LEGACY
Medicinski kanabis? (u HR)
20 odgovora2,386 pregleda
Weedeemer
ISTRAŽIVAČ120 REP47%
→ Entuzijasta
WeedeemerISTRAŽIVAČ
avg 2013.
avg 2013.#1
s obzirom na niz od svakakvih dijagnoza i medicinskih stanja... postoji li ikakve sanse dobiti od doktora ili HZZO-a odobrenje za upotrebu?
spomenuo bih samo neke: anoreksija, kaheksija, gerb, IBS, ostecenja bubrega jetre i srca.... generalni hormonalni disbalans... etc
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
avg 2013.
avg 2013.#2
meni je moja doktorica rekla,... ma znam da trava nije toliko zlo koliko se prezentira...ali ata ea kad je tako :)
no to je samo njeno mialjenje i ona ti samo mo~e napisati uputnicu za psihijatra :) ,no nikakav medicinski kanabis joa uvijek
M a n d o r
AMBASADOR3.869 REP68%
→ Legenda
M a n d o rAMBASADOR
avg 2013.
avg 2013.#3
mo~da da se obratia nekom na viaem rangu sa dokaznim materijalom da ti je dosta bolje nakon konzumiranja....no sumnjam,ato veli Ven....ali probaj ako niata ja bi sadio kod kue pa ako padnea,a gledaa da ne padnea naravno,onda bi se vadio na tu pri
u i tim dokazima koje si nosio osobi na viaem rangu...
razumijevanja,uz ovakav povijest bolesti,mora imat i onaj Dr. Sakoman a ne sudac :) ....off@ btw ovo njegovo prezime mi zvu
i neato kao Dr.Puaioni
ar hihi ;)
Weedeemer@ sretno u potrazi za nekom dozvolom no bojim se da ea pristupit inkognito metodi lje
enja a i nevidim razlog zaato nebi :)
ustvari ata e ti uope takva dozvola,kupi osnove,posadi,beri i deri,ljeci se,pomozi sebi kako god mo~ea.... :)
cons
LEGENDA5.122 REP1%
→ Zmaj
Domar
POZNAVALAC947 REP39%
→ Ambasador
DomarPOZNAVALAC
avg 2013.
avg 2013.#5
naravno da e bit, sad su nas momci i djevojke u duginim bojama i nau
ili kako, samo treba non stop gnjavit politi
are za legalizaciju med marihuane, ako su dopustili adamu i atevi brak e bogami mogu i meni da zapalim oks poslje posla u miru...
nightrider
ENTUZIJASTA589 REP97%
→ Poznavalac
nightriderENTUZIJASTA
avg 2013.
avg 2013.#6
Je, ali oni imaju organizirane udruge i viae hrabrosti nego mi da se izbore.
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
avg 2013.
avg 2013.#7
netriba ti njihovo dopuatenje.. :) ve vlastito..
strah te ne
ega?
mazar
LEGENDA12.299 REP73%
→ Zmaj
mazarLEGENDA
avg 2013.
avg 2013.#8
je, ali kad ka~ea da si gej ne idea u zatvor, ali kad ka~ea da uzgajaa :maryjane: ....
bit e neato, samo strpljanja treba, a do tad ti je sativa rekla uzdaj se use i svoje kljuse :ridinghorse:
Domar
POZNAVALAC947 REP39%
→ Ambasador
DomarPOZNAVALAC
avg 2013.
avg 2013.#9
Je kume nije ni njima do nedugo bilo drukcije, a mnoge dr~ave i dalje kazneno terete za sodomiju. Al di ea njih 10 000 pohapsit kad izidje na ulicu? Ima
ovjek pravo, mogli bi i mi to, dugotrajan jest postupak, al nije nemogu...
Osim toga dam se kladit da bi bio puno manji otpor javnosti legalizaciji med kanabisa nego gay pravima...
Mo~emo mi danima zamisljat ~idove masone u farmaceustskim korporacijama kako se svim silama bore kako se ti nebi napuaio, nije istina nego smo mi uljenili, da tra~imo to non stop kad tad bi im dojadilo i legalizirali bi marihuanu...
herb oil
ENTUZIJASTA436 REP59%
→ Poznavalac
herb oilENTUZIJASTA
avg 2013.
avg 2013.#10
kad bi samo pogledali ekipu oko nas mojih 80% prijatelja i poznanika konzumira, a dobar dio i sadi.vjerujem kad bi se pokrenilo ozbiljnije da bi odaziv bija nevjerovatan! Doce taj dan,a do tad je ovaj forum najbolje sta se moglo desit u regiji ;-)))
44 REP88%
→ Istraživač
okt 2013.
okt 2013.#11
Ja sam mojoj doktorici rekla da varim, nisam htjela Tramal ni Ketonal, rekoh joj da mi je biljka prihvatljivija za smirivanje boli od tog kre
a...
Niata nije rekla, ma boli nju ona stvar za mene, njoj je bitno da ne tra~im hrpu uputnica, a po njoj mogu piti i solnu kiselinu, samo neka nju ne ometam sa nekim, po njoj, bezveznim pitanjima, jer tko je vidio da se pacijent ~eli informirati o svom zdravlju:(:(
A ato se ti
e legalizacije, sumnjam u to u skoroj budunosti.
Kada bi farmaceutske kue mogle patentirati biljku, pa da imaju od toga koristi, e, to bi ve bila druga pri
a, ovako.....
A da ne pri
amo da dr~avi ni vlasti ne paae osjeaj ugode koji izaziva trava, ato ima nekome biti ugodno, ima da se boria da pre~ivia, a ne da se osjeaa dobro i da se pri tome
ak i lije
ia, a njima od toga ne kaplje lova....nee moi, nee nikako.... :ohno:
avg 2013.
1 / 11
avg 2013.
okt 2013.