LEGACY
[Anketa]: Korisnici Medicinskog Kanabisa na forumu.
40 odgovora3,457 pregleda
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
mar 2011.
mar 2011.#1
Evo jedna anketica, pa da vidimo kakav e biti ishod :costumed-smiley-027
*Naravno sporazumijeva se da onaj tko koristi Kanabis u medicinske svrhe
takoer ako ~eli mo~e ga koristiti i u svrhu zabave i sl. a glasanje za prvu opciju
ne isklju
uje automatski drugu, zna
i svi medicinski korisnici glasajte za prvu opciju. :thumb:
I naravno, budite iskreni :icon_wink: anketa je anonimna.
Tko hoe mo~e i napisati svrhu koriatenja ako ~eli, sami odlu
ujete.
Peace
:hippy:
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
mar 2011.
mar 2011.#2
FIRST
Ja osobno vutru koristim primarno za kroni
ne bolove i gr
eve a u slu
aju
da me opako uhvati do sada mi je pomagala samo jedna ampula Dolantina
koju bi primio kada odem na hitnu, a sada mi opioidini analgetici viae ne trebaju ;)
I naravno for fun :))))
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
xxrobixx
AMBASADOR4.300 REP80%
→ Legenda
Punxer
ENTUZIJASTA574 REP94%
→ Poznavalac
PunxerENTUZIJASTA
mar 2011.
mar 2011.#5
:thumb: upravo to
kad zapalim (u manjoj koli
ini)radim manje-viae iste stvari koje bi i radio trijezan, ali zanimljivije je
a u veoj koli
ini za sluaanje glazbe ili openito zabavu :)
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
mar 2011.
mar 2011.#6
Hvala bogu nemam joa nekih ozbiljnih zdravstvenih problema ! Iako mislim da bi se trebao prekopirati zapadni model i sve snage i svaki spomen na kanabis vezati uz medicinu , a sve stonerske spike eliminirati .
whatdoyouthink2010
ISTRAŽIVAČ85 REP23%
→ Entuzijasta
whatdoyouthink2010ISTRAŽIVAČ
mar 2011.
mar 2011.#7
Zasto? Bolje da si postavio/la pitanje za ata je ne koristimo. `alim se, koristim je zbog high-a, zabave, opuatanja, nesanice, povremene depresije, zbog u~ivanja u hrani :D, glavobolje.... ZBOG SVEGA :)
PicVajZ
POZNAVALAC1.363 REP85%
→ Ambasador
PicVajZPOZNAVALAC
mar 2011.
mar 2011.#8
Glasao za prvu opciju. Iako nemam nikakvih problema sa zdravljem, mislim da upravo ova biljka drzhi dobar balans u mom ogranizmu, celokpuno smiruje i oporavlja moje telo i moj um. Stoga i jesam skloniji Indicama....Naravno, pored canabisa tu su i meditacija, sport, ital....
WEEDetix
ZMAJ94.193 REP
WEEDetixZMAJ
mar 2011.
mar 2011.#9
ja sam koristio kanabis u menidinske svrhe na ovaj nacin radio sam kupke od kanabisa za osipe i nadrazenu kozu jer je stvarno dobra za to a usto korisstim svakodnevno kanabis da bi se izljecio od kronicne depresije ovog nam groznog svjeta :icon_lol: a ponekad ga konzumiram i iz zabave hehe :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
HighBadger
POZNAVALAC693 REP10%
→ Ambasador
HighBadgerPOZNAVALAC
mar 2011.
mar 2011.#10
U medicinske svrhe, dakle kao terapiju i za duhovno napredovanje i samospoznaju, i za ZABAVU!!!
sHR00m
ISTRAŽIVAČ72 REP15%
→ Entuzijasta
sHR00mISTRAŽIVAČ
dec 2011.
dec 2011.#11
esto zbog zabave i kreativnosti, jer kreativnost me totalno odvali kada sam high i volim stvarati neato novo. Svijet vidim u sasvim nekoj drugoj dimenziji i duboko razmialjam o nekim stvarima koje mi nebi pale na pamet dok nisam high. Kod glavobolje i depresije (koja me zna nekad uhvatit) doe kao melem na ranu.
