VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaNovi član traži pomoć iskusnijih
LEGACY

Novi član traži pomoć iskusnijih

12 odgovora1,761 pregleda

jul 2013.

Pozdrav svim lanovima foruma te bih trebao vaau pomo kako bi pomogao drugome. Prije 6 dana, lanu obitelji je dijagnosticiran rak na crijevu i ve je podosta raairen. Podvrgnuta je operaciji, te su se i sami doktori udili kako je osoba izdr~avala toliko bolove, ne bih htio previae u detalje. Ve nekoliko godina pije po 15-20 razli itih tableta dnevno, i kada smo sada saznali prije 6 dana za ovu situaciju, aok nas je pogodio. Kako i sam nekad znam zapalit, htio bih osobi preporu iti neato drugo osim tih svih silnih tableta, jer joj je sve gore i gore od toga, a bez njih joa gore. Radila je 40 godina u ljekarni, i zna da joj je sve gore i gore od toga, ali opet ima i bolove od puno drugih problema koje ima te su neizdr~ivi. Htio bih joj preporu iti neato drugo, danas sam tek po eo viae istra~ivati i itati po forumu o konopljinom ulju i drugim medicinskim sredstvima. `to mi je bilo na pamet je da ako netko zna neki filmi, dokumentarac ili neato da mi da i da pogledam zajedno sa tom osobom te da porazgovaram i mo~da da naemo neko alternativno rjeaenje. Mislio sam pogledati jedan filmi sa tom osobom te da porazgovaramo o tome i bi li pristala da napravimo konopljino ulje i da probamo sa tom metodom. Nisam previae itao o uzgoju, ve sam najviae itao podforum medicine, pa bi me zanimalo koliko bi trajao cijeli taj proces proizvodnje ulja? Koliko bih morao esto uzgajati i koliko koli inski, kako bi osoba uvijek imala ulje "pri ruci", da se ne dogodi da je vrijeme za uzet, a berba je tek za 2 mjeseca. Ina e imam 20 godina i ~elim pomoi ali nekako slabo vjerujem da e ta osoba pristati na ovaj oblik lje enja, zato bih joj za po etak htio pustiti neki dokumentarac, bilo bi jako dobro kad bi se ato viae vezalo za medicinu i oporavak nego na proizvodnju materijalnih stvari. Hvala puno
thc bossAMBASADOR

jul 2013.

Uzgoj ti traje oko 3 mjeseca. Nije baa ni kratko, a bolest se na~alost rapidno airi obi no. Pro itaj postove od Mazara, onu uzgaja z7, koji se nabavlja na Mr Nice , auctions, googlaj, doe oko 50 eura sjemenke. Treba ti kvalitetno gnojivo tipa Advanced nutrients i treba ti oprema. Imaa Ricka Simpsona a i na youtube-u ima filmia o u incima cbd-a, samo upiai u tra~ilicu cbd cancer.
StuporovskiISTRAŽIVAČ

jul 2013.

itajui ovaj tvoj post sjetio sam se jednog lanka kojeg sam naaao na netu, nije baa vezano za tvoja pitanja al nekako mislim da bi ti moglo biti od koristi pa preporu am svakako da pro itaa, evo link ispod: http://www.znamo.ba/kiselost-organizma-je-uzrocnik-raka-i-ostalih-bolesti/ A na forumu sam prije par dana naletio i na temu u kojoj se spominju mnoge druge biljke koje se mogu upotrijebiti kao alternativa za konopljino ulje ili neato u tom smislu je bio lanak, na~alost sad ne mogu da ga naem,nadam se da e netko od starijih lanova viditi ovaj post i prepoznati o emu govorim i pronai lanak. EDIT: Evo uspio sam da naem temu, malo su mi sepojmovi pobrkali pa je zato nisam mogao odmap ronai. Evo link: https://www.vutra.org/topic/10711-jednostavni-ljekovi-u-obliku-hrane-protiv-raka/#entry244970

jul 2013.

