Koliko je dobro koristiti ulje kanabisa iako osoba nije bolesna? Posto djeluje kao lijek razmisljam da bi male kolicine djelovale kao zastita od tih istih bolesti.
Ako sam u pravu zanima me koje doziranje bi bilo dovoljno?
Logicki gledano trebalo bi da bude tako :) ako hoces preventivno trebao bi uzimat recimo 1/4 zrna ili i manje ujutro i uvecer tako da neosijetis omamljenost vec da budes potpuno normalan..tako sam ja uzimao jedno vrijeme i sve mi se cini da bi opet mogao poceti :)
Ideja je dobra,i sama sam tako nešto planirala.
Mislim da pravilnim doziranjem može biti samo od koristi.
Trebalo bi po meni napraviti jedan detaljan lječnički pregled i nakon toga početi sa uzimanjem ulja.
Nakon određenog vremena ponoviti pretrage pa vidjeti rezultate.
Bar sam ja tako planirala napraviti,i naravno podijeliti iskustvo i rezultate na forumu u jednoj kvalitetnoj temi :)
meni je potrebna vutra iz zdravstvenih razloga ,i deluje mi kao najbolji lek za smirenje,
najveci j problem sto u Srbiji nije legalna i dobija se po 3 godine zatvora za par grama,ako neko ima neki savet ideju moze da mi odgovori ili posalje pm pise na mejl,relativno sam nov na forumu ,stvarno nezanm ko j gde i sta:bocni::
Ako ti je potrebna vutra kao sto kazes, baci se na citanje foruma kako bi si sam mogao uzgojiti za svoje potrebe, mislim da ti je to i najsigurnija opcija.
I ja sam planirao kad napravim ulje da koristim preventivno, ali I kao lek za bolove u ledjima. E sad po iskustvima ljudi koji su koristili ne postoji neka precizna preporucena doza. Sve je to individualno, ja cu probati sa nekom kolicinom poput one koju ti je mario preporucio