VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaljudi pomagajte
LEGACY

ljudi pomagajte

34 odgovora1,677 pregleda
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Evo imam velik problem! U akoli su nam po eli davati kune testove na drogu i ve je palo par de kiju. Ja se bojim jer bi mogao dobiti test 8-10 dana poslje puaenja, ina e puaio sam proali tjedan, a prije toga nisam 3 mjeseca. Jel ima neki na in da to izbacim iz mokrae kroz sljedeih 3 dana??
gremoAMBASADOR

apr 2013.

https://www.vutra.org/topic/9912-izvanredni-lijeniki-pregled/

apr 2013.

koja je to skola kad dele takve testove, koliko godina imas
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

ma nebi govorio zbog anonimnosti :S 18 godina imam mogao bi uzeti taj aktivni ugljen, valjda e biti dovoljno za onaj kuni test za 50kn :/

apr 2013.

ma nisam mislio da imenujes skolu :) a onda malo cituckaj, ima ove vise tema na tu "temu" evo jos jedna tema https://www.vutra.org/topic/888-koliko-dugo-thc-ostaje-u-telu/
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

baa mi i ne poma~u te teme :S jedan ka~e da ostaje do 12 dana, ja se razveselim i onda par postova ni~e piae da kuni test mo~e otkriti do 3 mjeseca xD onda pro itam da aktivni ugljen i puno tekuine poma~u, ja se opet razveselim kad ono opet par postova ni~e pro itao da ne djeluje xD mislim da u uzeti neku malu ampulu/bo icu ili neato sli ni i re u nekom frendu da mi se popiaa u to i stavit u to u gae i prolit po testu, jer sigurno neu dozvoliti ravnatelju da mi gleda k**** dok piaam :S ata mislite o toj o ajnoj ideji? xD i jel oni uope imaju to pravo da rade te testove na u enicima?? -.-
FroggyLEGENDA

apr 2013.

Ma ja mislim da si ti ve ist.. Ka~ea puaio si proali tjedan, a test ti je tek za 8 do 10 dana, a prije toga nisi puaio 3 mjeseca.. Sad samo ove dane puno teku ine i nebi trebalo biti problema na testu.. Sretno pa javi ata je bilo.. :D
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

tra~io sam joa na internetu i na nekim stranicama (H JZ i joa neke poliklinike) sam naaao da se kod rijetkog koriatenja mo~e otkriti do 2-5 dana poslje, tako da mislim da e sve najbolje pro, ali se najviae nadam da me nee ni zvat da idem na test xD poremetili su mi planove za ovaj vikend, ali danas u barem mirno spavati :D hvala, javit u vam ;)

apr 2013.

BigSmoke90 ja mislim ustvari ne mislim nego sam 100 % siguran da ti nece naci nista.. Jer i ja sam radio test jos pre 2 godine, tacnije kad sam imao 16 godina i nisu mi nista nasli, a bas vece pre toga sam duvao sa drustvom.. Isto sam se cimao i pitao drustvo i likove s kojima blejim kako i sta da radim, i na kraju sam se samo opustio i nista od toga. Meni su preko mokrace isto gledali, matorci kuci ono kao ajmo sad test raditi sumljiv si, ja reko "nikakav problem" a u sebi gorim, i ja to obavio oni pogledali i kraj, nista, cist sam, e onda sam sebi rekao, prestajem pusiti dnevno 2-3 grama, idem na 10g :D (salu na stranu) i znam da ces biti cist. I jos jedna stvar, vidim niko nije spomenuo cuo sam od jednog Doktora da u krvi ne mogu nista naci prvih sat vremena ako pojedes glavicu crnog luka, sad koliko je to istina ja ne znam, al probacu se testirati. :)

apr 2013.

Nama~ea si paatete na glavu i stavia traktorsku gumu zra nicu oko vrata. Izaea takav u park, po mogunosti di ima ljudi, vrtia se u krug i vi ea ja sam negativan i bit ea ist na testu. To ti je provjeren savjet vidovitog Milana :rofl:

apr 2013.

Strasna je to neka skola... Jos idu po principu fasizma...
vinerPOZNAVALAC

apr 2013.

JBGA MOMAK NEMA` SREE A NI GODINA ZA TAKVO PLANINARENJE..SRETNO SA STARCIMA.... EDIT aktivni ugljen ali nakon 7 dana od uzimanja ugljena ea bit ist.. javi kako si proaao... :tovarenje_banana:
GrowGrowwENTUZIJASTA

apr 2013.

ako imaa 18god akola te nemo~e prisilit na test pa ak ni roditelji te nemogu tako da si tu siguran valjda...a ako si maloljetan to je druga stvar
Z&NZMAJ

apr 2013.

1. Ne galami! Isklju i caps i komuniciraj normalno, molit u lijepo. 2. Kakve veze ugljen ima s bilo ime? On je za iaenje ~eluca. Wtf?
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

rekao mi je prijatelj da ako u mokrau kapnem malo limuna da poniati thc na testu, jel zna netko neato o tome?
roowerPOZNAVALAC

apr 2013.

:-))))))) ma ti si ispustio tolko adrenalina u zadnjih dva dana ,,,koji bi i zmijski otrov neutraliziro,, a kamoli ne ovo malo THC-a ,,,,cist si !!!!
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

evo danas su nam rekli da ce nas sve ispitat ubrzo i nisam imao mira, nego u ljekarnu po test xD kosta 50 kuna i negativan sam :D sada mogu mirno spavati xD inace, pise u uputstvima za thc da ga ne otkriva kod privremenih korisnika 2-5 dana poslje konzumacije, a za svakodnevne 4-14 dana
grga77AMBASADOR

apr 2013.

mogao si uzet u apoteci caj za ciscenje bubrega i jetre i rjesio bi problem za 2 3 dana

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se