VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaDa li je ovo normalno???
LEGACY

Da li je ovo normalno???

80 odgovora4,822 pregleda

sep 2007.

Ey ljudi! Nova sam, pa baa neznam gdje ova moja tema spada... ;) Ugl, ju er sam se s ekipom naduvala, al nije bilo kao ina e. Osjeala sam se udno. Smijanje i te gluposti trajale su samo 15-ak minuta (a ina e traje puno dulje), a kljucanje mi je trajalo 3 sata (a ina e je krae). A danas, otkad sam se probudila stalno osjeam umor, izgubljenost, bezvoljnost, veliku ~e, ponekad imam napad paranoje i zjenice mi se stalno aire i skupljaju. I da, zaboravila sam napomenut da sam si ju er malo popila, a uz to sam kao i uvijek puaila cigarete. Travu ne puaim baa dugo, 3 tjedna i to 1-2 puta u tjednu. Al ovo mi se prije nije dogaalo. Da li se i vama neato sli no deaavalo? U emu je problem? Mo~da loaa trava, mo~da zato jer sam si malo popila, a mo~da zato jer imam astmu (al mislim da nije zbog astme). `to vi mislite?

sep 2007.

Ako je kupovna ko zna cime je prskana i sta joj je dodavano da bude "jacha". A opet ne valja se ni preduvavat...ono znas kad se naduvas lijepo i tu stanes...mada ima ljudi pa motaju jedan za drugim a ne shvataju da je onaj prvi bio sasvim dovoljan.

sep 2007.

Znam jednu ~ensku koja ima astmu i zavraila je u bolnici nakon puaenja trave....

sep 2007.

A jesi bila gladna?
NarquilaENTUZIJASTA

sep 2007.

Ja mislim da je obicna trava a vidim da ti iskustvo nije veliko 3 sedmice,pa ti se ucinilo drugacije.Vidjeces kasnije ako nastavis pusiti da svaki sljedeci high je drugaciji mislim sam po sebi drugaciji.To sto je smijanje trajalo petnestak minuta nema veze s travom,ako je atmosfera odlicna za smijeh ti nece trebati uopste velika kolicina trave a ako nije atmosfera dobra neces se dugo smijat skoro pa nikako,mislim znas na sta mislim; Ovo sa kljucanjem mi nije jasno,nemoj me pogresno shvatit al ne volim kad neko(a bilo ih je dosta na forumu) spominje kljucanje kad se napusi.Nema sanse da neko kljuca od trave; Ljudi cesto kad naleti dobra trava i kad se dobro razvale govore prskana trava; Od trave prskane valijumom imate jako jak osjecaj smirenosti,ne hoda/seta vam se, cesto se desava povracanje THC/Valijum(diazepam),spavanje poslije pusenja traje jako dugo,sutra dan ste pospani i jako se znojite; Od prskane trave xxx(ne zelim spomenut supstancu jer je vrlo lako nabavit a opasno je stetna a i koji bi procitali poceli bi prskat sa tim sranjem) osjecaj je jak u glavi,glava ko da hoce da eksplodira kao neki pritisak,paranoja je jako velika boze sacuvaj,high jako dugo traje mislim od thc ne traje toliko al od ovog sranja minimalno 5 sati,posljednih sat i po je polagano prestajanje djelovanja popraceno sa teskim umorom,cesto znaju boljeti koljena od tog sranja; Od trave prskane yyy(isti razlog) high od ove "trave" traje vrlo kratko(jer se prsce losa trava a ne dobra) svega sat do sat i po,high nije toliko u glavi koliko vas fizicki sjebe,imate osjecaj kako lice "odpada",svrbi vas sve zivo i samo se cesete,imate osjecaj blagostanja znaci boli vas qrac za vrijeme i za druge obaveze; Jos jednom napominjem trava se ne sprica sa heroinom,ecstasyem,speedom ili bilo kojom ulicnom sintetickom drogom nego sa supstancama koje su lako dostupne tj.jeftine i legalne. Ove gore primjere sto sam naveo, valijum nije toliko stetan kao ove dole dvije jebene su boze sacuvaj za cijeli organizam posebno bubrege; I jos nesto da napomenem kako prepoznati prskanu travu to je jednostavno,oci ne crvene toliko kao kod nase domaje;
LucidDreamAMBASADOR

sep 2007.

