LEGACY
Ša kažete na ovo?
48 odgovora9,154 pregleda
Bloodspiller
POZNAVALAC1.123 REP58%
→ Ambasador
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
Bloodspiller
POZNAVALAC1.123 REP58%
→ Ambasador
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
doors_of_perceptionAMBASADOR
dec 2005.
dec 2005.#4
Istina...to vidim na mnogim negativnim navoðenjima vu.
Al najgore mi da uzrokuje agresiju. Pa jbt, šta još uvijek vlada copy paste dezinformacije 30' i 40'?
Sreæom pa ne govore još uvijek da vam ju netko može podmetnut u èaj il da njenom upotrebom postajete ubojice i potencijalno opasni i po svoju obitelj.
speedball
ENTUZIJASTA312 REP28%
→ Poznavalac
damir
ISTRAŽIVAČ52 REP1%
→ Entuzijasta
45 REP90%
→ Istraživač
jan 2006.
jan 2006.#8
e ba zajebite to jedino djelovanje marihuane su halcinacije al nebi reko da je to stetna posljedica
Dome
ISTRAŽIVAČ85 REP23%
→ Entuzijasta
DomeISTRAŽIVAČ
jan 2006.
jan 2006.#9
la~i!!!
ma kakva smanjena ~elja za sexom.ja kad zapalim jedino mislim na sex!
zekrt
ENTUZIJASTA549 REP87%
→ Poznavalac
zekrtENTUZIJASTA
jan 2006.
jan 2006.#10
Ma to je ona uvijek konstantno prozirna propaganda maloumnih, pusti to covece Heil Selassie, Jah Rastafari :respekt:
2 REP4%
→ Istraživač
32 REP64%
→ Istraživač
dec 2006.
dec 2006.#12
èovjeku kojemu smanji motivaciju nije je prije ni imao, na kratkoroèno pamæenje utjeèe ali samo kad je èovjek nagruvan (bar kod mene, kad nisam onda pamtim sve bez problema),agresiju nikako ne potjeèe jer su nahaljeni ljudi prelijeni za ikakva sranja raditi, paranoju??? (ovo mi je najsmješnije, ja sam jako flegmatièna osoba a kad sam nagruvan tek me onda boli kurac za sve), suhoæa grla to je istina ali zato èovjeèanstvo ima vodu i sve ostale tekuæine za riješiti te probleme ( :lol: ), ubrzano kucanje srca? (nemam pojma dali da ili ne ali dok god ne dobim infarkt jebe mi se), poveæan apetit (njam njam, inaèe ne jedem puno pa kad me pukne muchis sam presretan, možda dobim koju kilu više >=), oslabljen imunološki sistem (sumnjam), rak grla (isto kao i cigarete, ovo je glupi navod, radi se o dimu -> naravno da šteti pluæima i grlu isto kao i jeziku, svugdje gdje prolazi ali ganjah bar manje šteti nego duhan)... ovo sa seksom je najapsurdnije, moja cura se samo slatko nasmijala na to, meni se ni to nije dalo >=)
.....toliko o tome...
outdor@c
ENTUZIJASTA225 REP6%
→ Poznavalac
outdor@cENTUZIJASTA
mar 2007.
mar 2007.#13
.......mozak mi je u kurcu samo dok pe pljuga joa dr~i.........plua su mi u kurcu od cigara........***** mi je uvijek dignut(i kad sam naduvan i kad nisam)........a ovo da imam apetita,vjeruj imam.......:0)
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
b r a i n c h i pAMBASADOR
mar 2007.
mar 2007.#14
Kako bi rekao Ali G: ''Is there any negative efects?''
LucidDream
AMBASADOR3.067 REP45%
→ Legenda
LucidDreamAMBASADOR
mar 2007.
mar 2007.#15
vutra je dar prirode mogu oni pricati sta hoce mi znamo bolje....
