VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaWhat if Cannabis Cured Cancer ?
LEGACY

What if Cannabis Cured Cancer ?

44 odgovora5,419 pregleda
He-ManLEGENDA

avg 2010.

WHAT IF CANNABIS CURED CANCER IMDB link Dr. Andrew Weil Applauds New Documentary Film What if Cannabis Cured Cancer A new documentary by Len Richmond, What if Cannabis Cured Cancer, is starting to turn heads. Dr. Andrew Weil recently reviewed Richmonds film, calling it excellent, and last week answered a question about medical cannabis on his web site.Exciting new research suggests that the cannabinoids found in marijuana may have a primary role in cancer treatment and prevention. A number of studies have shown that these compounds can inhibit tumor growth in laboratory animal models. In part, this is achieved by inhibiting angiogenesis, the formation of new blood vessels that tumors need in order to grow. Whats more, cannabinoids seem to kill tumor cells without affecting surrounding normal cells. If these findings hold true as research progresses, cannabinoids would demonstrate a huge advantage over conventional chemotherapy agents, which too often destroy normal cells as well as cancer cells. Though not referenced in Dr. Weils answer, much of the recent investigation into inhibiting cancer growth using cannabis comes from Dr. Sean D. McAllister, of the California Pacific Medical Center in San Francisco and medical cannabis researcher Jahan Marcu, who is also on the Medical & Scientific Advisory Board of Americans for Safe Access (ASA). Richmonds film is narrated by Emmy-winning actor Peter Coyote and has a host of medical cannabis experts, including Dr. McAllister, Dr. Donald Abrams, Professor of Clinical Medicine and Integrative Oncology at UCSF, Dr. Robert Melamede, University of Colorado Biology Chairman and ASA Advisory Board member, as well as researchers from Spain and Israel. Richmonds film asks: Could the chemicals found in marijuana prevent and even heal several deadly cancers? Could the tumor-regulating properties of cannabinoids someday replace the debilitating drugs, chemotherapy, and radiation that harms as often as it heals? The film also includes a bonus comedy puppet short, Kurt Cannabis Meets Connie Cancer, with the voices of Roseanne Barr and Malcolm McDowell. Drawing attention to the federal governments outdated position that marijuana has no currently accepted medical use, Dr. Weil concluded in his review of Richmonds film: If we need more evidence that our current policy on cannabis is counterproductive and foolish, here it is. Richmonds film will be screening at the Sausalito Film Festival on Sunday, August 15th, at 1:30 pm, followed by a panel discussion on cannabis and cancer with Richmond, Dr. Donald Abrams, Dr. Jeffery Hergenrather, Dr. Sean McAllister. http://www.youtube.com/watch?v=1bMt83_IWkE http://lenrichmondfilms.com/ Trebalo bi nabaviti ovaj film pa ga dignuti na Vutra.TV p.s. cool video on topic http://www.youtube.com/watch?v=_fMEpUk3Ze4
CAMENTUZIJASTA

avg 2010.

Nekako ne vjerujem in vitro istra~ivanjima , da je istina cancer pancijenti bi dimili po 20 jointova dnevno , netko bi se sjetio toga , kaj ne?
He-ManLEGENDA

avg 2010.

In vitro istrazivanja ipak pokazuju odredjena djelovanja tako da ipak nemogu biti samo tako zanemarena, samo zato jer se odvijaju u kontoliranim uvijetima. A i koliko sam skuzio pusenje nema skoro nikakvo djelovanje na vec nastali karcinom. 0tghUh4ubbg
CAMENTUZIJASTA

avg 2010.

Ma to mi sve sli i na Radman-iki prepucavanje ....zapravo iki mu je dobro vratio :sun2:
BeyondLEGENDA

mar 2011.

Obavezno pogledati, ovaj dokumentarac je definitivno zaslu~io da ga se djeli ljudima. Cannabis je mnogo vei lijek od onoga za ato mu se trenutno slu~beno prizna.
He-ManLEGENDA

mar 2011.

Napokon :thumb::clap:
IamLegendENTUZIJASTA

mar 2011.

OOO skidam hvala ti.. :)

mar 2011.

