VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaUlje multipla i ja
LEGACY

Ulje multipla i ja

54 odgovora9,850 pregleda

feb 2015.

Halo ljudi, eto i mene na ovim vedrim stranicama! Pa što bi čovjek rekao? Muž i ja smo prošlog proljeća tražili dozvolu za sadnju i naravno da nam je nisu dali, pa smo posadili svejedno i sami sebe prijavili kako bi nam netko i službeno i javno rekao zašto ja ne mogu dobiti lijek i gdje se izgubilo pravo izbora! sad čekamo suđenje, pa ćemo vidjeti! Ono što mi je sad problem je kako doći do ulja visoke koncentracije po pristupačnoj cijeni. Iz Mediccanne Holland su mi na poklon poslali jednu dozu tko kaže da ne djeluje - LAŽE!!! Ili možda ja lažem kad hodam i kad gutam bez teškoća ili živim kao da sam potpuno zdrava? Mi ćemo se svakako nastaviti boriti do kraja, ono što mi je problem je što me ljudi zovu svaki dan i traže pomoć, kontakte, informacije, pa ako itko zna nešto neka javi (ako boga zna!), jer daleko je više bolesnih nego što se misli, a za MS treba visoko koncentrirano ulje! Eto toliko za početak, pa se čujemo opet! Živi i zdravi bili
jesamZMAJ

feb 2015.

dobrodošla Minja :) nema ti druge nego da sami posadite tvoj lijek, ovaj put u tišini

feb 2015.

a, da nisu glumili don kihota sad bi imali svoje ulje. sretno dalje i sve najbolje

feb 2015.

Dobro dosla u nasu malu zajednicu :wave: Power ti je rekao ono sto svi mislimo u vezi te pravne borbe to se radi samo kad te ulove a dotada se lijecis sa onim sto si sam uzgojis al sta je tu je, zelim ti srecu u borbi na svim frontama ;)
BizzzoZMAJ

feb 2015.

Vidio sam Vasu pricu i na TV. Podrzavam generalno pricu koja je iza medjutim djaba ici glavom kroz zid. Jos uvijek. Generalno mislim da nije ni pametno sto ste se ovdje registrirali direktno Imenom i Prezimenom. Kako za Vas tako i za nas. Citat pravilnika iako vjerujem da ste ga procitali: "14. Bez ponude/potražnje ilegalnih proizvoda Marihuana u ex-YU zemljama još uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt održali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tražiti prodaju ili razmenu bilo čega što je ilegalno u bar jednoj od država bivše Jugoslavije, počevši od semenki Marihuane pa do Marihuane već spremne za konzumiranje. Skrećemo vam pažnju da je strogo zabranjeno obraćati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uključujući i Marihuanu) i ukoliko tako nešto uradite možete i najverovatnije ćete biti trajno banovani. Za kupovinu kako legalnih tako i ilegalnih sredstava se možete obratiti našim sponzorima (pogledajte reklame na sajtu i forumu) i to jedino na sopstvenu odgovornost."

feb 2015.

Znam da većina misli da je najbolje ne dizati buku, međutim da nismo napravili što smo napravili, stvari bi i dalje bile na mrtvoj točci. Što bi onda bilo sa tisućama bolesnih koji ne znaju, ne mogu, nemaju uvjeta ili ih je strah, pa ne sade? Ja imam dva sina tinejdžera i ne želim da misle da je ilegalno dobro dok te ne uhvate! Još manje se želim skrivati i osjećati krivom ili kriminalcem zato što želim lijek. Ako smo svi mi građani ove zemlje,a svi građani imaju jednaka prava, onda valjda i mi bolesni imamo pravo na lijek, na zdrav i produktivan život i na kraju najvažnije imamo pravo na izbor. Kažete da nije pametno što sam se registrirala pod pravim imenom! Što ćete onda reći ako vam kažem da sam opet tražila dozvolu od ministarstva zdravlja ovaj put mailom? Morate još znati da biljke koje sam posadila nisu bile neke posebne i ne vjerujem da bih dobila kvalitetno ulje, ali svrha je bila da se prijavimo, pa da nam sud kaže zašto ne mogu dobiti lijek koji želim, tim više što medicina nema lijek za moju bolest. kažete da moram paziti što pišem, jer je marihuana ilegalna! da! Slažem se! Crno tržište nije prijatelj bolesnih i ne želim raditi ništa što nije u skladu sa zakonom niti sudjelovati u cijeloj toj mračnoj priči! Ne želim živjeti u strahu! Ne želim živjeti bolesna i u invalidskoj mirovini! Ne želim da me sinovi presvlače! želim raditi i trčati i smijati se - ZDRAVA! To mi omogućuje ulje marihuane. Gdje je problem? Strah je vrag - istina! Istina oslobađa - istina! Ja nisam licemjer i sasvim sigurno nisam cinik. Vjerujem da će se marihuana legalizirati za medicinske potrebe. Vjerujem da je više razumnih ljudi nego onih drugih! Vjerujem da je više dobrih ljudi nego zlih! Vjerujem da kao Vrsta imamo šanse biti bolji! Vjerujem jer moram vjerovati! kao što rekoh imam dva sina kojima ostaje ovaj svijet u naslijeđe i zato VJERUJEM U DOBRO! Jesam li zato naivna? Možda! Ali bolje naivna nego cinik pun straha. Živi i zdravi bili, mili moji!

