VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaPosljedice kod maloljetnika?
LEGACY

Posljedice kod maloljetnika?

42 odgovora3,825 pregleda

avg 2009.

Interesuje me ata se konkretno mo~e pogoraati u maloletniku koji vari. O ekujem dobar i pou an odgovor. Ae... Relax (:

avg 2009.

pa draga mama odgovor nije lak neki budu joa vee pametnice neki zatupe jer su ina e tupavi neki progledaju i postanu svjesni neki otkriju da su aizofreni ari (ako imaju u genima) neki koriste samo kao razonodu neki bla bla bla sve zavisi ko ata ~eli u ~ivotu prema tome i vu e na stranu koja mu odgovara ne mo~e trava da nekoga sjebe taj se sam sjebo ili ti ko je pao .... taj je sklon padu bio p.s. jes vidjela kakva sam pametnica :icon_lol:
#34POZNAVALAC

avg 2009.

Zamisli da je naa novi drugar zbilja neka mama koja tra~i alternativne bunare informacije...SVAKA AST OVAKVOJ MAMI! Proale godine upoznao sam eha koji je imao 18 godina(u `kotskoj...duga pri a) ija se je majka viae bavila njegovim boxom nego on. Cilj- da i djete stoji daleko od dilera i drugih oloaa. I da zna ato njen sin puai...

avg 2009.

Hvala na odgovoru. Ima dosta onih ato su nezreli i lo~e se na travu isto radi reda... to je loae (: p.s. ja sam muako! :P
#34POZNAVALAC

avg 2009.

Onda si otac? Ak nisi otac nego maloljetnik, pazi da te ovaj gore ne skonta(ma da skontat e te svakako:rofl:) pa ima da se vidimo za par godina... Daj objasni o emu se radi? Neu spavat i ove noi...otkud vam ovakve teme...ode mi odmora...
mlstPOZNAVALAC

avg 2009.

Zavisi od same osobe , i kako ta osoba shvata varenje . Sto kaze ^ balcan_smoke neki ovako neki onako . Ako palish da bi bio ql , to kod nekih vremenom prodje i batale . Moze se desiti da zapostavi sebe i druge , ma moze svashta . Nema neka definicija koja bi se koristila za svakog , jer niko nije isti . Probaj , vidi shta je ako ti se svidja , vari , pak' ako ne hvala lepo dovidjenja :)
samo pretjerana konzumacija mo~e akodit. i nije va~no jesi maloljetnik, ve ato imaa u glavi...no ato ~elia dobiti dok varia, to ti mora bit na umu... a savjetujem pri tome ono relax ata si napisao...tu nea pogrijeait garant...

avg 2009.

zapravo najgore ata se maloljetniku mo~e dogodit jest da ue u rutinu puaenja i izbjegavanja obaveza, odgovornosti itd. ta aema...na to se ponajprije misli na akolu, openito lijenost ili na in ponaaanja i odnaaanja prema stvarima/ljudima/dogaajima :) ima malo ljudi koji e npr. napuaeni i u it :P dobro aj, nije to ni bit, to radia nakon toga...ali opet, viae je onih koji e pod vutrom nikad ne uzet knjigu, nego je baa tada uzet...motivacija takoer...sve bi radio, al niata konkretno, prakti no i ata moraa...drugim rje im sve ato je zabavno. Mislim da je to najgora stvar za maloljetnike...a i za malo starije od maloljetnika :) Po pitanju zaglupljivanja...nisu ovo viae koli ine da nekog zaglupe...al ako ima potencijala, bit e glup...joa mal ice viae :D Uglavnom, nije vutra niata zapravo...samo ta ~ivotna rutina...o tome ovise stvari...ne o ganji...ve naaen ponaaanju koje se malo pomalo iz dana u dan odvija i gradi...i eto onda sindroma par mjeseci/godina kasnije pa kukulele :)

avg 2009.

