VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaVrste kanabisa/bolesti koje lijece
LEGACY

Vrste kanabisa/bolesti koje lijece

116 odgovora16,483 pregleda
SekachAMBASADOR

jun 2011.

Ovo nisu sluzbeni podaci, vec podaci prikupljeni od pacijenata koji su dali svoje misljenje temeljeno na testiranju razlicitih vrsta. (AFGHANICA) Mucnina, Bol (AFGHANIE+ HAZE) PMS, Bol u donjem dijelu leda (AK-47)or (AK-48) Bol, Mucnina, Depresija, Nesanica, Glavobolja (ALIEN TRAIN WRECK) Astma (APOLLO 13) Bol u ledima (AUNTIE EM) Crohnova bolest, MS (AURORA B) Mucnina, Bol u zglobovima, Artritis (BERRY-BOLT) Nesanica, Bol u zglobovima (BIG BANG) Tjeskoba, Stres (BIG KAHUNA) Bol uzrokovana hernijom diska, Artritis (BLACK ON BLUE WIDOW) HIV, Bol u ledima (BLACK VIETNAMESE) Mucnina, Grcenje misica, Bol (BLUE FRUIT) Chronova bolest, Grcenje misica (BLUE MOONSHINE) Tjeskoba, Depresija, Nesanica (BLUE SATELLITE+ JACK HERER) Depresija, Mucnina (BLUE SATELLITE) Bol, Mucnina, Nesanica, Tjeskoba, Napetost misica (BLUEBERRY) Mucnina, Nesanica, Bol (BOG SOUR BUBBLE) Bol, Tjeskoba (BONZO BUD) Bol u tijelu, Migrene (BUDACOLUMBIA) Mucnina (BURMABERRY) Migrene, Depresija (BURMESE KUSH) Tjeskoba, Depresija (C99+ GREAT WHITE SHARK) Tjeskoba (CALI-O) Mucnina (CATALYST) PMS (CINDERELLA 99) Tjeskoba (CIT) Bol, Mucnina, Nesanica (CITRAL) Nesanica (CRIPPLE CREEk) Hepatitis C, Sindrom iritabilnog crijeva , Degenerativne bolesti diska (DEEP CHUNK) Bol u zglobovima, Nesanica (DYNAMITE) Astma, Crohnova bolest, Hepatitis C (NYC SOUR DIESEL) Edem, Epilepsija, Fibromyalgia, Radiculopathy (EL NINO) Mucnina, Nesanica (FIELDALE HAZE) Tjeskoba, Bol u ledima (FIG WIDOW) Bol u ledima, Psihoza (FIRECRACKER) Tjeskoba, Mucnina, Depresija (G13+HP) Mucnina, Bol u zglobovima, Nesanica (G-13) Depresija, Bol, ADD, ADHD (GRAPEFRUIT) Artritis, Hepatitis C, Bol, Mucnina (GREEN QUEEN) Epilepsija, Bol u vratu/kraljeznici (GREEN SPIRIT+TIMEWARP+HERIJUANA) RLS, Nesanica, Migrene, Bol u zglobovima (GREEN SPIRIT) Mucnina, Glavobolja, Bol u tijelu (HERIJUANA+TRAINWRECK) Diabetska neuropatija, Bol u zglobovima, Nesanica, MS (HERIJUANA) Bol, mucnina, nesanica (ICE PRINCESS+BUBBLEGUM) Migrene (JACK HERER) Tjeskoba, Fibromyalgia (JUICY FRUIT) Nesanica, Bol u zglobovima, Tjeskoba (KALI MIST) Mucnina, Depresija (KAL-X) Bol u tijelu (KILLER QUEEN) Depresija, Bol u tijelu (KRINKLE+KUSH+FREEZELAND) MS, Grcenje misica (LEDA UNO) Nesanica (LEGENDS ULTIMATE INDICA + HERIJUANA) Grcenje misica, Bol (LEGENDS ULTIMATE INDICA) Nesanica, Sindrom