LEGACY
ljudi pomagajte
34 odgovora1,677 pregleda
BigSmoke90
ISTRAŽIVAČ102 REP35%
→ Entuzijasta
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ
apr 2013.
apr 2013.#1
Evo imam velik problem! U akoli su nam po
eli davati kune testove na drogu i ve je palo par de
kiju. Ja se bojim jer bi mogao dobiti test 8-10 dana poslje puaenja, ina
e puaio sam proali tjedan, a prije toga nisam 3 mjeseca. Jel ima neki na
in da to izbacim iz mokrae kroz sljedeih 3 dana??
BigSmoke90
ISTRAŽIVAČ102 REP35%
→ Entuzijasta
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ
apr 2013.
apr 2013.#4
ma nebi govorio zbog anonimnosti :S 18 godina imam
mogao bi uzeti taj aktivni ugljen, valjda e biti dovoljno za onaj kuni test za 50kn :/
BigSmoke90
ISTRAŽIVAČ102 REP35%
→ Entuzijasta
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ
apr 2013.
apr 2013.#6
baa mi i ne poma~u te teme :S jedan ka~e da ostaje do 12 dana, ja se razveselim i onda par postova ni~e piae da kuni test mo~e otkriti do 3 mjeseca xD onda pro
itam da aktivni ugljen i puno tekuine poma~u, ja se opet razveselim kad ono opet par postova ni~e pro
itao da ne djeluje xD
mislim da u uzeti neku malu ampulu/bo
icu ili neato sli
ni i re u nekom frendu da mi se popiaa u to i stavit u to u gae i prolit po testu, jer sigurno neu dozvoliti ravnatelju da mi gleda k**** dok piaam :S ata mislite o toj o
ajnoj ideji? xD
i jel oni uope imaju to pravo da rade te testove na u
enicima?? -.-
BigSmoke90
ISTRAŽIVAČ102 REP35%
→ Entuzijasta
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ
apr 2013.
apr 2013.#8
tra~io sam joa na internetu i na nekim stranicama (HJZ i joa neke poliklinike) sam naaao da se kod rijetkog koriatenja mo~e otkriti do 2-5 dana poslje, tako da mislim da e sve najbolje pro, ali se najviae nadam da me nee ni zvat da idem na test xD
poremetili su mi planove za ovaj vikend, ali danas u barem mirno spavati :D
hvala, javit u vam ;)
Monster_Seed
ZMAJ21.998 REP
Monster_SeedZMAJ
apr 2013.
apr 2013.#9
BigSmoke90 ja mislim ustvari ne mislim nego sam 100 % siguran da ti nece naci nista..
Jer i ja sam radio test jos pre 2 godine, tacnije kad sam imao 16 godina i nisu mi nista nasli, a bas vece pre toga sam duvao sa drustvom..
Isto sam se cimao i pitao drustvo i likove s kojima blejim kako i sta da radim, i na kraju sam se samo opustio i nista od toga.
Meni su preko mokrace isto gledali, matorci kuci ono kao ajmo sad test raditi sumljiv si, ja reko "nikakav problem" a u sebi gorim, i ja to obavio oni pogledali i kraj, nista, cist sam, e onda sam sebi rekao, prestajem pusiti dnevno 2-3 grama, idem na 10g :D (salu na stranu) i znam da ces biti cist.
I jos jedna stvar, vidim niko nije spomenuo cuo sam od jednog Doktora da u krvi ne mogu nista naci prvih sat vremena ako pojedes glavicu crnog luka, sad koliko je to istina ja ne znam, al probacu se testirati. :)
iSensation
ZMAJ21.472 REP
BigSmoke90
ISTRAŽIVAČ102 REP35%
→ Entuzijasta
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ
apr 2013.
apr 2013.#15
rekao mi je prijatelj da ako u mokrau kapnem malo limuna da poniati thc na testu, jel zna netko neato o tome?
BigSmoke90
ISTRAŽIVAČ102 REP35%
→ Entuzijasta
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ
apr 2013.
apr 2013.#17
evo danas su nam rekli da ce nas sve ispitat ubrzo i nisam imao mira, nego u ljekarnu po test xD kosta 50 kuna i negativan sam :D sada mogu mirno spavati xD
inace, pise u uputstvima za thc da ga ne otkriva kod privremenih korisnika 2-5 dana poslje konzumacije, a za svakodnevne 4-14 dana
apr 2013.
1 / 18
apr 2013.
apr 2013.