LucidDream
AMBASADOR3.067 REP45%
→ Legenda
LucidDreamAMBASADOR
mar 2007.
mar 2007.#16
vi odlucujete sta cete raditi.To je vas izbor.Ja sam svoj 120posto i zato imam svoj stil,za ono sto mislim da je lose ja ga ne radim...pa vi vidite...
brend
POZNAVALAC756 REP17%
→ Ambasador
brendPOZNAVALAC
mar 2007.
mar 2007.#18
Slazem se sa time da marihuana ima dve strane,a ne samo jednu (dobru) stranu.
1mc
ISTRAŽIVAČ119 REP46%
→ Entuzijasta
1mcISTRAŽIVAČ
mar 2007.
mar 2007.#19
To su nagaanja.. Priroda je priroda; Openito,primjer,danaanja MEDICINA... U koliko sluajeva ima da doktori SKROZ zaje** stvar pa ljudi i umru pod no~em...!?!? Zna
i da i oni grjeae i imaju pogreake... Tako i sa ovime,kada je loaa rje
o vutri,grijeae!
A nekolicina Budala koje nikada nisu uope bile u doticaju s biljkom kanabisa (po mome mialjenju) nemaju ata pri
ati o tome...
Give me a rizla please,please,please! :bis:
outdor@c
ENTUZIJASTA225 REP6%
→ Poznavalac
outdor@cENTUZIJASTA
mar 2007.
mar 2007.#20
.......ja volim vutru i ona zna biti zdrava i korisna........ali........nije sve bas tako bajno.......ja sam preko ljeta zbog nje izgubio 4 kile.........ali to je vjerovatno bilo zbog aateva i lule.......
4 REP8%
→ Istraživač
mar 2007.
mar 2007.#21
Ona parola . . . Smesno . . .To je neki neuspeli pokusaj da nas traumiraju ti ,navodno, protivnici opojnih droga i ostalih cuda , ocekujuci da cemo ostaviti nasu dragu marihuanu. . .Ne pali to kod nas ! Bar ne kod mene , a kod vas ? ? ?
:signs054:
Torpedo
ISTRAŽIVAČ197 REP98%
→ Entuzijasta
TorpedoISTRAŽIVAČ
mar 2007.
mar 2007.#22
to je sveta biljka starija od choveka,stara koliko je sveta i veka!poznata je chinjenica da su arheolozi zajedno sa ostacima prachoveka nalazili i ostatke konoplje koja mu je,sto kazu Misty In Roots,sluzila kao food,clothes&shelter!!!
22 REP44%
→ Istraživač
apr 2007.
apr 2007.#23
ma ja ipak mislim da utjece na pamcenje, bar je mene sjebalo, neznam vise stam neko pred 2 minuta kaze... al sam jako dugo i puno dosta pretjerivao sa vutrom pa nije ni cudno..
poanta je da se ne pretjeruje sa nicim pa ni sa time
Laidback
POZNAVALAC1.404 REP89%
→ Ambasador
LaidbackPOZNAVALAC
apr 2007.
apr 2007.#24
Ista stavar...
Zato se u zadnje vrijeme zapali jedna-dvije gice tjedno, pa je bolje. Ali jos uvijek koncentracije i pamcenja nigdje...
balcan_smoke
LEGENDA5.303 REP3%
→ Zmaj
balcan_smokeLEGENDA
apr 2007.
apr 2007.#25
mislim da to zavisi od osobe do osobe i zavisi sta se pusilo
ja da kucnem nemam tih problema
cak sta vise za posao mi ne treba komp sve je u glavi i nikada se ne gubi
nego sta sam ono hteo da kazem... :-)
sala mala ali dok sam pod dejstvom imam problem sa kratkorocnim pamcenjem
neznam dje sam stavio daljinski i slicno,mada mi se to desi ponekad i strejt
kada vidim staz iza sebe ,vrh vrhova sam
a da sam pretjerivao neko duze vrijeme vjerovatno jesam,uf nemogu da se sjetim :-)
dec 2005.
1 / 25
dec 2005.
apr 2007.