Mozda nesto prskano,mozda je lose odregavao tvoj organizam na tu travu sto si uzela,sta znas gde je bila i sta je prosla... Kao sto su ti rekli iskustvo ti je malo...Posle odredjenog broja napusavanja otkrices kako trava utice na tebe,i da li utice lose ili dobro...da li je u pitanju trava ili si u pitanju ti...praksa...peace70
ArtifeXENTUZIJASTA

sep 2007.

kO ZNA STA SVE MOZE BITI U PITANJU j a kad se prepusim dobijem kao neki napad bez razloznog straha desilo mi se svega 5 puta u zivotu i vratio sam se u normalu naravno. Ovo mi je rekla jedna pametna zenska da tkivo moga mozga jednostavno je podlozno tome i da bi trebao prestati pusiti, po njenoj prici jedan lik je samo 1 pusio i od tada se nikad nije vratio bas skroz u normalu kakav je bio pre toga (ko zna sta je taj pusio ;). Tako da mozda je tkivo tvog mozga tako sazdano da ne podnosi takve stvari nemoj je bas igrati sa time da neodes u reku bez povratka. Ali opet uzivaj u zivotu na svoj nacin ;)

sep 2007.

Sto tocno mislite pod tim 'kljucanje' dajte malo definirajte, jebote pa to moze imati desetke zna enja i to samo ~argonskih, bez pravog kljucanja, kokoa syle. I slazem se sa Narquila, od trave se NE KLJUCA (nema blokade mozga, tupila, praznine u umu...) Ako bas 'kljucate' od trave onda su dva objasnjenja... da ste pusili xxx ili yyy a ne travu ili da vam jednostavno ne pase a u tom slucaju OSTAVITE SE, ne forsirajte... Nitko vas ne tjera da pusite.

sep 2007.

Kljucanje u svom samom trenutku nastajanja... zbilja ne znam kako je autor uspio zabilje~iti taj proces, al svaka mu ast!

sep 2007.

Ma nije ti nista strasno preko noci zna cesto puta doci do dehidracije tjelo nema vode pa trosi svoje zalihe to se puno puta desilo mojim frendovima uplase se da je to nest strasno jednom nije dobro a svima nama je bilo ok...Malo lezi pij neke tekucine krisku limuna i to je to ;)

sep 2007.

Hvala vam puno na odgovorima. :) Mo~e bit da je prskana valijumom jer sam i povraala. A ovo za kljucanje, to mislim na onu fazu umora, bezvoljnosti, nezainteresiranosti...
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

sep 2007.

Prije bih rekao da je do povraanja doalo zbog konzumacije alkohola. Moj savjet ti je da ne mixaa alkohol i travu jer bi ti se opet moglo dogoditi to isto, pogotovo ako se radi o ne_maloj koli ini alkohola. Alkohol i trava su u kombinaciji doslovce pomeli mnoge iskusne puaa e tako da tebi kao po etniku savjetujem odvojeno ili striktno umjereno konzumiranje tih dviju supstanci. Na kraju krajeva, ato se tvoje astme ti e...za tebe bi bilo da uope na puaia. Osim u slu aju da (ne daj Bo~e), imaa neki te~i napadaj pa da malo smiria tijelo sa nekom indikom. Uglavnom, itaj teme na forumu, informiraj se i uvijek pazi ato unosia u svoj organizam. btw - :signs046::sun2:

sep 2007.

