sam pritisak, bio mi je malo povisen, ali posle toga sam se jos vise unervozio da je srce htelo da mi iskoci. Hladan tus mi je pomogao da preguram taj dan.
Ima vec 5 dana kako ga ne koristim,a ostalo mi jos pola flasice (moram da napomenem da nisam imao krvarenje tih dana). Dva naredna dana me je bolela glava, a i sada zna da me zaboli...
Zanima me da li neko zna koliko vremenski treba da mi thc izadje iz krvotoka, buduci da mi se blizi dan kontrole kod doktora.
I zanima me kako da koristim preostalih 5 ml i da li je ovo ulje OK, posto je u tecnom stanju.
Hvala unapred.
maj 2015.#25
Dobrodosao na forum.
Nisi na pravom mestu ali meni ni najmanje ne smeta :)
Ovde ces naci odgovor na tvoje prvo pitanje:
https://www.vutra.org/threads/koliko-dugo-thc-ostaje-u-tijelu.12427/page-21#post-125179
A za drugi deo pitanja sigurno ce se javiti neko od "doktora"
maj 2015.#26
Nisam hteo da otvaram novu temu posto tvoja postoji, a imamo istu boljku.
U temi Kanabis Ulje - Izrada, Doziranje i Djelovanje nasao sam dosta toga sto me je zanimalo.(Bio sam predoziran :))
Hvala pergo na dobrodoslici i za link.
Pozz svima
maj 2015.#27
Ja se nadam da ce za par nedelja moje biljke biti gotove za ulje,sa time ce poceti i moje putesestvije. Tada ce ovaj dnevnik biti aktivniji kako bih sa ostalima spodelio moje iskustvo.
A nadam se da ce nekima biti od koristi. Zato mi nece smetati nijedan komentar vezan za ovu temu i necu ih smatrati za spam naprotiv bice dobro dosli.
maj 2015.#28
Ajde Perqo, dr~im fige i navijam za tebe:makaze::vozdra:
maj 2015.#29
Ko u bivsoj JNA brojim sitno :)
Ali na ulazu na kapij od kasarne je pisalo "Dobrodosli mladi vojnici" a Iznutra kada procitas " Nahebali ste ga".
Ali ja cu izdrzati :)
Program ce biti uzivo :whato::
Hvala @mazar , pozz
maj 2015.#30
Evo i mene da ti za~elim dobrodoalicu a prije svega sreu da nam ato prije ozdravia, na nas uvijek mo~ea ra
unat bilo 2 ujutro ili 2 popodne. Netko je uvijek tu :) }elim sve najbolje buraz i uzivaj u growu :wave:
maj 2015.#31
Hvala @Wizdom , od smog uclanjenja na forum shvatio sam da ste jedna jaka,kompaktna i humana ekipa.
Iskreno se nadam da cu mozda i ja moci da pomazem drugima kao vi meni sada.:wave:
jul 2015.#32
Polako se priblizava vreme za pravljenje ulja, za oko 10-tak dana biljke ce biti spremne za ulje .;)
Potrebna mi je pomoc iskusnih oko izbora otapala: izopropilalkohol, medicinski benzin .....:wave:
jul 2015.#33
28686 Evo se i ja javljam, ali kao laik, jer sam u istoj dilemi, a
i na samom sam kraju grow-a.
Pronaaao sam u Beogradu Shell Isopropyl Alcohol
99,7% i po cijeni oko 8,5 evra, kao i medicinski benzin
po cijeni oko 4 evra. Razlika u cijeni je drasti
na, samo
nisam siguran u efikasnost medicinskog benzina.
Za Shell Isopropyl Alcohol 99,7% sam siguran da dobro radi posao,
ali za ovaj med. benzin ne znam, jer nema nikakva
specifikacija ja
ine da bih mogao mogao porediti.
Ne znam koje ja
ine med. benzina postoje ili je za sve ista.
sep 2015.#34
Pozdrav prijatelji, ulje je gotovo i nadam se od ponedeljka da krenem sa terapijom.