Da li netko ima volju da to titlujemo da mogu da pokazem ljudima kojima bas english ne ide? Posto pretpostavljam da je na engleskom.. Sirimo glas ljudi, samo tako mozemo osvijestiti ljude oko sebe..
TarkiPOZNAVALAC

mar 2011.

Vrhunski dokumentarac... najbolji do sad kojeg sam gledao o ovoj tematici, ak sam i saznao neke nove informacije. Svaka ast :)
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

Hvala ti skidam :D
stoneyENTUZIJASTA

mar 2011.

mogao bih ja pokusat titlovat, ali jedino znam prevoditi.. sve ostalo neznam... pa nek mi se javi tko ima veze sa prevodjenjem tog dokumentarca..
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

Znam ja titlove ubacivat, ako hoces ti prevedi tekst ili cemo pola-pola ali po redu, ja cu ga ubacit u film i nastimat titlove da idu skupa s njim, pa cemo ga nanovo uploadati? Javi se predvecer na pm, sad sam na mobu jedva ovak pisem xD
stoneyENTUZIJASTA

mar 2011.

hihi.moze,aktivirat cemo se...javim se..
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

Ok stoney nam je odustao od prevoenja, jel ima itko tko bi samnom prevodio posto sam se javio vec za to ili moram sam?

mar 2011.

Predobar dokumentarac... Imate ga i na ganjavideo.com kao i mnostvo filmova, serija, dokumentaraca. Za one kojima se neda skidati kao meni, a engleski im je odlican! Peace!
BeyondLEGENDA

apr 2011.

evo netko je titlovao i dobri su titlovi: http://www.podnapisi.net/hr/what-if-cannabis-cured-cancer-2010-titlovi-p1158468
euforijaAMBASADOR

apr 2011.

Baa tra~im ovaj film po vutra.tv da linkam frendu i nema.. Trebali bi ga ubacit, definitivno zaslu~io mjesto
BeyondLEGENDA

apr 2011.

*CAM drugi dokumentarac se fino upotpunjuje na ovaj, gdje je lik sam doao po spoznaje kako se lje it vuvom i izlje io mnogo ljudi i dokazao djelovanje neovisno o bilo kakvim studijama, rick simpson - run from the cure uostalom morat ea jednom shvatit da svijet ne funkcionira onako kako misli indoktrinirana narodna masa
nightriderENTUZIJASTA

okt 2012.

Evo vijest na indexu, preveli su neki press release na hrvatski: Ovo je pravi razlog za legalizaciju: Kanabis lije
consLEGENDA

okt 2012.

1384.IPB ii *****u miaa evo link s fejsbuka https://forums.vutra.org/newreply.php?p=228879&noquote=1 :)

okt 2012.

pa Rick Simpson odavno ve lje i karcinome i to u podmaklom stadiju i sad neko bombardiranje vijestima, ovi znanstvenici vjeruju da lije i rak, pa oni znanstvenici vjeruju da lije i rak. Jbt. koji znanstvenici, otkrili su toplu vodu ali i dalje samo "vjeruju". Rick Simpson je to dokazao na stotinama ljudi i on ne vjeruje, on zna. I kao ato ovjek sam veli ko nevjeruje nek se sam uvjeri. Pa za drevne egipane su tvrdili da imaju prirodni lijek za sve bolesti joa prije krista, i sami mo~ete zaklju iti koji je lijek to bio.

feb 2013.

... Jbt. koji znanstvenici, otkrili su toplu vodu ali i dalje samo "vjeruju". Rick Simpson je to dokazao na stotinama ljudi i on ne vjeruje, on zna. I kao ato ovjek sam veli ko nevjeruje nek se sam uvjeri. Pa za drevne egipane su tvrdili da imaju prirodni lijek za sve bolesti joa prije krista, i sami mo~ete zaklju iti koji je lijek to bio.-- NoJoke, baa si me nasmijao, al ono...do suza. Zakon. Da sla~em se sa tobom, sve je ve daaaaaavnih dana dokazano, a sada ovi i oni znanstvenici otkrivaju "toplu vodu " i "vjeuju". Moa mislit !!
Closet freakAMBASADOR

okt 2013.

Evo joa malo gluposti http://www.telegraf.rs/vesti/840870-amerikanac-koji-ima-lek-protiv-raka-hemoterapija-je-medicinska-prevara-foto

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se