Ooooooo daaaaa... trava i alkohol...hahahahha, NIKAKO! :D Osim, ako npr. popijea 2-3 max. piva, ili 2 aae vina, pa onda zapalia 1 dobru, i kad se to sve pove~e milina... Ali napit se prije, pa onda i puait..hahahha...ne:) Evo, ja sam zadnji put sad prije mjeseca dana skinuo 3ipo litre pive, bio fino na granici da nastavim pit i da se ugodno napijem, zapalio pljugu skunka i dovienja... nakon 15 minuta, nije viae bilo pive u ~elucu:DDD Nema, alkohol i trava ne idu, jer trava zgr i ~eludac, a onda sve ata je u njemu, ako ima viae toga i leti van... A ako je skunk pak u pitanju, le-le...:DD
LucidDreamAMBASADOR

sep 2007.

Ja takodje izbegavam da mesam alkohol s travom,los osecaj...nego ljudi,sve je pocelo od pitanja Mary Jane a ode do ove teme...peace70

sep 2007.

Dobro si to zamjetio. Bravo.

sep 2007.

Viae neu mjeaat travu i alkohol :icon_lol:.
GreenManAMBASADOR

sep 2007.

I cigarete ostavi sto pre to bolje.Na prvom mestu zbog astme.A inace cigarete stvaraju mucninu,posebno kad ih nekolntrolisano pusis,sto je vrlo cesta pojava kad se pije alkohol.Sve u svemu pazi na svoje zdravlje i pazi sta pusis.
Lud-MladISTRAŽIVAČ

sep 2007.

Ja imam na ovo pitanje jako dobro iskustvo i rijec je o dobroj travi!!!Bas prije par dana uzo sam od lege trave njegovu domacu,nije nicim prskana nije nista,cisto prirodno,ali je trava predobra drzi me 4-5 sati osjecam se poslje toga izmoreno i onako uhvati me glupavost ali smijeh je toliko strasan da sam plako od smijeha kod frenda kada smo pusili plako sam zato jer nisam mogo stat:) a nisam mogo zaustaviti!!!Imo sam velike paranoje dok sam iso kuc bjezo sam sa frendom po parku jer sam mislio da nas vijaju krimovci!!!I poslje 3-4 dana sam imo jos take neke posljedice te vutre da sam mislio da sam prolupo,bio sam bas oglupljen i jako paranoican i zivcan!!!To mi se nije nikada desilo od vutre nisam mogo vjerovat da mi se to desavalo...!!!:signs054::vb_whip:

sep 2007.

jednom smo pljugali, ko zna koju ve na fajruntu oko 3... kad smo zavraili, iali smo lagano nazad i pita me frend jel me kao strah, rekao sam da je, uo sam neki visoki, neopisivi zvuk, pitao sam njega jesi uo to, ata je to, ka~e jesam i po eli smo tr at, bila je to PTICA, od tad mi nije bilo dobro, al u glavi, neki neopisiv strah, niata odreeno, znam da sam razmialjao u autu ata mi se to dogaa, ata je to u travi, nisam valjda puaio LSD, neu valjda poluditi i poubijati nekoga ili sebe, frend baci CD-ove iza kod zvu nike, ja pitam u strahu; "ata si sad to napravio?" izgledalo mi je kao da mi je bacio neato udno na vrat, kao neki prah da me joa viae nadrogira, svi su mi bili sumnjivi, srce mi je tuklo kao ludo, kad je po ela muzika svirat, to me malo smirilio, ali kad sam legao kasnije u krevet, opet mi je srce tuklo i bilo me strah, prije toga sam se ~alio drugom frendu koji ne puai, ovaj si isto zabrinuo... ne znam kad sam zaspao, baa i nisam dugo spavao i joa oko 12 sati, bila je nedjelja, osjeao sam se usrano i uplaaeno, udnih zjenica i brzog lupanja srca... ina e frend mi je spomenuo kako je trava kao prskana kao s kokom, ali mislim da nije, s ne im drugim sigurno da... nikad poslije nisam imao sli no iskustvo s travom... tako da se zapitaa MALA jel trava (ne znaa kakva) dobra za tebe...
Weed KillahPOZNAVALAC

sep 2007.

