VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaUpomoc! Nehotice rakija i bromazepam
LEGACY

Upomoc! Nehotice rakija i bromazepam

24 odgovora3,356 pregleda
Pomagajte braco! Popio sam casicu rakije kod druga sam u gostima i vidim na stolu kad sam krenuo da spavam kutija bromazepama 1,5mg. Nisam pio nista od tih lekova mozda par puta u zivotu. I ne znam sta mi bi problemi razni i danas se svadjao sa zenom i popijem 1 tabletu. Sad shvatih da sam popio rakiju pre toga pocinje lose da mi bude sta da radim. Dal sa idem u hitnu?

feb 2020.

Opusti se, drug, kakva hitna. Umij se hladnom vodom i idi spavati, nee ti niata biti.

feb 2020.

RIP

feb 2020.

hehe, klinci danas mlatnu tablu sa cugom da ih "uhvati", ne panici, ne bi ti bilo nista puno ni da si uzeo od 6mg :) al izbegavaj takve kombinacije u buduce

feb 2020.

heheh...nista se ne sekiraj,nece ti biti nista osim sto ces mozda malo duze spavati... ja dok sam bio mladji desilo mi se nehotice par desetina puta da pomesam sedative sa alkoholom. :))
Evo me zivoga inace pored Ms imam anksioznost i depresiju tesku i panicne napade sinoc sam imao teske epizode panicnih i anksioznosti do ludila i nazad. Ne da me nije uspavalo nego me izbezumilo. Oprostite na smetnji drala me panika a nisam imao koga pitati, vi ste mj kao druga porodica

feb 2020.

Nadam se da uredno idea kod doktora za depru i anksiju. Ina e, s tim dijagnozama rakiju ne bi trebao piti ni sa sedativima ni bez njih, ali to valjda znaa i sam. }elim ti da ato prije ozdravia.
Mars1987POZNAVALAC

mar 2020.

Druze, rakija i generalno alkohol STOP! Lekovi STOP! High CBD strain YES! Za mesec dana k'o nov.
lerexENTUZIJASTA

mar 2020.

Izbjegavaj lijekove, radije zapali buksnu! Poato sam zdravstvene struke, te sam provela neko vrijeme radei i na psihijatriji, mogu ti sa sigurnoau rei da je ta kombinacija gora od bilo ega drugog.. Sedativi openito jako oateuju organizam, jetru i bubrege pogotovo, a i sam znaa ato alkohol ini. Naravno od takve kombinacije, jednom ti niata nee biti ali pazi da ti jednostavno nebi ualo u naviku jer su to dvije naj eae ovisnosti u kombinaciji..
Niti pijem alkohol niti lekove. To se tad desilo i nikad. Evo koje dve stvari volim Pogled iz vip loze hehe
lerexENTUZIJASTA

mar 2020.

E ovo mi se ve viae svia.. uvaj se!

mar 2020.

E da sam popio tabletu svaki put kad sam se zenom posvadjao dje bi mi kraj bio :) Salu na stranu tablete prave mekusce od ljudi. Poslije svake svadje ili problema treba da izadjes jaci da se nosis jace sa slijedecim problemom.

mar 2020.

Prihvati ~ivot, kakav god da je, bit e ti lakae sa depresijom

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se