iritabilnog crijeva (LEMON CHEMO) Nesanica, Migrene, Bol u tijelu (LEMON HAZE) RLS, Kronicni umor (LIFESAVER) Mucnina, Glavobolja, Bol, Nesanica (LOLLIPOP) Napadaji, Glaukom, MS, Bol, Kaheksija (LOWRYDER) Mucnina, Bol, Glavobolja (LSD) Mucnina, Tjeskoba, Depresija, Glavobolja (M-39) Depresija (MAGIC CRYSTAL) Migrene, PMS, Depresija, Manija, Mucnina, SADS (MANGO x NORTHERN LIGHTS #5) Bol, Mucnina, Nesanica, Tjeskoba (MASTER KUSH) Mucnina, Bol (MEDICINE WOMAN) Diabetska Neuropatija, Bol, Napadaji, Glaukom, Hepatitis C, Grcenje misica, Mucnina, Radiculopathy. (MISTY) Hepatitis C, Bol u ledima, Nesanica, Mucnina (MOTAREBEL OGUANA KUSH) Neuralgija, Grcenje misica, Bol u ledima, Glavobolja, Nesanica (MOUNTAINBERRY) Nesanica, Migrene, Bol (NORTHERN LIGHTS #1) Artritis. (NORTHERN LIGHTS #2) Mucnina, Nesanica (NORTHERN LIGHTS x JAMAICAN) Artritis. (NORTHERN LIGHTS x CINDERELLA 99) Depresija (NORTHERN LIGHTS x SHIVA) Bol u tijelu, Bol u ledima, Zubobolja (NORTHERN LIGHTS) Tjeskoba, Radiculopathy, Nesanica (NORTHERNBERRY) Bol (OREGON 90) Nesanica, Bol u zglobovima, RLS, Bol, Mucnina (ORIGINAL MYSTIC) Epilepsija (OG KUSH PURPLE) Bol u nogama, Bol u koljenima, Bol u straznjici (PHAGHT BETTY) Kaheksija, Bolest degenerativnih kostiju/diskova, PTSP (QUEEN BEE) Bol u vratu, kraljeznici (SENSI STAR) Migrene, PMS, Bol u ledima (SHISKABERRY x DUTCH TREAT) Migrene, Tjeskoba, Nesanica, Mucnina (SHISKABERRY x HASH PLANT) Tjeskoba, Mucnina (SKUNK #1) Mucnina, Problemi sa hranom (SNOW WHITE) PMS, Glavobolje (SOUR CREAM) Nesanica, Mucnina, Bol u zglobovima (STARDUST 13) Bol, Mucnina, Nesanica (STRAWBERRY COUGH) Bol u ledima, Mucnina (SUPER IMPACT x AK-47) Bol, Nesanica, Promjene raspolozenja (SUPER IMPACT) Mucnina, Nesanica, Bol u misicima, Depresija, Tjeskoba, SADS, Manija (SUPER SILVER HAZE) Mucnina, Depresija (SUPER THAI) Depresija (SWEET BLU) Bolest degenerativnih kostiju/diskova Dijabetska neuropatija, Edem, Fibromyalgia, Grcenje misica, Mucnina, Bol u vratu/kraljeznici (SWEET TOOTH #3) Depresija, Promjene raspolozenja (TRAINWRECK x HERIJUANA) Mucnina (TRAINWRECK) Tjeskoba, Artritis, Dijabetska neuropatija, Depresija (TW x LUI) Artritis, Mucnina (TX) Artritis, Astma, Bol, Napadaji, Glaukom, MS. (ULTRA GREEN) Nesanica (WAKEFORD) Tjeskoba, Nesanica, Mucnina (WHITE RHINO) Bol u tijelu/ledima/zglobovima, Nesanica (WHITE RUSSIAN) Bol, Mucnina (WHITE WIDOW x BIG BUD) Depresija (WHITE WIDOW) Kahesija, Hepatitis C, PTSP Prevedeno i prilagodeno by Sekach
miss.mrkvicaAMBASADOR

