VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaOBAVEZNO svi pogledati - Edward Griffin - A World Without Cancer - The Story Of B17
LEGACY

OBAVEZNO svi pogledati - Edward Griffin - A World Without Cancer - The Story Of B17

18 odgovora3,157 pregleda
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

Doslovno ova informacija spasava zivote, a i rasterecuje dusu svima onima koji misle da rak nastaje od pusenja i slicno. http://video.google.com/videoplay?docid=4312930190281243507 edit: za one koji ne mogu gledati video evo naso sam i na nasem jeziku web stranicu! http://www.galaksija.com/planeta/vitamin_B17.htm
FarmerLEGENDA

maj 2008.

strasno, da sad jos prave i zaradu na BESKONACNIM istrazivanjima. Dobro, kad ce se vise nasa glupa rasa probuditi !?!?!?!?! Mi i dalje izabiremo HDZ i njihova glupa obecanja...., ja bih stavio obvezavajuci zakon za SVAKU drzavicu na kugli da pocne svoj razvojni program na podrucju raka i ostalih kuga!
BeyondLEGENDA

maj 2008.

Jbiga ljudi, mislite da znate nešto, a nitko nezna ništa. sto posto sam siguran da bi se već vozili na zrak da se ne stopiraju istraživanja i zataškavaju stvari. A ovo o b17 mi zvuči poprilično uvjerljivo, toliko uvjerljivo da ako bi dobio rak nebi sigurno išao da me režu i truju zračenjem. Možda zvuči naglo i nepromišljeno ali bez previše razmišljanja bi se bacio samo na marelice, breskve i jabuke :) Znači trebalo bi primjeniti makrobiotički stil hranjenja + voće bogato sa b17. Neko bi rekao "gle ovi tu vutraši misle da znaju lijek za rak, a znanstvenici diljem svijeta razbijaju glavu već stoljećima da ga pronađu". Zvuči banalno ali boli me ona stvar. Mislim da je ovo jedan od najbitnijih stavki, ako imaš rak nipošto ne jedi šečer.
pecko88ENTUZIJASTA

maj 2008.

Sta nam u stvari rade ovi doktori ???? Zaradjuju pare na bolesne, a ne ljeciti ih... Koliko je pacijenat bolesniji, toliko je i zaradjivanje uvelicano... Samo me jedno interesuje, dali postoji nekakva slicna metoda za ljecenje Hepatitisa C ? A ne one ljekove koje doktore daju svojim pacijentima, kao sto su Interferon i PEG Interferon, koji sami po sebe su obicni otrovi, pomocu trovjenja organizma nadaju se da otrove i Hepatitisa. I dali se ovo moze primeniti u sprjeavanju i ljecenju druge bolesti ? :thumbsdown:
NoTrippinAMBASADOR

maj 2008.

Hvala slonu.Stvarno si koristan ovie:thumb:. A ata se tie aditiva,fluora,raka,amera i ostalih shranja :vomitwar:riga mi se od svega. Stvarno ne preostaje ovjeku niata nego da nae svoj komad zemlje i udri po domaem. E i samo nisam sku~ia ata sve sadr~i B17,osim koapica jabuka i sl. voa, neki primjer bi dobro doaa.
ŠvercegovacISTRAŽIVAČ

maj 2008.

Vitamin B17 ti se prvi put izolira iz badema pa valjda on ima najvece kolicine...

maj 2008.

nabavio sam dvije kutije i to jedva ve neko vrijeme istra~ujem to i mogu vam rei da se lako ludi od istine meni je otac umro od raka i od kad sam saznao da su idioti halapljivi viae na ina za ozdravljenje stavili pod klju uf jebi ga bio sam mali da saznam istinu na vrijeme

maj 2008.

jednom procitah da je marihuana siguran lek protiv zutice,nije bilo specifirano koga tipa,nakon dugih godina dobila sam hepatitis c,i nakon neuspesnog lecenja najnovijim- Pegasys(interferon),rekoh sebi moram probat jos ovo sa marihuanom,a to se radi tako da jedna-dvije supene kasike seme marihuane,potucano u avanu(smrvljeno)dodas u recimo 400 grama mleka i kuhas neko vreme na laganoj vatri tako da ti mleko ne potece,primerice pola sata.Onda to popijes na dva-tri puta i napravis 5-6 takvih terapija,i sada sledi nesto interesantno:dobila sam negativne nalaze na hepatitu,ali jos uvek nisam sigurna dali je pomogao moj starinski lek ili su bile to zakasnjeni rezultati lecenja pegasysom,jer se i to moze desiti.Pa evo preporucujem taj recept,pa da vidim konacno dali marihuana ima i ovu moc,izvestite me o rezultate
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2008.

Koloidno srebro ljek za gotovo sve zive bolesti ovog svijeta...ukljucujuci i rak... http://www.val.hr/php/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=61 prosvrljajte malo... imam frenda sto je nabavio tog srebra od neke zene..imo je nekih problema s kozom..nakon dva tri dana sve se povuklo bez ikakvih oziljaka ili iceg... film cu mozda pogledat..pa se javim

maj 2011.

da li je neko probao ovo i da li deluje?posto vidim da je tema zastarela dosta.. jel mozes da mi kazes gde si nabavio?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se