Zdravo i tebi, Uniona
Po
aaen sam.
Pa, i ja sam bio baa u takvoj situaciji. Informaciju o tome kako u se izvui sam dobio od odobe koju sam upoznao na vutri.
Mislim i danas da to nije bilo slu
ajno.
Sli
no kao i kod mene, samo ato je moja prostata zasigurno
ista.
Ima li jednu jedinu metastazu povraine 10x7, ili je samo najvea izmjerena tolika, ili je viae metastaza koje sve le~e na podru
ju 10x7 ?
Baa tako.
Nema koristi od plakanja i kukanja. To ti je kao da sama sebe (i one kojima je stalo do tebe) lupaa po glavi.
Bitka je daleko od izgubljene. A sve i da ne uspijete pobijediti, bolje ti je njegove zadnje dane provesti ljubei ga, mazei ga, radujui se s njim, nego unaprijed ga oplakujui.
Ja mislim da je ovo preduvjet svih "
udotvornih ozdravljenja".
Mo~da. Ako mu je tumor prije
io normalnom radu crijeva, onda je sigurno morao van.
Jedna moja prijateljica je imala tumor na debelom crijevu koji joj nije smetao u probavi, a metastaze na jetri su bile tako proairene i bolest je toliko uznapredovala da su doktori zaklju
ili kako uope nema smisla uklanjati taj primarni tumor. Pretpostavili su da bi joj operacija viae atetila, nego koristila.
Nakon nekih 1 god tretmana na full dozi ulja, ona je svoje metastaze na jetri poguaila, a primarni je tumor pokakila.
Vezano uz stanje tvoga oca, ja se samo nadam da e se uspjeti stabilizirati nakon operacije.
Ako se stabilizira, to zna
i da u njemu ima joa snage. A ako ima joa snage, onda smo daleko od izgubljene bitke.
Ne mogu ti ustvrditi da ulje mo~e pomoi tvome ocu.
Ja doista nisam spoznao kako ulje to
no djeluje u ljudskome organizmu, pa ne mogu ni tvrditi sa sigurnoau da e mu pomoi.
Ono ato mogu je da ti na pp poaaljem informacije o hrpi raznih slu
ajeva ljudi koji su se odlu
ili na lije
enje uljem. Kombinirano s kemoterapijom i bez kemoterapije, sa raznim vrstama rakova, koji su se lije
ili prije mene, paralelno sa mnom, iza mene, koji su prekidali s uljem pa nastavljali, koji nisu prekidali i tako dalje.
Ja ne znam kako ea ti iskoristiti tu hrpu informacija.
Ono ato se meni desilo je to, da sam primijetio kontradikciju izmeu moderne matematike i moderne medicine.
Naime, moderna medicina tvrdi da ulje od marihuane nije ljekovito, da su iznaali nove genijalne linije lijekova za tumore, i da nema aanse da
ovjek pre~ivi karcinom debelog crijeva s metastazama na jetri, ako je isklju
ena operacija jetre.
A ja imam solidno matemati
ko predznanje i odsluaao sam Vjerojatnost i statisktiku. Jest to bilo davno, ali sumnjam da se u matemati
kim zakonima neato do sada promijenilo.
I meni moje poznavanje matematike (na 4 obraena primjerka) ka~e da je vjerojatnost izlje
enja karcinoma debeloga crijeva sa jetrom punom velikih, malih, osrednjih, bilokakvih metastaza, u slu
aju da je
ovjek krenuo dovoljno rano i dr~ao se svoje doze - okruglih 100%.
Takoer mi kazuje da e kemoterapija djelovati (ako e djelovati) u prvom tromjese
ju, ako prodjeluje bioterapija, a ina
e ... teako i nikako.
Onda sam zaklju
io da je ulje ljekovito. `to ea ti zaklju
iti, na tebi je.
A ljekovito nije na na
in da je to lijek za ovu ili onu bolest, nego je to sredstvo pomou kojega
ovjek mo~e napraviti kompletan psihofizi
ki reboot sustava i krenuti iznova. Ulje od konoplje poma~e kod nevjerojatnog spektra bolesti i stanja, a poma~e i u transformaciji stanja same svijesti.
Ja doista ne znam zaato je tome tako, zaato se to ne istra~uje ili zaato se rezultati istra~ivanja kriju.
Znam da sam svome onkologu rekao da je nas troje u nizu savladalo bolest, a da to onda zna
i da bolest nije neizlje
iva, a on je meni odgovorio: "Neemo sad o tome".
____
Da sam ja tvoj otac, u
inio bih sljedee:
- pokuaati prihvatiti mogunost bliske smrti, pomiriti se sa sobom i sa svijetom.
(Ova prva stavka je va~nija od svega drugog zajedno, ato mu mogu savjetovati)
- tako pomiren sa smru, prihvatiti borbu. Spoznaju da doktori u stvari ne znaju ili ne ~ele da znaju, spoznaju da postoji ulje i svjedoci njegove snage, spoznaju da si okru~en ljudima koji brinu i koji te bole, osjeaj da je ~ivot predivan, prvi osjeaj olakaanja kad ti krema od marihuane pomogne ... sve te spoznaje i osjeaje upijati, sna~iti se time i ja
ati za borbu.
- ovisno o stanju svijesti i geografskoj lokaciji, prihvatiti ili ne prihvatiti kemoterapiju (samo prvi ciklus).
Zaato o geografskoj lokaciji - pa kemoterapija u Hr i Sr nije ista. Ovi naai tvrde da je ista kao i u Berlinu. Kakva je kod vas, ne znam.