jun 2011.

lijepo si ti ti to slo~io sekach... joa da dodam na tvoju listu INDICU L.S.D,po preporuci Ricka Simpsona najbolja MS,zato sam i krenula s njom
Bob _MarleyENTUZIJASTA

jun 2011.

:respect: za temu
Big LLEGENDA

jun 2011.

RISPEKT!!! Eto sad svi imamo recepte za lje enje od svih bolesti poznatih ovje anstvu xD

nov 2013.

bok svima, Stara mi ima problema sa stitnjacom,ima nekakve kvrzice nisu se jos pojavile nekakve velike posljedice i problem osim sto ima malo problema sa gutanjem, ali bolje je problem rijesiti u pocetkui pa bio bih vrlo zahvalan da mi pomognete oko sorte ili mozda ulje...... HVALA

dec 2013.

Da li je to sve za upotrebu koa d~oint ili se preporu uje i pravljenje ulja?

dec 2013.

Mrkvice! Mo~ea li da mi napiaea ceo latinski naziv ili poaaljea link do te Simpsonove preporuke? JAKO mi je hitno. Hvala!

dec 2013.

mrkvica nije tako cesto na forumu, sve sto treba je da ukucas u google: l.s.d. strain

dec 2013.

Hvala ove e!

dec 2013.

@ igida mislim da bi trebao da pogledas mazarov dnevnik pa ces vidjeti da LSD i nije najbolje rijesenje za MS naravno ako ti za njega treba https://vutra.org/topic/7670-1-dnevnik-konzumacije-pineapple-chunk/
MeskalitoLEGENDA

feb 2014.

Mogo bi ovde neki update ...
M a n d o rAMBASADOR

feb 2014.

;) http://www.calgarycmmc.com/strainsvssymptoms.html
TataVutricPOZNAVALAC

sep 2014.

Zdravo svima, ovo je najbolji sajt koji sam ikada video! pre svega sam ovde zbog ulja, pa ako imate neki savet, cenio bih... Ukratko, dijagnoza mom sinu je cerebralna paraliza, ali doktori NE ZNAJU sta mu je, plus su ga sjebali sa nekim farmaceutikama i vakcinama odmah po rodjenju, a bogami i kortikosteroidom pre rodjenja. kad budem napravio ulje, opisacu sve do tancina u dnevniku, ali mi treba vasa pomoc: - koji strain je dobar za dete koje ne drzi glavu, ne sedi, ne hoda, ne prica, itd. unapred zahvalan

sep 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=EozRhoPKfjQ http://www.medicaljane.com/2014/07/07/cannabis-classroom-cerebral-palsy-and-medical-marijuana/# http://cannabisnewsaustralia.com/the-potential-benefits-of-marijuana-and-cerebral-palsy/ sretno sa lecenjem i oprezno sa doziranjem, dete je u pitanju
M a n d o rAMBASADOR

sep 2014.

refresh linka gore....sretno TataVutric :) negdje procitah da bi trebao,za ovu dijagnozu,strain sa dosta thc-a i cbd-a,no nemoj me drzat za rijec,google it http://www.calgarycmmc.com/strainsvssymptoms.htm
jesamZMAJ

sep 2014.

sretno , dnevnik u pratiti sa posebnim zanimanjem baa sam ju er slu ajno naletila na lije enje djece autista i rezultati su sjajni. ostala sam totalno fascinirana, vrlo ohrabrujue za cijelu obitelj i sve https://www.youtube.com/watch?v=mRUWWtTjHPE
TataVutricPOZNAVALAC

sep 2014.

od srca hvala svima prostudirao sam ovo sto ste postovali i mnogo toga pride... e sad, CP je jako slozena dijagnoza i moram reci neprecizna sama po sebi. u slucaju mog sina sklon sam kombinaciji tipa Z7, dakle otprilike pola-pola thc:cbd ili mesanju biljki sa jakim thc sa jakom cbd, u istom ulju. trenutno mi cvetaju 2 biljke nepoznatog strain-a, bice za mesec dana nesto, ali to mi je prvi pokusaj i ne ocekujem nesto spec. pravim ozbiljan box i radicu hidroponiju, imam iskustvasa drugim biljkama i raznim hidro tehnikama, ali ne mogu da shvatim kako da dodjem do kvalitetnog semena, a da ne padnem k o budala (moram da sam pored klinca 24/7). listam forum vec desetak dana ali jos uvek ne kontam kako...

sep 2014.

Pozdrav! Do kvalitetnog sjemena najsigurnije mo~ete doi tako da ga naru ite preko interneta u nekoj banci sjemenja, kojih ima na desetine.. sami odaberete strain i banku, na vlastitu odgovornost. Ponuda i potraznja je zabranjena na forumu.
TataVutricPOZNAVALAC

sep 2014.

dammit, toga sam se i plasio e jbm ti drzavu i doktore i farmaceute i advokate i policajce i politicare eto nabrojte i vi koga

sep 2014.

vrijeanje je takoer nepo~eljno.
TataVutricPOZNAVALAC

sep 2014.

prihvatam...jos cu da propusim, moram da se kontrolisem... hvala na savetima, nabavicu iz banke pa sta bude

apr 2015.

Da li neko mo~e da mi ka~e koja je bolja Indica ili Sativa (ili ak neki hibrid) za tumor na mozgu (ako vam zna i mesto)? Listam i ovde i linkove druge ali ne uspeh nai baa za tumor. Hvala unapred.

apr 2015.

