LEGACY
Prejako povukao dim
20 odgovora2,090 pregleda
Gelu
ISTRAŽIVAČ97 REP31%
→ Entuzijasta
GeluISTRAŽIVAČ
nov 2009.
nov 2009.#1
prije tjedan dana sam zapalio joint a morao sam ga na brzinu popuaiti...slu
ajno sam prejako povukao i skoro ispustio duau..tak me zapeklo na sredini plu da to joa osjeam i sada nakon tjedan dana..trenutno me jako grije iu tom predjelo i probada me stalno neato ..e da i muka mi je...baa sam se sjebo.
istu travu sam puaio..
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
nov 2009.
nov 2009.#2
I ata
emo sad? :)
Ne vidim poantu ali odi kod doktora svakako.
:rofl:
POZNAVALAC926 REP36%
→ Ambasador
#34POZNAVALAC
nov 2009.
nov 2009.#3
Uvijek kad motaa moraa dobro da napravia flok(filter, karton...kako ga zovete kod vas) da ti ne bi neka praaina ulazila u plua.
Ak kupujea dobar duvan za motanje, napravia sitnu kockicu pa stavia prvo nju prije stavljanja marihuane. Tj da djeluje kao filter kroz koji ne mo~e niato proi.
Ono ato se je tebi desilo(ak ti je stvarno neato ulazilo u plua) je veoma ozbiljno ak redovno puaia cigarete.
Sama praaina smrvljene marihuane ti nee niato sama ali puaei svakog dana po nju se nagomili katran i evo ti cistu...nije toliko straano, ne brini...samo si korak bli~e problema sa pluima;)
Svi smo tako :D Dobrodoaao u klub!
Gelu
ISTRAŽIVAČ97 REP31%
→ Entuzijasta
GeluISTRAŽIVAČ
nov 2009.
nov 2009.#4
ne puaim cigarete hvala bogu
ali jebiga ata da doktoru ka~em..to me pati..neugodno mi nekak :D
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
nov 2009.
nov 2009.#6
Meni se znalo dogaati, ina
e sam dosta ovako osjetljiv na dim i smeta mi pa puaim skroz lagano ali tu i tamo sam znao slu
ajno ko kreten povu(ili ogromni hit na bong) pa nemoa prestat kaaljat. Ovim mojima ato su puaa
i tako neato se dakako ne dogaa, ve su odmrla plua od duvana
tambura
ENTUZIJASTA292 REP23%
→ Poznavalac
tamburaENTUZIJASTA
nov 2009.
nov 2009.#7
pa reci doktoru da si pusio cigarete.to ti se i s njima moglo desiti.trava jest malo zesca ali to mi se jos nije dogodilo.zna se desiti bas kad vucem u pete da se zakasljem ali sve je to normalno
DirtyD
ENTUZIJASTA386 REP47%
→ Poznavalac
DirtyDENTUZIJASTA
nov 2009.
nov 2009.#8
E stvarno nisam nikad cuo nesto ovako... Jebote sta si ti neku plastiku slucajno u pljugu stavio ili? lol
Jebote neki ljudi fulaju ~ilu pa bolje prodju nego kad ti prejako povuces :rofl:...
Koji naslov :rofl:....
Gelu
ISTRAŽIVAČ97 REP31%
→ Entuzijasta
GeluISTRAŽIVAČ
nov 2009.
nov 2009.#9
ma ne akodi mi ..nego sam se ~urio..htio prije posla na brzinu i ono zajeb
od 2001 godine i nikada mi se to nije dogodilo.. :crash:
Gelu
ISTRAŽIVAČ97 REP31%
→ Entuzijasta
GeluISTRAŽIVAČ
nov 2009.
nov 2009.#10
pipe apple i gore sam stavio komadi moje domae uzgojene trave.. big bang :D
32 REP64%
→ Istraživač
nov 2009.
nov 2009.#11
sta ti ima bit neugodno, to mu je posao, za njega placas porez.
reci mu da te prije posla ulovilo da zapalis, ti zapalio, povuko ko da ti je zadnji i skinulo te u pluca! ak te pita sta si pusio, jbg reci sta oces. nema razlike, pljuga-cigara to je njima sve isto!
a da ti nisi povuko kospicu od jabuke, obzirom da si duvao na apple, bar si tako napisao
nov 2009.
1 / 11
nov 2009.
nov 2009.