Zaato o stanju svijesti - pa svaki
ovjek je duboko uzdrman kad se suo
i sa svojom smrtnoau. Ne mo~e se on - ja se nisam mogao - odjednom pretvoriti u hiper-samopouzdani stroj za ubijanje karcinoma. Njemu treba pomo, on je nesamopouzdan, neodlu
an i izgubljen. On vrlo lako mo~e imati napade bijesa, tuge ili druge psihi
ke ispade. Ako nije sasvim siguran u ljekovitost ulja, ako e mu tako bii lakae "prelomiti", neka kombinira s kemoterapijom. Tako sam ja izabrao. Ako je sasvim siguran, neka ide samo s uljem - tako bih ja sad izabrao.
Zaato samo prva tura kemoterapije - U viae slu
ajeva (i u mom) se desi da najvee smanjenje metastaza bude naj
eae u prvom (puno rjee u drugom) ciklusu snimanja MR. Nakon toga poboljaanja vidjeti nee, ako nije na ulju. Bar su tako moje o
i vidjele.
- krenuo
im je mogue prije (tjedan
ini razliku, pogotovo nakon operacije) sa uljem, i u
inio sve da
im prije doem do 1 g/dnevno
- apsolutno primijenio stil ~ivljenja, izbacio alkohol, cigarete, kupio sebi vaporizator, zalijevao se
ajevima (naro
ito sikavica, stolisnik, taheeboo), jeo isklju
ivo zdravo bez ikakvih naro
itih dijeta. Uz pomo ulja, time sebe vrlo brzo mo~e dovesti u stanje da se osjea lagano i poletno, da mu je svaka stolica akolski oblikovana po pitanju tvrdoe, veli
ine i oblika, a poja
at e mu se i apetit i rad crijeva.
- ono ato bih ja uradio je suprotno od poletjeti, ma koliko se poletno osjeao. Treba svoje stanice zasititi thc-jem, osjetiti kako ti se ~ivotni ritam usporava i prepustiti se hibernaciji.
Ja bih mirovao, a organizam bi se lije
io. Do daljnjega. Za bolesnu jetru nije dobro da hiperventilira.
Pritom ne mislim doslovno le~ati, ja sam baa svaki dan bio vani na
aju. Mo~e
ovjek raditi sve ato ~eli - lagano.
Opcijski savjet:
neka omamljenost iskoristi za putovanje u vlastitu svijest. Tamo mo~e nai nesluena blaga.
- onda bih udarioi brigu na veselje iduih nekoliko ciklusa snimanja (vjerojatno oko 1 god)
- onda kad nakon 1 god lije
enja viae ne bude traga od metastaza na jetri, ili kad budu sasvim male, po
eo bih se baviti laganom fizi
kom aktivnoau, npr bicikla
- ne bih prekidao s uljem dok ne skinem zadnju mrlju s jetre (da ne bih ponovio greaku, ako se ispostavi da je greaka :) )
______
Da sam ti, ja bih:
- bioi svjestan i svoje i o
eve smrtnosti i pokuaavao se unaprijed pomiriti s tim
(Ovo ti je najva~nije, ato ti mogu savjetovati. Ujedno i najdu~e traje dok ostvaria cilj. Mo~e potrajati cijeli ~ivot)
- biti tu za oca i biti svjestan da je njemu potrebna podraka, neovisno o tome ato on govorio. Biti svjestan da ga fizi
ka patnja mo~e i psihi
ki preobraziti. Biti mu
vrst oslonac, hrabriti ga, pripremiti sebe kako mu predstaviti cijeli plan borbe uz pomo ulja. Takav treba biti kroz vrijeme, ato nije lako jer e potrajati.
- razmialjao bih o bar 1,5 godine na 1 g/dnevno, pa potom kako bude trebalo.
Pusti Simpsonovu turu od 3 mjeseca ako si ga
itala, to e mu doi taman za dobro jutro. Ovog se zla
ovjek ne rjeaava nabrzaka.
- bio naro
ito uz njega u periodu privikavanja na 1 g/dnevno
- do daljnjega ne upadao u hibernaciju, nego umjesto toga pratio da je otac u hibernaciji, pije
ajeve, ne puai itd
- negdje za godinu dana kupovao preko oglasa 2 dobre polovne bke
- zahvalio Ricku Simpsonu, mojoj prijateljici koja mi je rekla za ulje, meni koji sam tebi(sebi) rekao za ulje i - nastavio niz.
_______
Baa se osjeam kao Superman, ali ne u odnosu na vas druge, nego u odnosu na samoga sebe.
Svjestan sam da sam evoluirao - promijenio sam stanje svijesti.
Kad
ovjek promijeni stanje svijesti, onda postane svjestan kako cijeli niz problema koje on (ili originalni Superman) ima uope nisu problemi, nego ih je on sebi umislio. To se openito
esto desi ako
ovjek ne misli, nego besmisli.
A kako sam ja donekle nau
io
isto misliti, onda sam postao svjestan da mnogi Supermanovi problemi uope nije problemi.
A time sam ujedno i uklonio Supermanu problem iz ~ivota. im shvati ato mu govorim.
Iz
ega proizlazi da u prije pomoi ja Supermanu, nego on meni.
A ljepota cijele ove male pri
ice proizlazi iz njene prve re
enice. Postao sam Superman, sam u odnosu na sebe.
Tko tebe prije
i da postanea Cat - woman ?