Po nekoj logici indike bi trebale biti djelotvornije jer sadr~e viae THC-a nego sative, ali trebaa ciljati i na sorte sa veim postotkom CBD-a. Kod takvih vrsta tumora netrebaa o ekivati potpuno ozdravljenje, pogotovo ako je bolest u podmakloj fazi, ali je sigurno da mo~e usporiti progresivnost tumora i ubla~iti eventualne bolove i simptome.

apr 2015.

A neki miksevi mo~da, koji imaju podjednako visok i thc i cbd? Ili samo thc visok?

apr 2015.

apr 2015.

Hvala puno! :)

apr 2016.

posto sam laik za sve ovo dali neko mo~e da mi ka~e koja je bolja Indica ili Sativa za karcinom zeludca i metastaze po stomaku????? Hvala unapred.
StipeZMAJ

apr 2016.

Ako cemo generalizirat, onda Indika

apr 2016.

hvala Stipe
StipeZMAJ

apr 2016.

@drazan Savjetovao bih ti da malo prolistas ovaj podforum https://www.vutra.org/forums/medicina.10/ Dalo bi se razgovarati oko tvojeg problema. Neki preporucuju indike sa sto vise thc-a, neki pak cbd sorte, odn. najbolji omjer thc:cbd da bude priblizno 1:1. Neki pak koriste sative ili sativa dominant za preko dana a indike ili indika dominint za navece/pred spavanje. Sve ovisi o bolesti i o pacijentu. Ako pacijent mora biti funkcionalan preko dana, onda trpanje indikama nije bas interesantno...itd itd.
geaENTUZIJASTA

avg 2016.

Pokusaj ukucati city seeds bank. Sretno sa ljecenjem djeteta! Uvjerena sam u uspjeh!
MonikadeLuciISTRAŽIVAČ

sep 2016.

Srda an pozdrav uz veliko poatovanje svim ljudima koji su doprineli da ovaj sajt i forum bude ovako koristan i dragocen. Odlu ila sam da samostalno napravim ulje za moju mamu koja je imala tumor debelog creva, operisana, posle toga tumor u trbuanoj maramici, operisana, hemoterapije, a sada ima metastaze na pluima. Uz to je i sr ani bolesnik sa aritmijom, anginom pectoris i visokim pritiskom. itam sve ato mogu da bi izabrala pravu vrstu i da bi ulje bilo ato delotvornije u njenom slu aju, ali sam sve zbunjenija i nesigurnija jer negde piae viae THCa, negde podjednako, negde viae CBDa...i sada me je ve uhvatila panika jer mi je vreme dragoceno i htela bih ato pre da po nem. Ona nema nikakve bolove (osim onih reumati nih). Trenutno mi je u glavi Indica Aurora ili White widow, ali sad me je ve uhvatila i panika da u pogreaiti i zato vas molim da mi ka~ete koja bi to biljka bila najdelotvornija u njenom slu aju. U ponedeljak, najkasnije moram naru iti seme. Hvala i pozdrav
MonikadeLuciISTRAŽIVAČ

sep 2016.

Puno hvala...tako u i uraditi. Da li ih pomeaam kad pravim ulje ili ide svaka posebno?
MonikadeLuciISTRAŽIVAČ

sep 2016.

Puno ti hvala! Potpuno sam se pogubila od tolikih informacija. Sad samo da nadjem tu Medical Mass preko nekog drugog jer Royal Queen ne isporu uje poailjke u Srbiji.
MeskalitoLEGENDA

sep 2016.

Imas seedsmana gore medju reklamama , oni isporucuju kod nas i to vrlo brzo
MonikadeLuciISTRAŽIVAČ

sep 2016.

E, super, hvala! Svaki vaa savet mi mnogo zna i.

sep 2016.

Kada napravis ulje nabavi vaporizator i neka mama inhalira ulje preko vaporizatora (plus oralno i supozitorije). Stavi cisto ulje i i 4-5 kapi demineralizirane vode u vaporizator. Podesi temperaturu na 205 stupnjeva na vaporizatoru. Neka inhalira 2-3 puta dnevno po dva uvlacenja dima. Pazi kod kuhanja ulja da ti temperatura ne prijedje 140 stupnjeva.
MonikadeLuciISTRAŽIVAČ

sep 2016.

