VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaAkutan i brain fog
LEGACY

Akutan i brain fog

32 odgovora2,267 pregleda

dec 2020.

Pozdrav ljudi, pratim ovaj forum dosta dugo, i evo odlu io sam da se i ja pridru~im, na~alost sa zdravstvenim problemom koji me mu i ve 2 godine. Kako naslov ka~e, lek akutan mi je ostavio kako se ini dugotrajne posledice. Imam oseaj kao da imam maglu u glavi, kao da mi je iq pao za 50. Ili joa bolje bi vam opisao, kao kad se prepuaite pa ste sutradan stondirani, e baa tako samo konstanto. Tako je ve 2 godine od kad sam prestao da ga pijem. Probao sam sve i svaata istra~ivao po svim sajtovima i niata mi nije pomoglo. Ina e imam 20 godina, ~ivim sa svojima i nikad im ne pri am o problemima jer smo oduvek bili odaljeni ato se ti e privatnog ~ivota, tako da im nikad nisam ni rekao za ovaj problem niti iaao kod doktora. A i kad bih iaao ne znam da li da oden kod lekara opate prakse ili kod psihoterapeuta. Ako neko zna sa kim bih trebalo da se posavetujem ili ako zna ata bi mi pomoglo bio bih mu zahvalan.
pannonianLEGENDA

dec 2020.

Pozdrav To je za akne lijek? Prijateljev mlai brat je uzimao. Rjeaio se akni i razvio ozbiljan oblik depresije. Propisani antidepresivi su ga primirili, ali par godina pod njima ga se nije moglo povezati sa osobom kakva je bio. Ovo mu je pomoglo. Doduae, on je pod nadzorom brata uzeo i veu dozu psilocibina. To ne savjetujem ako nemaa nekoga sa iskustvom i u koga imaa bezgrani no povjerenje Uglavnom, uguglaj - Niacin Lion's Mane Psilocybin Protocol, malo pogledaj znanstvena istra~ivanja i iskustva o tom. Lion's mane(resasti igli ar)je gljiva. Mo~e se nabaviti ekstrakt. Promovira rast novih mo~danih stanica. Psilocibin je aktivni sastojak psihodeli ne gljive. Promovira stvaranje novih neuronskih veza. Doza u ovom protokolu je toliko mala da nema straha od nekog psihodeli nog u inka. Bit e i 20 i viae puta manja... Ako te zanima pogledaj malo. Ima dosta toga napisano I da, ovo ti govorim jer do sada ve nisi otiaao lije niku i mo~da bi trebao prvo to u initi
5ARPOZNAVALAC

dec 2020.

Pa da mu lije nik nije dao taj "lijek" nebi mu niata ni bilo..
pannonianLEGENDA

dec 2020.

U pravu si, ali pazim ato u rei. Lako se krivo tuma i i onda se stekne dojam da govorim iz neke newage perspektive, zavjere... A nije tako. Ali injenica je da je dosta lije nika nedovoljno anga~irano i da na traci rjeaavaju pacijente. Uglavnom su prisiljeni na to. Ali ne svi. Ja imam sree da sam naiaao na jednog takvog. Inteligentniji je od mene, osoba sa potpunim integritetom... Bez straha si mogao o kanabisu s njim pri ati i prije 15 godina. Vjerujem mu 100%. Zato ne mogu izvui taj argument iako bi najradije to napravio

dec 2020.

Da lek za akne. Nemam iskustva, ali radije bih prirodno nego da me kljukaju amfetaminima i glupostima. Ako mo~ea poaalji mi link gde da uzmem taj ekstrakt jer ne mogu da naem. Bio bih ti zahvalan :)
pannonianLEGENDA

dec 2020.

Gladaj uzeti Host defense proizvod. Vlasnik je Paul Stamets, vodei mikolog danas. Mo~ea biti siguran da je sirovina 100% ista, sigurna... Gledao sam u srbiji, ali nisam naaao. Evo u hr tog proizvoda https://www.biobio.hr/lions-mane-lavlja-griva-proizvod-28888/ Evo i slovenski proizvod, uzgojeno i preraeno u sloveniji https://www.planetbio.eu/collections/mushrooms/products/hericium-powder-dietary-supplement-150-g A za psilocibin ea morati u akcije koje su za drugi forum. Uglavnom nije problem uzgojiti themajka.com Niacin je B3 vitamin
EasygoerAMBASADOR

dec 2020.

ja ti preporucujem Nutritarian Diet, i da izbacis sve zivotinjske proizvode osim povremeno ribe, dozvolices telu tako da izleci samo sebe. Sto vise i sto raznovrsnijeg sharenog povrca u ishrani. A ovo za psilocibin i to, nemam neki komentar, ja probao i velike doze i mikrodoziranje i najbolje mi je bilo od dva veca sirova crna luka dnevno, dakle blender u shake i kreci

dec 2020.

