LEGACY
Ne mogu do kraja udahnuti plucima
36 odgovora2,779 pregleda
15 REP30%
→ Istraživač
maj 2017.
maj 2017.#1
Pozdrav svima. Nadam se da mi netko moze pomoci oko ovoga. Muako sam. Imam 18 godina. Ne bavim se sportom ali zato ne pusim. Kao ato sam napisao na naslovu teme imam problem da ne mogu do kraja udahnuti zrak. Sjeam se da mi se to ve prije dogodilo dok sam bio mali. Jako me smetalo kao ato me smeta sad. Proalo je nakon nekog vremena. Nikad nisam imao nikakav problem sa srcem ili plucima tako da neznam zaato se ovo dogaa. Dakle, imam potrebu udahnuti punim plucima ali kada doem do nekih 90% kao da me neato ko
i da udahnem do kraja. Isto tako imam neki
udan osje
aj u plu
ima. Kao neku te~inu. Onda se cijelo vrijeme fokusiram na to i ne mogu nesvjesno disat nego stalno pokuaavam udahuti do kraja a nejde. Ako bilo tko ima neke ideje zaato se to dogaa unaprijed hvala.
Blader
ZMAJ27.296 REP
Stipe
ZMAJ157.066 REP
StipeZMAJ
maj 2017.
maj 2017.#4
Moze bit 100 stvari. Tesko da cemo ti mi pomoc. (ajd ne bas 100 :D )
Za pocetak do doktora opce prakse pa mu/joj rec problem i vidjet da li ic na kontrolo kod pulmologa, kardiologa, psihologa, neruloga....alergotest. Moze bit svasta, a ne mora biti nista.
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
maj 2017.
maj 2017.#6
Ma danas baa sam i ja to pomislio oko podne kako nemogu udahnit do kraja ko da mi slon stoji na plucima. Samo sam ja znao da sam napet i energetski lose i da je to zbog toga. Pustio sam i reka sam sebi takav je dan i evo proalo je.
publicenemy
LEGENDA5.383 REP4%
→ Zmaj
publicenemyLEGENDA
maj 2017.
maj 2017.#7
Imao sam isti problem, u mojem slu
aju uzrok je bila astma...
15 REP30%
→ Istraživač
maj 2017.
maj 2017.#8
Hvala vam na odgovorima. Ici cu kod doktora sto prije. Sumnjam da je nesto poput astme jer nemam nikakve simptome za to
Corleonev
LEGENDA9.346 REP43%
→ Zmaj
CorleonevLEGENDA
maj 2017.
maj 2017.#11
Odi doktoru da te pregleda ak se brines i to je to..ja cijelo vrijeme mislio da pusis travu pa te strah..
Vidis meni prijatelj koji ima astmu i ne pusi skoro nikada zbog toga, kad je zapalio domae rekao je da nikad nije ovako lijepo i dobro disao :)
zxw
LEGENDA5.526 REP5%
→ Zmaj
zxwLEGENDA
maj 2017.
maj 2017.#12
Imam isti taj problem samo sto ja kad dodjem do 70-80 mene pocne da stisce, meni je zbog alergije....al prodje to kroz 5-10 dana barem meni
hazeri
ZMAJ20.200 REP
hazeriZMAJ
maj 2017.
maj 2017.#13
Meni zena ima astmu pa pusi,udara ulje i pumpicu upotrijebi dva puta godisnje i to na proljece samo..
Ali mislim da je tvoj problem alergija..
klada1115
POZNAVALAC1.470 REP97%
→ Ambasador
klada1115POZNAVALAC
maj 2017.
maj 2017.#15
Jos si mlad ovak prek foruma je malo glupo da te vidim preporucio bi ti nesto, ali zato cu ti natuknuti...ali prvo doktori ovi oni i sluzbena medicina a onda oko ne rijese situaciju moras sam sa sobom. Tehnike disanja, proucavati i u dubini osjecati udah i izdah, disanje abdominalno donjim stomakom, disanje plucima povrsno svevprouciti i osjecati i samo koncentracija na udah pa izdah pa udah pa izdah tu postoje cijele metode, knjige, nacini i nekak imam osjecaj da bi pomoglo olaha :banana_rasta::)
antonio80
AMBASADOR3.873 REP68%
→ Legenda
antonio80AMBASADOR
maj 2017.
maj 2017.#16
Nije mi jasno zasto pitas ovdje al dobro. Meni bi se desilo kad bi se pripuaija da ne mogu povuc dim . Inace imam problem zbog kapaciteta pluca , u tvom slucaju vjerovatno ljenost ili stres . Uglavnom ,da ne duljim . Kupi onih balona na puhanje i puai ih ,to ti je odlicna vjezba za pluca i plucne misice . E da , i posjeti doktora.
Mr. Mojo Risin
ZMAJ45.344 REP
Mr. Mojo RisinZMAJ
maj 2017.
maj 2017.#17
To mo~e biti KOPB (kronicna opstrukcijska bolest plua)....mada teako jer si veoma mlad....savjet: posjetiti pulmologa obavezno!!!...Stay positive...
klada1115
POZNAVALAC1.470 REP97%
→ Ambasador
klada1115POZNAVALAC
maj 2017.
maj 2017.#18
Neko razmisljanje mi govori da ti jos ovo kazem, na silu neces nista napraviti sve mora ici suptilno i jako koncetrirajuce moze trajati mjesecima. Nije ni vazno udahnuti punim plucima to mozda samo kod velikih tjelesnih napora, dobro ti je raditi i ovo; znaci kod udaha i izdaha, uvijek pokusavaj da ti izdah traje duze od udaha, drugim rihecima pokusacaj da uvijek izdahnes vise a manje udahnes i to ti je harmonija moj prijatelju, postajes nov covjek jer dah ti je poveznica sa duhom to su ti nove dimenzije drugi svijetovi
maj 2017.
1 / 19
maj 2017.
maj 2017.