LEGACY
Rak prostate?
21 odgovora5,475 pregleda
16 REP32%
→ Istraživač
dec 2017.
dec 2017.#1
Molim vas hitno, koje sorta za rak prostate je najbolja, za ulje naravno i odakle da naru
im najsigurnije i kako. znam da ima tema otvorenih ali nemam vremena trazit, ako bi mi netko kompetentan mogao objasnit, molim vas hitno. iz hr sam. koliko je sigurno platit karticom i na svoju adresu i uzet onaj stealt itd, molim vas hitno je stvarno. hvala vam
Sensi Star
ZMAJ29.699 REP
Sensi StarZMAJ
dec 2017.
dec 2017.#2
Naruci preko Seedsmana (imas gore link). Plati karticom bez ikakvih problema . Trazi jake indice sa preko 20 posto THC-a.
vladomar
ZMAJ40.935 REP
vladomarZMAJ
dec 2017.
dec 2017.#3
KAj se ti
e narud~be imaa gore reklame .naru
ia preko seedsman-a ,ja naru
il u ned. evo danas stiglo .platis s karticom i odabera stealth!!!e sad kolko je sigurno neznam ,pa svi naru
uju sjemenke, do sada nisam imal probleme !!
8 REP16%
→ Istraživač
nov 2018.
nov 2018.#4
Pozdrav.... gdje mogu nai ,da se mogu javiti seedsman-a ....imam rak prostate,da mogu naru
iti ulje
hazeri
ZMAJ20.200 REP
hazeriZMAJ
nov 2018.
nov 2018.#5
https://www.seedsmancbd.com/es/royal-queen-seeds-cbd-oil-2-5-50-ml
Sve je tu...medutim...sta tebi tocno treba za ljecenje bi trebao da proucis:thumb:Drzi se:thumb:
Bluehawk
AMBASADOR3.428 REP55%
→ Legenda
BluehawkAMBASADOR
nov 2018.
nov 2018.#6
To cbd ulje mozes kupiti i hr na oglasnicima npr.na njuskalu. Tebi treba thc ulje a to inace nije u slobodnoj prodaji u ducanima, prouci uzgoj i probaj napraviti svoje ulje. Sretno
Iff
AMBASADOR2.358 REP25%
→ Legenda
IffAMBASADOR
avg 2021.
avg 2021.#7
Pozdrav. Prije mjesec dana tati mi je dijagnosticiran 4 stadij raka prostate.
Metastazirao je po kostima cijelog tijela i limfnim cvorovima u lumbalnom dijelu.
Jos nije krenuo na kemo i zracenje jer se konzilij sastaje 23.08. Tako da smo u meduvremenu nabavili sve sto smo mogli od alternativne medicine ..aronija, maticni sok sipka, zeolit, soda i limun, cajevi, kurkuma, srebrna voda i ulje. Ulje smo sami radili od onog sto smo mogli u tom trenutku nabavit. Takodjer je promijenio prehranu..izbacio meso i mlijecne proizvode..te mu se prehrana vise manje svodi na voce, povrce, orasaste plodove i nesto ribe. E sad obzirom da je i to ulje skupo...odlucili smo sami uzgojiti i napraviti. I tu najvise trebam vasu pomoc. Prvo oko izbora straina...te pomoc oko boxa. Ali prvo bih trebala pomoc oko straina a onda cu trebat nekog mentora (ako ima koja voljna dusa da mi pomogne) oko boxa i sadnje. Ono sto sam od strainova nasla na Hempatii je Ananas Funk (23 do 26% THC, 1,3% CBD, uglavnom Indica), Critical Kush ( 100% Indica, 25% THC, CBD 0%), Master Kush (80% Indica, 20% Sativa, 20% THC, CBD 0%). E sad ja bih ove tri mjesala i dodala bih jos jeki automatik da prva tura brze bude gotova.
Eto ako ima netko tko se razumije da mi pomogne i odgovori da li je ovo ok kombinacija ili imate neki drugi prijedlog?
Hvala unaprijed.
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
amneziaHazeZMAJ
avg 2021.
avg 2021.#8
https://www.vutra.org/threads/kanabis-ulje-izrada-doziranje-i-djelovanje.13428/
na pocetku teksta ti objasni sta je ispravno ulje i onda pocne pricat koje vrste trebas koristit itd ima dosta pa prouci
momak sto je napravio temu inace ima mnogo iskustva sa rakom itd. pa ako mu udes na profil nades teme velika sansa da ces nac mnogo korisnih informacija. takoder momak uzgaja fenomenalno tako da mozes i dnevnike pogledat.
samo nije vise aktivan ako planiras poruke mu slat
Iff
AMBASADOR2.358 REP25%
→ Legenda
IffAMBASADOR
avg 2021.
avg 2021.#9
Hvala na odgovoru..ali to sam procitala...i na osnovu procitanog sam i izabrala strainove.
Ono sto ja trazim je misljenje od nekoga tko ima iskustva sa izradom ulja..da li je ok pomijesati ovih par strainova koje sam napisala. I da ako netko vec zna koji strainovi u kombinaciji funkcioniraju. Naime na Hempatii ima toliki izbor da sam se vec pogubila.
Bizzzo
ZMAJ166.557 REP
BizzzoZMAJ
avg 2021.
avg 2021.#10
Ok je. Neznas kako ce otac reagirati, medjutim sorte medjusobno nemaju problem. Automatik mo~ea Takodjer ubaciti, medjutim oni vole dosta svijetla a fem cvjetaju na 12/12. Mo~e i automatik na 12/12 medjutim bolje ga na 18/6 minimalno. Ja sam dr~ao zadnji Grow automatika na 20/4.
RAOZA.
ZMAJ19.127 REP
RAOZA.ZMAJ
feb 2024.
feb 2024.#12
@samooooo kolega je napisao 2017 dok nam je seedsman bio sponzor. (Probaj na na netu)
Sada mo~ea naru
it sjemenke iz Hempatie (moraa napravit nalog da bi vidio sjeme)
Hempatia samo aalje u EU.
Ako si van EU mo~ea se dogovorit snjima da ti poaalju u tebi najbli~u Hrvatsku poatu.
Evo ovdje sam detaljno sve napisao za naru
ivanje sjemenki ako si van EU. (Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija) :)
Klikni na link:
https://www.vutra.org/threads/kupovina-semenki-bez-opisa-pakovanja-i-relevantnih-podataka.1870/page-127#post-778363
498034
Ako je sjeme neko ve na popustu kod nee radit. Kod radi samo za sjeme koje nije na popustu te pravia narud~bu posebno npr:
1 order za sjeme koje je na popustu,
1 order za sjeme koje nije na popistu (da bi iskoristio kod VUTRA15),
1 order za opremu (zemlja, lampe, ubrivo).
Soma Seeds aalje i van EU. Ima jako dobar stealth. Kod za popust je VUTRA30
https://www.vutra.org/threads/kako-da-kupim-sjemenke-soma-seeds.21187/
Ovdje sam detaljno pisao vezano za Somu i moje iskustvo u EU i van EU. :)
https://www.vutra.org/threads/kupovina-semenki-bez-opisa-pakovanja-i-relevantnih-podataka.1870/page-126#post-773705
Odgovaranje na teme dolazi uskoro.
dec 2017.
1 / 12
dec 2017.
feb 2024.