37930
sep 2015.#35
Nek bude sa srecom i uspesno :)
sep 2015.#36
Sretno! `to si na kraju koristio,benzin ili alkohol? Ina
e taj benzin koristi Rick Simpson! :)
sep 2015.#37
Ulje sam uradio sa isopropil alkoholom i dobio 35 ml. Do sada sam uzimao samo navecer jer sam pre podne imao obaveze. zadnja 3 veceri uzimam 0,2 ml navecer oko 21 sat.
-ulje uzimam ispod jezika
-ukus nije prejak jedino me u grlu kasnije malo pece.
-hvata me posle oko 2 casa, omalaksaju ruke i noge,pocinje glava da me boli po malo,ujutro mi se jako slatko spava ( imam prijatan san bez ikakvih snova ). Ceo dan sam pospan.
-posle uzimanja ulja primetio sam pad pritiska i secera.
Imao sam malu ekskurziju kada sam napravio ulje. Brisao sam serpu sa hlebom kao
@mazar ali o tome cu za neki dan. Samo sto je iskustvo boli glava :)
sep 2015.#38
:respect: dosao si do svoga ulja sad slijedi trazenje puta do izlijecenja ;)
sep 2015.#40
O da,iskusio sam tu malaksalost...isao cak i na hitnu,uhvatila me panika,ni ruke ni noge nisam osjecao:D Zna
i da je ulje pravo,pokuaaj odradit 1gram dnevno i rijeai se uljeza u organizmu! SRETNO!
sep 2015.#41
Postovana/e braco i sestre, toliko mi jako srce udara i po koja suze krece dok Vam se obracam u ovom podforum-u po prvi put.
Kako sami znate clan sam ovog predivnog 4um-a sa predivnim ljudima koji su dostupni 24 casa i topli u svakom obliku.
Problem koji imam, jeste taj da je mom ocu konstatovan rak besike.
Operacija je zakazana za cetvrtak.
Uopste nisam upucena u samu bolest, niti sam se ikad susrela sa njom tako da sam totalno neiskusna u svemu.
Zelim da me uputite sa par linkova i stvari koje bi trebala da znam o svemu ovome.
Prema tome saljem Vam nalaze koje je otac dobio, kako bi Vas upoznala sa problemom.
sep 2015.#42
Radim CT urografije na dnevnoj bazi. ini mi se da ti ljudi nisu opisali cijelo stanje u abdomenu nego se striktno dr~e mokra
nog sustava. Vjerovatno je doktor to pogledao sve. Mi ina
e kad radimo CT urografiju opisemo i ostale organe,jetru,slezenu,itd...ako je samo tumor samo na stra~njoj stjenci mjehura operacijski zahvat e dobro to rjeait.
Prostata malo uve
ana to je normalno za starijeg
ovjeka. Bubrezi imaju koju cistu ali to ima svaki 4.
ovjek.
Zna
i ii e ti kemoterapija sigurno koju turu...ii e i na kontrolni CT mo~da svaki mjesec,dva ili tri ovisi o na
inu rada onkologa.
Treba se utvrdit da nije metastaziralo na neke pakete limfnih
vorova, ali vjerovatno su pogledali to na CT urografiji iako nije opisano u nalazu.
Nije to neki veliki tumor... a za koriatenje ulja e ti morat neko drugi...
sep 2015.#43
Hvala najljepse na podrsci i ohrabrenju, javljam se posle operacije sa vecim informacijama..
sep 2015.#44
Baa htjedoh komentirat da bi ve na samom nalazu CTa spomenuli da li je tumor infiltrirao neki drugi organ i da li su zahvaene limfe. Tumor takoer nije zahvatio ni uretere jer je lu
enje iz bubrega normalno, osobno bi morao ekspanzirati i biti u progresiji joa najmanje 3cm prije nego ato bi zahvatio neke od ostalih dijelova u abdomenu.
S obzirom da nije, idealno rijeaenje e biti operacija (treba paziti i na prijedloge doktora kod operacije ato e sve htjeti maknuti, da li mo~da i
itavi mjehur... to obavezno preispitati, za nijednu informaciju ne smijete biti zakinuti i treba dobro odvagnuti i taj operativni zahvat, koliko god da ete sretni biti ato je zbog veli
ine tumora mogu)
Po meni osobno uz ulje, adekvatnu prehranu, promjene stila ~ivota uz uvijet uspjeane operacije ne bih pristao ni na jednu kuru kemoterapije. Bar ne do idueg nalaza postoperativnog CTa i dogovora o daljnjem lije
enju. A do tog trenutka stignete potroaiti i pola kure ulja (mislim da se radi o periodu od najmanje 30-45 dana), promijeniti prehranu (poja
ati unos povra i izbaciti aeere kompletno) i uvjeriti se kako nakon operacije vladate sami svojom sudbinom :)
Sretno dalje i samo polako
sep 2015.#45
Najviae e rei sljedei CT pregled i markeri u krvi...