feb 2015.

sretno vama u vasem naumu, prvi da to radite niste, daj boze da budete poslednji. a opet, ko da niste iz ovih krajeva
mazarLEGENDA

feb 2015.

Pa i nismo iz ovih krajeva, mi smo MarSovci..... Pozdrav Minja i :respect: do poda...

feb 2015.

Postavila sam neka pitanja ljudima koji sa ovdje druže i mislim da smo došli do srži problema! Bolesnih ima od 15 do 70. Ima i mlađih, a i starih. Većina njih nikad nije uzimala marihuanu nikako i nemaju pojma ni što su masno platili ni kako uzimati. Masa njih gubi dragocjeno vrijeme, a i novac na nešto što im ili uopće neće pomoći ili ne znaju kako konzumirati, pa rade cirkus i škifo. Većina njih će reći da ulje marihuane ne pomaže! E pa ako to nije problem, ne znam što jest! Možda sad postaje jasnije zašto sam napravila sve što sam napravila i zašto smo se Sale i ja izložili javno uz rizik progona i osude( nije izostalo ni jedno ni drugo). Kad je bila policija pobrati biljke (bilo mi ih je tako žao), puštali su paru na uši, jer ;citat:" Gubimo vrijeme na ovakve stvari, a dileri prolaze lišo!", " U ovoj glupoj državi trebat će sto godina da ljudi shvate što je lijek, a što droga!", " Od kad je trava droga! Bolje da duvaju, nego da piju! Manje problema za nas!" i sve tako, da sam ih na kraju tješila. Znam da zvuči blesavo, ali trebali ste vidjeti te jadne ljude. I oni imaju bolesne u svojoj blizini, a i ne doživljavaju marihuanu kao najveće zlo kojeg ima. Unatoč svim očekivanjima, nije trebalo proći 50 - 100 godina da se o ovome počne pričati. Priča se sad. Netko je morao progovoriti javno. Žao mi je samo što sam to morala biti ja, jer ja sam zaista nitko i zadnja blesa je pametnija od mene. Ne znam gdje su Mudri i Pametni u ovoj zemlji, ali bit će da beznačajni ljudi kao ja, skromnog znanja i skromne kulture, trebaju izboriti ovu bitku. A bitka je usmjerena na neznanje i zablude, na uvriježena mišljenja po sistemu "Kud svi Turci,...".Zato govorim o pravu izbora! Ako netko vjeruje da je marihuana droga i da je štetna baš kao i heroin,..., pa neka vjeruje! Ako netko misli da to nije točno -PUSTITE GA NA MIRU!!! Dok čovjek ne ulazi u slbode i prava drugih ljudi, postite ga da živi na miru!
jesamZMAJ

feb 2015.

moram skrenuti pozornost da su neki naši članovi već više puta u novinama i na televiziji govorili o svom iskustvu, doduše, anonimno, iz poznatih razloga, neki vode ovdje dnevnike od sjemenke do ulja i na temelju svog iskustva ohrabruju ostale na izradu svog lijeka super je što se fronta širi na sve strane, u našim glavama i domovima vutrica je legalna potpuno razumijem bijes i razloge zašto radiš to što radiš i želim ti uspjeh, a pogotovo zdravlje
2cvENTUZIJASTA

feb 2015.