koji uber rotflmao!!! Trava prskana kokom... BTW, vec mi je lagano dosta ludi koji briju da je spricana sa pcp-om, lsd-em, kokom, herom, domestosom, cokolinom ili neznam ni ja sam cime. Ljudi, to su jednostavno suvisne price i ne razumijem zasto uopce netko to prica. Ukljucite logiku.. Npr: trava spricana kokom??? I onda kupis panj za 50kn u kojem je 150kn vrijednosti koke? I dont think so.. Ista stvar sa lsd-em.. jos i gore. Znate li vi ljudi koja je enormna kolicina jedna jedina kapljica lsd-a?? da ne pricamo kako je nestabilan spoj i pretpostavljam da nebi bilo jednostavno naci neki medij u kojem bi se moglo rastopiti pa pospricati po vutri.. ma svasta. sto se tice tih paranoja i sta ja znam kod "normalne vutre koja nije nicim spricana"... bajke... cak i kod ekstremnog napusavanja najjacom vutrom na svijetu, nakon 8 sati sna bit cete kao novi... A ako netko dere po bonkasima, alkoholu ili necem trecem i onda po vutri pa mu nije dobro, mislim da je u stanju i sam zakljuciti sto je poslo po zlu, ergo, suvisno je time zamarati druge da se razumijemo, ja sam uvijek za pomoci drugome, da se razjasne neke nedoumice ili dileme ali dajte ljudi malo razmislite prije nego postate.. jos samo da se osvrnem na post prije ovog zadnjeg.. 3-4 dana kasnije si se osjecao glupavo od vutre? posljedice od vutre nakon 3-4 dana? nemojte ljudi biti smijesni, molim vas.... jos domacica, ne spricana nicim? Mislim, nisam ziher sto da odgovorim na ovo. kako je krenulo samo cekam da netko napise: "Jucer sam probao marihuanu. Tako smo se jako napusili i bilo je super. Ne znam dali se to i vama dogadja ali ja sam poceo letiti okolo po sobi. Bilo je tako dobro, letili smo okolo i smijali se ali onda me pocela prati paranoja i nekako mi niije bilo dobro. Tjedan dana kasnije ostao sam paraliziran od struka nadolje jer sam si sam skalpelom razrezao lenu mo~dinu poato sam mislio na sebi napraviti neki upgrade jer sam bio tak spaljen od te marihuane sto smo pusili." mislim, ljudi, alo.. ajmo malo ozbiljnosti... Mislim da su ovakve teme za graveyard...

sep 2007.

Okrivimo travu! :icon_lol::icon_lol: Da nisi ti iz vlade?

sep 2007.

pa onda bi pisalo samo lud! :DD

sep 2007.

ne mislim da je prskana sa kokom jer ne mogu znati, samo sam htio rei da je svaata mogue, od govneta u travi do laka za kosu... jebiga, to je istina, malo fuj, ali to je to i tako e biti dok ne budemo imali ceh uzgajiva a i sindikat radnika u ganja industriji...

sep 2007.

Ili barem obrazovane pusace koji ne kupuju 'macka u vreci' :icon_lol:
NarquilaENTUZIJASTA

sep 2007.