A ato se tie ovog nalaza CT-a gori slobodno provjeri ata oni tu sve gledaju, jer ima bolnica, a i doktora gdje piau samo ono ata pregled tra~i, da imaju manje posla, a i ograuju se. Jer urografija znaci samo bubrezi,uretre,mjehur. Ali se snimi sve , tako da samo smradovi nebi pogledali sve....ali stara ferengijska poslovica - SLU`AJ SVE,NE VJERUJ NIKOM ;)
sep 2015.#46
@perqo
Kako ide terapija, kakva su iskustva:wave:
Da li ste prije po
etka koriatenja ulja imali izvaenu krvnu sliku za usporedbu
okt 2015.#47
Pozdrav drustvo, totalno mi je cudno bez pisanja postova na 4um-u, ali od kako se biljka slomila tako sam se i ja zadesila slomnjena kad me poklopila ova vijest u vezi oca.. :)
Sad Vam se javljam da vam kazem da je operacija uspjesno zavrsena jutros u 8:30, da je doktor rekao da ocekuje brz oporavak, za 3-4 dana otac ce se vratiti kuci..
Moram Vam priznat i rec da on ne prestaje da pusi, znaci juce kad sam isla u posjetu zvala sam oca prije ulaska u bolnicu sa pitanjem `Tajo, sta da ti kupim? Blizu sam. Oces banane, sok, neke casopise, novine, sta ti treba..` na sta mi je on odgovorio `Samo cigare sine, nista drugo mi ne treba, se imam, bili su prijatelji juce, sve imam samo cigare kupi.` Tako da sam to i uradila..
Sad ocekujem da je to za svaku osudu i kada se vrati branicu mu cigare naravno.
Eto, htjela sam Vam se samo javiti i prenijeti par informacija..
Za mjesec dana ce biti gotov nalaz u kojem ce se vidjeti da li se tumor povukao totalno, receno mi je da su mu sve makli, radio je lasersku operaciju i tako..
Zelim savjete kako bih mu olaksala oporavak, citala sam ovo za ishranu, hvala..
U skripcu sam s' novcem ali ne brinite, skupljam, za opremu za in.. :)
Pozdrav jos jednom NAJDRAZI ljudi najbolje prirode. :gled:
:wave::vutra:
nov 2015.#48
Moj pozdrav drustvo.
Daaa daaa jos uvek sam ziv ali po svemu sudeci ne bas normalan :)
Heb..ti zeca danas sam se stropostao i skrsio se kao ona rabota.
Nemojte mi zamerati ako gutam slova pa i po koju rec . Moje kolege koje su prosle krozovu brrrrrrrrrrrr
terapiju znaju i razumece me 100% zar ne @mazar :zvezda::.
Obicno se na kraju pohvale,zahvale.... ali cu a to uraditi na pocetku ovog dnevnika.
Elem, trebala mi je ova terapija kako bih video kolika je podrska moje zene i troje maloletne dece od 25,26 i 27 godina . HVALA IM
Mene je tebalo vezati za drvo ovaj zadnji mesec dana pai malo duze. Poenta je da jos uvek nisam "normalan":udarac:.
kako nebi bio dug tekst ,ono sto je najbitnije :
-Ulje radi svoj posao ,kod lekara jos nisam bio (konj pve klase to sam ja) ali u petak 13 idem (izabrao sam datum ....) definitivno. Pa odakle znam da ulje radi? Pa tako lepo radi:banana_rasta:.
Joj koja sam ja sve s...anja uradio.
Sutra-danas razvijamo pricu od pocetka.