Lep pozdrav i od mene Ja mislim, da neče doči do nekih jakih zvodova na sudu jer ste se izpostavili na tv-ju može vas osuditi na puno ,oprostiti ili uvjetna sad da riskiraju puno kaznu, če sud dobiti sav bjes ljudi koji su ili nisu bolesni a ja mislim da je najbitnije šta su policajci napisali i imam jedan predlog ako još niste dali zvanične izjave na policiji je nemojte dati recite da želite iskoristiti mogučnost da ne kažete ništa jer kao neznate koja izjava če vas teretiti na sudu a na sud ponesite svu dokumentaciju ako če opće doči do toga a ja mislim da neče Čuvajte se i hrabro

feb 2015.

Vidjet ćemo kako će se cijela sudbena priča odigrati. Treba imati na umu da zakonom nije regulirana nikakva kazna za uzgoj lijeka, već samo uzgoj i prodaja zajedno, što ovdje nije slučaj. Također postoji Ustav koji garantira građanima ljudska prava, pravo na zdravlje, te pravo na različito mišljenje po svojoj savjesti. Dalje, postoji međunarodni sud za ljudska prava. Ono što u stvari želimo reći jest da SVATKO TKO JEST LJUDSKO BIĆE IMA PRAVO NA IZBOR DOK NE ULAZI U TUĐA PRAVA I SLOBODE.! Ako se želim liječiti kokošijim gnojivom, a nikoga ne tjeram da čini isto i radim to u privatnosti svog doma, onda, molim dajte mi moje kokošije gnojivo!
zevalicaaaLEGENDA

feb 2015.

Naravno da Minja sve ovo stoji sto si napisala.l da dele tvoje misljenje u globalu ovde svi ljudi sa foruma,a kamo li mi koji imamo istu dijagnozu... Samo bilo to tu u Hrvatskoj ili kod nasu Srbiji,male su sanse za bilo kakav boljitak na ovom planu.Mislim medicinske legalizacije/ili kako kod nas pokrenuto LEKALIZACIJA hehe/ licnog sam stava da slabe koristi ce biti za nas,obolele,od toga.Da ce oni to samo dozvoliti neke lekove koje vec postoje u svetu,bazirani na kanabisu/kao SATIVAX/ ili u najboljem slucaju,da se uz recept obolelima dozvoli kupovina u apoteci.Ali to da nama dozvole proizvodnju/sto iskreno jedino smatram da je bas bitno/ veoma tesko... Daj Boze da se varam,i ja bih to najvise volela...Ali cisto sumnjam. Ali naravno treba sve nekako pokrenuti,pomeriti sa mrtve tacke da bi uopste bilo moguc neki pomak u buducnosti...ali opet sam nesto misljenja da je to bolje pokusati preko maticnih udruzenja,pa svi skupa.Ali i tu organizacija bas nije na nivou,tako da GURAJ TI KADA SI VEC POCELA I SVE TAKO ZAMISLILA!!! Evo imas podrsku i iz Srbije :)

feb 2015.

Hvala vam na podršci. Nekako se nadam da će se u Srbiji legalizirati prije nego ovdje, ali ako to bude i zajedno - opet dobro. U svakom slučaju, ne znam koliko vas koji bolujete je pomislilo da smrt po svojoj prirodi nije neprijatelj, dapače biti bolestan znači ne biti ni živ ni mrtav. Kad počne čovjek gledati svaki novi dan kao jedan dan bliže kraju i zato se osjeća bolje... e pa to baš nije dobro. Ja zaista nemam što izgubiti, a mogu dobiti sve. Pod sve mislim na zdravlje. Kad sam uzimala ulje sjetila sam se kako je ono biti zdrav, ustati bez straha da će ti noga otkazati, ne osjećati onaj led u stopalima, gutati bez straha da ćeš sa ugušiti, hodati normalno bez padanja i zapinjanja... a sad opet padam u taj mrak i pitam se: zašto? Bojim se da tako neće ići! Ja nisam ničija ovca i ničiji rob. Udruge samo zajedno kukaju i plaču, političari sve gledaju kroz broj glasova, ostali se boje i ne žele imati mišljenje, jer bi ono nosilo odgovornost. Pa dobro, nitko ne treba ništa učiniti za mene i sve ostale bolesne! Mogu ja i sama!:)
jesamZMAJ

feb 2015.

ne bih htjela biti partibrejkerica, a niti se previše miješati, ali gubiš dragocjeno vrijeme, mogla si već imati svoje ulje, a možeš još uvijek :) vjerojatno će doći do oslobađajuće presude na Vrhovnom sudu, ako ne i prije, ali ne vjerujem da ćeš dobiti dozvolu za uzgoj sve dok to zakon ne bude dopuštao

feb 2015.

