VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaPrejako povukao dim
LEGACY

Prejako povukao dim

20 odgovora2,090 pregleda
GeluISTRAŽIVAČ

nov 2009.

prije tjedan dana sam zapalio joint a morao sam ga na brzinu popuaiti...slu ajno sam prejako povukao i skoro ispustio duau..tak me zapeklo na sredini plu da to joa osjeam i sada nakon tjedan dana..trenutno me jako grije iu tom predjelo i probada me stalno neato ..e da i muka mi je...baa sam se sjebo. istu travu sam puaio..

nov 2009.

I ata emo sad? :) Ne vidim poantu ali odi kod doktora svakako. :rofl:
#34POZNAVALAC

nov 2009.

Uvijek kad motaa moraa dobro da napravia flok(filter, karton...kako ga zovete kod vas) da ti ne bi neka praaina ulazila u plua. Ak kupujea dobar duvan za motanje, napravia sitnu kockicu pa stavia prvo nju prije stavljanja marihuane. Tj da djeluje kao filter kroz koji ne mo~e niato proi. Ono ato se je tebi desilo(ak ti je stvarno neato ulazilo u plua) je veoma ozbiljno ak redovno puaia cigarete. Sama praaina smrvljene marihuane ti nee niato sama ali puaei svakog dana po nju se nagomili katran i evo ti cistu...nije toliko straano, ne brini...samo si korak bli~e problema sa pluima;) Svi smo tako :D Dobrodoaao u klub!
GeluISTRAŽIVAČ

nov 2009.

ne puaim cigarete hvala bogu ali jebiga ata da doktoru ka~em..to me pati..neugodno mi nekak :D
TarkiPOZNAVALAC

nov 2009.

a ato akodia kad ti puai... kolko puaa kog iskustva imaa?
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2009.

Meni se znalo dogaati, ina e sam dosta ovako osjetljiv na dim i smeta mi pa puaim skroz lagano ali tu i tamo sam znao slu ajno ko kreten povu(ili ogromni hit na bong) pa nemoa prestat kaaljat. Ovim mojima ato su puaa i tako neato se dakako ne dogaa, ve su odmrla plua od duvana
tamburaENTUZIJASTA

nov 2009.

pa reci doktoru da si pusio cigarete.to ti se i s njima moglo desiti.trava jest malo zesca ali to mi se jos nije dogodilo.zna se desiti bas kad vucem u pete da se zakasljem ali sve je to normalno
DirtyDENTUZIJASTA

nov 2009.

E stvarno nisam nikad cuo nesto ovako... Jebote sta si ti neku plastiku slucajno u pljugu stavio ili? lol Jebote neki ljudi fulaju ~ilu pa bolje prodju nego kad ti prejako povuces :rofl:... Koji naslov :rofl:....
GeluISTRAŽIVAČ

nov 2009.

ma ne akodi mi ..nego sam se ~urio..htio prije posla na brzinu i ono zajeb od 2001 godine i nikada mi se to nije dogodilo.. :crash:
GeluISTRAŽIVAČ

nov 2009.

pipe apple i gore sam stavio komadi moje domae uzgojene trave.. big bang :D
sta ti ima bit neugodno, to mu je posao, za njega placas porez. reci mu da te prije posla ulovilo da zapalis, ti zapalio, povuko ko da ti je zadnji i skinulo te u pluca! ak te pita sta si pusio, jbg reci sta oces. nema razlike, pljuga-cigara to je njima sve isto! a da ti nisi povuko kospicu od jabuke, obzirom da si duvao na apple, bar si tako napisao

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se