E ovako nemoj misliti da se sada kurcim ili sta vec nego nema sanse da je bila prskana kokom ne samo zato sto je skupa nego kokain na povecanim temperaturama se unisti(ne znam kolika temeratura tacno ali cisti kokain je nemoguce pusit) Zato su dileri u Americi predkraj osamdesetih izmislili crack,mislim nije to neko cudo to je vrlo jednostavno za dobit cisti kokain i sodabikarbona,kako bi je amerikanci nazvali baking soda.Eh sa tim su postigli da se kokain moze pusiti,krek se pusi u lulama za krek crackpipe i dok se pripaljiva i dok pocinje da se hlapi on puca odatle i ime crack.Jako je ovisan a djelovanje mu svega traje petnestak minuta i ima jako jak stimulant high.Kod mene u Bosni ga nema a za Hrvatsku neznam al znam 100% da ga ima u Austriji i tamo ima dosta crack dzanera.

sep 2007.

Prskana trava...... Zaato uvjek kad netko ima,ajmo rec bad trip ili neugodno iskustvo,loa osjecaj za vrjeme ili nakon puaenja trave ljudi zakljuce da je prskana trava.Tolno je jadno ato neki dileri prskaju travu.Ali jedno je sigurno=NECE PRSKATI TRAVU S NECIM `TO CE KOD KONZUMENTA IZAZVATI NEUGODNE EFEKTE. Loaa trava,kakva je cesta na naaim prostorimaima jako malo THC-a,znaci puno treba za napuait se ili se uopce nemoguce napuait,pozitivni efekti nece postojati a jedini negativni efekt ce biti taj sto si trujete pluca. I u opisu djelovanja te trave nema ama baa niata cudno,nuspojave su zbog astme ili zbog alkohola.
Lud-MladISTRAŽIVAČ

sep 2007.

Gle ja znam da je to smijesno,ali ja sam reko ono sto je stvarno,nije da sam ja bio glupast nakon 3-4 dana ali je bilo nesto drugcije nije bilo normalno i cim sam predto da pusim tu vutru nakon koji dan sve bilo normalno,i onda sam opet od lege uzo te vutre i pusio pa se isto to ponovilo!!!100% domacica i nisam pusio i mjeso alkohol neznam sta je to!!!Nikada mi se to nije desilo od bilo koje vutre a pusim vec dosta dugo i neznam stvarno...!!!
Weed KillahPOZNAVALAC

sep 2007.

moram priznati da jeste malo smijesno.. mislim, to je i teoretski nemoguce.. meni se dogodilo jednom ili dvaput da high prenesem u sljedeci dan a to je bilo kada sam isao spavati u 5 naduvan skanka ko majmun i probudio se u 9-pola 10. i jos kazes da nije sigurno spricana i da vec dugo pusis.. zato mi nije jasno.. rekao bih da je taj tvoj fenomen borderline impossible.. nego, jos si kasnije opet isao to pusiti?? :))
Lud-MladISTRAŽIVAČ

sep 2007.

da isao sam kasnije opet tu vutru pusiti da vidim jel mi to bilo zbog nje,i opet se to ponovilo samo sto je trajalo manje jer sam manje popusio!!Ma neznam sta je mi je to bilo i nebi se htjeo s time opterecivat,necu vise pusiti tu vutru i sve ce biti 5 ko i uvjek:)
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

sep 2007.

de poaalji ti toga vamo,ima onih kojima bi to odgovaralo
Lud-MladISTRAŽIVAČ

sep 2007.

Hahaha,odgovaralo bi da:)
Slim_ShadyISTRAŽIVAČ

sep 2007.

Evo i meni kad popusim joint su suha usta i moram da pijem :D tek toliko, citao sam negdje na ovom forumu ili na vutri da se ALKOHOL i MARIHUANA NE SMIJU mjesat! Neznam zasto ali citao sam da je to ubojita kombinacija xD (ne mislim na smrt) tako da ti je valjda od toga bilo lose.
wannabeshaman1POZNAVALAC

sep 2007.

ja kad se napuaim osjeam ko da me stalno treska neka slaba struja ili ko da imam male igle po tijelu koje me lagano bockaju... je to loae?

sep 2007.