Vidjela sam na TV-u reklamu u kojoj nas mole da pomognemo onkološkim bolesnicima.... pa .... ja imam ideju, ako nikome ne smeta, nemojte mi zamjeriti, možda bi bilo pametno, mislim možda griješim, ali kako bi bilo da im možda DATE ULJE OD MARIHUANE!!!! JEL' JA TO SANJAM ILI SE ONI SPRDAJU!!!!! Jedna od mojih bakica umire. Čekam svaki čas da zazvoni mobitel. Njoj smo mogli pomoći, ali nismo uspjeli nabaviti na vrijeme sa svim tim cirkusom o ilegali. Neka mi oproste oni nježnih ušiju i nježne duše, ali ja bih za svu tu neuku gospodu rekla da spadaju u kategoriju gamadi.
2cvENTUZIJASTA

feb 2015.

Dodjite kod nas jer je po novom legalizirano u Sloveniju hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ALI SINTETIČKI THC koji košta sa bjelim receptom nešto više od 700evri za mjesec dana mi smo država a ne vi, MI IMAMO SINTETIČNI THC LEGALNO a mogu si ga gurnuti u dupe i mislim da bi mi i tamo napravio jako štetu, kad bi kazala idiotski bi uvredila idiote nemam rječi a svi sve znaju 3/4 zdravih to konzumira na takav ili nakav način a mi nesmemo jer smo BOLESTNi i farmacija neda na nas se služi a na zdravima ne tamo služe samo dileri moja država odnosno oni koji je vode su iz SVEMIRA a mi se nedamo pritišče javnost svaki dan jače jejejejejejejeje ako čemo mi biti prvi kod legalizacije hahaha vam obečam da svi dobite šta trebate podpis i pečat

feb 2015.

Evo i ja da se javim i da za sam početak napišem :respect:. Stvarno si hrabra ,istrajna i mogo bi ti napisati još milojon komplimenata ali nema svrhe! Pritisak mora postati jači, radijo, televizija, novine! Bombardovanje lažnim informacijama, sistemski to rade, ceo scenarijo oni već imaju! Još jednom svaka čast!!!!!!:vozdra:

feb 2015.

PAZI NJIH!!! Nema suđenja! Kao ajde ajde sve pet, ali bolje da vas ništa ne pitamo. Kako to misle?! Kako ćemo sada na sud?! Šta opet moram saditi i opet zvati policiju i opet cijeli cirkus?! Za nas očito vrijede neka druga pravila. Uzgred budi rečeno dobila sam odgovor od ministarstva zdravlja. Ista priča: sve pet, radi što hoćeš, ali mi ti nećemo dati papir da bude sve crno na bijelo. Šta to znači da mogu saditi i nikom ništa?! Malčice sam zbunjena. za sve koji boluju od ove moje gadarije, počela sam piti proteine od konople (KOJI SE MOGU KUPITI LEGALNO U HR) Znat ću vam reči koliko pomaže za par dana (pretpostavljam), pa ako pomaže... pa smislit ćemo nešto kako da do toga dođu svi kojima treba bez obzira gdje žive. Dakle, da sadim ili ne? Šta da radim? Pas maters!!!!
jesamZMAJ

feb 2015.

ovo ne kužim, jel državno odvjetništvo odbacilo policijsku prijavu? il šta? sadi bez dozvole kao što rade i svi drugi :) bilo bi zgodno da fotografiraš tu odbijenicu da i mi vidimo edit: naravno da se podrazumijeva da sadiš u tajnosti

feb 2015.