Imam manjak samopouzdanja, pa mi se to samopouzdanje nakratko vrati kada sam high.
A volim pobjei i od stvarnosti, pustiti mozak na paau, barem na koji sat...
chello
ISTRAŽIVAČ100 REP33%
→ Entuzijasta
chelloISTRAŽIVAČ
dec 2011.
dec 2011.#12
Meni za PTSP i jake bolove u leima poma~e viae od pune vre
ice tableta koje su mi prepisane.
mazar
LEGENDA12.299 REP73%
→ Zmaj
mazarLEGENDA
dec 2011.
dec 2011.#13
Prvenstveno za zdravlje, a laganini me uzima i za zabavu, navika je grda stvar, pogotovo kad se s klincima igraa:banana:
natura
POZNAVALAC919 REP35%
→ Ambasador
naturaPOZNAVALAC
jan 2012.
jan 2012.#14
pocelo je zdravstveno zbog menstrualnih bolova, sada je vise da se otresem stresa posle posla i real life-a, spustim se na normalu i uzivam srecu kuci sa svojom porodicom.. navlakusha.
HighBadger
POZNAVALAC693 REP10%
→ Ambasador
HighBadgerPOZNAVALAC
jan 2012.
jan 2012.#15
Uuuu za menstrualne bolove nema nista bolje... (((: Pomaze svaki put... Toplo preporucujem zenskoj populaciji na forumu sa slicnim problemima...
Snjezana1971
AMBASADOR1.575 REP2%
→ Legenda
Snjezana1971AMBASADOR
jan 2012.
jan 2012.#16
Isklju
ivo za medicinske svrhe(za ~enu) nadam se da e joj pomoi i ovim se putem joa jednom zahvaljujem He-Man-u i kolegi mazar-u:sun2:
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
tri u jednoj
POZNAVALAC1.022 REP47%
→ Ambasador
tri u jednojPOZNAVALAC
maj 2015.
maj 2015.#18
Koristim ulje kao obliklijecenja od rka debelog crijeva i metastza na jetri.
Pantagan
ZMAJ53.910 REP
PantaganZMAJ
maj 2015.
maj 2015.#19
Nakon bolesti u ranim 20-im, embrionalni tumor lijevog testisa pa nekoliko godina kasnije seminom desnog testisa -operacije, zra
enja i ostalih kerefeka ve
dvadesetak godina odr~avam zdravlje na nivou samo uz pomo
kanabisa. Toliko za sad, hvala :vutra: i cijeloj ekipi na dobrim savjetima, pozitivnom stavu i mogu
nosti dijeljenja iskustava o dobrobiti drage nam biljke! Adio i stojte mi impio:banana123:
doom333
ISTRAŽIVAČ96 REP31%
→ Entuzijasta
ૐ ғιяεғυяү 麻
ISTRAŽIVAČ168 REP79%
→ Entuzijasta
ૐ ғιяεғυяү 麻ISTRAŽIVAČ
maj 2015.
maj 2015.#21
Licno konzumiram iz ljubavi prema biljcici vec skoro 12 punih godina. Povremeno me muci intraokularni pritisak pa se moze reci i da konzumiram u medicinske svrhe jer mi pomaze protiv bola. Pored toga, mislim da bih verovatno skrenuo od svakodnevnih sranja ovog sjebanog drustva koje zovemo civilizacija, da nije trave, muzike, i ortaka.
Takodje, inhaliranje/pusenje se moze smatrati preventivnim konzumiranjem, tako da je svaka "rekreativna" upotreba istovremeno i "medicinska". ;)
mar 2011.
1 / 21
mar 2011.
maj 2015.