VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaantibiotici -.-''
LEGACY

antibiotici -.-''

36 odgovora4,084 pregleda
BachaISTRAŽIVAČ

sep 2011.

ako je itko imao iskustava neka pomaze....trenutno pijem antibiotike,Ospamox da budem tocniji...e sad hoce li se sta desit ako budem fumao???nebi htio da zavrsim na hitnoj il tako nest...hvala svima
ExoticPOZNAVALAC

sep 2011.

Nemoj me dr~ati za rije , ali ja osobno ne vidim razlog zaato bi zavraio na hitnoj... To su antibiotici... Ako netko mo~e cugat na antibioticima, zaato ne bi ti moga fumat? JA osobno mislim da najgori problem mo~e biti da ti ta tura tableta koju popijea prije ne bude imala efekta... Velim, isto moje mialjenje s obzirom na iskustvo da sam ja znao ponekad cugat na antibioticima...
GreenRyderLEGENDA

sep 2011.

....a zar je problem prestat pusit taj period dok pijes antibiotike?..........

sep 2011.

ne brini, mo~ea ti pit antibiotike i puait u isto vrijeme. ja sam isprobao nebrojeno puta i joa sam tu bez ikakvih posljedica... trava i alkohol nisu isto i ne djeluju isto. trava djeluje samo na mozak, na odreene receptore u mozgu i nema nikakvih interakcija sa antibioticima za razliku od alkohola.
SmehENTUZIJASTA

sep 2011.

brate ja sam medicinar samo fumaj do mile volje..neboj se niceg sem mucnine ali neces povracat... :P :P samo opusteno

sep 2011.

Gdje si ti akolu pohaao:vb_kez: Vjerujem da nema opasnosti ali mislim da je mogu e da se promjeni "film" u glavi ili da je druk iji osje aj u tijelu... Nea umrijeti sigurno.
SmehENTUZIJASTA

sep 2011.

u Hrvatskoj Osijek...Ospamox se koristi za infekcije usne supljine disnih puteva i gornjeg krvtocnog sustava...tako da nebi trebalo bit nikakih problema..eventualno muka ali nek oja ce prouzrocit zelucanu izlucevinu ili zelucani sadrzaj naci njeno izbacivanje...te su tablte osrednje gramaze tako da...premda neko je dao savjet da bi bilo dobro ne koristit vutru za navedeni period to je jedna od najboljih solucija..al sto se tice da ces si naskodit nesto mislim da nema brige tj siguran sam 99 % Btw sad sam se sjetio ako imas infekciju disnih puteva preporucam ti da ne konzimiras ni cigarete btw dim je dim..ali bi mogo smao zavuc tu imfekciju da traje dulji period P.s
BachaISTRAŽIVAČ

sep 2011.

zahvaljujem gazda doktor
BachaISTRAŽIVAČ

sep 2011.

da nije problem nebi ni postavio ovu temu,jelda ;)
Z&NZMAJ

sep 2011.

Zaato je problem? Mislim, ne znam ato ti puaia, pa ne mo~ea na tjedan dana pauzirati...meni osobno to nije nikakav problem, pa zato ne razumijem. Nedavno sam i sam troaio isti antibiotik i nije mi ni palo na pamet da bi moglo smetat ako dimim ...i nije smetalo :)
SmehENTUZIJASTA

sep 2011.

nista samo Opusteno P.s
BachaISTRAŽIVAČ

sep 2011.

fumam pravu,obicnu,zelenu ganju,bez aditiva,ne-apricanu...samo prirodno...i nije toliko bed meni prestat ali ovaj tjedan imam puno ''okupljanja'' i druzenja na kojim bi bio grijeh ne zapalit...plus draga ima godisnji tako da...nebi valjalo propustit :)
LillyPOZNAVALAC

sep 2011.

Ja sam milion puta varila pod antibioticima, i nikad mi nije smetalo :rasta1: mislim da mozes sasvim da se opustis...samo udri, vutra je lek hah :carrot:
derataurPOZNAVALAC

sep 2011.

ma gluposti naravno da se smije pusit,dapace :vb_devil: sranje je ako se alkohol pije i ne zato sto ce izrast trece oko il zavrsit na hitnoj nego zato sto konzumiranjem alkohola se ponistava djelovanje antibiotika
BachaISTRAŽIVAČ

sep 2011.

ja vec imam trece oko,ali ga ne otkrivam u javnosti :)
Bob _MarleyENTUZIJASTA

sep 2011.

Care care samo frula
derataurPOZNAVALAC

sep 2011.

to ti ispod ove lijepe kapice na slici?
BachaISTRAŽIVAČ

sep 2011.

ma jok,to slika kad sam jos mali bio pa nisam imao,sad ga skrivam na drugom mjestu...

okt 2011.

ma nece nista da ti bude od antibiotika,ja sam pila i leksilijum,mendaleks,ksalol i nzm sta jos uz vutru i nista mi nije bilo xD samo ti pij :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se