Zrela si osoba. Najbolje znas sta ti je ciniti, samo, nemoj traziti potencijalnog krivca za moguce neuspjehe. Inace, postoji praksa da se bolesnicima nesluzbeno odobrava upotreba kanabisa u svrhu lijecenja ili kao pomocno sredstvo pri lijecenju. U tvom slucaju nema zloupotrebe, ali ako drugog navedes da uzgaja ili koristi kanabis, onda te mogu tuziti za podstrekivanje i navodjenje na zloupotrebu. Sretno pri lijecenju i svako dobro.
tpaketc2cISTRAŽIVAČ

feb 2015.

Ako nema prijave sadi !!! Sada si registrirana i mirna. Probaću i ja na ministarstvu zdravlja. Što više dosađuješ prije dobiješ.
minjaISTRAŽIVAČ

okt 2015.

Eto, dragi moji supatnici, skeptici i ostali. Ja pobijedih! Sjetite se koliko je malo vjere bilo, ali evo nas ipak na cilju. Muž je oslobođen, jer je " posadio zabranjenu biljku iz izrazito plemenitih pobuda!" - rekoše na sudu. Vjerojatno neki još ne vjeruju - ne morate, sve ću vam još javiti kako stvari budu napredovale. Pusa svima i čujemo se!
wuvuzelaAMBASADOR

okt 2015.

Cestitam za oslobadjajucu presudu. Ali , u nas na Balkanu uvijek ima neko ali ,kako sam ja skontao taj cijeli slucaj ,niste dobili nikakvu odluku crno na bijelo da smijete saditi i praviti ulje ?
grafAMBASADOR

okt 2015.

Yes!
jesamZMAJ

okt 2015.

sad je pravo vrijeme za traženje dozvole za sadnju, nije ilegalno, a ne može se kupit ;)
minjaISTRAŽIVAČ

okt 2015.

Dajte mi malo vremena, bit će i to! Sada sam prvo morala doći do prave informacije, jer kod nas na Balkanu nikad nije dobro, pa su krenule priče: plaćat će se preko 4000 kn - netočno, dobit ćemo samo sintetske proizvode - netočno, Prvo ćemo se morati prijaviti policiji - netočno,lijek će se početi distribuirati iza nove godine - netočno. Dakle, kao i obično ljudi pišu i govore svašta uključujući i novinare i to se odmah prihvati kao istina. Rat za sadnju sam već pokrenula. Ne mogu ništa obećati, ali nadam se najboljem. Drugi rat koji mi je jednako bitan jest da se i proširi spektar bolesti kod kojih pomaže konoplja. Najvažnije mi je da ako dođemo do sadnje, bolesni ljudi ne shvate to kao odličnu ideju da si sami prave lijek, jer koncentracija mora biti visoka što ne možemo znati bez laboratorijske kontrole, bilo bi bolje da možemo uzgajati, a da netko drugi radi ulje (OPG) ili takvo nekakvo riješenje. Borim se i dalje čak i za one bolesne koji se nisu oglasili, ali ipak pristojno pljuju od nezadovoljstva. Dajem sve od sebe i vjerujte ije lako, ali u nadi je spas. To me vodilo prije, pa neka me vodi i dalje.
minjaISTRAŽIVAČ

okt 2015.

Molim vas, ako itko može pomoći. Treba mi popis bolesti koji se mogu liječiti uljem i ako je moguće linkovi ili bilo što vezano uz istraživanja za te bolesti i ulje! Hvala u naprijed.

okt 2015.

https://www.vutra.org/threads/informacije-o-bolestima-za-koje-je-poznato-da-kanabis-ima-utjecaja.6146/

okt 2015.

u pravom si podforumu, prelistaj postojece teme, ima na vise mesta
He-ManLEGENDA

okt 2015.

@minja Baci oko na ovaj link - http://www.cannabis-med.org/studies/study.php Lista studija za različite dijagnoze.
minjaISTRAŽIVAČ

okt 2015.