Odli na ideja za nju jer sam svakako htela da ga nabavim za mog sina koji ima astmu. Ovo je toliko sveobuhvatna oblast, da moram da idem korak po korak. Svaka sugestija mi je viae nego dobrodoala jer sam totalni laik, malo sam na ela i teme oko uzgoja, ali to u kad mi stigne seme. Bitno mi je da i moja mama veruje u sve ovo i vidim da se i ona raduje oko svega (ovih dana tr i i nabavlja saksije :)) Hvala, hvala, i sto puta hvala!
MonikadeLuciISTRAŽIVAČ

sep 2016.

Pozdrav svima, opet molim za savet, sto hitnije. Pripremne faze oko mog samostalnog uzgoja su i dalje u toku (cekam da mi stignu semena), pronasla sam gde cu kupiti box i sve one aparate i sijalice, sada mi je sve jasno oko toga. Moja mama od ponedeljka krece na hemoterapiju, a nase ulje ce biti tek za 2,5 do 3 meseca, pa moja dilema i pitanje je da li da joj nabavim 10 ml ulja (toliko mi budzet dozvoljava) i u kojoj dozi da ga uzima i da li to sve ima svrhe tokom hemoterapije i obzirom na kolicinu? Izvinjavam se na konfuznosti, ali stvarno mi je potreban savet.

sep 2016.

Na ulje iz svog uzgoja mozes racunati tak za cca. 4 mjeseca jer cvjetove treba i posusiti. Da bi ulje djelovalo na tumor potrebno je uzimati 1 gram dnevno (nacin doziranja si pogledaj na stranicama Ricka Simpsona - www.phoenixtears.ca) Mozes joj davati ulje navecer prije spavanja jer ce ju uspavati i djelomicno ublaziti posljedice kemoterapije. Pocinje se sa pola zrna rize, pa i ti toliko mozes dati majci. Na pocetku ce joj se vrtiti, mozda ce joj srce jace lupati, znojiti se dlanovi, al to su ti normalne stvari kod privikavanja organizma na THC. Ako slucajno uzme vise i dodje do predoziranja, bude povracala i biti ce joj slabo, ali nakon 10-12 sati ce doci k sebi i biti ce ok. Od toga nitko nije umro, ali je neugodno i nemoj da ti majka odustane od ulja ako joj se to dogodi. Bolje da te upozorim nego da se poslije prestrasis i zoves hitnu jer za to nema potrebe. Mozes joj dati Normabel od 5 miligrama, pa bi ju to trebalo malo smiriti. Ili nesto slicno Normabelu...nesto za smirenje. Ulje mora biti od indica sorte, nikako od sative. Racunaj da osobe koje su isle na kemoterapiju trebaju uzeti 180 grama ulja (i vise po potrebi) da bi se izlijecile jer je organizam nakon kemoterapije u totalnom rasulu, o imunitetu koji ti je unisten da i ne govorim. Ako ne ide na kemo onda bi 60 grama ulja trebalo biti dovoljno.

sep 2016.

Jedna zanimljiva tabela iz danaanjih novina ;)
trubabubaLEGENDA

sep 2016.

cvjetove netreba susiti za napravit RSO koliko znam. moze harvest i odma u kante.
MonikadeLuciISTRAŽIVAČ

sep 2016.

Hvala, Sensi, od srca...Nama po etnicima svaki savet iskusnih mnogo zna i. Naru ila sam seme pineapple chunk 6 kom i 3 Medical Mass (kako mi je savetovao Cili), a da bih joj napravila 180 grama ulja, moram po eti odmah sa novim uzgojem, jer ko zna koliko e mi ispasti od ovog prvog. Vrlo je mogue da emo i prekinuti sa hemoterapijom ukoliko joj bude loae, a tumor markeri i dalje visoki. Neemo odustati, obe verujemo, a ja ~elim, osim toga da ozdravi, da pro~ivi ostatak ~ivota dostojanstveno i bez bolova. itala sam da se cvetovi suae, mislila sam da za ti treba par dana. Koliko suaenje traje?
wuvuzelaAMBASADOR

sep 2016.

Ne opterecuj se sada susenjem cvjetova ,to ce ti sve biti jasno kada dodje do toga... Sada se koncentrisite da box sklopite,da sjeme sa sreom dodje,i da se krene sa uzgojom. sretno jos jednom ...
MonikadeLuciISTRAŽIVAČ

sep 2016.

Hvala, srea e mi itekako trebati. :))

sep 2016.

