LEGACY
Astma, bronhitis, cigarete i Marihuana
20 odgovora6,396 pregleda
AstralGuy
ISTRAŽIVAČ77 REP18%
→ Entuzijasta
AstralGuyISTRAŽIVAČ
nov 2013.
nov 2013.#1
Ovako stoje stvari, imam astmu i bronhitis jos od detinjstva, nisu se pojavljivali znaci vec 5-6 godina. Pre oko 5 meseci poceo sam aktivno da pusim cigare(Winston blue) i pre oko nedelju dana poceo sam da kasljem. Predpostavio sam da je to zbog cigara i odlucio sam da prestanem. Nisam zapalio ni jednu ima vec 6 dana i ponosan sam na sebe.
Sad me zanima, primetio sam da kad se naduvam, nema tog kaslja i disem MNOGO lakse. Zanima me kakav uticaj ima Marihuana na osobe sa Astmom i Bronhitisom?
stara baba
POZNAVALAC1.005 REP45%
→ Ambasador
stara babaPOZNAVALAC
nov 2013.
nov 2013.#2
pa kako ti se
ini iz vlastitog iskustva?
ajde priznaj :rasta1:
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
nov 2013.
nov 2013.#3
Can Cannabis Help Asthma Patients?
Medical Marijuana and Asthma: Benefits vs Risks
How should cannabis or THC be taken to treat asthma?
http://asthmafoundation.org.nz/wp-content/uploads/2012/03/Cannabis.pdf
ima dosta toga na net-u, ti moras odluciti
Gagiba
AMBASADOR2.454 REP27%
→ Legenda
GagibaAMBASADOR
nov 2013.
nov 2013.#5
Bratula, evo ti iskustva mog velikog prijatelja Baneta koji je muku imao sa napadima astme! Ne
esto ali deaavalo mu se...
Pazi sad dobro: Od kad koristi marihuanu a to je cirka 15 godina intezivno, ni jedanput se nije zakaaljao!!!! :D
To je puna i potpuna istina! Pre toga je iaao po nekim planinama, jezerima, pomagalo mu je ali kad se vrati u smog opet ista pri
a. Ja li
no verujem da mu je marihuana sredila plua. Mo~da bi se i bez koriaenja pomenute biljke plua reorganizovala i prestala da opstruiau ali to ne mo~emo znati. Ono ato je fakat je da od kad puai marihuanu nema apsolutno ni jedan problem sa disanjem. E doduae, pljuge je batalio na
isto, nije zapalio ni jednu, mada koliko miksuje d~ongle, pa puta koliko d~ointa, ispuai garant cigaretu, dve dnevno... ;)
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
nov 2013.
nov 2013.#6
Ja sam prestao sa cigaretama prije godine i pol zbog bronhitisa. Kaaalj mi je stvarao u~asne probleme pogotovo nou. Sku~io sam da mi se kaaalj vrati ako mijeaam vutru sa duhanom, pa
ak i sa domaim, tako da svoju slabiju vutru sativu mijeaam sa ja
om indikom i samo
istaka, veinom na lulu. Od bronhitisa nije ostalo ni B, jedino ato malo viae kraim vutru, ponekad i 15-tak luli dnevno al nije greda, glavno da diani putevi rade ko podmazani ;)
opa cupa
ZMAJ140.425 REP
opa cupaZMAJ
nov 2013.
nov 2013.#9
moram i ja nesto napisati u ovoj temi.Meni nema logike inhalirati dim bilom kojeg oblika a usput imati problem sa disanjem..tako da mi pada u vodu glorificiranje ganje u ovom slucaju ali necu ulaziti u raspravu jer nisam dovoljno kompetentan haha.
Jedna stvar je sigurna a to je da pomaze kod iskasljavanja..evo to je provjereno;)
Edit:
Stvar je ustvari vrlo jednostavna..ako poslije pljuge osjecas zaduh (otezano disanje) onda je ocito da nebi smio duvati:)
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
nov 2013.
nov 2013.#10
Neki dan sam baa ostao ne napuaen od 7 ujutro pa do 4, al ne svojom voljom nego sam zaboravio ponijeti vutru na posao. Vrijeme mi je tako sporo prolazilo da sam izludio. Posao mi je voza
dostavlja
i stvarno dosada zna ubiti
ovjeka kad je normalan, a kad zapalim osjeam se kao da imam druatvo, ono pjevuaim uz radio i tak to :)
Nije da varim na poslu samo iz razloga da mi vrijeme br~e prolazi nego mi i ubla~i bolove u kralje~nici jer mi to zna zadavati podosta problema.
nov 2013.
1 / 11
nov 2013.
dec 2013.