The boss, hvala puno. itao sam sada o uzgoju, kako indoor, kako outdoor i informirao se o sortama, i pro itao neke od dnevnika. Shvatio sam ove glavne stvari na koje treba paziti prilikom uzgoja. Pogledat u sada filmi na youtube, vjerojatno si mislio na ovaj pa da ostavim link ako e joa netko htjeti pogledati. http://www.youtube.com/watch?v=4yxlCDtOlSM Potra~it u joa neki filmi i pogledati po forumu pa vidjeti sutra ata e i kako biti. Stuporovski, hvala na oba lanka, pro itao sam oba, prvi me posebno zanimao, pro itat u joa o tome na internetu pa ako naem joa koji lanak u postaviti. Rei u i za sodu bikarbonu, izgleda jako jednostavan na in da se alkalizira dio gdje raste rak, jer svatko danas ima sodu bikarbonu kod kue. Hvala na pomoi
M a n d o rAMBASADOR

jul 2013.

o ito toj osobi viae nije do ~ivota jer ja bih jeo govna svaki dan ako bi mi to na bilo koji na in pomoglo a ne jeo ulje cannabisa....~elim ti sreu
grga77AMBASADOR

jul 2013.

ovaj ti je sa prevodom na HR filmic od pocetka do kraja sto se tice vutre: http://www.youtube.com/watch?v=qJYuNiq9b80 a uz sve to jos najbitnija stvar je da promjeni prehranu i nacin zivota za 100% ako to ona oce ili bilo koja druga osoba, samo sto tu dolazi do problema sto je osoba radila cijeli zivot sa kemijskim, umjetnim ljekovima pa je izgubila osjecaj za prirodu i takjav nacin ljecenja pa ce to i da bude najveci problem, ali malim koracima samo napred da te odma ne ubijemo u pojam sa svime, iz iskustva znam jer i meni mati radi u medicini i nevjeruje prirodi jer ima takav mentalni sklop tako su je ucili i cijeli zivot tako zivi i guta i truje organizam i nimalo mu neolaksava. Tako da smao polako malim koracima do velike promjene cemo stici do cilja svi mi kad tad. Da odma napomenem i u vezi jos nekih alternativnih pomoci a koji nisu receni u postovima a da pomazu organizmu u izljecenju(dalje googlajte) a to su: kombucha gljiva, dr.Myko San(www.zdravljeizgljiva.hr), beta glukan, borna kiselina, trave i razni zacini i cajevi islim sve je to priroda) jos da i napomenem da treba iz okoline izbaciti sve kemijeke preparate i elemente koji se nalaze u kuci i blizini takve bolesne osobe... Ima jos toga a za pocetak uz vutru ce biti dobro i ovo sve sto sam naveo dok se ne dojde do dobre vutre za ulje...pozdrav i sretno!!!

jul 2013.

Hvala na pomoi. Nisam joa stigao pogledati ovaj zadnji filmi koji si mi ti grga postavio, nego u vjerojatno taj i gore navedeni koji sam postavio pogledati zajedno danas na laptopu. Dobro je ato ima prijevod. Kada vidim kako e ovo danas proi, ako se osoba odlu i za ovaj na in lije enja, meni e biti drago. Grga, mislim da je isti problem ovdje, ne vjeruje prirodi i tako ~ivi dok ja ni tabletu protiv glavobolje ne bi popio, jednostavno ne vjerujem i ne volim tablete ve prirodi. Istina, to je sve kako si cijeli ~ivot u io i kako su tebe u ili, a tu je bio i posao u ljekarni 40 godina, ato je vjerojatno dovelo do toga da viae vjeruje ljekovima nego prirodi. Pro itat u viae o gljivama, to nije onima koje ste naveli i onima iz tema i lanaka koje ste mi dali. Hvala svima na odgovorima.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se