@MonikadeLuci Pinapple Chunk je hibrid sa 20 posto sative sto je previse za pocetnika koji tek krece uzimati ulje, a pogotovo za majku koja ima srcanu aritmiju. Trebas indicu sa max.10 posto sative, odnosno 100 postotnu indicu. Bolje da si uzela Aurora Indicu ili Critical Kush ( ili najbolje oba straina plus jedan CBD). Visok postotak THC-a je ono sto tvojoj majci treba. Najbolje je uzeti dva - tri straina i sve pomijesati kad se radi ulje. Racunaj da ce ti u box 120x120x200 stati max. 6 biljki u 16-20 litarske potove, al racunaj da ces zavrsiti sa 5 biljki jer ce sa 6 biti prevelika guzva. Od 500 grama ces dobiti od 60-80 grama ulja ovisno o kvaliteti cvjetova.
MonikadeLuciISTRAŽIVAČ

sep 2016.

Jao, to mi je bio prvi izbor, ali nigde nije pisalo koliko ima THCa, a za ovu je pisalo da ima 25%, pa sam se zato predomislila...sta sada da radim? Koliko seme mo~e da se uva (ako uopate i mo~e)? Box e biti 100x100x200, sijalice 600W. Vei box nemam gde da stavim.
wuvuzelaAMBASADOR

sep 2016.

Ja bih ti preporucio da procitas par tema o indoor uzgoju za pocetak... https://www.vutra.org/threads/vodi%c4%8c-kroz-unutra%c5%a0nji-uzgoj-prera%c4%91eno-2014.7897/ Takodjer preporucujem i nekog mentora za pocetak...
MonikadeLuciISTRAŽIVAČ

sep 2016.

Kako da pronadjem mentora? Sasvim je sigurno da mi je neophodan. Eto, toliko sam itala o sortama, da sam se na kraju zeznula..a itala sam i o indoor uzgoju dosta, ali iskustvo je sasvim druga stvar.
wuvuzelaAMBASADOR

sep 2016.

evo ovdje https://www.vutra.org/forums/mentorski-kutak.60/ iskljucujem se iz daljnih odgovora na razna pitanja nevezana za ovu temu direktno,ionako je vec previse na airoko otialo

okt 2016.

Moj muz ima rak pankreasa koji se sada prosirio na jetru. Tumor je na takvom mjestu da se ne moze operisati. Krenuo je ponovo sa kemoterapijom a uz to koristimo i razna alternativna lijecenja. Kanabis RSO ulje koristi vec dugo, ali izgleda da ulja koja smo nabavljali od dilera nisu bila dovoljno jaka da bi izlijecila primarni tumor. Sada smo konacno u mogucnosti da koristimo provjereno ulje (zivimo u USA, u drzavi u kojoj je dozvoljena kupovina kanabisa u medicinske svrhe, u nasem gradu postoji vise dispanzera u kojima se moze kupovati) pa smo kupili RSO ulje sa 79% DTHC i 4.7% CBD. zbunjuje me ovo D ispred THC, ne znam sta znaci. Moze li mi neko objasniti kakva je razlika izmedju THC i DTHC? Unaprijed hvala na odgovoru

okt 2016.

DTHC - Destination Terminal Handling Charge (shipping), to je ime kompanije, ili slicno. Nisam nasao neki podatak da ima veze sa THC-om. Uglavnom, proguglaj malo, ja se nisam susretao s tim DTHC a da ima veze sa kannabis uljem. Pozz EDIT: https://weedmaps.com/dispensaries/downtown-highway-collective mislim da je to to :) Ako nije po propisima kaciti ovakve linkove, neka brisnu moderi :)

okt 2016.

nesto izgleda pogresno otkucano, ne znam da ima takav kanabinoid. malo vise o istim http://www.medicinalgenomics.com/wp-content/uploads/2011/12/Chemical-constituents-of-cannabis.pdf
StipeZMAJ

okt 2016.

mozda misli na Delta 9 THC ? ..Delta 9 tetrahidrocanabinol ili skraceno Δ⁹THC ili skraceno THC :D

okt 2016.

evo doduse daily menu gde se spominje dthc, i to u razlicitim procentima, al defininitivno ne znam sta je to sem moguca gresko o kojoj stipe prica, obzirom da na meniju nema obican thc ni spomenut :) ocigledno DTHC=Δ⁹THC=THC
StipeZMAJ

okt 2016.

tako sam i ja shvatio. kolko vidim sad se mjere i thca i thc odvojeno pa su stavili oznaku D kao Delta. ...interesantno i korisno ako su ta mjerenja tocna i u kojem trenutku kjuranja imaju te postotke....

nov 2016.

[bez sadržaja]

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se