:vutra:
nov 2015.#49
da si normalan, poludio bi:makaze::makaze::makaze:
Nego da te pitam, jesi naglo prekinuo ili postepeno
Jedva
ekam da
ujem s...anja.
dec 2015.#50
Pozdrav jos jednom svima..
U mojim gore navedenim postovima se mozete prisjetit o cemu se radi opsirnije..
Dva mjeseca je proslo od operacije, tata je u cetvrtak primio drugu hemoterapiju a sinoc je imao simptome nus pojava - groznica - drhtanje nekontrolisano skoro cijelu noc, povracanje, tegobe, mucnina, malaksalost, nije spavao a u toku dana smo ustanovili i da ima temperaturu 39.5 i malo nizi pritisak.
Hitna je dosla, primio je inekciju za sve potrebno i uputili su nas sjutra kod izabranog doktora da ponesemo urin i zakazemo patronaznu posjetu kako bi mu uzeli krv na analizu..
Lakse mu je sad, smirio se, spava - odmara vise bih rekla...ali pisem, strah me, posavjetujte me sta/kako..
dec 2015.#53
kemoterapije su reda radi ili operacijom nije sve otklonjeno?
dec 2015.#55
Operacijom je sve otklonjeno i bio je na konzilijum i odluceno je da prima hemioterapiju, e sad.. Mi razmisljamo da prestanemo sa njom s' obzirom da vec drugu pretesko podnosi ali opet se plasimo, ne znamo je li to pametno..
Covjek nikad nije u zivotu pomislio na joint, zna za mene da pusim i to sve ali kad bih mu ponudila mislim da bi mislio da sam luda ili nesto slicno..
dec 2015.#57
Ne znam rezone sa konzilija a nisam ni doktor, meutim uspjesna operacija na kojoj je maknut karcinom i nema ga u tijelu vidljivo sama za sebe govori....
dec 2015.#58
Pozdrav svima!
16. Dez.15 doktor mi je pronasao da imam ca.3 cm. Tumor.
Operacija mi je zakazana za 18.01.16.
Nakon operacije bih uzimao ulje kanabisa bez obzira o kakvom se tumoru radi, pitam Vas za pomo u odabiru koje ulje da nabavim ili da ga sam pravim.
Pozdrav!
nov 2017.#59
Dragi svi,
nadam se da ce neko procitati ove redove, jer je ova tema za besiku bila aktivna pre 2 godine.
Pre MESEC dana mami je dijagnostikovan rak besike sa metastazama na kostima karlice.
Poslednja faza a PRE TRI MESECA je bila zdrava zena!
Sada su bolovi nepodnosljivi, ne moze ni da hoda, ni da sedi, ni da lezi, traju 24h.
Lekari kazu da je izuzetno progresivan, operacija besike ne dolazi u obzir jer je cela vec zahvacena, cak nam je i konzilijum rekao da smo zakasnili !?
Cekamo poziv za hemoterapiju, ja sam skeptik, jer na vec umoren, neispavan i iscrpljen organizam to moze delovati pogubno.
Ja sam do sada pravila caj marijuane od buds sa kokosovim uljem po receptima sa interneta al efekat nije bio u potpunosti zadovoljavajuci.
Verujem u moci kanabisa.
Potrebna mi je vasa pomoc. Nazalost nemamo vremena da uzgajamo biljku iz semena. Dok ona izraste, ona mozda vise nece biti tu.
okt 2022.#60
Pe
Kako je proalo??
Tata mi je 5 puta operirao povrainski tumor unutar mjehura,sad treba poceti sa zra
enjima uskoro,htio.bi krenuti s uljem kanabis da se lijeci,ali me strah nuspojava jer je uz tumor u lrevetu vec 7 godina,imao je mozdani udar,oduzetau je lijeva strana,pije 8 tableta dnevno,za tlak,ta epilepsiju,za ae
er,za razrjeivanje krvi,za izmokravanje itd..pa me zanika vase misljenje je li moze od cistog cbd ulja imat kakve nuspojave...ima 71 godinu..hvala unaprijed na svim odgovorima,nadam se da ce ih biti
okt 2022.#61
Od cbd ulja ne
e imati nikakvih nuspojava&jedino se mu mo~e popraviti tlak, ubla~iti epilepsija i ae
er&bitno je da uzima cbd 1sat prije ili poslije tableta&