VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaMaloljetno pušenje
LEGACY

Maloljetno pušenje

32 odgovora2,003 pregleda
STeFISTRAŽIVAČ

jan 2013.

Jel ima nekih opakih nuspojava ako puaim sa 15 godina?
He-ManLEGENDA

jan 2013.

Kako definiramo "opakih" ? Utjecaja u tom razdoblju sigurno ima, kakvo te koliki je opseg tog negativnog djelovanja joa nije sasvim sigurno. Ali nikako nije preporu ljiva pretjerana konzumacija kanabisa u vremenu dok je mozak joa u "pubertetskom" razvoju. (do 23. ili 25. godine) U tom periodu mozak prolazi kroz rapidne transformacije i razvijanje odreenih podru ja, i za sve ono ato na neki na in ometa normalne mo~dane procese mo~e se smatrati da ima negativan utjecaj. Pod to spadaju alkohol i duhan, i sl.

jan 2013.

Ma pusti pri e,ako je to u normalnim granicama,za tvoju dob je normalno zapalit par puta mjese no,tako sam i ja pa nisam imao nikakvih posljedica nit ih dan danas imam kad puaim svaki dan..Danas je problem ato klinci sa 15 godine puae da budu "face" u ekipi i njima je zanimljivo da ih se vidi kako su napuaeni to im je fora,takoer fora je i na satu bit napuaen,fora je stavljat slike na facebook sa pljugom i takva sranja,izbjegavaj to i ako te stvarno marihuana i njena svojstva zanimaju i da to nije iz nekog "ira" zapali i ne boj se,neea ostat glup cijeli ~ivot hehe..Pazi gdje puaia i s kim puaia,nemoj puait po nekim zaba enim mjestima vani jer ea se samo isparanoirat zbog policije i zakona i bit e ti loae,neea do~ivit travu onako kakva ona je..A marihuana je bo~anstvena biljka,vjeruj mi.Zna i kod nekog dobrog frenda u podrum ili gara~u kad starci zaspu i palite!Ne pretjeruj i ne radi gluposti (teako je izbjei to u tvojim godinama ali probaj bit pametan) i nee ti naakodit niata.Pozdrav ;)

jan 2013.

sve je ok u umjerenin koli inama.. ne~elin te pripast, al pripazi malo za vrijeme formativnih godina.. the best is yet to come..
artisticLEGENDA

jan 2013.

ja isto mislim da nije bas dobro duvat dok se ne proe pubertet i to razdoblje...iako ja jesam, fala bogu nije mi niata, noramalan sam joa (valjda)...jedino me malo j**e to sto znam zaboravljat stvari :D dal je od toga ne znam, mogue..a i vjerovatno hehehe...ali dobro se dr~im, nema opakih nuspojava :D
Pablo EscobarENTUZIJASTA

jan 2013.

Ako koristia u normalnim koli inama jedino ega se moraa bojat je ljenost osjecam se predobro kad zapalim nemam nikakvih kako da nazovem neuspojava Haha A sad ako se ubijaa od gudre otupit ces neces znati da zivis zaboravit ces jest i u tim godinama izbjegavaj fejs i slicne stvari u tvojim godinama sam poceo pusit i evo 3 godine duvam i sve mi je pet samo sam ljen kani se fejsa sto se tice toga ako iams nekog stalnog dilera dogovori nekakve sifre i slicno i nemoj duvat bilogdje pokusaj se osjecati kao rasta,a ne frajer koji zapali u klubu jer tako mozes samo naj... Dobro ti je rekao Ludi dim zapali negdje u gara~i gdje te niko nece vidit i slicno uzivaj u gani nemoj se ubijat od nje da ti bude loae nemoj je podcjenit i budi oprezan ako budes osjecajo da ti ne lezi neka kolicina uspori i dr~i tempo :)

jan 2013.

Ako pusis duvan, bolje da si ..vno pojeo, a ako mislis na "travu" onda te mi kao punoljetni ne smijemo podsticati na uzivanje (zakonom zabranjeno) Ajde kuci i vrati se kada porastes!
DJFlyHighLEGENDA

jan 2013.

trebali ste mu ljepo napisat... ne komplicirat :icon_lol: atef odgovor na tvoje pitanje je NE peace out !
Pablo EscobarENTUZIJASTA

jan 2013.

Ajde snace se mali,prvi put sam zapalio u 5.razredu naravno starije drustvo me ponudilo i do tada naravno nisam zapalio i sa 15 sam poceo pusit i evo duvam dosta dugo super sam si i sve je u redu,ja nisam se imo gdje informirat (nisam znao da ova stranica postoji),a sve ostalo sa googla mi se inilo nepouzdanim onaj ko ne voli gudru bi napiso clanak kako trava jede mozak,a onaj ko je voli da proairuje i tako :) `tef pamet u glavu i eto samo se nemoj prebijat od trave i sve ce bit u redu
loopAMBASADOR

jan 2013.

Riblja Corba - Kad Sam Bio Mlad - YouTube sa 13 sam popusio prvu pljugu, a posle prve-odma i drugu jer tad.... tad sam bijjoooo mlaaaaaaaaaaaaad xD
H2O888LEGENDA

jan 2013.

maloljetno puaenje:ljulj:icon_lol:

jan 2013.

maloljetno cuclanje :lml_spam:

feb 2013.

hahah sta si se istripo... ja imam 18 i pusim od svoje 14 godine svaki dan sve do dana danasnjeg evo upravo rolam dok citam ovu temu, za sad nemam nikakvi sjebova oko zdravlja nadam se da u narednom periodu necu ni imati hahha

feb 2013.

Mene mama rodila sa pljugom i niata mi ne fali :)
CreativeLEGENDA

feb 2013.

zelen si jos fend :D
PinkFrojdENTUZIJASTA

feb 2013.

Malo je to godina da bi se neki problemi osetili.

mar 2013.

Ma jednan zapalis u mjesec-dva, nece ti nista biti :) Sve ato je pretjerano ateti, ti da svaki dan jedea neato zdrav, npr. jabuku... Nije zdravo.. zato sve umjereno. ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se