Hvala vam na odgovorima. Zanima me samo joa da li se mo~e pogoraati zdravstveno stanje maloletnika puaenjem. I nisam otac niti majka, maloletnik sam! :))
krasta-zgPOZNAVALAC

avg 2009.

hahaha,u jebote :))
mlstPOZNAVALAC

avg 2009.

Ovaj da se ne lazemo verujem da je ovde vecina probala travu u svojim maloletnim godinama :)
BeyondLEGENDA

avg 2009.

al to ne zna i da bi maloljetnici trebali puaiti travu. Mislim da je govoriti o posljedicama konzumiranja vutre kod maloljetnika vrlo vrlo relativno - nekome e koristiti, neko e djelovati neutralno u ~ivotu kao i da ne puai, a drugoga e sputavati. Ali ato se tie generalnog stava, nije dokazano da ateti bilo kome u nekim normalnim koli inama. Kako god bilo mi imamo tu jednu to ku pravilnika koja ne dozvoljava maloljetnicima da u estvuju na ovom forumu pa zato...
krasta-zgPOZNAVALAC

avg 2009.

Slazem se,i ja sam probo,ali kao sto weedran kaze :2flip:

avg 2009.

da je nismo onda probali...tko zna dal bi ikad zavraili na njoj :D

avg 2009.

Okej hvala svima. Mozete zakljucati temu. Pozdrav :)
mlstPOZNAVALAC

avg 2009.

Chek da ja sad neshto pitam :) Sto se tiche shtetnosti , pre jedno godinu , dve upoznao sam bio lika kome je otishla plucna maramica od non-stop paljenja ? @Weedran : nisam ni reko da treba da pale :) chak shta vishe kad god me neki klinac pita , ja mu odgovaram "ma shta ce ti to" .
DjerosimENTUZIJASTA

avg 2009.

i ja sam imao komsiju koji nikad nije palio ni duvan pa mu pluca otisla u .....
hirnISTRAŽIVAČ

avg 2009.

da brate nismo svi isti j..ga a sta mozemo:):)):):):):mozemo da se jedino naduvamo
mlstPOZNAVALAC

avg 2009.

@djerosim : vish nisam skapirao u tom pravcu XD

dec 2010.

Najbolje je biti zensko, maloljetnik, nema ofire onda.
BoRaiChoAMBASADOR

jan 2011.

Ne moze se reci tacno......Kao sto ljudi rekose gore,nekome skodi,nekome ne..... Moras sam to da skontas.... Recimo,meni najvise odgovara da palim,i da uzivam kuci uz muziku,film,ili jednostavno da legnem-sjedem i razmisljam o nekim stvarima (da li to bilo o skoli,zivotu uopste,porodici).... Ne znam da li je to problem,ali meni se cesto desava da dok sam navaren,smetaju mi ljudi (ne svi),jednostavno nesto osjetim negativno..... Da li je to trip ili sta,ne znam,jos nisam uspio da provalim,ali pokusavam da to provalim.....Kad to provalim,prelazim na shvatanje gljiva :) Iskreno,zna da naleti period kad ne mogu uzet knjigu u ruke (bio navaren ili ne),period kad ne mogu ni sa kim da pricam,jednostavno sve me nervira.....Ali ima i perioda kad uzmem pa pusim,pa ucim i sve to dobro naucim i shvatim (pricam o skoli),takodje period kad sam kreativan,period kad sam komunikativan.....Mislim da se ne moze trava krivit za neuspjeh neki,jer neuspjeh zavisi od nas samih.....Jednostavno,moras sam da skontas da li ti skodi ,ili ne skodi.....Sve je individualno.......Ali, NEMOJ PUSIT AKO MISLIS DA CES TAKO BITI FRAJER....Ako hoces biti frajer,uradi nesto (pozitivno) da ti se svi dive,a travu pusi za sebe,i zbog svog gusta....Eto,toliko od mene....Ziv bio Peace

feb 2013.

xD

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se