VUTRA
ForumMarihuanaMedicina[Anketa]: Korisnici Medicinskog Kanabisa na forumu.
LEGACY

[Anketa]: Korisnici Medicinskog Kanabisa na forumu.

40 odgovora3,457 pregleda
He-ManLEGENDA

mar 2011.

Evo jedna anketica, pa da vidimo kakav e biti ishod :costumed-smiley-027 *Naravno sporazumijeva se da onaj tko koristi Kanabis u medicinske svrhe takoer ako ~eli mo~e ga koristiti i u svrhu zabave i sl. a glasanje za prvu opciju ne isklju uje automatski drugu, zna i svi medicinski korisnici glasajte za prvu opciju. :thumb: I naravno, budite iskreni :icon_wink: anketa je anonimna. Tko hoe mo~e i napisati svrhu koriatenja ako ~eli, sami odlu ujete. Peace :hippy:
He-ManLEGENDA

mar 2011.

FIRST Ja osobno vutru koristim primarno za kroni ne bolove i gr eve a u slu aju da me opako uhvati do sada mi je pomagala samo jedna ampula Dolantina koju bi primio kada odem na hitnu, a sada mi opioidini analgetici viae ne trebaju ;) I naravno for fun :))))

mar 2011.

Opuatanje,zabava,muzika,kreativa,pozitiva.....itd:)
xxrobixxAMBASADOR

mar 2011.

Sve je zanimljivije kad si high. :banana_rasta:
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

:thumb: upravo to kad zapalim (u manjoj koli ini)radim manje-viae iste stvari koje bi i radio trijezan, ali zanimljivije je a u veoj koli ini za sluaanje glazbe ili openito zabavu :)

mar 2011.

Hvala bogu nemam joa nekih ozbiljnih zdravstvenih problema ! Iako mislim da bi se trebao prekopirati zapadni model i sve snage i svaki spomen na kanabis vezati uz medicinu , a sve stonerske spike eliminirati .
whatdoyouthink2010ISTRAŽIVAČ

mar 2011.

Zasto? Bolje da si postavio/la pitanje za ata je ne koristimo. `alim se, koristim je zbog high-a, zabave, opuatanja, nesanice, povremene depresije, zbog u~ivanja u hrani :D, glavobolje.... ZBOG SVEGA :)
PicVajZPOZNAVALAC

mar 2011.

Glasao za prvu opciju. Iako nemam nikakvih problema sa zdravljem, mislim da upravo ova biljka drzhi dobar balans u mom ogranizmu, celokpuno smiruje i oporavlja moje telo i moj um. Stoga i jesam skloniji Indicama....Naravno, pored canabisa tu su i meditacija, sport, ital....

mar 2011.

ja sam koristio kanabis u menidinske svrhe na ovaj nacin radio sam kupke od kanabisa za osipe i nadrazenu kozu jer je stvarno dobra za to a usto korisstim svakodnevno kanabis da bi se izljecio od kronicne depresije ovog nam groznog svjeta :icon_lol: a ponekad ga konzumiram i iz zabave hehe :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
HighBadgerPOZNAVALAC

mar 2011.

U medicinske svrhe, dakle kao terapiju i za duhovno napredovanje i samospoznaju, i za ZABAVU!!!
sHR00mISTRAŽIVAČ

dec 2011.

esto zbog zabave i kreativnosti, jer kreativnost me totalno odvali kada sam high i volim stvarati neato novo. Svijet vidim u sasvim nekoj drugoj dimenziji i duboko razmialjam o nekim stvarima koje mi nebi pale na pamet dok nisam high. Kod glavobolje i depresije (koja me zna nekad uhvatit) doe kao melem na ranu. Imam manjak samopouzdanja, pa mi se to samopouzdanje nakratko vrati kada sam high. A volim pobjei i od stvarnosti, pustiti mozak na paau, barem na koji sat...
chelloISTRAŽIVAČ

dec 2011.

Meni za PTSP i jake bolove u leima poma~e viae od pune vre ice tableta koje su mi prepisane.
mazarLEGENDA

dec 2011.

Prvenstveno za zdravlje, a laganini me uzima i za zabavu, navika je grda stvar, pogotovo kad se s klincima igraa:banana:
naturaPOZNAVALAC

jan 2012.

pocelo je zdravstveno zbog menstrualnih bolova, sada je vise da se otresem stresa posle posla i real life-a, spustim se na normalu i uzivam srecu kuci sa svojom porodicom.. navlakusha.
HighBadgerPOZNAVALAC

jan 2012.

Uuuu za menstrualne bolove nema nista bolje... (((: Pomaze svaki put... Toplo preporucujem zenskoj populaciji na forumu sa slicnim problemima...
Snjezana1971AMBASADOR

jan 2012.

Isklju ivo za medicinske svrhe(za ~enu) nadam se da e joj pomoi i ovim se putem joa jednom zahvaljujem He-Man-u i kolegi mazar-u:sun2:
elephant0rAMBASADOR

jan 2012.

moze li se zbilja jedno izdvojiti iz drugoga? ^^
tri u jednojPOZNAVALAC

maj 2015.

Koristim ulje kao obliklijecenja od rka debelog crijeva i metastza na jetri.

maj 2015.

Nakon bolesti u ranim 20-im, embrionalni tumor lijevog testisa pa nekoliko godina kasnije seminom desnog testisa -operacije, zra enja i ostalih kerefeka ve dvadesetak godina odr~avam zdravlje na nivou samo uz pomo kanabisa. Toliko za sad, hvala :vutra: i cijeloj ekipi na dobrim savjetima, pozitivnom stavu i mogu nosti dijeljenja iskustava o dobrobiti drage nam biljke! Adio i stojte mi impio:banana123:
doom333ISTRAŽIVAČ

maj 2015.

Medicina primarno - c20 - meta jetra

maj 2015.

Licno konzumiram iz ljubavi prema biljcici vec skoro 12 punih godina. Povremeno me muci intraokularni pritisak pa se moze reci i da konzumiram u medicinske svrhe jer mi pomaze protiv bola. Pored toga, mislim da bih verovatno skrenuo od svakodnevnih sranja ovog sjebanog drustva koje zovemo civilizacija, da nije trave, muzike, i ortaka. Takodje, inhaliranje/pusenje se moze smatrati preventivnim konzumiranjem, tako da je svaka "rekreativna" upotreba istovremeno i "medicinska". ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se