Hvala ekipo za linkove. zadnja informacija je da će se uvoziti sirovina i pripravljati u apoteci. O.K, ALI koja kvalitweta, koji postotak THC.a i CBD-a to je velika tajna našoj vrloj struci. Jučer sam bila na neurologiji i napali me noji doktori da šta ti citiram: debili čekaju više sa proizvodom na policama. Onda je krenuo cijeli niz potanja: koje sorte, koji postotci, kako dozirati... tgrista čuda kao da sam doktor nauka. U svakom slučaju mogu freći da ovdje u Puli jedva čekaju i da se jako ljute, jer je negdje zapelo i naravno izvrijeđali su državu jeko prostoi pa neću ponavlhjati. Nikad nisam čula doktore da toliko psuju. U hrvatskoj je bio problem dobavljača sirovine, pa sam ga našla (francuska firma koja čeka samo zahtijev lječničkog povjerenstva. Sutra zovem opet moje cijenjeno ministarstvo da zajedno prutegnemo tu komisiju. Zadnja informacija je da će se kuhati po apotekama, da će dio cijene pokrivati socijalno, a dio ćemo probati riješiti preko centra za socijalnu skrb. Ako cijena bude veća od 100 kuna mjesečno (što mogu kad sam darežljiva!) , onda opet sadim u 2 mjesecu. Novinari jedva čekaju da sve snime, a policiju ću redovito informirati o rastu biljki da znaju kad trebaju doći čupati. Hi.hi! Pažljivo me slušajte što vam sad govorim. Ako sam dotjerala do ovdje, valjda možete pomisliti da nisam baš potpuna naivna budala. U mom selu ima više šume i livada nego sela i kuća i ljudi. Selo je na mojoj strani i imam stražu na svakoj njivi. Bit će to sve dobro, ali moram voditi legalni rat, kako bi se stvar riješila do kraja i onako kako mi hoćemo. Ja u životu još nisam izgubila ni jednu bitku pa valjda neću ni ovu. Posebnu snagu su mi dali neurolozi, koji su u potpunosti na našoj strani. Hvala vam svima na podršci, hvala vam za linkove i ako se netko sjeti kojeg pametnog pitanja za ministarstvop neka mi javi, pa ću ujutro pročitari prije nego ih zovem- Pusa svima i dajte Jači smo od sudbine!!!!
mazarLEGENDA

okt 2015.

Drž se Minja.......
zahebi farmaciju, nisam ni dilerima dao para već hrpu godina, ne dam ni ovim legalnima dilerima, 100 kn mi je puno, desetina mirovine .... oni što nas ne vole..........
evomeISTRAŽIVAČ

nov 2015.

ako vam nije skupo meni je mž kupio u sloveniji bez naših doktora u zagrebu platio je 170 eura imam ga već 1,5 tjedan a nisam potrošila ni pola bočice
evomeISTRAŽIVAČ

dec 2015.

, molim te da li znaš da li je kvalitetnije ulje iz slovenije ,muž mi je kupio, ili ono iz kućne izrade koje ima više kanabinoida, 3 tjedna pijem iz slovenije i ne osjećam poboljšanje
FantomSBAMBASADOR

dec 2015.

@evome Ovisi za šta koristiš ulje, za koje poteškoće. Moraš znat da ulje nije lijek od koga će sve biti super ( kako tvrde neki huaniti i ini drugi) Ali pun k stvari pomaže od psihe do tremora i još dosta toga. Ali nikako nije lijek od kojeh češ zabravit na ms. I savjetujem ti da ne rokaš ulje po shemi RS-a jerbo to nije dobro za ms. Problem sta će te doza od 1g dnevno razvalit. Rs tvrdi da se spavanjem lijećimo ali je problem kod ms-a što nebi smjeli provodit dane u krevetu, to svaki ms-ovac zna
evomeISTRAŽIVAČ

dec 2015.

hvala samo me zanimalo da li je ulje iz ljekaarne iz slovenije bolje od ulja kućne izrade mjesec dana ga pijem i nema rezultata:banana123: molim te koliko ima kanabionida u ulju iz kune radinosti a koliko iz ljekarne iz slovenije znaš li razliku
evomeISTRAŽIVAČ

dec 2015.

zato sam pila kanabisovo ulje iz slovenije 1 mjesec UZALUD
evomeISTRAŽIVAČ

dec 2015.

zaista je tako sa uljem bez ulja što nam bog da
evomeISTRAŽIVAČ

dec 2015.

[bez sadržaja]
evomeISTRAŽIVAČ

dec 2015.

[bez sadržaja]
evomeISTRAŽIVAČ

dec 2015.

imam multiplu pijem ulje kanabisa nije mi puno pomoglo molim te za savjet koliko dugo se pije molim odgovor ako može opširan HVALA
evomeISTRAŽIVAČ

jan 2016.

i meni je kupljeno u sloveniji ništa to ne vrijedi ali za predozirati se vrijedi

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se