Za po etak treba organizam dobro o istiti od otrova kojim si se kljukao, tako da ja mislim da bi dobar start bio iaenje organizma kao i iaenje debelog creva. Ja bih ti preporu io ovu knjigu da pro itaa, kratka je a jako zna ajna. https://herbanictinkture.com/wp-content/uploads/2015/04/30_ciscenje.pdf Uradio sam jedan brzi google search o tom otrovu i malo je rei da sam zgro~en, ata se sve danas legalno prodaje to je neverovatno, a zaato ti nisi istra~ivao ata unosia u sebe, neu te pitati da ti joa dodatno stajem na muku.

dec 2020.

Za ovo treba dubok džep koji ja nemam niti moji roditelji. Vegansku ishranu bih mogao da ispratim ali samo preparati koji su navedeni izađu preko 100€. Probaću da pređem ma vegansku ishranu jedno vreme a što se tiče čišćenja creva probaću da nađem jeftiniji alternativu
EasygoerAMBASADOR

dec 2020.

Za ishranu nutritivno bogatim biljkama ti treba manje para nego za bilo koju drugu, kilo cvekle je manje od pola eura, luk takoe, so ivo, pasulj, celer, golica, laneno seme itd

dec 2020.

Nije meni problem da isplatim vegansku ishranu nego preparate koji su navedeni u dzankijevom postu u knjizi.

dec 2020.

E jebiga sad, par stotina evra za zdravlje je niata, okreni omladinsku slu~bu stisni se 10 15 dana radi neki opuaten posli pa zaradi. Najlakae je rei nemam. Zasro si stvar i sad bi neki magi ni lek da popijea usput da koata 3 eura i da se sve to ispravi, ja bih voleo ali to ne ide tako. edit: evo mo~da ti ovaj program viae odgovara, od istog je doktora. https://herbanictinkture.com/wp-content/uploads/2015/04/ciscenje_creva.pdf
EasygoerAMBASADOR

dec 2020.

Ne rebaju ti nikakvi preparati za pocetak, samo dosta crnog i belog luka, rotkvi crnih.i.belih, kupusa, kelja, i svega sto pokrece,metilacione procese, zatim polena, bobica kleke, dosta vlakana itd

feb 2021.

Danas je veoma lako uzgojiti razno mikrobilje, psenicu za sok pa cak i bijeli luk, rotkvicu,. Saka mikrobilja (posebno brokule, rastike, karfiola, kupusa, prokulica, generalno zelenog povrca) ima nutritivnu vrijednost kao tanjir odraslog povrca/ploda. I sve zauzme jedan sprat police za knjige. Sa par led traka i par minuta dnevno utrosene energije imas kol'ko hoces. Kesica sjemena je max 1€. Dovoljno za 3 dana po saku. Jos ubaciti tjelovjezbu da toxini brze izlete van, pa za par mjeseci da knjigu pises o promjeni u zivotu. Ko hoce nadje nacin, ko nece nadje izgovor. Ko ne zna da su farmacija i bankarstvo izmisljene institucije iskljucivo radi obrta, naucit ce kad tad jbg. Ili nece.
EasygoerAMBASADOR

feb 2021.

i ne zaboraviti spirulinu od hranjivo "gustih" namirnica i suplemenata... I dosta omega 3 kroz plavu ribu
Whacky TobaccyPOZNAVALAC

feb 2021.

Koliko znam ima omega 3 i omega 6 masnih kiselina u sjemenkama konoplje ato je posebice dobro kod problema sa ko~om. Istra~ivanja pokazuju kako konzumacija ulja sjemenki konoplje mo~e pomoi kod ekcema ko~e te smanjiti neugodne simptome poput svrbe~a ko~e.
EasygoerAMBASADOR

feb 2021.

umesto ulja bolje je koristiti sveze samleveno seme

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se