To je vjerovatno samo nacin na koji tvoje tjelo/um reagira na travu. Siguran sam da ima jos ljudi koji se tako osjecaju.Mislim da i meni ponekad od trave bude neato slicno. Ako ti je osjecaj ugodan onda je dobro.

okt 2007.

ja sam cuo da ne valja da se mesa saa alkoholom neznam ja evo nisam duvao pet dana a danas sam ustao kao mrtav nisam mogao da se rasanim jedno 5 6 sati od kad sam ustao znaci lagano ustao sam u 1 pogledam sa 6 sati imam osecaj kao da sam sad ustao

jan 2016.

znaciiisti smoo..ne konzumirao cesto travu..juce su me nagovorili da idemo duvatii i pristao sam..znaci nas 4 na nekih 0.5 g vutre..ova dvojica su se samo malo smijala i tjt a nas 2 je uhvatila panikaa neka u skolii na satuu,poceo sam u sebi padati u nesvest i vikatii nije mi dobro,nije mi dobro..nakon toga nije me pustaloo jedno 3 sata dok nisam dosao kucii i zaspao,probudio sam se oko 1 ,bilo mi je malo boljee ali zenicee kao da su mi se sirilee i kao da sam osecaao napadaj panikee na par trenutaka..ljudi mojiii kao da sam izgubio vlastiti identitet dok sam bio pod tim dejstvom..sada sutradan sam sav napet i stalno mislim o tome sto mi se desiloo i nije mi bas najboljee,jel mozee neko da mi pomogne slucajnoo,kao da sam nestrpljiiv i nista me ne zanimaa???

jan 2016.

pa vidi ovako ... ja ka~em uvijek da je za ocijeniti travu,jedini relevantan momenat taj; zapali i idi tamo gdje ne smijea biti napuaen ;) zna i to se i tebi desilo kao prvo,zaato si puaio i onda iaao na nastavu kao drugo,koliko imaa godina tree...usr'o si se od straha da te nebi u itelj provalio joj,joj,joj nemoj puaiti travu dok ne zavraia akolu

jan 2016.

Mah sve je do njega i njegove psihe,utripovao je se i sve ga je na gore vodilo,samo se prepusti i opusti se,ja sam cijelu srednju skolu napusen bio pa sam je zavrsio sa dobrim.Ako vec mislim pusit vutru i ako ti se svida primjeni to jer vutra je stvorena da se opustis a ne panciaris.
BladerZMAJ

jan 2016.

Ima trava puno dublje djelovanje na psihu nego ata se ve inom misli... nekad neka brana emocionalna popusti jer um sebi poslo~i u tom trenu stvari pa ne mo~emo zadr~ati karakter koji nam zadr~ava emocije inae. I onda se strah po inje ostvarivat-pokazivat-isplivava jer ne mo~emo ga zadr~at potisnutim. Ipak ima neku vrstu halucigenog djelovanja, nekako indirektnog iako i to dosta ovisi o kemiji koju stvara mozak i psihi, a ona je razli ita kod svakog ovjeka. Sa~eto i jednostavnije je @VenloNL rekao i po meni je to dobar savjet. Neodgovorna upotreba e ti donit samo viae loaeg osje aja nego ugodnog. Iskusio si dubok i jak strah i sad si protresen. Ni prvi ni zadnji . Pusti mo~da koju godinu, o ito ti ne sjeda dobro, a usto da ti joa dodam da za zabavu ti ne treba trava, ako ve od nje to o ekujea s obzirom da puaia prije dosadne nastave. Iako nije loae, a ni dobro ;):crazyd:
L0oDZMAJ

jan 2016.

Ja kolko znam maloletnicima je zabranjen pristup diskusiji na forum... a ti ides u skolu i jos budis temu od pre 8 godina:razvaljen:: https://www.vutra.org/threads/pravilnik.10131/

jan 2016.

mo~da je okin'o 2.3 godine pa sada nije viae maloljetan ;) aalu na stranu ... nije ugodno iskustvo

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se